pooyabooter 12 ارسال شده در 24 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2016 دوستان یه گوشی z3 دارم که خواستن فلش کنن با باکس وسط فلش قطع میشه الان گوشی خاموشه فقط وقتی به pc وصلش میکنم qhsusb_bulk این رو دتکت میکنه و نصب میشه نه با اسیتول نه با فلش تولز فلش نمیشه لطفا راهنمایی کنید لینک ارسال
pooyabooter 12 ارسال شده در 24 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آذر، 2016 وقتی با فلش تولز میخوام فلش کنم این پیعام رو میده Device connected with USB debugging off INFO - For 2011 devices line, be sure you are not in MTP mode لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 سلام و درود بر شما .. وسط فلش قطع شدن اکثرا مربوط به ضعیف بودن اتصال هستش . (مشکل از کابل یا پورت pc) وقتی به pc وصلش میکنم qhsusb_bulk این رو دتکت میکنه و نصب میشه نه با اسیتول نه با فلش تولز فلش نمیشه لطفا راهنمایی کنید به احتمال زیاد بوت گوشی پریده که باید ترمیم شود. موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
pooyabooter 12 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 با سلام و ممنون از پاسخ سريع شما بوت اين مدل را ميشه يه توضيح بديد كه چه باكسي ميزنه ؟من الان riff2و easy gtagz3x ,atfplus دارم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 شما 30 الی 1 دقیقه ولوم بالا و پاور را نگه دارید احتمالا بالا بیاد . این مدلا سخت هارد بریک میشن این پست رو نیز مطالعه نمایید Bootloop, no recovery, no flashmode. Hard br… | Sony Xperia Z3 موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
pooyabooter 12 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 من این پست رو نمیتونم ببینم لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 خب یکم سعی کنید تا یوزرتان اکتیو شود ً@*&،36666666 خدمت شما : >http://forum.xda-developers.com/z3/help/bootloop-recovery-flashmode-hard-brick-t3074153 اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
pooyabooter 12 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 استاد این پست ماله وقتیه که گوشی روشنه اما از من که بریک شده چون اصلا عکس العملی نشون نمیده لینک ارسال
pooyabooter 12 ارسال شده در 25 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 راستی وقتی به pc وصل میکنم semc flash device رو تو دیوایس منیجر میشناسه گوشی رو لینک ارسال
MR.Shafiei 63 ارسال شده در 25 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، 2016 استاد این پست ماله وقتیه که گوشی روشنه اما از من که بریک شده چون اصلا عکس العملی نشون نمیده دوست من گوشی که روشنه که ترمیم بوت نمیشه. این پست مال زمانی هست که گوشی توسط سیستم شناسایی نمیشه. دقت کنید گاهی اوقات هم باطری رو دربیاری و دوباه جا بزنی هم ج میده و سوکت رو هم بررسی کنید. بعد اقدام به ترمیم کنید. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.