loooolak 10 ارسال شده در 4 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2016 سلام خدمت استادید یدونه j7 دارم روشنش میکنیم مشکلی نداره و کامل lcd هم میاد بالا اما وقتی خودش صفحه رو خاموش میکنه یا خودمون کلید قفلو میزنیمو گوشی میره رو حالت استن بای دیگه بر نمیگرده یعنی گوشی روشنه ولی دیگه تصویر نداره و lcd سیاهه ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال
d sezar 28 ارسال شده در 4 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 2016 سلام خدمت استادید یدونه j7 دارم روشنش میکنیم مشکلی نداره و کامل lcd هم میاد بالا اما وقتی خودش صفحه رو خاموش میکنه یا خودمون کلید قفلو میزنیمو گوشی میره رو حالت استن بای دیگه بر نمیگرده یعنی گوشی روشنه ولی دیگه تصویر نداره و lcd سیاهه ممنون میشم کمک کنید[/QUO هارد ریستش کنین لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 5 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 سلام خدمت استادید یدونه j7 دارم روشنش میکنیم مشکلی نداره و کامل lcd هم میاد بالا اما وقتی خودش صفحه رو خاموش میکنه یا خودمون کلید قفلو میزنیمو گوشی میره رو حالت استن بای دیگه بر نمیگرده یعنی گوشی روشنه ولی دیگه تصویر نداره و lcd سیاهه ممنون میشم کمک کنید دوست من سلام ابتدا گوشی رو فول فلش کنین اگه جواب نداد باز کنین و برد رو از نظر آبخوردگی و ضربه چک کنین و بعد ال سی دی تست کنین در نهایت مشکا از سی پی یو میباشد. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
loooolak 10 ارسال شده در 5 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2016 سلام ممنون از راهنماییتون گوشی ضربه خورده بوده و lcd رو خودم تعویض کردم چندتا هم روش تست کردم ولی بازم جواب نداده لینک ارسال
loooolak 10 ارسال شده در 7 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2016 لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 8 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، 2016 سلام..دروود پست 3 جواب داده شده دوست عزیز.. 1 نرم افزاری تست کنید... 2 cpu انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
loooolak 10 ارسال شده در 7 بهمن، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 2016 ممنون از دوستان ً@*&،18ً@*&،18ً@*&،18ً@*&،18ً@*&،18ً@*&،18 لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.