z.3.x 13 ارسال شده در 18 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2016 سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز یه e700h اوردن برام که سامسونگ اکانت داره و با باکس و دانگل و روش های غیره انلاک نشد متاسفانه و بنده اقدام به رایت فایل کامبینیشن کردم و کامل فایل رایت شد ولی وقتی فایل اصلی رو رایت کنم فایل سیستم رایت نمیشه و ارور میده دوستانی که این مشکل رو حل کردن ممنون میشم راهنمایی کنند سپاس وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 18 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2016 سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیزیه e700h اوردن برام که سامسونگ اکانت داره و با باکس و دانگل و روش های غیره انلاک نشد متاسفانه و بنده اقدام به رایت فایل کامبینیشن کردم و کامل فایل رایت شد ولی وقتی فایل اصلی رو رایت کنم فایل سیستم رایت نمیشه و ارور میده دوستانی که این مشکل رو حل کردن ممنون میشم راهنمایی کنند سپاس درود بر شما ... دوست من گوشی رو ببرین به حالت دانلود مود نگاه کن که frp غیر فعال شده؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 18 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2016 درود بر شما ... دوست گوشی رو ببرین به حالت دانلود مود نگاه کن که frp غیر فعال شده؟ خیر متاسفانه هنوز فعاله وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 18 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2016 خیر متاسفانه هنوز فعاله دوست عزیز فایل کامبینیشن شما ورژنش پایین هستش بنده همین مشکل رو روی سامسونگ j200gu داشتم که با یه فایل دیگه حل شد [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
z.3.x 13 ارسال شده در 18 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2016 سپاس متاسفانه واسه این مدل فایل کامبینیشن ورژن بالا تو هر سایتی گشتم نبود و این فایل رو هم از ساپوت z3x گرفتم اگه شما ورژن بالا سراغ دارید ممنون میشم لینک بدید بهم بدجور گیرم وقتی بچه بودم دعا میکردم که خدا به من یه دوچرخه بده بعد فهمیدم که تخصص خدا در دادن چیزهای دیگریست بخاطر همین یک دوچرخه دزدیدم و از خدا تقاضا کردم که مرا ببخشد آل پاچینو لینک ارسال
Alireza gsm 11 ارسال شده در 28 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 2016 نگران قفل frpنباشید اول آخرین ورژن رام گوشیتونو از لینک دانلود کن و بزن بعد نتیجه رو اعلام کن! Download firmware: E700HXXU1BPH2_E700HODD1BPH2_NPL - SamMobile دست هایی که کمک میکنند مقدس تر از لب هایی هستند دعا میکنند تلگرام : 9398959796 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.