farzadvirus 12 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 اساتید ودوستان محترم لطفا راهنمایی کنید یه 816h با مشخصه cpu mt6592v رو با فایل اصلی فلش کردم همه چیز گوشی اوکی هست به جز دوربین که وقتی رو دوربین میزنم دوربین سیاه میاد و هیچ تصویری نداره در ضمن عکس گرفته میشه و در گالری هم نشون داده میشه ولی تو خود دوربین تصویر سیاهه و هیچی معلوم نیست .ممنون میشم کمک کنید لینک ارسال
Cortana 84 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 درود دوست عزیز انجمن.. یک سوال ... قبل فلش مطمعنی گوشی جای سیم کارتیشو عوض نکردده تعمیر کاری . یا مشکل سیم کارت داشته باشه کسی عوض کرده باشه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 6 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 درود دوست عزیز انجمن..یک سوال ... قبل فلش مطمعنی گوشی جای سیم کارتیشو عوض نکردده تعمیر کاری . یا مشکل سیم کارت داشته باشه کسی عوض کرده باشه...؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نه دوست عزیز تعمیر نشده اصلا لینک ارسال
steve jobs 33 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 با سلام همکار گرامی برای اطمینان دوربین رو هم چک کنید شاید دوربین هم مشکل داشته باشه لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 سلام دوست عزیز بعید میدونم مشکل شما سخت افزاری باشه چون تصویر رو میگیره سیو هم میکنه پس دوربین مشکلی نداره .مشکل اولیه گوشی چی بود که فلشش کردید؟ ترجیحا یکبار دیگه و با فایل دیگه تست کنید. لینک ارسال
mehdi_ghanbarinia 10 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 شما دوست عزیز میتونید با کرک باکس پیرنها از یه گوشی سالم بک اپ بگیرید و روی این گوشی رایت کنید.انشالله مشکلتون حل میشه لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 7 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلامدوست عزیز بعید میدونم مشکل شما سخت افزاری باشه چون تصویر رو میگیره سیو هم میکنه پس دوربین مشکلی نداره .مشکل اولیه گوشی چی بود که فلشش کردید؟ ترجیحا یکبار دیگه و با فایل دیگه تست کنید. گوشی برای فارسی سازی اورده شده بود که فایل فارسی زدم خاموش شد بعد از بررسی متوجه شدم که cpu 6592v هستش بعد مربوطه به خودشو سرچ و دانلود کردم فایل رو که رو گوشی زدم این مشکل بوجود اومد براش اگه دوستان عزیز فایل دیگه ای که مربوط به این مدل باشه رو اپ یا لینکشو قرار بدن ممنون میشم لینک ارسال
shahram49 19 ارسال شده در 7 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، 2015 سلام دوست عزیز پس مشکل صد در صد نرم افزاریه .من در مورد سکوریتی گوشی های اچ تی سی خیلی اطلاعات ندارم ولی اگر مثل بقیه برندها که از سی پی یو مدیا تک استفاده میکنند باشه ممکنه بتونید با رایت فول دامپ از یک گوشی دیگه همونطور که دوستمون تو پست بالا گفتند مشکل رو رفع کنید. لینک ارسال
farzadvirus 12 ارسال شده در 13 تیر، 2015 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2015 شما دوست عزیز میتونید با کرک باکس پیرنها از یه گوشی سالم بک اپ بگیرید و روی این گوشی رایت کنید.انشالله مشکلتون حل میشه دوست عزیز با باکس پیرنها البته کرکش از یه گوشی سالم read گرفتم و بعد روی گوشی رایت کردم ولی همچنان مشکل پا برجاست لینک ارسال
arash167 26 ارسال شده در 13 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 2015 سلام منم همچین مشکلی داشتم فایل اشتباه زدم خاموش شد فایل خودشو 6592v زدم روشن شد بدون مشکل در اولین فرصت فایل رو اپلود میکنم لینکش میذارم لینک ارسال
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.