تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 605 بازدید
نیازمند فایل ریکاوری و cfrootبرایsm-j3110
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 3 پاسخ
- 763 بازدید
با سلام دوستان نیازمند فایل کامبی یا فایل فعال کردن adb سامسونگ a310f باینری 3 اندروید 7 هستم ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط khaneh.mobiles, -
- 16 پاسخ
- 1.4k بازدید
نیازمند کاستوم ریکاوری تست شده برای sm-g570f
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 928 بازدید
فایل دامپ سالم samsung c5010 رو کسی داره؟ از نظر هزینه هم مشکلی نیست خسارتیه گوشی دستم خاموش شده دامپشو لازم دارم
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
هارد ریست b5512
توسط intel1829- 0 پاسخ
- 681 بازدید
ولوم بالا+هوم+پاور
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 3 پاسخ
- 885 بازدید
هنگ بودن گوشی و ... فراموشی رمز گوشی قفل کردن روی اکانت گوگل و .... کد زیر را وارد کنید : کد: *#*#7378423#*#* وارد قسمت customize setting بشيد حالا Reset customize بزنيد گوشي هارد ريست مي شود تست شده روی گوشی های St15 - St18 - Sk17 - Lt15 - Lt18 - Mt25 - St17 - St21 - St25 - lt26 - Mt11 - St26
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
سلام دوستان این روزا بازار زیاد جالب نیست برای همه ما و فقط کافیه یه گوشی هم زیر دستتون خاموش بشه که صبر و طاقتتون تموم بشه طبق تحقیقات و تجربه که خودم داشتم گوشیهای J510 در همه مدل در فریمورهای جدید حتی اگه باینری یکی باشد فریمور پایینتر از خودشون رو بزنید کاملا خاموش میشند و یا برد کامل باید عوض بشه شاید هم جیتگ بشن پس تا اومدن باینری جدیدتر از 2 برای این مدل به هیچ عنوان کامبنیشن باینری 2 رو نزنید چون اگه گوشی طرف آپدیت باشد صددرصد گوشی بصورت کامل خاموش میشه پس برای برداشتن یه FRP از روشهای دیگه ای استفاده کنید و دنبال رایت فایل بوت یا چیز دیگه ای نباشید با این قیمت گوشیها و بازار خسارتش ارزش نداره و اگر دوستان تجربه و اطلاعات بیشتری میدونند بر…
آخرین پاسخ توسط dezroid, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
به نام خداوند دانش این آموزش در سایت های دیگر به فروش میرسد فایل های پیش نیاز دانلود پک شروع آموزش: 1_گوشی رو یکبار فکتوری ریست کنید 2_گوشی رو به دانلود مود ببرید 3_فایل فلش موجود در پک دارای باینری 2 میباشد فقط قسمت AP و CSC رو در اودین فلش کنید 4_پس از رایت مستقیما به ریکاوری مود رفته و بار دیگر عملیات فکتوری ریست را انجام دهید 5_منتظر بارگزاری دستگاه باشید 6_پس از روشن شدن دستگاه در اندروید 7 دستگاه رو به دانلود مود ببرید 7_پک ADB ENABLE موجود رو در قسمت AP فلش کنید 8_مجددا فکتوری ریست انجام دهید 9_پس از بالا آمدن دستگاه ADB فعاله و میتونید به راحتی BYPASS رو انجام بدید 10_پس از عملیات هک گوشی ر…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 873 بازدید
به نام خدا با سلام دوستان سامسونگ در این مدل گوشی بخصوص j700f فایلهای بوتلودر رو تغییر داده مشتری گوشی میاره مثلا رو آرم گیر کرده یا بالا نمیاد یا حالا بخاطر FRP میخوایید فلش کنید حتما و حتما برید جدیدترین فریمور رو دانلود و فلش کنید چون حتی اگه اندروید 6 باشه و بازم همون 6 رو بزنید ممکن بوت گوشی بپره و گوشی دیگه اصلا روشن نشه و به تیکه آجر تبدیل بشه باید بریم برای jtag و دردسرهاش بخصوص فایلهای 4 فایله با بوتلودر بزنید راحت این مشکل بوجود میادش پس در فلش این مدل گوشی دقت کنید که خسارتی براتون پیش نیاد ..موفق باشید حالا برای گوشی s3 new فایل دیبریک بود راحت گوشی رو میشد با رم زنده کرد کسی هست بتونه فایل دیبریک برای این مدل بسازه عالیً@*&،641
آخرین پاسخ توسط jenabictak, -
- 2 پاسخ
- 896 بازدید
قبل از هر چیز ابتدا مشکلات شبکه در گوشیهای سامسونگ و بعد از آن نحوه برطرف کردن آن برسی خواهد شد مشکلات شبکه مثل اغلب مشکلات دیگر به دو دسته نرم افزار و سخت افزار تقسیم میشوند. ابتدا باید imei ,baseband گوشی چک شود 1) گوشی imei , baseband سالم دارد و ظاهرا آنتن هم دارد اما هنگام تماس با پیغام not register مواجه میشویم. راه حل spt : مدل رانتخاب کنید سپس reset efs کنید بعد از آن حتما از super imei استفاده کنید و در نهایت آنلاک کنید (اگر گوشی قفل شبکه شد با 00000000 آنلاک کنید) مرحله اول را در حالت دانلود مود و مرحله دوم factory mode با پورت باکس انجام شود راه حل z3x : مدل را انتخاب کنید کلید repair رابزنید و بعد از آن گزینه های reset efs , repair network را بزنید و i…
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
هنگ روی آرم i9200 1 2
توسط milad_66- 11 پاسخ
- 2.1k بازدید
i9200 روی آرم مونده کسی راه حلی واسش داره؟ فلش کردم ریست efs هم زدم
