asaad 11 ارسال شده در 2 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2016 با سلام به دوستان. یک گوشی هواوی p6-u06 برام آوردن که به گفته مشتری بعد از ریست فکتوری بیسباند و سریال نداره.ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن. لینک ارسال
hamed67vi 51 ارسال شده در 2 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2016 با سلام به دوستان.یک گوشی هواوی p6-u06 برام آوردن که به گفته مشتری بعد از ریست فکتوری بیسباند و سریال نداره.ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنن. یک بار امتحان کن ببین چیزی میتونی از رو این گوشی پاک کنی یا نه چون برای من هر چی از این مدل اومده که بیس باند نداشته مشکل از هارد بوده که یا با ریهات یا تعویض مشکل حل شده اگه هم نرم افزاری باشه میتونی یک بار آخرین بیلدو فلش کنی تا بیس باند برگرده برای رایت سریال هم میتونی از دانگل zzkey و هوا یا باکس سیگما کمک بگیری لینک ارسال
jalilzadeh 98 ارسال شده در 2 دی، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2016 درود بر شما... طبق فرموده مدیر عزیز اقدام کنید اگر مشکل از هارد بود گوشی رو باز کنید،طبق تصویر زیر آیسی بیسباند و آیسی با شماره فنی i527 در قسمت مدار آنتن رو هیت ملایم بگیرید مشکل حل میشه. چند مورد با این روش حل کردم. GSM-DEVELOPERS THE BEST FORUM There's always a way to solve problems لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 درود اساتید این مدل رو الان دارم اولش بالا نمیومد این فایل رو رایت کردم P6_firmware(P6-U06,Android__4.2,Emtion_UI,V100R001C00B115SP01,Iran_MCCI,05011WJC) بالا اومد اما سریال یا بیسباند نداشت. یه فایل دیگه هم داشتم اونم رایت کردم اینم عکس مشخصاتش بعد چند دقیقه ای سریال و بیسباندش اومد اما اونم بعد از یک یا نیم ساعت دیگه بیسباند و سریال میپره میخاستم بدونم که با ورژن های دیگه عمری میشه یا نه؟ یا نه روش استاد جلیلزاده رو طی بکنم؟ خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
موبایل الیکا 105 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 سلام..دروود با بیلد 130 تست و اعلام نتیجه کنید.. http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=27462&version=50771&siteCode=pk pass= http://www.gem-flash.com انان که با افکاری پاک و فطرتی زیبا در قلب دیگران جای دارند را هرگز هراسی از فراموشی نیست چرا که جاودانند [email protected] لینک ارسال
DawoodZzz 132 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 بیلد گوشی 512 دانگرید میشه با این بیلد که دانلود کنم؟ الان سریال و بیسباند داره no service شده بعضی مواقع هست ولی اکثرا no service خدایا گناهانم را مثله آرزوهایم نادیده بگیر. لینک ارسال
MR.Majid 226 ارسال شده در 27 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، 2016 بیلد گوشی 512 دانگرید میشه با این بیلد که دانلود کنم؟الان سریال و بیسباند داره no service شده بعضی مواقع هست ولی اکثرا no service درود بر شما ... برای من اومد این مدل با هر فایلی تست کردم جواب نداد با تعویض آسی بیس باند مشکل حل شد. [sIGPIC][/sIGPIC] لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.