رفتن به مطلب
انجمن توسعه دهندگان موبایل

درخواست راهنمایی برای ساخت فایل فارسی g900v

ارسال های توصیه شده

اندروید 6.0.1

از گوشی g900h فایل system.img رو در اوردم و انپک کردم و apk های فارسی رو جدا کردم

از گوشی g900v فایل systen.img.ext4 رو استخراج کردم و کار های زیر رو انجام دادم

1 کانورت کردم به system.img ( چون وقتی در حالت system.img.ext4 استخراج میکردم پوشه ی boot.img درست میشه ) و انپک کردم و پوشه ی system- درست شد

2 - فایل های فارسی رو جایگزین کردم و دوباره پوشه ی system ریپک کردم و فایل system.img درست شد

3 - system.img ساخته شده رو کانورت کردم به فرمت اصلی که همون system.img.ext4 بود

( و تبدیل کردم به 32 بیتی ) با توجه به این لینک

http://gsm-developers.ir/thread11550.html

4 - با برنامه allzip فایل system.img.ext4 ساخته شده رو با فایل های اورجینال ( boot , recovery و ..... ) به یه فایل tar تبدیل کردم و فلش زدم اما هنگام رایت system.img.ext4 خطا میده

میشه راهنمایی کنید کجای کار رو اشتباه رفتم ؟

لینک ارسال
  • مدیریت کل سایت

سلام و درود

تبدیل به ext4 نیاز نیست و اینکار فایل رو خراب میکنه

شما به ترتیب زیر عمل کنید

1- system.img را انپک کنید

2- فایلهای مور نیاز را با استفاده از روش جایگزینی فارسی اضافه کنید و فایلهای فارسی شده را با فایلهای موجود در رام جایگزین کنید .

3- با استفاده از روش file_contacts پوشه system را به system.img ریپک کنید (دقت کنید داخل پوشه system فقط محتوای system استخراج شده باشد)

4- پس از ریپک همانطوری تست کنید ببینید رایت میشه در صورتی که رایت نشد به نسخه 32 بیتی تبدیل کنید .

موفق باشید

اگه این پست بهت کمک کرد دنبال دکمه تشکر نگرد . بجاش تو هم به جامعه آزادت کمک کن.

لینک ارسال
  • 2 هفته بعد...
سلام و درود

تبدیل به ext4 نیاز نیست و اینکار فایل رو خراب میکنه

شما به ترتیب زیر عمل کنید

1- system.img را انپک کنید

2- فایلهای مور نیاز را با استفاده از روش جایگزینی فارسی اضافه کنید و فایلهای فارسی شده را با فایلهای موجود در رام جایگزین کنید .

3- با استفاده از روش file_contacts پوشه system را به system.img ریپک کنید (دقت کنید داخل پوشه system فقط محتوای system استخراج شده باشد)

4- پس از ریپک همانطوری تست کنید ببینید رایت میشه در صورتی که رایت نشد به نسخه 32 بیتی تبدیل کنید .

موفق باشید

در نسخه ی ویندوز 64 بیتی هم تست کردم و ریپک شد

منتهی فایل هنگام رایت خطا داد

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• اضافه کردن...