iran_gsm 11 ارسال شده در 27 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2016 سلام اساتید گوشی بعد ریست رو صفحه Could not active iphone میمونه.بخاطر تحریم ها باید نت با ip غیر ایران شیر کنم که بیاد بالا چه روشی رو پیشنهاد میدید ممنون با اتصال به ایتونز هم بالا نمیاد.برنامه connectify hotspot هم نصب کردم نمیتونم باهاش این کار رو انجام بدم لینک ارسال
BAHMAN 48 ارسال شده در 27 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2016 سلام میشه یه عکس بزارید ببینم یک عکس هم از مرحله قبل هم بزارید یا علی Bahman59547@Gmail.com ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- لینک ارسال
b.sajad1371 46 ارسال شده در 28 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 آذر، 2016 سلام اساتید گوشی بعد ریست رو صفحه Could not active iphone میمونه.بخاطر تحریم ها باید نت با ip غیر ایران شیر کنم که بیاد بالا چه روشی رو پیشنهاد میدید ممنونبا اتصال به ایتونز هم بالا نمیاد.برنامه connectify hotspot هم نصب کردم نمیتونم باهاش این کار رو انجام بدم یه گوشی اندرویدی بردار و نتش رو روشن کن و قند شکنت رو روشن کن...بعد اینترنتش رو از طریق وای فای به اشتراک بزار و تمام لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.