تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 647 بازدید
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 646 بازدید
سلام.خسته نباشید برای مدل A5108 کاستوم ریکاوری تست شده میخواستم با تشکر
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 1 پاسخ
- 646 بازدید
چهارفايله اندرويد شيش ميخام . كسي اكانت داره اين فايلو بزاره؟ https://firmware.gem-flash.com/index.php?a=browse&b=file-info&id=25816 فارسي نباشه هم مشكلي نيست.فقط اندرويد 6 باشه
آخرین پاسخ توسط omidman, -
- 0 پاسخ
- 645 بازدید
فلش ریکاوری کاستوم با ادین ....اینم لینکش = https://dl.twrp.me/klte/ و دانلود super su از اینجا https://download.chainfire.eu/1003/SuperSU/SR1-SuperSU-v2.78-SR1-20160915123031.zip انتقال به مموری و فلش از طریق ریکاوری..... (good luck)
آخرین پاسخ توسط balib13, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
سلام دوستان نیازمند efs این مدل هستم گوشی با سیم ایرانسل انتن میده ولی همراه اول تماس اضطراری
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
گاهي اوقات براي بردن دستگاه به حالت دانلود مود با مشکل مواجه ميشويم ... کابل JIG يا کليپ JIG در دسترس نيست و باکس هاي نرم افزاري فقط مدل هاي اندريد را ساپورت مي کنند. حالا راه چاره : اين نرم افزار از پلتفرم ها زير پشتباني مي نمايد : ANDROID - BADA - QUALCOMM - BROADCOM 3G آموزش استفاده : دستگاه را روشن نموده و کابل يو اس بي را وصل کنيد، نرم افزار را اجرا نموده مودم پورت مودم - Select Port Modem "Samsung CDMA modem" - انتخاب سرعت - فشردن کليد. JigTool
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
خوب چیزهایی که نیاز داریم برای این موضوع 1- این فایل 111 2-اکانت جیمیل ابتدا گوشی رو به سیستم وصل کنید و نرم افزار بالا رو به گوشی انتقال بدین و بعد با SideSync نرم افزار ES File Explorer رو دانلود کنید و وارد حافظه بشین و نرم افزار بالا رو نصب کنید بعد از نصب و باز کردن برنامه در قسمت سرچ که مشخص شده account رو سرچ کنید که بعد از سرچGoogle account Managerپیدا میشه باید به قسمتی ازGoogle account Managerبریم که زیر اون نوشته Type Email and password روی Try بزنید روی Browser Sing-in بزنید اکانت جیمیل و بعد پسورد رو وارد کنید در مرحله آخر گوشی رو ریستارت کنید این اموزش صد در صد تست شده هستش و رو دلهای 2016 اکثرا جو…
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 642 بازدید
فایل qcn سامسونگ n9008vبا لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
گوشی فوق درست بود 4 فایله فلش کردم حالا وایفای کار نمیکنه.. قبلش درست بود میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
Samsung G530T FRP unlock Succesful using G530F octoplus 2.2.0 Platform: Samsung Android Selected port: COM15 Selected model: SM-G530F To put SM-G530F into Download Mode, You have to perform the following steps: 1. Reconnect the battery. 2. Press and hold "Volume-" + "Home" + "Power ON" keys. 3. When phone turns on, press "Volume+" key. Searching for a phone. Please wait... Phone found. Initializing.. Resetting FRP lock..success Resetting EE lock..success Resetting Samsung Account lock..not supported Reset operation completed!
