ehsangold 25 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 داداش بنده خدا میگه با خود دانگل تست کرده جواب نگرفته دیگه از کرک چه انتظاری داری کرک فقط برا اموزش گزینه های باکس هست وهیچ کارایی نداره دوستان راهنمایییییی کنید لطفا مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
tesla 10 ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2016 اره والله خوب حرفیه... کرک میراکل که این بلا رو سرمون اورد به دلیل نبود دانگل بست. که اگه داشتیم با اون فلش میکردیم.... اساتید منتظر راهنماییهای ارزشمندتون هستیم لینک ارسال
adib 16 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 کاربران عزیز سری مدیاتک نوکیا رو به هیچ وجه با فایل bin یا با باکسهای چینی مثل میراکا یا ولکانو فلش نکنید چونکه قسمت سکوریتی گوشی اسیب میبینه و با هیچ فایلی هم ترمیم نمیشه لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 دوست عزیز هیچ راهی نداره حتی با بست هم درست نمیشه دیگه باید قبل از تست لوگ ها رو میدیدید الان میتونید cpu رو عوض کنید.سریال هم عوض میشه خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
tesla 10 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 متاسفانه ما این کارو کردیم یعنی الان هیچ راهی برای ترمیم سریالش نیست و درست نمیشه؟؟؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 متاسفانه ما این کارو کردیمیعنی الان هیچ راهی برای ترمیم سریالش نیست و درست نمیشه؟؟؟ یه108 همین کار کردم با تعویض cpu درست شد(سریال عوض شد) خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
tesla 10 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 من سخت افزار کار نمیکنم تعویض سی پی یو چقدر هست هزینه ش؟ لینک ارسال
علیرضا شاهرخی 1,017 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 من سخت افزار کار نمیکنم تعویض سی پی یو چقدر هست هزینه ش؟ برد داشتم از رو برد گذاشتم هزینش اطلاع ندارم خرید و شارژ فوری جم و کردیت بازی های موبایلی تمامی بازی های آنلاین لینک ارسال
tesla 10 ارسال شده در 19 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، 2016 ممنون پس من رفتم رو بعد سخت اافزاریش ببینم حل میشه لینک ارسال
ehsangold 25 ارسال شده در 20 بهمن، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، 2016 داداش سخت افزاری حل نمیشه که این مشکل نرم افزاری به وجود امده و سکوریتی دستگاه هامون اسیب دیده باید ترمیم بشه صبر کنید من دانگل چند روز دیگه دستم میرسه و قسمت rplدانگل باید کار کنیم و براش تهیه کنیم صبر کن تست کنم جواب داد راه حلش رو میزارم اینجا مردان بزرگ و خوش قلب دکمه تشکر را خواهند زد لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.