تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
فایل روت و ریکاوری j7 prime 7.0 https://drive.google.com/file/d/1AR0qLN10I9jGfb4Ag-wDHVmGDIzRp-Lj/view
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
خوب چیزهایی که نیاز داریم برای این موضوع 1- این فایل 111 2-اکانت جیمیل ابتدا گوشی رو به سیستم وصل کنید و نرم افزار بالا رو به گوشی انتقال بدین و بعد با SideSync نرم افزار ES File Explorer رو دانلود کنید و وارد حافظه بشین و نرم افزار بالا رو نصب کنید بعد از نصب و باز کردن برنامه در قسمت سرچ که مشخص شده account رو سرچ کنید که بعد از سرچGoogle account Managerپیدا میشه باید به قسمتی ازGoogle account Managerبریم که زیر اون نوشته Type Email and password روی Try بزنید روی Browser Sing-in بزنید اکانت جیمیل و بعد پسورد رو وارد کنید در مرحله آخر گوشی رو ریستارت کنید این اموزش صد در صد تست شده هستش و رو دلهای 2016 اکثرا جو…
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 2 پاسخ
- 608 بازدید
با سلام دوستان یک توضیح کوتاه درباره این ها میدین چی هست و چ کارایی داره؟؟ فایل cert efs
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 608 بازدید
گاهي اوقات براي بردن دستگاه به حالت دانلود مود با مشکل مواجه ميشويم ... کابل JIG يا کليپ JIG در دسترس نيست و باکس هاي نرم افزاري فقط مدل هاي اندريد را ساپورت مي کنند. حالا راه چاره : اين نرم افزار از پلتفرم ها زير پشتباني مي نمايد : ANDROID - BADA - QUALCOMM - BROADCOM 3G آموزش استفاده : دستگاه را روشن نموده و کابل يو اس بي را وصل کنيد، نرم افزار را اجرا نموده مودم پورت مودم - Select Port Modem "Samsung CDMA modem" - انتخاب سرعت - فشردن کليد. JigTool
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 0 پاسخ
- 608 بازدید
Connect to device ... Device pit saved to D:\BST\backup\samsung\pit\GT-N7100\GT-N7100_2016-01-17_19.28.57.pit Write file sboot.bin ... Write file tz.img ... Write file boot.img ... Write file recovery.img ... Write file system.img ... Write file modem.bin ... Write file cache.img ... Write file hidden.img ... Flash completed Time used : 6 min 38 s
آخرین پاسخ توسط shahryar22, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
فایل qcnسامسونگ e250l با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
دوستان توسط خودم رید گرفته شده... خدمت عزیزان دولوپرز SM-A310F_357337071257179 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
دوستان عزیز این نرم افزار تقریبا تمام سایت های مربوط به دانلود رام و بقیه موارد رو ساپورت میکنه فایل بصورت .EXE هست اجرا کنید Free-Firmware0_522017_9779
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
https://mega.nz/#!nQljHQZD!JBLWdEdHebBbdkyr6roLF_BY8DyqhQiz1moGX9Fsxf4 پسورد فایل www.salmangsmworld.com [/CODE]
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
https://f11.file-upload.com:183/d/r4xopq6hnlgpv7w77kznkg2str7fqlzrd7nubmpv25lowquv2vovqqpp5aucv26sjojezrsd/COMBINATION_FAC_FA80_J400FXXU4ASG1.zip اگر فایل بالایی ارور داد از لینک زیر وارد بشید: https://www.file-up.org/2oi9skj9y4rq
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
سلام..این اموزش برای گوشیهایی هست که بعد از فلش بصورت نرم افزاری مشکل باطری پیدا میکنن وحتی با تعویض باطری مشکل حل نمیشه.معمولا گوشی در حالت استندبای خود به خود شارژ خالی میکنه.من این کا رو روی مدلهای زیردر اندروید 6 انجام دادم g920p..g920t..g920f..g920a بریم سراغ اموزش.. اول از هر چیز گوشی رو فول شارژ کنید..گوشی رو باید روت کنید برنامه زیر رو دانلود کنید و روی گوشی نصب کنید Android Terminal Emulator – Android-Apps auf Google Play برنامه رو باز کنید su رو تایپ کنید و اوکی بزنید.به برنامه دسترسی روت بدین متن زیر رو هم توی برنامه پیست کنید و اوکی کنید گوشی ریبوت میشه mount -o rw,remount /system /system mkdir /system/su.d chmod 0700 /system/su.d ec…
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
