MR.Shafiei 63 ارسال شده در 13 آذر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2016 سلام دوستان گلم. من این مشکل رو خودم پیدا کردم و با راهنمایی هایی خیلی از دوستان که گفتند از ورژن پایین z3x استفاده کنم و بعضی ها هم میگفتند دانگرید کنم یا اول فایل کامبینیشن بزنم یا هرچیز دیگه نشد که نشد...که دیدم توی نت هر روشی بوده جواب نداده و تمام روش ها باعث از بین رفتن بیس باند گوشی میشه و اونوقته که یه اوضاعبی داریم برای بازگردانی سریال و بیس باند. دوستان دقت کنن این یک مدل یکم تخصصی تر هست و باید دقت کنین اگه با z3x اقدام به رایت سرت روی این مدل کردین و با ارور data error 8 یا data error 9 مواجه شدین و بیس باند و سریال رفت اصلا نگران نباشین. ابتدا آخرین رام منطقه اون گوشی رو از sammobile دانلود کنید و تک فایل فلش کنین اینجور مبینین که بیس باند و سریال برمیگردهو بهد ار طریق باکس اختاپوس گوشی رو repair security. کنین و بعد از طریق خود باکس اختاپوس اقدام به رایت سرت کنین به همین راحتی. تشکر فراموش نشه. به کسانی که به شما حسودی میکنند ، احترام بگذارید زیرا اینها کسانی هستند که صمیمانه پذیرفته اند شما از آنها برترید.... :dddddd:dddddd لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.