تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 4 پاسخ
- 869 بازدید
اساتید عزیز یه سوال وقتی گوشی های سامسونگ رو با odin تک فایل میزنیم اطلاعات پاک نمیشه ولی یه سری برنامه ها ارور متوقف شد یا روی یه سری مدل ها پیغام گفتار متوقف شد میزنه کلا میخوام بدونم نکته ای هست که بشه این ارورهارو نده و نمی خوام مجبور به نصب مجدد برنامه ها بشم ؟ خودم بازنشانی های برنامه های پیش فرض رو زدم حل نشد. downloads هم پاک کردم داده و حافظه ی پنهان زدم نشد.
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ s7392 با بکس z3x اندروید:4.1.2 =P~ [TABLE=class: tborder, align: center] [TR] [TD=class: alt1] [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 953 بازدید
حل مشكل wifi در گوشي i9301i قبل از هر چيز بايد بگم اين مشكل با فلش ، ريپير WIFI با BST و يا ... حل نشد مراحل كار مثل انلاك كردن اين مدل گوشي هست ١-با باكس SPT و يا هر باكسي كه اين قابليت رو داشته باشه مدل رو روي I9300I قرار داده و گوشي رو در حالت دانلودينگ ريست ديفالت EFS كرده 2- با كابل urt گوشي رو سوپر سريال كرده ٣- در صورت نداشتن شبكه ، گوشي رو ريپير نتورك كنيد نكته؛ اين مدل گوشي بعد وارد كردن سيمكارت حتي ممكن است تا 15 دقيقه انتن بالا بيايد تمام اين مراحل با انتخاب مدل I9300I انجام بگير د
آخرین پاسخ توسط MR.Javad, -
- 2 پاسخ
- 762 بازدید
دروود دوستان شما با این فایل دستگاه را فلش نمایید و سپس با باکسهای ممکن imi repir نمایید من شخصا با bst انجام دادم فایل خدمته شما زمان دانلود 11 روز موفق باشید
آخرین پاسخ توسط khoroselari, -
- 2 پاسخ
- 919 بازدید
رید و آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ 9105p با کرک میراکل خدمت شما
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
مبحث پارتیشن . اسکاتر 1 2 3
توسط mobilemehdi- 21 پاسخ
- 3.7k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز طبق قولی که داده بودم مبحث پارتیشن و فایل اسکاتر مطرح میکنم این نوشته ها حاصل تجربیات و اموخته های خودم میباشد و اساتیدی که بیشتر میدانند لطفا در پایان مبحث کامل کنند ای سی چیست :مدار مجتمع کوچک شده ما با نوع حافظه کار داریم حافظه بطور کلی از کلید هایی تشکیل شده که یا خاموش هستند یا روشن و بیشتر در این صنف با نوع nor و nand کار داریم ما ای سی را یک زمین خالی در نظر میگیریم حجم یعنی متراژ زمین با f disk کردن بدور ان زمین دیواری میکشیم سپس باید در ان اطاق بسازیم این را پارتیشن میگویند
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 767 بازدید
این کدها معمولا برای تست و استفاده تعمیرکاران هستش درضمن این کدها کامل نیستن!!! امیدوارم براتون کاربردی باشن
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
مشکل wifi i9070
توسط arash167- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام i9070 در حین استفاده از شیریت خاموش شده و بعد از روشن شدن wifi کار نمیکنه و روشن نمیشه بخوای روشنش کنی گوشی خاموش میشه تک و سه فایل فلش کردم
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 2 پاسخ
- 3.5k بازدید
1: درايور گوشيتون نصب باشه 2: پوشه ادين را اکسرت و برنامه رو اجرا کنيد 3: بر روي قسمت pda کليک کنيد ويکي از 2 فايل recovery را انتخاب کنيد (touch or non touch) 4: usb debugging گوشيتونو فعال کنيد 5: گوشي رو به حالت دانلودينگ ببريد (باطري رو دربياريد و دوباره جا بزنيد و home + vulome donw + power بعد ولوم بالا بزنيد) 6: گوشي رو وصل کنيد و از برنامه ادين استارت بزنيد (گوشي درحال نصب ريکاوري کاستوم ميباشد) 7: بعد از روشن شدن گوشي فايل SuperSU رو داخل مموري کارت بريزيد 8: گوشي رو خاموش کنيد و به منوي ريکاوري بريد ( home + vulome up + power ) 9: قسمت recovery install zip from sd card را انتخاب کنيد وفايل super را پيدا و نصب کنيد 10:گوشي د…
نیاز به راهنمایی روت g313 1 2
توسط taher- 17 پاسخ
- 1.6k بازدید
باسلام خدمت اساتید محترم g313 برام اوردن که روتش کنم ولی هر کاری میکنم به i rootگوشی روت نمیشه ممنون میشم از اساتید محترم بنده رو راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 6 پاسخ
- 1.1k بازدید
دوستان این روش با شرایطی که نوشتم رو 80درصد گوشی ها جواب میده 1- نصب بودنNet Framework 4 روی سیستم شما 2-روت بودن گوشی(اگه گوشی روت نشده از قبل میتونید ببرید رو حالت فست بوت و با vroot روت کنید ) لینک دانلود :Download remove pin&pasword GSM1 (gsm developers) zip
- 1 پاسخ
