b.sajad1371 46 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 سلام دوستان یه گوشی g900f هست که مشکل ثبت نشدن روی شبکه داره گوشی سریال نداشت...سریالش رو ترمیم کردم ولی الان روی شبکه ثبت نمیشه بیس باند و imei هم داره بعضی از فایل های سرت روش رایت میشه و بعضی نه reset msl هم نمیشه...یعنی z3xمودم رو نمیشناسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 22 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 2016 سلام دوستانیه گوشی g900f هست که مشکل ثبت نشدن روی شبکه داره گوشی سریال نداشت...سریالش رو ترمیم کردم ولی الان روی شبکه ثبت نمیشه بیس باند و imei هم داره بعضی از فایل های سرت روش رایت میشه و بعضی نه reset msl هم نمیشه...یعنی z3xمودم رو نمیشناسه ممنون میشم راهنمایی بفرمایید تشکر سلام یا qcn رایت کنید یا هم توسط bst رپیر نتورک کنید وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 23 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 2016 سلام یا qcn رایت کنید یا هم توسط bst رپیر نتورک کنید یه qcn تست شده براش داری داداش؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.