nokia5800 15 ارسال شده در 19 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2016 اندروید 6.0.1 از گوشی g900h فایل system.img رو در اوردم و انپک کردم و apk های فارسی رو جدا کردم از گوشی g900v فایل systen.img.ext4 رو استخراج کردم و کار های زیر رو انجام دادم 1 کانورت کردم به system.img ( چون وقتی در حالت system.img.ext4 استخراج میکردم پوشه ی boot.img درست میشه ) و انپک کردم و پوشه ی system- درست شد 2 - فایل های فارسی رو جایگزین کردم و دوباره پوشه ی system ریپک کردم و فایل system.img درست شد 3 - system.img ساخته شده رو کانورت کردم به فرمت اصلی که همون system.img.ext4 بود ( و تبدیل کردم به 32 بیتی ) با توجه به این لینک http://gsm-developers.ir/thread11550.html 4 - با برنامه allzip فایل system.img.ext4 ساخته شده رو با فایل های اورجینال ( boot , recovery و ..... ) به یه فایل tar تبدیل کردم و فلش زدم اما هنگام رایت system.img.ext4 خطا میده میشه راهنمایی کنید کجای کار رو اشتباه رفتم ؟ لینک ارسال
مدیریت کل سایت ILYA20 2,097 ارسال شده در 19 آذر، 2016 مدیریت کل سایت اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2016 سلام و درود تبدیل به ext4 نیاز نیست و اینکار فایل رو خراب میکنه شما به ترتیب زیر عمل کنید 1- system.img را انپک کنید 2- فایلهای مور نیاز را با استفاده از روش جایگزینی فارسی اضافه کنید و فایلهای فارسی شده را با فایلهای موجود در رام جایگزین کنید . 3- با استفاده از روش file_contacts پوشه system را به system.img ریپک کنید (دقت کنید داخل پوشه system فقط محتوای system استخراج شده باشد) 4- پس از ریپک همانطوری تست کنید ببینید رایت میشه در صورتی که رایت نشد به نسخه 32 بیتی تبدیل کنید . موفق باشید اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن. لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 21 آذر، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 2016 لطفا دستور کانورت این دو فایل رو واسم بنویسید system.img به system.img.ext4 و برعکسش لینک ارسال
nokia5800 15 ارسال شده در 1 دی، 2016 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، 2016 سلام و درود تبدیل به ext4 نیاز نیست و اینکار فایل رو خراب میکنه شما به ترتیب زیر عمل کنید 1- system.img را انپک کنید 2- فایلهای مور نیاز را با استفاده از روش جایگزینی فارسی اضافه کنید و فایلهای فارسی شده را با فایلهای موجود در رام جایگزین کنید . 3- با استفاده از روش file_contacts پوشه system را به system.img ریپک کنید (دقت کنید داخل پوشه system فقط محتوای system استخراج شده باشد) 4- پس از ریپک همانطوری تست کنید ببینید رایت میشه در صورتی که رایت نشد به نسخه 32 بیتی تبدیل کنید . موفق باشید در نسخه ی ویندوز 64 بیتی هم تست کردم و ریپک شد منتهی فایل هنگام رایت خطا داد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.