مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 22 دی، 2016 مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 نیاز به فایل حذف پترن وپسورد بدون حذف اطلاعاتj510f تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 سلام من این فایل رو دارم ولی خودم تست نکردم >http://dl.androidzoom.ir/Software/Pattern&Lock%20Screen%20Remover_AndroidZoom_ir.zip پیش نیاز داره این فایل یو اس بی دیباگینگ باید فعال باشه کاستوم ریکاوری و درایور گوشی تو پی سی نصب باشه منبع اندروید زوم ذکر شده که بسیاری از افراد با این روش نتیجه گرفتن لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 اول ببینید frp on هست اگه on هست باید اول خاموش کنید دوم ریکاوری کاستوم نصب کنید twrp RootAndroidz: Root Galaxy J5 2016 SM-J510F | Root Galaxy J5 SM-J510F samsung-sm-j510f-6.0.1-twrp3-3 سوم فایل زیر رو از ریکاوری نصب کنید تمام Pattern&Lock Screen Remover GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 22 دی، 2016 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 یو اس بی دیباگ فعال نیست و اندروید 6.01 هستش من ریکاوری زدم روش اف ارپی هم فعال نیست الگو زیاد اشتباه زده الگو قبلی هم قبول نمی کنه تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 یو اس بی دیباگ فعال نیست و اندروید 6.01 هستش من ریکاوری زدم روش اف ارپی هم فعال نیست الگو زیاد اشتباه زده الگو قبلی هم قبول نمی کنه فایلی که گداشتم از طریق ریکاوری نصب کن هر پسوردی داشته باشه پاک میشه Pattern&Lock Screen Remover GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 یو اس بی دیباگ فعال نیست و اندروید 6.01 هستش من ریکاوری زدم روش اف ارپی هم فعال نیست الگو زیاد اشتباه زده الگو قبلی هم قبول نمی کنه درود بر شما ... دوست عزیز شما طبق کاری های که سجاد جان براتون گذاشتن انجام بدید به نتیجه میرسید.ً@*&،18 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
مدیر انجمن faramarzi 297 ارسال شده در 22 دی، 2016 مالک مدیر انجمن اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 اول ببینید frp on هست اگه on هست باید اول خاموش کنید دوم ریکاوری کاستوم نصب کنید twrp RootAndroidz: Root Galaxy J5 2016 SM-J510F | Root Galaxy J5 SM-J510F samsung-sm-j510f-6.0.1-twrp3-3 سوم فایل زیر رو از ریکاوری نصب کنید تمام Pattern&Lock Screen Remover مشکلم حل شد ممنون تشکر از موضوعات مورد پسند شما باعث دلگرمی ماونشان دهنده شخصیت شماست.❤️ لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 مشکلم حل شد ممنون ممنون از اعلام نتیجتون. لطفا مدیران عزیز پست رو ببندنً@*&،8 [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.