sbr0651 23 ارسال شده در 25 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 یک روش ساده برای فلش تبلت های چینی نه خطر اینکه فایلی که میخوای فلش کنی به ممبورد این تبلت میخوره یا نمیخورده در حقیقت شاید این اموزش ابتدایی باشه ولی من جایی ندیدم در این مورد بنویسن خودم به شخصه این روش خیلی وقتا کار راه انداخته بریم سراغ آموزش گوشی که روی اروم مونده رو به کامپوتر وصل کرده بعد برنامه PhoenixSuit فلشر تبلت های چینی اجرا میکنیم http://uupload.ir/files/c8v3_1.jpg منتظر میشیم تا برنامه گوشی یا تبلت بشناسه مدل گوشی ظاهر شد نمونه اش عکس بالا تب سوم بالا گزینه apk رفته و گزینه recvery رو کلیک کنید گوشی به قسمت ریکاوری رفته با یک ریست از قسمت ریکاوری کار تمام منتظر بشید گوشی کامل بیاد بالا موفق باشید ۲.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت آپلود عکس 1.jpg الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
mostafa66 17 ارسال شده در 25 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 دوست عزیز این روش واسه مواقعی هست که دیباگ فعال باشه لینک ارسال
sbr0651 23 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 دوست عزیز این روش واسه مواقعی هست که دیباگ فعال باشه مهم نیست کی تیک دیباگین فعال باشه یا نباشه مهم این که روی اروم مونده با این روش مشکل خیلی از تبلت ها حل میشه بدون نیاز به فلش من تا الان نزدیک به 50 تبلت و گوشی mtk با این روش راه انداختم بعد از خودشون بکاپ گرفتم واسه استفاده بعدی یک روش تست شده و عالی هست الإمامُ الصّادقُ عليهالسلام : إنَّ لِكُلِّ شَيءٍ زَكاةً ، وزَكاةُ العِلمِ أن يُعَلِّمَهُ أهلَهُ امام صادق عليهالسلام : هرچيزی زكاتى دارد و زكات دانش، آموختن آن است به اهلش. لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.