آخرین پاسخ توسط milad_66, -
- 1 پاسخ
- 831 بازدید
گوشی فوق رو مشتری اورده روی ارم اول سامسونگ میمونه ولی فایل کامل میگیره تک فایل 4 فایل کامبی ریکاوری کاستوم و اصلی فلش همراه با پیت هیچ جوره بالا تر نمیره میشه کاریش کرد
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 5 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت دوستان این گوشی بعد از فلش روی ارم هنگ میکنه و بالا نمیاد چندتا فایلم امتحان کردم جواب نداد در صورت امکان رام ی که این مشکلو برطرف کنه قرار بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط mobiledaneshjoo, -
- 6 پاسخ
- 972 بازدید
گوشی مشکل انتن داشت سریال و بیس باند هم سالم بود گوشی به اندروید 4.4.2 دانگرید کردم که یه فایل مودم رایت کنم قبلا همین مشکل داشتم با رایت فایل مودم در اندروید 4.4.2 مشکل حل کردم اما این بار جواب جواب نگرفتم با باکس z3x فایل cert رایت کردم سریال جعلی شد رفتم واسه ترمیم بعد ترمیم حالا گوشی رو ارم سامسونگ مانده
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 4 پاسخ
- 2.4k بازدید
سلام هوایی 4c قفل داره میخوام وایبش کنم ولی موقع ک روی ریکاوری میخوام تایید کنم کلیدش کار نمیکنه مشکل سخت نداره چک کردم
آخرین پاسخ توسط kazemrayane, -
- 0 پاسخ
- 628 بازدید
سلام مشتری میگه هر دو سه روز یه چند ساعت قطع و وصل میشه وایفایش کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط mansourhelfi, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
این فایل رو از طریق اودین بر روی گوشی رایت کنید AZ_autoroot_G610F_1AQB1 - Download - 4shared بعد فایل سوپر یوزر رو از لینک زیر دریافت و نصل کنید Superuser رمز فایل :mahmod abas
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 852 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 693 بازدید
مهم ترین ویژگی های نرم افزار Tongbu - سازگاری با آیفون، آیپد و آیپاد - بدون نیاز به جیلبرک - پشتیبانی از نسخه های مختلف iOS - دارای بانک قوی نرم افزار و بازی - دانلود برنامه ها و نرم افزارهای پولی app store نسخه ویندوز 32 بیت نسخه ویندوز 64 بیت
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 769 بازدید
در اپلیکیشن Tutu : اپلیکیشن؛ دسترسی به اپلیکیشنها در موضوعات مختلف، لیستی غنی، بهترینترینها بازی؛ دسترسی به بازیها در سبکهای مختلف، لیستی غنی، بهترینترینها تصویر پس زمینه؛ موضوعات پر طرفدار، جدیدترین ها، هزاران عکس بر اساس دسته بندیهای متنوع امکان نمایش قیمت هر اپ یا بازی؛ صرفا جهت اطلاع امکان جستجو، و پیدا کردن اپ به کمک اسکن کد QR مدیریت فضای داخلی، مشاهدهی اپهای به روز شده نصب رایگان بازی ها و نرم افزارهای پولی در app stoer به صورت رایگان لــیــنــک دانــلــود
- 0 پاسخ
- 2.6k بازدید
یکی دیگر از اپ استورهای رایگان برای ایفون در زمان محدود شدن کاربران ایرانی در app store میتونه کار آمد باشه لــیــنــک دانــلــود برای رفع کرش و خروج ناگهانی از بازی یا نرم افزار روی گوشی اموزش در تصویر موجود هست
- 0 پاسخ
- 946 بازدید
لینک دانلود : http://www.mediafire.com/download/ztophfbhpewksi3/Android+Tool+V1.1.rar
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 546 بازدید
با سلام دوستان در جریان هستن اکانت گوگل به روشهای مختلف برداشته میشه اما سامسونگ اکانت به این راحتیها حذف نمیشه من این روش را بر رو گوشی note3 n9005تست کردم و به راحتی اکانت گوگل حذف شد حتی با باکسهای مانند اختاپوس وbstوz3xهم تست کردم پیام موفقیت در انلاک میداد اما باز نمیشد دوستان اول با باکس تست کنن در صورت نتیجه نگرفتن با این روش راحت برداشته میشود اینم اضافه کنم با دانگرید کردن گوشی سامسونگ اکانت برداشته نشد
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 802 بازدید
با سلام وقت بخیر یه سوال از اساتید محترم داشتم من گوشیم galaxy j710f 2016 هست با اندروید 8.1. میخواستم یکسری امکانات بهش اضافه کنم توی نت این لینک بود http://www.gsm-developers.com/enable-hidden-secret-features-and-menus-in-samsung-galaxy-smartphones/ ولی متاسفانه خودم نتونستم کاری بکنم اگه از اساتید محترم کسی اینکار رو میتونه خیلی ممنون میشم انجام بده البته فایل csc رام 4فایل رو ویرایش کنه خیلی ممنون میشم چون اگه این فایل ویرایش بشه میتونم از طریق فلش رام4فایله (البته جایگزین فایل csc ویرایش شده با csc اصلی ) این امکانات اضافه بشه اینم دستوراتی که تو لینک بالا بود ومن میخوام اضاف بشه <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?> -&…
آخرین پاسخ توسط windows, -
- 0 پاسخ
- 665 بازدید
یک سری ریکاوری سامسونگ Index of ./VolcanoBox/Samsung_Recovery/
آخرین پاسخ توسط faramarzi,