sbr0651 23 ارسال شده در 15 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 فیلم آموزشی الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
arad28 10 ارسال شده در 15 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 سلام دوست عزیز منم دقیقا همین جوری اپل آیدی رو می سازم ولی ببین میتونی با آیتیونز دانلود کنید؟ لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 15 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 سلام دوست عزیز منم دقیقا همین جوری اپل آیدی رو می سازم ولی ببین میتونی با آیتیونز دانلود کنید؟ بله میشه هم با آیتونز هم با گوشی تست شده است الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
farhadsoftware 312 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2016 سلام دوستان و با دو تا چیز شکن انجام میدم ولی خطا for support Contact Itunes Support و دوستان میگه مال چیز شکن ولی با اکانت که کاربر در فیلم آموزشی بالا هم داشت تست کردم با هم خطا میده کسی س ا یف ون روی ویندوز 10 تست کرده برای من روی این ویندوز وصل نمیشه کسی با سرور مجازی vps اپل ای دی ساخته جواب داده لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 23 اسفند، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 2016 سلام دوستان و با دو تا چیز شکن انجام میدم ولی خطا for support Contact Itunes Support و دوستان میگه مال چیز شکن ولی با اکانت که کاربر در فیلم آموزشی بالا هم داشت تست کردم با هم خطا میدهکسی س ا یف ون روی ویندوز 10 تست کرده برای من روی این ویندوز وصل نمیشه کسی با سرور مجازی vps اپل ای دی ساخته جواب داده سلام تاریخ پست قدیمی دوست عزیز فعلا تنها راحل حله قسمت اخریشو که باید با ایتونز بری رو با یک گوشی ایفون برو اتمام کنی کارو الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
faraz68 10 ارسال شده در 24 اسفند، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2016 با چیز شکن تونل پلاس برو حل میشه مشکلت لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.