تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 565 بازدید
سلام یه g570f دارم میخوام سریالش عوض کنم چه باکسی ساپورتش میکنه؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mr., -
- 0 پاسخ
- 564 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 564 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s5660 برام اوردن که رام کاستوم 4 براش بریزم ولی ریکاوری کاستوم cwm-5.0.2.7 دونه پیدا کردم که با اودین رایتش کنماصلا رایت نمیشه وبا چندین ورزن هم امتحان کردم ممنون میشم ریکاوری کاستوم این مدل رو برام بزارین لازم به ذکر هستش گوشی روت هم شده
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 564 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CF ROOT.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 2 پاسخ
- 564 بازدید
سلام خدمت دوستان در خواست رام کاستوم اندروید 4 برای گالکسی s5830i
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 564 بازدید
باسلام خدمت دوستان تویه این اموزش به راحتی میشه قفل frp رو برداشت How to Samsung FRP Bypass without PC OR any Box Google account error solve without flashing اموزش ویدیوی
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 563 بازدید
با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان و اساتید محترم گوشی سامسونگ مدل i9070 هست فلش میزنم چه با اندروید 2 چه اندروید 4 به قسمت system که میرسه ارور میده یا رایت میشه گوشی رو روشن میکنم روی لگوی ابدیت می مونه ممنون میشم راهنمایی کنید با باکس z3x هم تست کردم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 0 پاسخ
- 563 بازدید
سلام دوستان عزیز روت g925f در اندروید7 با اینکه خودم تست کردم و مشکلی نداشتم مسیولیت کار با خودتون چون جدیدا توی اندروید7 همکارا با روت مشکل داشتن مخصوصا s7 و s7 edge . ابتدا oem رو فعال کنید فایل زیر رو دانلود کنید ریکاوری twrp رو رایت کنید و فایل روت رو از طریق ریکاوری فلش کنید موفق باشید ROOT G925F 7.0
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 562 بازدید
در خواست راهنمایی در مورد فایل های sboot و COMBINATION سامسونگ ************************************************************************ 1 . آیا میشه این فایلها رو از روی گوشی رید گرفت؟ 2 . اگر میشه چگونه و چه باکسهای پشتیبانی میکنند؟ 3 . یا اینکه این فایلها رو فقط خود شرکت سامسونگ ارایه میکند؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 562 بازدید
سلام در خواست راهنمایی آنلاک شبکه S4 i337m انجام داده آندروید 5 باکس Octa + Z3xPro
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 1 پاسخ
- 562 بازدید
سلام وقتتون بخیر یه a8000 سامسونگ مشتری اورده میخوام تغیر سریال(بخاطر مسایل رجیستری) بدم .ممنون میشم از اساتید کسی راهنمایی کنه .اندروید 6 z3x وeft دارم سپاس
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 561 بازدید
اندروید 6 http://www.mediafire.com/file/xq9ppcf9yb7o66o/twrp-3.1.1-0-j53gxx.img.tar اندروید 5 http://www.mediafire.com/file/xq9ppcf9yb7o66o/twrp-3.1.1-0-j53gxx.img.tar
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 561 بازدید
سلام.متاسفانه با شانس بد من کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی من وجود نداره.از طرفی به مونت شدن حافظه دیتا توی کاستوم ریکاوری نیاز دارم.بنابراین با روت کردن انکریپت حافظه رو از بین بردم.حالا حافظه مونت میشد ولی توی اندروید موقع وارد کردن پسورد صفحه خاموش میشد و بعد از کلی دردسر میشد بازش کردمن کاستوم کرنل اکسیژن رو نصب کردم خیلی روان و خوب بود ولی توی یه ساعت فقط ده درصد شارژ میکرد.میخواستم بدونم دوستان کاستوم کرنل خوب سراغ دارن برای من که لطف کنن معرفی کنن؟?
آخرین پاسخ توسط aliyari, -
- 0 پاسخ
- 561 بازدید
سلام دوستان یک گوشی j510f/ds هست که وقت گوشی را روشن میکنی صفحه اش میاد درست اما وقت صفحه را از کلید پاور یا ... خاموش میکنی . پس روشن میشه خودکار ... ممنون میشم کمک کنید.
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 560 بازدید
حذفFRP گوشی Oneplus_A3003 بدونه دردسر درgsm-developers.com باسلام خدمت دوستان وقتی که گوشی رو روشن کردید به قسمتemergencyیاهمان تماس اضطراری بریدواین کدرو *#812#وارد کنید کدرو که وارد کرید صفحه اصلی گوشی بالامیادبه قسمتsetting بریدوگوشی را ریست کنید گوشی بدون FRPبالا میاد.
