MR.Majid 226 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 دوستان عزیز مشتری برام آورد گوشی a3 2016 آب خوردگی شدید داشت بنده سرویس کامل کردم ok شد: باید چند از مشتری بگیرم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ali-f16 12 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 سلام اگه باز کردی گوشی را سرویس کرد ی 100 بگیر لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 100 برای باز کردن بگیر چون کار هر کسی نیست که تاچ و ال سی دی رو سالم برداره برای آبخوردگی هم 40 به بالا بگیر ً@*&،9526 GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 5 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 سلام اگه باز کردی گوشی را سرویس کرد ی 100 بگیر دوست عزیز باز کردم سرویس کردم تا روشن شد. پس 100 ازش میگیرم [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 سلام باز کردن تاچ ال سی دی این مدل ها دیگه کاری نداره با دستگاه خیلی راحت باز میشه و 100 گرفتن به نظر من مناسبه یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 5 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 سلام باز کردن تاچ ال سی دی این مدل ها دیگه کاری نداره با دستگاه خیلی راحت باز میشه و 100 گرفتن به نظر من مناسبه یا علی منظورتون از دستگاه یعنی همون هیتر هستش؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 منظورتون از دستگاه یعنی همون هیتر هستش؟ منظور دوستمون از این دستگاه ها دستگاه تاچ کش LCD موبایل و تبلت |BEST BST-856A | لامپ UV GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 5 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 از دوستان تا حالا از دستگاه تاچ کن استفاده کرده؟ آیا ارزشش رو داره بگیرم؟ [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
rezakeshavarza 15 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 دوست عزیز باز کردم سرویس کردم تا روشن شد.پس 100 ازش میگیرم یارو افغانیه یارو افغانیه یعنی چی؟ چه فرقی داره مگه؟ من فقط عاشق اینم.......... حرف قلبتو بدونم............ لینک ارسال
سجادبیانی 97 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 یارو افغانیه یعنی چی؟چه فرقی داره مگه؟ شما به دل نگیرید شاید دوستمون منظورش اینکه مشتری محترم و زحمت کشی هست و کمتر بگیرم بهتره . خدا راضی تر است GSM-DEVELOPERS اگه فقط کاری که در توانته انجام بدی از اینکه هستی بهتر نمی شی بدون خرید اشتراک کاربر ویژه شوید عضو شوید 10 پست مفید ارسال کنید کاربر وِیژه شوید و از امکانات رایگان لذت ببرید لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.