sbr0651 23 ارسال شده در 13 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2016 از دوستان کسی این ارور واسش پیش اومده و حلش کرده باشه none usbport, maybe driver not installed الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 14 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 سلام لطفا یکم توضیح بیشتر بدین این ارور رو چه زمانی دارین؟ در هنگام نصب یا در هنگام وصل کردن گوشی یا ...؟ به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 14 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 سلام لطفا یکم توضیح بیشتر بدین این ارور رو چه زمانی دارین؟ در هنگام نصب یا در هنگام وصل کردن گوشی یا ...؟ هنگام وصل شدن گوشی الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 14 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 از دوستان کسی این ارور واسش پیش اومده و حلش کرده باشهnone usbport, maybe driver not installed این مشکل از استفاده نادرست از تب مورد نظر در وضعیت گوشی هست. مثلا:شما گوشی رو در حالت روشن به سیستم وصل کرده اید و دارید از تب mtk استفاده میکنید واضحه که در این حالت گوشی رو شناسایی نمیکنه و این ارور رو میده. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 14 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، 2016 این مشکل از استفاده نادرست از تب مورد نظر در وضعیت گوشی هست.مثلا:شما گوشی رو در حالت روشن به سیستم وصل کرده اید و دارید از تب mtk استفاده میکنید واضحه که در این حالت گوشی رو شناسایی نمیکنه و این ارور رو میده. الان یک سال دارم استفاده میکنم این مشکل پیش نیومد الان چند روز اینجوری شده الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 15 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 درایور ها رو حذف کنید و از اول نصب کنید موفق باشی ً@*&،454ً@*&،454 If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 15 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2016 درایور ها رو حذف کنید و از اول نصب کنیدموفق باشی ً@*&،454ً@*&،454 میتونید دقیق تر بگید کدوم درایور مال کرک میراکل من نمیدونم کدومشه نمیشه که همه درایورها رو حذف کنم الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.