تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی بنده چند وقتیه یه مشکلی دارم هر کاری هم کردم درست نشد تو اندروید 5.1.1 اصلا گوشی لگ نیست و خیلی کارکرد خوبی داره ولی اندروید 6.01 مشکل داره مثلا تو بازی گوشی هم زیاد گرم میشه هم لگش زیاده من چندین رام امتحان کردم با منطقه خودش با مناطق دیگه با کیس و اسمارت سویچ ولی درست نشد اگه شما تجربه ای چیزی در این رابطه دارین خوش حال میشم راهنماییم کنید گوشی A510fd
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 0 پاسخ
- 722 بازدید
حذفFRP گوشی Oneplus_A3003 بدونه دردسر درgsm-developers.com باسلام خدمت دوستان وقتی که گوشی رو روشن کردید به قسمتemergencyیاهمان تماس اضطراری بریدواین کدرو *#812#وارد کنید کدرو که وارد کرید صفحه اصلی گوشی بالامیادبه قسمتsetting بریدوگوشی را ریست کنید گوشی بدون FRPبالا میاد.
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 721 بازدید
با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان و اساتید محترم گوشی سامسونگ مدل i9070 هست فلش میزنم چه با اندروید 2 چه اندروید 4 به قسمت system که میرسه ارور میده یا رایت میشه گوشی رو روشن میکنم روی لگوی ابدیت می مونه ممنون میشم راهنمایی کنید با باکس z3x هم تست کردم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CF ROOT N9005-5.0.zip.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 720 بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
فایل qcnسامسونگ a300h با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 719 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s5660 برام اوردن که رام کاستوم 4 براش بریزم ولی ریکاوری کاستوم cwm-5.0.2.7 دونه پیدا کردم که با اودین رایتش کنماصلا رایت نمیشه وبا چندین ورزن هم امتحان کردم ممنون میشم ریکاوری کاستوم این مدل رو برام بزارین لازم به ذکر هستش گوشی روت هم شده
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 718 بازدید
آموزش روت آسان و بدون مشکل گوشی سامسونگ A9 PRO) SM-A910F) با ورژن اندروید 6.0.1 ******************************************************************************* سلام و درود لینک آموزش در پنل توسعه
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 717 بازدید
لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 716 بازدید
برای دانلود ریکاوری TWRP از لینک زیر استفاده کنید >http://s1.picofile.com/file/8287673842/TWRP_SM_G355H.rar.html برای برداشتن هر نوع رمزی نیز میتونید فایل زیر رو که خودم درست کردم و تست شده است رو نیز دانلود کنید >http://s9.picofile.com/file/8286184076/RemoveLockscreen.zip.html خودم هم اکنون روی یک گوشی مشتری دو فایل رو تست کردم راحت جواب دادن بدون مشکلی
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 716 بازدید
سلام متاسفانه نمیتونم در ادروید 7 ب بالا با این برنامه کانکت و بکاپ گیری کنم
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 716 بازدید
باسلام خدمت دوستان تویه این اموزش به راحتی میشه قفل frp رو برداشت How to Samsung FRP Bypass without PC OR any Box Google account error solve without flashing اموزش ویدیوی
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
فایل qcnسامسونگ n900a با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 1 پاسخ
- 715 بازدید
سلام دوستان ؛ فایل روت و ریکاوری تست شده برای s7 edge اندروید 8 میخوام مشخصه رام: G935FXXU2EREM
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 715 بازدید
? خیلی از کاربرانی که ویندوز ۱۰ را بر روی سیستم خود نصب کرده اند، وقتی که آیفون یا آیپاد خود را به کامپیوتر وصل میکنند، دیوایس آنها توسط نرم افزار آیتونز شناخته نمیشود. این مشکل باعث میشود که اقداماتی نظیر ریستور، نصب برنامه، انتقال عکس و فیلم و … انجام نشود و درواقع دست کاربران را به طور کامل میبندد. در این آموزش قصد داریم روش حل این مشکل را آموزش دهیم. 1⃣ مطمئن شوید که آخرین نسخه*ی آیتونز را نصب کرده باشید . 2⃣ سپس کنترل پنل Control Panel را در ویندوز باز کنید و به بخش Hardware and Sound و سپس به قسمت Devices and Printers بروید 3⃣ در بین دیوایس هایی که نشان داده میشوند، احتمالا آیفون یا آیپاد شما در قسمت Unspecified نشان داده میشود 4⃣ بر روی دیوایس خود،…
آخرین پاسخ توسط majid77, -
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
دوستان باید با کابل یو اس بی اینفو بگیرین کد رو نشون میده
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 1 پاسخ
- 714 بازدید
دوستان کسی میدونه چطوری میشه محل ذخیره پیش فرض تو گوشی های سامسونگی که امکان تغییر تو تنظیماتش نیست رو چطوری میشه تغییر داد
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
فایل qcnسامسونگ e500h با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
لاگ عملکرد رایت فایل cert بر روی سامسونگ j500h
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
فایل روت و ریکاوری j7 prime 7.0 https://drive.google.com/file/d/1AR0qLN10I9jGfb4Ag-wDHVmGDIzRp-Lj/view
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
روت j500f 6.0.1
توسط t20mobile- 0 پاسخ
- 713 بازدید
سلام oem انلاک شود J500f root pass: HALABTACH
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
با سلام من چند روز بود که روی این گوشی کار میکردم که دیشب ساعت 4 صبح حل کردم اول ار همه Z3x v 25.1 را نصب کنید بعد مدل n910a را انتخاب کنید بعد فایل cert را رایت کنید اندروید گوشی 6 بود که دانگرید کرده بودن به 5.1.1 که اموزش هم گذاشتم http://forum.gsm-developers.com/thread12601.html#post44491 ً@*&،87941
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 712 بازدید
با سلام و درود ... وقتی گوشی رو روشن میکنم بعد از از آرم سامسونگ صفحه گوشی خاموش میشه. وقتی گوشی رو میبرم روی دانلودیگ frp فعال هست. بنده فایلی تست شده میخواد که گوشی رو فلش بزنم که روشن بشه؟ گوشی روشن بشه راحت میتونم جیمیلش رو اوکی کنم.
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,