این اموزش زمانی بدرد میخوره که ریکاوری های دانلود شده از سایت شاید جواب ندن اموزش 1- درایور گوشی و فست بوت حتما نصب باشه 2-تیک گزینه ی های Unknown Sources و Usb debugging فعال باشه 3-در اکثر گوشی ها هم باید بوت لودر آنلاک باشه روش کار: گوشی رو به حالت فست بوت، دانلودینگ،s-off ببرید وکابل رو به گوشی وصل کنید برنامه رو اجرا،برند و مدل و ورژن ریکاوری رو انتخاب کنید روی گزینه ی next کلیک کنید تا نرم افزار شروع به دانلود ریکاوری کنه پس از اتمام دانلود گزینه ی next فعال میشه که با فشار دادن اون به مرحله ی آخر یعنی نصب ریکاوری می رسید حال کمی صبر کنید تا نرم افزار مرحله ی نصب رو با موفقیت به اتمام برسانه لینک دانلود نرم افزار
- 1 پاسخ
- 604 بازدید
اموزش و فایل دانگرید گوشی j700h ANDROID 6 TO ANDRIOD 5,1,1 U2 & U3 MEGA PASS:ahmedaziz
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 604 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی از خارج اومده و قفل شبکه داشت قفل شبکه رو باز کردم اما الان سریالش توی شبکه نیست و میخوام چنجش کنم و بیارمش توی شبکه لطفا اگر فایل سرت این مدل رو دارید قرار بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
آموزش حذف frp samsung m305f m30 با روشCombination ابتدا فایل کامبنیشن قرار داده شده را رایت کنید بعد از رایت فایل و روشن شدن کد دستوری *#0808# را اجرا کنید گزینه DM+MODEM+ABD و گوشی را ریستارت کنید . به تنظیمات رفته و منوی توسعه دهندگان USB Debugging را فعال کنید . سپس با فایل رام قرار داده شده و برداشتن تیک یوزر دیتا هنگام مراحل رایت فلش نمایید . لینک اول لینک دوم
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
گوشی فوق درست بود 4 فایله فلش کردم حالا وایفای کار نمیکنه.. قبلش درست بود میشه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 602 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی طبق آموزش جلو برید بدونه مشکل جواب میده بنده بارها تست کردم امیدوارم مفید باشه.... با تشکر از انجمن gsm-developers حذف FRP گوشی های a320f.zip
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
فایل certمدلهایSm-j500g,sm-j500b,sm-j500f,sm-j500e-ds,sm-j500m,sm-j500m-ds,sm-j500no,
توسط kia mobile- 0 پاسخ
- 601 بازدید
فایل certمدلهایSM-J500G,SM-J500B,SM-J500F,SM-J500E-DS,SM-J500M,SM-J500M-DS,SM-J500NO,SM-J500Y Key-Id 0338 SM-J500G,SM-J500B,SM-J500F,SM-J500E-DS,SM-J500M,SM-J500M-DS,SM-J500NO,SM-J500Y Key-Id 0338
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 601 بازدید
گوشی سامسونگ مدل A9 هر وقت دو اس ام اس براش بیاد کامل خاموش میشه . هر دو سیم کارت عوض کردم ، فلش زدم با چند ورژن رسمی و غیر رسمی ، باطری عوض کردم اما مشکل هنوز هست . اس ام اس بیاد حداکثر دوتا خاموش میشه گوشی . مشکل سخت افزار یا نرم افزار ؟ راه حل چی ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 1 پاسخ
- 601 بازدید
سلام کسی تا حالا این مشکل براش پیش اومده ویندوزم 10 هس وقتی تو دانلودینگ گوشی رو با کابل وصل میکنم ارور usb device not recognized میده همه درایورام نصبه حتی فک کردم سخت افزاریه سوکت usb هم عوض کردم باز همونه اگه کسی میت.نه راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 600 بازدید
فایل cert سامسونگ n9009 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 600 بازدید
برای اولین با فایل File Combination N930F : LINK FILE FLASH FILE COMBINATION N930F https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=mqm-&id=0B4zhPA3a5eJvbXBtckZ2Nl9qSjQ POWER BY :GSM-DEVELOPERS.IR
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
frp a705f
توسط alizarei72- 0 پاسخ
- 600 بازدید
از برنامه hushsms کمک بگیرید Samsung-FRP-A9-id90.zip
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 0 پاسخ
- 599 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
- 0 پاسخ
- 598 بازدید
سلام oem انلاک شود Download twrp-3.0.2-0-j7elte.img.tar Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service Dev-Host - Odin3_v3.12.3 HALABTECH.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط t20mobile,