تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 547 بازدید
دوستان توسط خودم رید گرفته شده... خدمت عزیزان دولوپرز SM-A310F_357337071257179 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 546 بازدید
سلام.خسته نباشید برای مدل A5108 کاستوم ریکاوری تست شده میخواستم با تشکر
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 0 پاسخ
- 546 بازدید
فایل روت و ریکاوری j7 prime 7.0 https://drive.google.com/file/d/1AR0qLN10I9jGfb4Ag-wDHVmGDIzRp-Lj/view
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 545 بازدید
سلام دوستان فایل گوشی نوت5 مدل n920c میخوام که از اندروید 7 دانگرد کنم به اندروید 6 ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 545 بازدید
ابتدا آخرین ورژن ODIN را از لینک زیر دانلود کنین odindownload.com/download/Odin3_v3.11.1.zip ریکاوری TWRP قابل رایت با odin : http://www.mediafire.com/download/r8nvbpryev5uzua/j210_twrp.tar فایل SuperSu : http://www.mediafire.com/download/s7lt0446jyopo8d/supersu.zip تیک auto reboot را بردارین ریکاوری را روی گوشی فلش کنین داخل ریکاوری شده از قسمت Advance وارد adb sideload شده و تیک اسلاید را برای ورود به حالت adb کشیده و گوشی رابه سیستم وصل میکینم فایل SuperSu را اکسترکت کرده وفایل runme.batch را اجرا میکنیم فایل super_74.zip داخل پوشه روی گوشی رایت شده و تمام.
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 0 پاسخ
- 544 بازدید
فایل qcnسامسونگ e250l با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 544 بازدید
سلام این مدلو وقتی میزنید با Z3X جواب نمیده مدل رو روی g925f بزارید گوشی رو دانلود مد ببرید و گزینه frp/reactivtion/ee را بزنید تست شده BST هم برش میداره با گذاشتن سیمکارت و روش سیمکارت هم جواب میده
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 544 بازدید
<OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CODE_T211XXAMFN_1273223_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> BOOTLOADER_T211XXAMFN_1273223_REV00_user_low_ship.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> MODEM_T211XXAMFI_1272676_REV00_user_…
آخرین پاسخ توسط iran65, -
- 1 پاسخ
- 544 بازدید
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 543 بازدید
فایل qcn سامسونگ n9008vبا لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 543 بازدید
سلام دوستان گوشی A037F با رام A037FXXU1AVA1 و با مجیسک روت کردم با z3x میزنم اوکی میده ولی همچنان ng هست با چیمرا هم تست کردم نشد، فایل قدیمی تر هم زدم خاموش شد دوباره با فایل قبلی روشنش کردم
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 0 پاسخ
- 542 بازدید
سلام اگر j200f مشکل خواندن otg داشت با رایت این ورژن مشکل حل میشه با اندروید 5.1.1 j200f XXU1AOJ1
آخرین پاسخ توسط 0098gsm.si, -
- 0 پاسخ
- 541 بازدید
فایل qcnسامسونگ e500h با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 541 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 541 بازدید
سلام oem انلاک شود Download twrp-3.0.2-0-j7elte.img.tar Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service Dev-Host - Odin3_v3.12.3 HALABTECH.rar - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 1 پاسخ
- 541 بازدید
عرض ادب N920P twrp کامل روش رایت میشه وارد محیط ریکاوری هم میشه وقتی میخوای گوشی رو ریبوت کنی گوشی پشت سرهم ریستارت میشه twrp 3.1.0 auto reboot uncheked
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 541 بازدید
سلام اساتید عزیز یه نوت 4 دارم کاستوم رام eRobot نصب کردم روش کاستوم نوت 8 بود الان رام رسمی خود سامسونگ زدم صفحه اول بوت بجای samsung note 4 میزنه samsung note 8 چندین بارهم رام زدم فول وایپ زدم از ریکاوری ولی بازم همونه چیکارش کنم که صفحه اصلی رام رسمی خود نوت 4 بیاد
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 541 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز این گوشی از خارج اومده و قفل شبکه داشت قفل شبکه رو باز کردم اما الان سریالش توی شبکه نیست و میخوام چنجش کنم و بیارمش توی شبکه لطفا اگر فایل سرت این مدل رو دارید قرار بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 0 پاسخ
- 540 بازدید
دوستان عزیز این نرم افزار تقریبا تمام سایت های مربوط به دانلود رام و بقیه موارد رو ساپورت میکنه فایل بصورت .EXE هست اجرا کنید Free-Firmware0_522017_9779
- 0 پاسخ
- 540 بازدید
آموزش حذف frp samsung m305f m30 با روشCombination ابتدا فایل کامبنیشن قرار داده شده را رایت کنید بعد از رایت فایل و روشن شدن کد دستوری *#0808# را اجرا کنید گزینه DM+MODEM+ABD و گوشی را ریستارت کنید . به تنظیمات رفته و منوی توسعه دهندگان USB Debugging را فعال کنید . سپس با فایل رام قرار داده شده و برداشتن تیک یوزر دیتا هنگام مراحل رایت فلش نمایید . لینک اول لینک دوم
آخرین پاسخ توسط espandesh, -
- 0 پاسخ
- 540 بازدید
این اموزش زمانی بدرد میخوره که ریکاوری های دانلود شده از سایت شاید جواب ندن اموزش 1- درایور گوشی و فست بوت حتما نصب باشه 2-تیک گزینه ی های Unknown Sources و Usb debugging فعال باشه 3-در اکثر گوشی ها هم باید بوت لودر آنلاک باشه روش کار: گوشی رو به حالت فست بوت، دانلودینگ،s-off ببرید وکابل رو به گوشی وصل کنید برنامه رو اجرا،برند و مدل و ورژن ریکاوری رو انتخاب کنید روی گزینه ی next کلیک کنید تا نرم افزار شروع به دانلود ریکاوری کنه پس از اتمام دانلود گزینه ی next فعال میشه که با فشار دادن اون به مرحله ی آخر یعنی نصب ریکاوری می رسید حال کمی صبر کنید تا نرم افزار مرحله ی نصب رو با موفقیت به اتمام برسانه لینک دانلود نرم افزار
- 0 پاسخ
- 539 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی بدون هیچ گونه برنامه و ابزاری کاملا ساده و روان همراه آموزش...... با تشکر ازانجمنgsm-developers امیدوارم کارآمد ومفید باشه.... Samsung Frp Remove Andorid 10 All model.zip پسوورد فایل:mehran72
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 539 بازدید
https://mega.nz/#!nQljHQZD!JBLWdEdHebBbdkyr6roLF_BY8DyqhQiz1moGX9Fsxf4 پسورد فایل www.salmangsmworld.com [/CODE]
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 538 بازدید
فایل qcnسامسونگ n900a با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 538 بازدید
در خواست آموزش باز کردن قفل اکانت سامسونگ not4
آخرین پاسخ توسط MR.Majid,