majedj2002 23 ارسال شده در 29 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 اگه تو قسمت downloading برای Frp lock = off بزنه تکلیف چیه ؟اندروید هم 6 هست جمیل نداره فعال نیست لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 29 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 2016 جی میل که خودم بهش وارد کردم برای پلی استور و اکانت گوگل ولی هنوز روی Off هست گوشی قبلیم A5108 بود اونم همینطور بود البته اون Frp ننوشته بود یه چیز دیگه بود که اونم Off بود لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 30 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2016 جی میل که خودم بهش وارد کردم برای پلی استور و اکانت گوگل ولی هنوز روی Off هست گوشی قبلیم A5108 بود اونم همینطور بود البته اون Frp ننوشته بود یه چیز دیگه بود که اونم Off بود دوست من شما براچی میخواین frp رو فعال کنین؟ اگه مایل هستین فعال باشه به مسیر زیر برین و oem رو غیر فعال کنین بعد گوگل اکانت رو وارد کنین خودش فعال میشه settimg-developer option-oem off به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
siahishab 10 ارسال شده در 30 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، 2016 دوست من شما براچی میخواین frp رو فعال کنین؟ اگه مایل هستین فعال باشه به مسیر زیر برین و oem رو غیر فعال کنین بعد گوگل اکانت رو وارد کنین خودش فعال میشهsettimg-developer option-oem off اصلا مایل نیستم فعال بشه ولی وقتی oem اف بود من جیمیل داده بودم ولی هنوز فعال نشده میخواستم بدونم گوشی مشکلی نداشته باشه که از اولش غیر فعال هست ؟؟؟ لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.