masoud 241 ارسال شده در 14 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 سلام گوشی a5000zh رو فارسی کردم اما زبان فارسی در قسمت زبان ها نمایش داده نمیشه با مورلوکال فارسی میکنم. با روش زیر هم که فرمودین اقدام کردم اما مشکل حل نشد. ایجاد پوشه values-fa-rIR: یک پوشه با نام values-fa-rIR در پوشه res ایجاد کنید و یک فایل xml با نام xml با نرم افزار notpad++ ایجاد کنید. این فایل وظیفه اصلی نشان دادن زبان فارسی در لیست زبانها را دارد.در صورت عدم ایجاد پوشه و فایل ذکر شده زبان فارسی در لیست زبانها نشان داده نمیشود. دستور های زیر را در فایل arrays.xml که ایجاد کرده اید کد نویسی کنید. <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?> <resources> <integer-array name="maps_starting_lat_lng"> <item>32427908</item> <item>53688046</item> </integer-array> <integer-array name="maps_starting_zoom"> <item>4</item> </integer-array> </resources> لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 14 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 درود ابتدا گوشی رو روت کنید و با روت اکسپلورر فولدر csc رو پاک کنید تا به صورت پایدار فارسی اضافه بشه. موفق باشید. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 14 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 ممنون دوست عزیز منظور من این هست که بعد از اینکه رام رو کوک کردیم زبان فارسی در قسمت انتخاب زبان ها نمایش داده بشه لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 14 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 دوست عزیز این آموزش رو به دقت مطالعه بفرمایید. http://forum.gsm-developers.com/thread11214.html مشکل شما روی این بخشه: عامل اصلی نشان دادن زبان فارسی در لیست زبانها و ترجمه خیلی از بخش های رام توسط framework-res.apk انجام میشود ، برای ترجمه فایلهای سیستمی این فایل در اولویت قرار دارد بدون ترجمه و اضافه کردن فارسی به این فایل زبان فارسی در لیست زبانها نشان داده نمی شود. شما اگه فایل framework-res.apk رو به دقت ادیت کنید مشکلتون حل خواهد شد. لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 14 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 هر سه پوشه ای که در آموزش گفته شده رو ایجاد کردم لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 15 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 دوست من شما با برنامه ی مورلوکال تست کن ببین گوشیت فارسی میشه و ساپورت فارسی داره؟ بعد اقدام به فارسی سازی کنید به راحتی. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
masoud 241 ارسال شده در 15 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 دوست من شما با برنامه ی مورلوکال تست کن ببین گوشیت فارسی میشه و ساپورت فارسی داره؟ بعد اقدام به فارسی سازی کنید به راحتی. گوشی a5000zh اصلا فارسی نداشت خودم فارسی کردم الان با مورلوکال فارسی میشه اما من میخوام زبان فارسی تو قسمت زبان ها باشه لینک ارسال
hunterpars 17 ارسال شده در 15 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 گوشی a5000zh اصلا فارسی نداشت خودم فارسی کردم الان با مورلوکال فارسی میشه اما من میخوام زبان فارسی تو قسمت زبان ها باشه درود دوست عزیز شما حوصله به خرج بدید و این پست رو مطالعه بفرمایید. آموزش کاملا واضح و ساده هستش. با کمی دقت مشکلتون حل خواهد شد. http://forum.gsm-developers.com/thread11214.html#post38712 موفق باشید. لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 15 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 گوشی a5000zh اصلا فارسی نداشت خودم فارسی کردم الان با مورلوکال فارسی میشه اما من میخوام زبان فارسی تو قسمت زبان ها باشه فعالسازی زبانهای مخفی در گوشیهای سامسونگ: برای فعالسازی زبانهای مخفی گوشیهای سامسونگ با استفاده از آموزشهای بخش اول دیوایس مربوطه را روت کنید، سپس نرم افزار ROOTEXPLORE را از مارکت های اندروید دانلود و روی دیوایس نصب کنید. و فایل language.xml را از آدرس زیر حذف کنید. System/csc/ language.xml از این آموزش استفاده کن به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.