تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 703 بازدید
دانگرید و حل مشکل کلید بک N900W8 این مدل بیشتر بعد از آپدیت به اندروید 5 مشکل کلید بک بهم میزنه برای حل مشکل باید دانگرید بشه به 4.4.2 فایل دانگرید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 0 پاسخ
- 702 بازدید
فایل qcn سامسونگ n9008vبا لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 702 بازدید
سلام امروز در خدمتتونم با انلاک گوشی سامسونگ S3 خب من این فایل ها رو بیشتر برای اون دوستان گل تعمیر کار قرار میدم که باکس ندارن و امیدوارم که قیمت ها رو هم خراب نکند موفق و پیروز باشید.یاعلی اول فایل ریکاوری مخصوص i9300iرایت کنید دانلود و بعدش در ریکاوری اقدام به نصب فایل مخصوص کنید. دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
فایل qcnسامسونگ e250l با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 701 بازدید
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
ابتدا کرنل زير را دانلود نمائيد دانلود ادين نسخه 3.10.7 را اجرا کنيد کرنل دانلود شده را در قسمت AP ادين قرار دهيد گوشي را به دانلودينگ ببريد و کرنل را روي گوشي رايت کنيد بعد از رايت کرنل يکبار گوشي را فول وايپ کنيد و تمام
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
اموزش روت J500FN وارد مورد نیاز کاستوم ریکاوریTWRP فایل روت کد: Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! ابتدا فایل را به حافظه منتقل می کنیم با گرفتن کلیدهای ترکبی (ولوم+...پاور...هوم) وارد محیط ریکاوری شده و گزینه installرا زده فایل را انتخاب می کنیم و بعد از swipe کردن دستگاه را restart می کنیم اکنون باید برنامه superSU نصب شده یاشد
آخرین پاسخ توسط reza.khoshnazar, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
نحوه استفاده فایلهای فلش سامسونگ وفریمور سازگار بادستگاه اختصاصیgsm-developer باسلام خدمت دوستان عزیز دوستان در برخی موارد در فلش گوشی های سامسونگ با ارور مواجه میشید خب وارد دانلوینگ گوشی یا دانلود مد بشین وقسمت AP رو نگاه کنیداگر binary number 2 2 بودشما باید همون ورژن 2یا بالا تر 3یا4رو رودانلود کنید گوشی به راحتی فلش میشه وفایل فلش باهاش سازگاری داره تصویرهارو هم نگاه کنید کاملان مشخصه و اگر با فایل فلش1 binary number فلش کنید با خطا مواجه میشید خودم خیلی مدت هست از این روش استفاده می کنم به مشگلی برنخوردم. مثال
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
فایل روت CF-Auto-Root-g9200 دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 699 بازدید
عرض ادب N920P twrp کامل روش رایت میشه وارد محیط ریکاوری هم میشه وقتی میخوای گوشی رو ریبوت کنی گوشی پشت سرهم ریستارت میشه twrp 3.1.0 auto reboot uncheked
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 699 بازدید
چهارفايله اندرويد شيش ميخام . كسي اكانت داره اين فايلو بزاره؟ https://firmware.gem-flash.com/index.php?a=browse&b=file-info&id=25816 فارسي نباشه هم مشكلي نيست.فقط اندرويد 6 باشه
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 1 پاسخ
- 699 بازدید
سلام گوشی رو فلش کردم الان رمز عبور گوگل یا کد پین میخواد چجوری میتونم حلش کنم؟؟؟
- 1 پاسخ
- 699 بازدید
سلام و درود از استادان بزرگ خواهش میکنم دلیل این رور و علت بوجود اومدنش رو توضیح بدن دوستان بعد از کوک هر رامی حالا چی تغیرات بیاریم یا نه بعد از ریپک رام با این ارور مواجه میشم DM.Verrity Error با ابزار های ASSAYYED و TOOL32BIT انپک و ریپک میکنم برای رفع ارور هم اگه گوشی رو روت کنیم بدون مشکل میاد بالا ولی اگه امکانش هست توضیح بدید چیکار کنیم یا با ابزار خاصی هست که ریپک باید انجام بشه تا از شر این اررور خلاص بشیم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
آموزش حذف frp samsung m305f m30 با روشCombination ابتدا فایل کامبنیشن قرار داده شده را رایت کنید بعد از رایت فایل و روشن شدن کد دستوری *#0808# را اجرا کنید گزینه DM+MODEM+ABD و گوشی را ریستارت کنید . به تنظیمات رفته و منوی توسعه دهندگان USB Debugging را فعال کنید . سپس با فایل رام قرار داده شده و برداشتن تیک یوزر دیتا هنگام مراحل رایت فلش نمایید . لینک اول لینک دوم
