موبایل حسین 41 ارسال شده در 25 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 سلام دوستان و اساتید من چند وقته دنبال یه فایل فلش برای تبلت با مشخصه زیر هستم که خیلی جاها رو جستجو کردم پیدا نکردم و مجبور شدم پست بزارم روی تبلت و کارتون فقط مارک تبلت هست و مدلی ننوشته فقط ایکس ویژن model : X.vesion cpu : Rockchip 3066 board id : Sd3066c_r30 20130621 ممنون میشم کسی فایلش رو داشت لینک بدهً@*&،754 لینک ارسال
موبایل حسین 41 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 دوستان و اساتید بلاخر تونستم مدلش رو پیدا کنم ولی فایلش رو نه X.Vision XL10 300S - 16GB کسی بتونه کمک کنه بزرگواری کرده ممنون لینک ارسال
mahdigord 15 ارسال شده در 26 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، 2017 سلام منم دنبال همچین فایلی هستم اما گیر نیاوردم لینک ارسال
siavash sadr 274 ارسال شده در 27 مرداد، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، 2017 دوست عزیز برا فلش فایلهای راک چیپ فایل تضمین شده و مشخصی نیستش و برا همه مشخصه های روی بورد شما نمیتونی فایل پیدا کنی چیزی ک من خودم ب شخصه تست کردم و با این روش میزنم مدل سی پی یو و اندازه صفحه نمایش هستش و تا ب حال بیشتر از بیست سی مورد زدم هفت سالی می شد که راه نرفته بودم. پزشک پرسید : این چوب ها چیست ؟ گفتم : فلجم. گفت : آنچه تو را فلج کرده . همین چوب هاست. سینه خیز . چهار دست و پا . قدم بردار و بیفت. چوب های زیبایم را گرفت . پشتم شکست و در آتش سوزاند. حالا من راه می روم … اما هنوز هم وقتی به چوبی نگاه می کنم . تا ساعت ها . بی رمقم 5teamgsm لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.