K47EH 13 ارسال شده در 10 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 با عرض سلام علیک دوستان این دومین با است در این رابطه پست میزارم تمامی اموزشها را نگاه کردم ولی باز مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اقا الیا ممنون میشم یه اموزش قرار دهید مثل کار با فایلهای apk گیج شدم. system.img انپک کردم الان میخوام پک کنم ولی خطا میده یا نمیشه اندروید 4.4.2 هستش سامسونگ ممنون راهنمایی کنید. لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 10 دی، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2016 با عرض سلام علیک دوستان این دومین با است در این رابطه پست میزارم تمامی اموزشها را نگاه کردم ولی باز مشکل دارم ممنون میشم راهنمایی کنید اقا الیا ممنون میشم یه اموزش قرار دهید مثل کار با فایلهای apk گیج شدم. system.img انپک کردم الان میخوام پک کنم ولی خطا میده یا نمیشه اندروید 4.4.2 هستش سامسونگ ممنون راهنمایی کنید. سلام و درود ... چه نوع خطایی میده ؟ اسکرین شات قرار دهید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
K47EH 13 ارسال شده در 11 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 2016 سلام علیک Untitled.jpg - 123 KB لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.