mohsen8 815 ارسال شده در 2 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2017 سرت رو بنده خریدم منتها با z3x که میزنی بازم ارور reset msl میده ////فایلی هم که قرار دادید رو زدم فقط فایل مودم رو ....هر دو رو باید باهم بزنم ؟؟؟؟اندروید6 فقط مودم رو بزنید بعد روت هم بکیند رسیت msl بعد رایت سرت همین سرت تست شده است لینک ارسال
mohsen20 24 ارسال شده در 2 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2017 درود این فایل سرت خودم تست کردم sm-J500h_ds_parlaq67.cert - آپلود سنتر آپلود دی|آپلود عکس،آهنگ،فیلم،فایل پایه bsi یادت نره چسب بزنی اول فایل COMBINATION رایت کنی لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 3 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 2017 فقط مودم رو بزنید بعد روت هم بکیند رسیت msl بعد رایت سرت همین سرت تست شده است ریست msl نمیشه هر کاری میکنم با bst irgsm لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2017 فایل کامبین زدم دانگرید کردم بعد شد.منتها سرت موجود در سایت تک سریال هست ..... irgsm لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 4 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2017 ریست msl نمیشه هر کاری میکنم با bst با Z3X بنده تست کرده بودم بدون مشکلی اوکی شده بود برای BST نیز طبق تایپیک زیر عمل کنید SM-J500H Imei Repair With BST Dongle - GSM-Forum لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2017 با Z3X بنده تست کرده بودم بدون مشکلی اوکی شده بود برای BST نیز طبق تایپیک زیر عمل کنید SM-J500H Imei Repair With BST Dongle - GSM-Forum شد ..منتها این سرتی که برا فروش بود تو سایت تو فروم های خارجی هم هست ...منتها زده که دوسیم هست در صورتی که برای تک سیم هست ..بنده زدم تک سیم بود سرت irgsm لینک ارسال
mohsen8 815 ارسال شده در 4 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2017 شد ..منتها این سرتی که برا فروش بود تو سایت تو فروم های خارجی هم هست ...منتها زده که دوسیم هست در صورتی که برای تک سیم هست ..بنده زدم تک سیم بود سرت همینو بنده هفته پیش زدم دو سریال هست منتها شبیه هم هستن سریالها ولی دو سیم عمل می کنند با z3x هم انجام دادم لینک ارسال
iraj 104 ارسال شده در 4 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2017 همینو بنده هفته پیش زدم دو سریال هست منتها شبیه هم هستن سریالها ولی دو سیم عمل می کنند با z3x هم انجام دادم نه مورد داشت برای بنده ..زدم فقط یه سریال شد ..... irgsm لینک ارسال
bigman 10 ارسال شده در 27 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2017 سلام لینک دانلود مورد داره msl لینک ارسال
sfri.arash 121 ارسال شده در 27 اسفند، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2017 با این سرت ها در بیشتر مواقع بالای 90 درصد مشکل نو سرویس و دایره ای شکل شدن انت پیش میاد که در حال حاضر هیچ باکسی هم ساپورت نمیکنه ترمیم کنین بجز دانگل BST که خوب این مدل رو میزنه که توصیه میشه حتما برا ترمیم سریال این دانگل رو باید داشته باشین ریست ESF رایت دیفولت EFS ریست MSL و نهایتا رایت IMEI با کابل URT میتوین به هدف دلخواهتون برسین موفق باشین A real friend is one who watch you face but see your heart لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.