آخرین پاسخ توسط parwezyosofi, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
سلام..این اموزش برای گوشیهایی هست که بعد از فلش بصورت نرم افزاری مشکل باطری پیدا میکنن وحتی با تعویض باطری مشکل حل نمیشه.معمولا گوشی در حالت استندبای خود به خود شارژ خالی میکنه.من این کا رو روی مدلهای زیردر اندروید 6 انجام دادم g920p..g920t..g920f..g920a بریم سراغ اموزش.. اول از هر چیز گوشی رو فول شارژ کنید..گوشی رو باید روت کنید برنامه زیر رو دانلود کنید و روی گوشی نصب کنید Android Terminal Emulator – Android-Apps auf Google Play برنامه رو باز کنید su رو تایپ کنید و اوکی بزنید.به برنامه دسترسی روت بدین متن زیر رو هم توی برنامه پیست کنید و اوکی کنید گوشی ریبوت میشه mount -o rw,remount /system /system mkdir /system/su.d chmod 0700 /system/su.d ec…
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 639 بازدید
دوستان توسط خودم رید گرفته شده... خدمت عزیزان دولوپرز SM-A310F_357337071257179 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 639 بازدید
Connect to device ... Device pit saved to D:\BST\backup\samsung\pit\GT-N7100\GT-N7100_2016-01-17_19.28.57.pit Write file sboot.bin ... Write file tz.img ... Write file boot.img ... Write file recovery.img ... Write file system.img ... Write file modem.bin ... Write file cache.img ... Write file hidden.img ... Flash completed Time used : 6 min 38 s
آخرین پاسخ توسط shahryar22, -
- 0 پاسخ
- 639 بازدید
فایل روت CF-Auto-Root-g9200 دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 638 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 638 بازدید
سلام |ممنون میشم فایل فلش گوشی نوت 5 مدل sm-n920f بذارین برام
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
فایل qcnسامسونگ e250l با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
سلام اگر j200f مشکل خواندن otg داشت با رایت این ورژن مشکل حل میشه با اندروید 5.1.1 j200f XXU1AOJ1
آخرین پاسخ توسط 0098gsm.si, -
- 0 پاسخ
- 636 بازدید
این اموزش زمانی بدرد میخوره که ریکاوری های دانلود شده از سایت شاید جواب ندن اموزش 1- درایور گوشی و فست بوت حتما نصب باشه 2-تیک گزینه ی های Unknown Sources و Usb debugging فعال باشه 3-در اکثر گوشی ها هم باید بوت لودر آنلاک باشه روش کار: گوشی رو به حالت فست بوت، دانلودینگ،s-off ببرید وکابل رو به گوشی وصل کنید برنامه رو اجرا،برند و مدل و ورژن ریکاوری رو انتخاب کنید روی گزینه ی next کلیک کنید تا نرم افزار شروع به دانلود ریکاوری کنه پس از اتمام دانلود گزینه ی next فعال میشه که با فشار دادن اون به مرحله ی آخر یعنی نصب ریکاوری می رسید حال کمی صبر کنید تا نرم افزار مرحله ی نصب رو با موفقیت به اتمام برسانه لینک دانلود نرم افزار
آخرین پاسخ توسط hacker, -
فایل certمدلهایSm-j500g,sm-j500b,sm-j500f,sm-j500e-ds,sm-j500m,sm-j500m-ds,sm-j500no,
توسط kia mobile- 0 پاسخ
- 635 بازدید
فایل certمدلهایSM-J500G,SM-J500B,SM-J500F,SM-J500E-DS,SM-J500M,SM-J500M-DS,SM-J500NO,SM-J500Y Key-Id 0338 SM-J500G,SM-J500B,SM-J500F,SM-J500E-DS,SM-J500M,SM-J500M-DS,SM-J500NO,SM-J500Y Key-Id 0338
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 635 بازدید
سلام و درود از استادان بزرگ خواهش میکنم دلیل این رور و علت بوجود اومدنش رو توضیح بدن دوستان بعد از کوک هر رامی حالا چی تغیرات بیاریم یا نه بعد از ریپک رام با این ارور مواجه میشم DM.Verrity Error با ابزار های ASSAYYED و TOOL32BIT انپک و ریپک میکنم برای رفع ارور هم اگه گوشی رو روت کنیم بدون مشکل میاد بالا ولی اگه امکانش هست توضیح بدید چیکار کنیم یا با ابزار خاصی هست که ریپک باید انجام بشه تا از شر این اررور خلاص بشیم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 635 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی از خارج اومده و قفل شبکه داشت قفل شبکه رو باز کردم اما الان سریالش توی شبکه نیست و میخوام چنجش کنم و بیارمش توی شبکه لطفا اگر فایل سرت این مدل رو دارید قرار بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 0 پاسخ
- 634 بازدید
فایل cert سامسونگ n9009 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 634 بازدید
MEGA
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 634 بازدید
سلام گوشی رو فلش کردم الان رمز عبور گوگل یا کد پین میخواد چجوری میتونم حلش کنم؟؟؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,