تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
http://www.mediafire.com/file/s22uqqp56p3sg2u/COMBINATION_OXE_FA51_J500HXXU1APA2_OXE1APA2.zip http://www.mediafire.com/file/b3qd7k10d3up22o/COMBINATION_OXE_FA51_J500HXXU2APJ1_OXE2APJ1.zip
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 689 بازدید
سلام دوستان رام فارسی سامسونگ g925v رو میخواستم ، ضروریه ، ممنون
آخرین پاسخ توسط mohammad563, -
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CF ROOT N9005-5.0.zip.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 687 بازدید
سلام تو حالت تست سامسونگ *#0*# برای گوشی g570 وقتی روی گزینه تست اسپیکر میزنی میاد بیرون و متوقف شد میزنه ولی روی گزینه های دیگه مشکل نداره وابپ و فلش هم شده
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 687 بازدید
سلام متاسفانه نمیتونم در ادروید 7 ب بالا با این برنامه کانکت و بکاپ گیری کنم
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 687 بازدید
سرت سالم و تست شده سامسونگ SM-E700H ******************************************************* * * * * * * CERT_BY JALILZADEH_SM-E700H
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
با سلام دوستان در جریان هستن اکانت گوگل به روشهای مختلف برداشته میشه اما سامسونگ اکانت به این راحتیها حذف نمیشه من این روش را بر رو گوشی note3 n9005تست کردم و به راحتی اکانت گوگل حذف شد حتی با باکسهای مانند اختاپوس وbstوz3xهم تست کردم پیام موفقیت در انلاک میداد اما باز نمیشد دوستان اول با باکس تست کنن در صورت نتیجه نگرفتن با این روش راحت برداشته میشود اینم اضافه کنم با دانگرید کردن گوشی سامسونگ اکانت برداشته نشد
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
? خیلی از کاربرانی که ویندوز ۱۰ را بر روی سیستم خود نصب کرده اند، وقتی که آیفون یا آیپاد خود را به کامپیوتر وصل میکنند، دیوایس آنها توسط نرم افزار آیتونز شناخته نمیشود. این مشکل باعث میشود که اقداماتی نظیر ریستور، نصب برنامه، انتقال عکس و فیلم و … انجام نشود و درواقع دست کاربران را به طور کامل میبندد. در این آموزش قصد داریم روش حل این مشکل را آموزش دهیم. 1⃣ مطمئن شوید که آخرین نسخه*ی آیتونز را نصب کرده باشید . 2⃣ سپس کنترل پنل Control Panel را در ویندوز باز کنید و به بخش Hardware and Sound و سپس به قسمت Devices and Printers بروید 3⃣ در بین دیوایس هایی که نشان داده میشوند، احتمالا آیفون یا آیپاد شما در قسمت Unspecified نشان داده میشود 4⃣ بر روی دیوایس خود،…
آخرین پاسخ توسط majid77, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
لاگ عملکرد رایت فایل cert بر روی سامسونگ j500h
آخرین پاسخ توسط adib, -
روت j500f 6.0.1
توسط t20mobile- 0 پاسخ
- 685 بازدید
سلام oem انلاک شود J500f root pass: HALABTACH
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 1 پاسخ
- 685 بازدید
با سلام و درود ... وقتی گوشی رو روشن میکنم بعد از از آرم سامسونگ صفحه گوشی خاموش میشه. وقتی گوشی رو میبرم روی دانلودیگ frp فعال هست. بنده فایلی تست شده میخواد که گوشی رو فلش بزنم که روشن بشه؟ گوشی روشن بشه راحت میتونم جیمیلش رو اوکی کنم.
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
متاسفانه اخیرا ایرانی ها دزدیشون بیشتر شده و مدل ها متفرقه و کیفیت ساخت پایین میارن ادیت می کنن و جای اصلی میدن باید بشه مدل رام دقیق گوشی شناسایی بشه و دقیق همونو رو گوشی رایت کنیم تا خاموش نشه مثلا j7 همه چیز یکی ولی منطقه هند رو روی معمولی یا برعکس بزنیم بوت می پرونه 2 راه میگم سعی کنید هر دو راه رو قبل از فلش حتما چک کنید بخصوص گوشی های جدید که رنگ ادین مود سبز یا آبی هست (غیر مشکی) وارد ریکاوری بشید شماره ساخت رام نوشته شده مثلا اندروید 5 گوشی g530 dv نوشته HXCU1BOH3 (در صورتی که برای نسخه ds نوشته HXXU2BOJ3 ) راه دوم که مطمئن تر هست رید گرفتن با bst یا هر باکس یا دانگل دیگه هست به این تصویر دقت کنید رام با همین کد و همین منطقه ف…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
آموزش حل مشکل وای فا سامسونگ j500h (نرم افزاری) ************************************************** آموزش: کافیه با فایلی که براتون میذارم فلش کنید. >http://dl.androidkade.com/Rom/official/somsung/j-series/GALAXY-J5/rom-android-6.0.1-for-GALAXY-J5-J500HXXU1BPG2-www.androidkade.com.rar پسورد فایل:www.androidkade.com منبع:androidkade
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
در خواست راهنمایی در مورد فایل های sboot و COMBINATION سامسونگ ************************************************************************ 1 . آیا میشه این فایلها رو از روی گوشی رید گرفت؟ 2 . اگر میشه چگونه و چه باکسهای پشتیبانی میکنند؟ 3 . یا اینکه این فایلها رو فقط خود شرکت سامسونگ ارایه میکند؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
فایل qcnسامسونگ a300h با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
سلام دوستان فایل گوشی نوت5 مدل n920c میخوام که از اندروید 7 دانگرد کنم به اندروید 6 ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
دوستان باید با کابل یو اس بی اینفو بگیرین کد رو نشون میده
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
خدمت شما اینم لینک Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی
آخرین پاسخ توسط akbarim2016, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
سلام دوستان عزیز نیازمند فایل روت و یا روشی 100 برای روت کردن J7prime هستم.
آخرین پاسخ توسط mhamidhm, -
- 1 پاسخ
- 682 بازدید
دوستان کسی میدونه چطوری میشه محل ذخیره پیش فرض تو گوشی های سامسونگی که امکان تغییر تو تنظیماتش نیست رو چطوری میشه تغییر داد
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
فایل انلاک G930T لینک دانلود فایل انلاک g935t لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
فایل qcnسامسونگ n900a با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
سلام خدمت دوستان گوشی رو با هر روشی هم cf root و هم ریکاوری روت میکنم دوربین از کار می افته
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
سلام گاهی با باکس حذف frp میکنیم باکس اکی میده ولی در انتها مشکل سر جاشه برای حل این مشکل اول با این رام فلش کنید و بعد FRP رو با کمک باکس حذف کنید . SAMSUNG GALAXY J700F : PDA =J700FXXU1AOG9 CSC = J700FOJV1AOG9 IRAN 5.1.1
آخرین پاسخ توسط 0098gsm.si,