mr. 40 ارسال شده در 6 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2016 با سلام گوشی بعد از آنلاک بوتلودر و با فلش update.zip دیگه خاموش شده نه فایل فلش با فلش تول موجود هست نه اسکاتر مخصوص پردازندش تو نت. mt6735p ممنون میشم راهنمایی کنید. لینک ارسال
mohsinsomeone 23 ارسال شده در 6 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2016 اینو دانلود کن شاید مشکلت حل بشه http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=82007&version=324860&siteCode=ke If you only do what you can do you will never be more than you are now لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 6 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2016 اینو دانلود کن شاید مشکلت حل بشه http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=82007&version=324860&siteCode=ke ممنون از جوابگویی ولی مشکل بوت داره به حالت ریکاوری که هیچ به فست بوت هم نمیره لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 7 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2016 ممنون از جوابگوییولی مشکل بوت داره به حالت ریکاوری که هیچ به فست بوت هم نمیره وقتی گوشیو وصل میکنید به سیستم درایوری شناسایی میشه؟ لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 8 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2016 وقتی گوشیو وصل میکنید به سیستم درایوری شناسایی میشه؟ با سلام گوشی به واسطه ای فلش از ساپورت zz key درست شد ولی بوتلودر لاک شده و نمیشه دوباره آنلاک کرد تو فست بوت کد زیر رو نشون میده لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 9 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2016 با سلامگوشی به واسطه ای فلش از ساپورت zz key درست شد ولی بوتلودر لاک شده و نمیشه دوباره آنلاک کرد تو فست بوت کد زیر رو نشون میده از طریق ساپورت zzkey هم میتونید کد آنلاک گوشیو بگیرید اگه نمیتونید imei و قرار دهید تا کد آنلاکو بدم در ضمن اگه گوشی بالا اومده چه احتیاجی با آنلاک دارید؟ لینک ارسال
mr. 40 ارسال شده در 9 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2016 از طریق ساپورت zzkey هم میتونید کد آنلاک گوشیو بگیریداگه نمیتونید imei و قرار دهید تا کد آنلاکو بدم در ضمن اگه گوشی بالا اومده چه احتیاجی با آنلاک دارید؟ سلام کد آنلاک رو دارم ممنون مشکل آنلاک نشدن هم فکر کنم از s/n گوشی باشه چون پریده فقط یک نرم افزار رایگان هست که تو حالت meta mode s/n گوشی mtk رو ترمیم میکنه که اونم خطا میده راستش خودم zz key ندارم و نمیدونم zzkey ترمیم s/n تو حالت meta mode داره یا نه لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.