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
گاهي اوقات براي بردن دستگاه به حالت دانلود مود با مشکل مواجه ميشويم ... کابل JIG يا کليپ JIG در دسترس نيست و باکس هاي نرم افزاري فقط مدل هاي اندريد را ساپورت مي کنند. حالا راه چاره : اين نرم افزار از پلتفرم ها زير پشتباني مي نمايد : ANDROID - BADA - QUALCOMM - BROADCOM 3G آموزش استفاده : دستگاه را روشن نموده و کابل يو اس بي را وصل کنيد، نرم افزار را اجرا نموده مودم پورت مودم - Select Port Modem "Samsung CDMA modem" - انتخاب سرعت - فشردن کليد. JigTool
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
گوشی فوق درست بود 4 فایله فلش کردم حالا وایفای کار نمیکنه.. قبلش درست بود میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
یه نوت تری اومد واسم بعضی موقع ها وای فای قطع میشد و فقط گاهی کار میکرد. با فلش چهار فایل هم راه نیافتاد. در صورت نبود مشکل سخت افزاری. اول گوشی رو روت میکنیم.با bst از پوشه efs بکاپ میگیریم.بعد از بکاپ پوشه رو حذف میکنیم.بعد از انجام کار گوشی رو با چهار فایل همراه با efs فلش میکنیم. البته این راهکار هم ممکنه فقط در بعضی موارد خواص جواب بده.
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
سلام oem انلاک شود Download twrp-3.0.2-0-j7elte.img.tar Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service Dev-Host - Odin3_v3.12.3 HALABTECH.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
روت n920t
توسط rasol_mohabbat- 0 پاسخ
- 696 بازدید
روت تست شده n920t EASY STEPS > AOGE/BOH4/BOH6/COI5/COJ5 >… | T-Mobile Samsung Galaxy Note5
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
این اموزش زمانی بدرد میخوره که ریکاوری های دانلود شده از سایت شاید جواب ندن اموزش 1- درایور گوشی و فست بوت حتما نصب باشه 2-تیک گزینه ی های Unknown Sources و Usb debugging فعال باشه 3-در اکثر گوشی ها هم باید بوت لودر آنلاک باشه روش کار: گوشی رو به حالت فست بوت، دانلودینگ،s-off ببرید وکابل رو به گوشی وصل کنید برنامه رو اجرا،برند و مدل و ورژن ریکاوری رو انتخاب کنید روی گزینه ی next کلیک کنید تا نرم افزار شروع به دانلود ریکاوری کنه پس از اتمام دانلود گزینه ی next فعال میشه که با فشار دادن اون به مرحله ی آخر یعنی نصب ریکاوری می رسید حال کمی صبر کنید تا نرم افزار مرحله ی نصب رو با موفقیت به اتمام برسانه لینک دانلود نرم افزار
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 695 بازدید
Connect to device ... Device pit saved to D:\BST\backup\samsung\pit\GT-N7100\GT-N7100_2016-01-17_19.28.57.pit Write file sboot.bin ... Write file tz.img ... Write file boot.img ... Write file recovery.img ... Write file system.img ... Write file modem.bin ... Write file cache.img ... Write file hidden.img ... Flash completed Time used : 6 min 38 s
آخرین پاسخ توسط shahryar22, -
- 1 پاسخ
- 695 بازدید
اموزش و فایل دانگرید گوشی j700h ANDROID 6 TO ANDRIOD 5,1,1 U2 & U3 MEGA PASS:ahmedaziz
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
در خواست آموزش باز کردن قفل اکانت سامسونگ not4
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
فایل certمدلهایSm-j500g,sm-j500b,sm-j500f,sm-j500e-ds,sm-j500m,sm-j500m-ds,sm-j500no,
توسط kia mobile- 0 پاسخ
- 694 بازدید
فایل certمدلهایSM-J500G,SM-J500B,SM-J500F,SM-J500E-DS,SM-J500M,SM-J500M-DS,SM-J500NO,SM-J500Y Key-Id 0338 SM-J500G,SM-J500B,SM-J500F,SM-J500E-DS,SM-J500M,SM-J500M-DS,SM-J500NO,SM-J500Y Key-Id 0338
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 694 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی طبق آموزش جلو برید بدونه مشکل جواب میده بنده بارها تست کردم امیدوارم مفید باشه.... با تشکر از انجمن gsm-developers حذف FRP گوشی های a320f.zip
آخرین پاسخ توسط mehran72m,