jalilzadeh 98 ارسال شده در 20 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2016 آموزش حل مشکل Custom binary blocked by FRP سامسونگ J500FN بدون از دست دادن اطلاعات ************************************************************************************** سلام بر همه کاربران عزیز اگر با این مشکل مواجه شدید قدم به قدم با آموزش بنده پیش برید بدون از دست دادن کوچکترین اطلاعات گوشی خود رو زنده کنید.ً@*&،632 دوستان این مشکل در این مدل خیلی بدقلق هست که با فایل CF ROOT و یا ریست FRP با باکس هم جواب نمیده اگر هم فایل کومب بزنیم اطلاعات میپره. ***این آموزش توسط منوچهر جلیل زاده در تیم forum.gsm-developers.com ارائه شده است*** ***لطفا از کپی آموزش بدون ذکر منبع خودداری کنید*** آموزش: نحوه چیدمان فایلها همراه با فایل پیت در تصویر مشخص هست نیازی به توضیح اضافی نیست. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
raze 10 ارسال شده در 21 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 داداش جسارت نباشه اما تا اونجا که من میدونم csc که رایت بشه اطلاعات هم حدف میشه درسته؟ لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 21 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 داداش جسارت نباشه اما تا اونجا که من میدونم csc که رایت بشه اطلاعات هم حدف میشه درسته؟ csc رو اگر به تنهایی رایت کنی بله گوشی رو وایپ میکنه،ولی شما اگه با این چیدمان فایل ها رو رایت کنی هیچ آسیبی به اطلاعات شما نمیرسه این روش کاملا تست شده است دوست عزیز. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
tebyanmobile 12 ارسال شده در 21 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 ممنون از اموزش. جسارت نباشه بنده با bst گزینه reset frpرا میزنم بدون حذف این کارو انجام میده لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 21 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 با رایت فایل recovery از فایل اصلی مشکل به راحتی حل میشه دوستان موفق باشید من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
alijaspercom 11 ارسال شده در 21 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 2016 با رایت فایل recovery از فایل اصلی مشکل به راحتی حل میشه دوستان موفق باشید دقیقا همینطوره من ازون اول اینکارو میکردم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.