iraj 104 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 سلام فایل اشتباه زده صفحه سفید میومد یه فایل داشتم اومد بالا منتها سریال ایراد داره بک اپ داشتم نشد باz3xرایت کنم نمیشناسه فایل رو ...چهار فایل هم یدونه داشتم زدم باز صفحه سفید شد ..یه مشکل دیگه هست اونم اینه نوشته های زرد رنگ میاد رو صفحه گوشی که نمیره هر کاری میکنم ...... irgsm لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 درود بر شما.. برای حل مشکل تصویر از تاپیک زیر کمک بگیرید. حل مشکل صفحه سفیدی،سیاهی s7262 با فایل یک مگابایتی بدون پریدن فارسی و..فلش با odin GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 25 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2016 سلام فایل اشتباه زده صفحه سفید میومد یه فایل داشتم اومد بالا منتها سریال ایراد داره بک اپ داشتم نشد باz3xرایت کنم نمیشناسه فایل رو ...چهار فایل هم یدونه داشتم زدم باز صفحه سفید شد ..یه مشکل دیگه هست اونم اینه نوشته های زرد رنگ میاد رو صفحه گوشی که نمیره هر کاری میکنم ...... درود بر شما ... دوست عزیز اگه با لینک فایلی که آقای جلیلی مشکلتون حل نشد. اعلام نتیجه کنید تا ایکنه فایلو براتون اوکی کنم. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 26 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 زدم هیچ تغییری نکرد ...دوستان الان مشکل تصویر اینه که یه نوشته زرد رنگ اومده رو گوشی که مشخصات رام رو نوشته وقتی میری تو یکی از برنامه ها خارج میشه اون نوشته های زرد ... دوستان بی زحمت یه efs برام اپ کنید ..تشکر ... irgsm لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 26 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 زدم هیچ تغییری نکرد ...دوستان الان مشکل تصویر اینه که یه نوشته زرد رنگ اومده رو گوشی که مشخصات رام رو نوشته وقتی میری تو یکی از برنامه ها خارج میشه اون نوشته های زرد ...دوستان بی زحمت یه efs برام اپ کنید ..تشکر ... شما گوشی رو روت کنید با Z3X ورژن 19(Disable Test Mode) رو بزنید مشکل حل میشه. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 26 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 2016 حل شد ...ممنونم irgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.