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 560 بازدید
با سلام دوستان در جریان هستن اکانت گوگل به روشهای مختلف برداشته میشه اما سامسونگ اکانت به این راحتیها حذف نمیشه من این روش را بر رو گوشی note3 n9005تست کردم و به راحتی اکانت گوگل حذف شد حتی با باکسهای مانند اختاپوس وbstوz3xهم تست کردم پیام موفقیت در انلاک میداد اما باز نمیشد دوستان اول با باکس تست کنن در صورت نتیجه نگرفتن با این روش راحت برداشته میشود اینم اضافه کنم با دانگرید کردن گوشی سامسونگ اکانت برداشته نشد
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 559 بازدید
خدمت شما اینم لینک Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی
آخرین پاسخ توسط akbarim2016, -
- 0 پاسخ
- 559 بازدید
سلام امروز در خدمتتونم با انلاک گوشی سامسونگ S3 خب من این فایل ها رو بیشتر برای اون دوستان گل تعمیر کار قرار میدم که باکس ندارن و امیدوارم که قیمت ها رو هم خراب نکند موفق و پیروز باشید.یاعلی اول فایل ریکاوری مخصوص i9300iرایت کنید دانلود و بعدش در ریکاوری اقدام به نصب فایل مخصوص کنید. دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 559 بازدید
متاسفانه اخیرا ایرانی ها دزدیشون بیشتر شده و مدل ها متفرقه و کیفیت ساخت پایین میارن ادیت می کنن و جای اصلی میدن باید بشه مدل رام دقیق گوشی شناسایی بشه و دقیق همونو رو گوشی رایت کنیم تا خاموش نشه مثلا j7 همه چیز یکی ولی منطقه هند رو روی معمولی یا برعکس بزنیم بوت می پرونه 2 راه میگم سعی کنید هر دو راه رو قبل از فلش حتما چک کنید بخصوص گوشی های جدید که رنگ ادین مود سبز یا آبی هست (غیر مشکی) وارد ریکاوری بشید شماره ساخت رام نوشته شده مثلا اندروید 5 گوشی g530 dv نوشته HXCU1BOH3 (در صورتی که برای نسخه ds نوشته HXXU2BOJ3 ) راه دوم که مطمئن تر هست رید گرفتن با bst یا هر باکس یا دانگل دیگه هست به این تصویر دقت کنید رام با همین کد و همین منطقه ف…
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 558 بازدید
نحوه استفاده فایلهای فلش سامسونگ وفریمور سازگار بادستگاه اختصاصیgsm-developer باسلام خدمت دوستان عزیز دوستان در برخی موارد در فلش گوشی های سامسونگ با ارور مواجه میشید خب وارد دانلوینگ گوشی یا دانلود مد بشین وقسمت AP رو نگاه کنیداگر binary number 2 2 بودشما باید همون ورژن 2یا بالا تر 3یا4رو رودانلود کنید گوشی به راحتی فلش میشه وفایل فلش باهاش سازگاری داره تصویرهارو هم نگاه کنید کاملان مشخصه و اگر با فایل فلش1 binary number فلش کنید با خطا مواجه میشید خودم خیلی مدت هست از این روش استفاده می کنم به مشگلی برنخوردم. مثال
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 558 بازدید
با سلام خدمت اساتید همکار فلش زده بود رو ارم گیر کرده بود فلشش انجام دادم بعد فلش sn نداشت سرت رایت کردم واسه یک لحظه سیم کارت یک انتنش اومد و رفت سیم میخونه سریال مشکلی نداره بیس باند هم همین طور ولی انتن نیست ریست efs و رایت cert هم انجام دادم با اکتا و z3x هم ریپیتر نت ورک هم زدم جواب نداد از دوستان کسی راه حلی نداره
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 558 بازدید
سلام خدمت همه عزیزان این ریکاوری تست شده میباشد و بر روی اکثر j5 جواب گوست بنده روی j500fn هم تست کردم دانلود کنید و از دولوپرز لذت ببرید رایت از طریق اودین میباشد موفق باشین. download اینم لاگ رایت
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
مشکل تصویر j700f
توسط dj masud- 1 پاسخ
- 557 بازدید
با سلام.گوشی خوبه یهو تصویرش نصف میشه 2.3 ثانیه و دوباره خوب میشه...گوشی ضربه یا ابخورده هم نیس...هارد ریست کردم خل نشده..ورزن گوشی j700FXXS4BQF1
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 557 بازدید
ابتدا کرنل زير را دانلود نمائيد دانلود ادين نسخه 3.10.7 را اجرا کنيد کرنل دانلود شده را در قسمت AP ادين قرار دهيد گوشي را به دانلودينگ ببريد و کرنل را روي گوشي رايت کنيد بعد از رايت کرنل يکبار گوشي را فول وايپ کنيد و تمام
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 0 پاسخ
- 557 بازدید
پیشنیازات: _شارژ بیشتر از 50 درصد _در صورت امکان قبل از روت یبار فکتوری ریست کنید _نصب درایور های سامسونگ لینک درایور ها: >http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201406/20140620182919920/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe دانلود: _رام قابل فارسی شدن با مورلوکال: >[/font][/right] https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=38726 [right][font=IranSans] _فلشر: >[/font][/right] [/color]http://www.4shared.com/zip/VhEPGZWJba/Odin3_v3106.html[color=#000000] [right][font=IranSans] آموزش: _رام دانلودی رو روی سربرگ ap لود کنید _گوشی رو در حالت دانلود مود متصل کنید _استارت رو بزنید _بعد از دیدن pass گ…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,