- 949 بازدید
دوستان کافیه ریکاوری استوک یا مدل دیگه از ریکاوری گوشی رو داشته باشن به ادرس پایین برن و اپلود کنن و در اخر کلید build رو بزنن تا براشون ساخته بشه Recovery Builder
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ i9105p با دانگل bst
هنگ روی آرم i9200 1 2
توسط milad_66- 11 پاسخ
- 1.9k بازدید
i9200 روی آرم مونده کسی راه حلی واسش داره؟ فلش کردم ریست efs هم زدم
آخرین پاسخ توسط milad_66, -
روت گلکسی فیت
توسط paryabsoft- 0 پاسخ
- 818 بازدید
اینبار آموزش روت گلکسی فیت رو توی بزرگترین و بهترین انجمن موبایل قرار میدم تا همه ی کاربران از اون استفاده کنند این روش خیلی آسون و راحت هست فقط و فقط یکم دقت و حوصله به خرج بدید همین فایل ضمیمه رو دانلود کنید سپس فایل رو در صفحه ی اول اصلی SD CARD کپی کنید گوشیتون رو خاموش کنید حالا گوشی رو توحالت ریکاوری ببرید ({ حالت ریکاروی : دکمه ی وسط رو گرفته و با کلید پاور روشن کنید}) حالا صفحه ریکاوری برای شما ظاهر میشود و با کلید کم و زیاد صدا بر روی گزینه apply sdcard و کلید وسط رو فشار بدید بعد از چند سانیه عملیات انجام میشه روی گزینه ی reboot system now رفته و دکمه وسطی رو بزنید …
آخرین پاسخ توسط paryabsoft, -
- 1 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و به وسیله ادین روی گوشی رایت کنید download فایل مربوطه را در قسمت boot ادین جایگذاری کنید و در اخر با برنامه vroot گوشی را روت کنید
- 0 پاسخ
- 551 بازدید
سلام دوستان عزیز حل مشکل imei null samsung 19305 به روش زیر عمل کنید ابتدا فایل زیر را دانلود کنید و سپس فایل را در ادین قسمت pda قرار بدین و روی گوشی رایت کنید دانلود
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 2k بازدید
دوستان ااین اموزش با اموزش دیگه ای که تو انجمن هست متفاوته ( نیازی به فایل نداریم) بریم سراغ اموزش :برای حل مشکل وصل نشدن به وای فای و بلوتوث این مدل فقط کافیه گوشی رو روت کنید بعد روت اکسپلورر رو نصب کنید و از منوی روت اکسپلورر پوشه efs رو حذف کنید (مشکلی برای سریال یا انتن پیش نمیاد ) این روش صد در صد تضمینی بوده و بنده چندین بار روی اندروید 4.3 و4.4.2 تست کردم موفق باشد ارادتمند شما لینک دانلود فایل روت و نرم افزار روت اکسپلورر اندروید :CF-Root Download دانلود Root Explorer 3.3.4 روت اکسپلورر فایل منیجر با دسترسی روت
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 5 پاسخ
- 1.9k بازدید
برای حل مشکل فایلی براتون میزارم طبق تصویر در قسمت phone قرار داه و گوشی رو فلش کنید.بعد از رایت فایل قفل شبکه باز میشه 1.jpg support.nikatel.ir/Samsung_Flash_Files/S_Series/s5282/Modem_S5282edited_REV06.tar.zip
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان مشکل گوشی این بود که روی اون صفحه سیاه یه علامت تعجب بین گوشی ووکامپییوتر بود مونده بود گوشی بالا نمیامد به عبارتی سافت بریک شده بود ولی گوشی به دانلودیگ میرفت پشت گوشی لیبل i9000 زده بود بنده ام با ورزن 2.3.6 فلش زدم کاملم فلش گرفت بدون ارو ولی بعد از ارم گلکسی اس گوشی به ریکاوری میره ووایپ کش ارو میده گوشی بالا نمیاد اینم ارور دوستان بنده برای مطمین بشم اون لبیل پشت گوشی درست است imei گوشی زیر توی سایت زیر زدم Check IMEI - IMEI.info ولی مدل گشی رو M110S_Galaxy S نشون داد اینبار با ورزن 2.3.6 M110S فلش زدم بازم همون مشکل اگر دوستان تجربه ای لطفا راهنمایی کنند وروش دقیق تشخیص مدل بگم ممنون میشم ایا گوشی سا…
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
نرم افزا بردن گوشی های سامسونگ به حالت دانلودینگ زمانی که کلید هاش خراب باشه samsung downloading - Download - 4shared - farzad heydari
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 0 پاسخ
- 568 بازدید
DOWNLOAD
- 0 پاسخ
- 573 بازدید
DOWNLOAD
- 0 پاسخ
- 531 بازدید
DOWNLOAD
- 2 پاسخ
- 1.5k بازدید
1.DOWNLOAD THE ROOTING PACKAGE LINK=" CF-Root Download 2. ROOT YOUR DEVICE I9301I BY FLASHING THE ABOVE ROOTING PACKAGE WITH ODIN. (FIRMWARE TESTED : I9301IXXUANH1 ). 3. ENABLE USB DEBUGGING. 4. CHANGE USB SETTINGS TO [DM+MODEM+ADB] {{{{ press *#0808# --> toggle "DM+MODEM+ADB" --> press ok }}}}. 5.OPEN Z3X AND SELECT THE APPROPRIATE PORT. [ Z3X VERSION 18.8] 6. WIPE EFS ( by checking on 'Skip backup/restore NVM'). 7.WRITE QCN. 8.WRTE CERT. 9.-----DONE------. arash167-z3x_cert_qcn_2
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,