majedj2002 23 ارسال شده در 18 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 2016 شما بوتلودر رو آنلاک کردین؟ اره انلاک هست بوتلودر لینک ارسال
mineworld 10 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2016 گوشی رود انلاک کردم فایل ریکاوریم روش خورده ولی باز اینجوریه RUU با کامپیوتر رو که کامل بیخیال شید . دستی با sd card رو تست کردید ؟ از fastboot getvar all شات بدید . ریاوری استوک رو فلش بزنید . بعد ببینید وارد قسمت Recovery میشه یا خیر . اگه Ok finished و سالم فلش خورد ، سعی کنید برید تو ریکاوری و wilpe/reset factory کنید و بعدش زده appl update from sd و اینا . سعی کنید فایل زیپ ruu رو از temp سیستم بردارید و بذارید رو sd . احتمالا جواب بگیرید . نشد برید سراغ TWRP . اگه استوک به نتیجه نرسید هم چاره ای نیست . کاستوم کیت کت رو بزنید و دوباره تست کنید در نهایت نسخه لالی پاپ رو امتحان کنید شاید نتیجه بگیرید . درضمن مطمئنید که کامل و صحیح فلش میشه ؟ log رو دنبال کنید . و اینکه بعد اتمام تو حالت hboot بزنید : adb reboot recovery در ضمن خوشحال باشید که s-off هستید . تقریبا محاله درست نشه ... لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 29 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، 2016 بوتلودرت رو لاک کن این فایلو بزن http://download851.mediafire.com/dr7tf6x0p9cg/9j2k4dkoy8i792b/0PHCIMG_A52_DTUL_M60_DESIRE_SENSE70_MR_HTC_Europe_2.10.401.3_Radio_1.0.U20410.1%4060201_20.05_018_F_release_477132_signed+by+HaMdY_GeM_FlAsH.rar هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.