تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
سلام این گوشی اومد خاموش بود برای تعویض هارد الان روشن شده ولی هر کاری می کنم سریال نمیخوره ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
Ali Samsung Cert.s by Arshad A. - Page 2 - 4shared
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
سلام دوستان گوشی A037F با رام A037FXXU1AVA1 و با مجیسک روت کردم با z3x میزنم اوکی میده ولی همچنان ng هست با چیمرا هم تست کردم نشد، فایل قدیمی تر هم زدم خاموش شد دوباره با فایل قبلی روشنش کردم
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرامی توضیحی در مورد فایل های تفکیک شده رام های سامسونگ میخواستم که هر فایل چ کاری انجام میده در مورد COMBINATION وقتی گوشی رو با این فایل فلش میزنیم ، باید بتونیم به هر ورژنی که بخوایم گوشی رو فلش بزنیم که متاسفانه من روی چندین گوشی تست کردم جواب نداده و در اکثر موارد فایل sboot و گاهی اوقات فایل cm گیر میکنه و مجبور به حذف این فایل ها از رام شدم ، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم و اینکه انجمن تاپیکی تحت عنوان فایل های دانگرید یا همون فایل های تعمیراتی 4 فایله رو یکجا و مرتب کم داره فکر کنم با تشکر از دوستان و همکاران و اساتید عزیز
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
این اموزش رو گذاشتم شاید به کار خیلی از دوستان بیاد من خودم از تبلیغات ad که میاد روی صفحه خیلی بدم میاد این روش تنها مخصوص موبایل های روت شده اندرویدی می باشد و در شرایط متفاوت نتیجه نمی دهد شما می توانید با استفاده از کد فایل Host تبلیغات های موجود در برنامه های اندرویدی را حذف کنید. برای اینکار ابتدا متن فایل هاست را با استفاده از یک مرورگر کامپیوتر از آدرس pgl.yoyo.org دریافت و به عنوان یک فایل با نام “hosts” ذخیره نمایید سپس فایل را به گوشی خود انتقال دهید. پس از انتقال فایل به گوشی فایل را کپی کرده و به آدرس زیر بروید: /system/etc OR /etc folder اما فایل را فعلا پیست نکنید ابتدا به دنبال فایل hosts اصلی بگردید و پسوند فایل را به چیز …
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
SM-A800__MTK6580__V5.1___A800__U1652HA_V018En___BY QASEM PHONE.rar - Google Drive
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
IMEI SAMSUNG - Download - 4shared - Argsm.net Sabry فایل برای مدلهای زیر هستش
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
] Note: Before trying * It should work on all country build firmware's as we tested on france,ksa,germany firmware's. * Battery charge should be at least above 70% Setting apk here * And the more important thing is you need to keep your phone 7 to 8 hours without plugin in usb or charge otherwise you will not get the change charging location option. * After access setting, Go to about simply tap on build nuber to enable developer option check oem unlock and reset yur phone. Setting apk here http://www.kaavu.com/lock.apk Password : Get it from attachment Tested firmwares http://samsung-updates.ru/update5/samsgradesa/XEF-G935FXXU1APC8…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
فقط کافیه فایل تو ساپورت z3x را به ای مشخصه دانلود کنید توجه کنید چهار فایل شبیه همه دقیقا همین رو دانلود کنید بنده خودم تست کردم بدون مشکل دانگرید شد G928F_XXS3BQA7_DBT3BPJ3
آخرین پاسخ توسط iman1991, -
درخواست کمک
توسط mobile aria- 1 پاسخ
- 655 بازدید
توضیحی در مورد error drk در j700 و چگونگی رفع این مشکل
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
امروز اموزش انلاک گوگل اکانت n920c رو با روشی اسان در اختیارتون قرار میدم ابتدا گوشی رو با این فایل فلش کرده XSG-N920CXXU2AOK6-20151124154640.zip و در مرحله بعد گوشی رو با اخرین ورژن z3x انلاک میکنیم اینم لاگ عملکرد خدمت عزیزان
آخرین پاسخ توسط adib, -
درخواست فلشر e2222
توسط iraj- 1 پاسخ
- 655 بازدید
سلام دوستان این فلشر رو کسی داره اپ کنه ممنون Flash loader 7.4.7_SSG_v0.1_Lite
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
j500f Full Repair Password = cert190
driver a36
توسط mansourhelfi- 0 پاسخ
- 654 بازدید
سلام درایور تبلت a36 کسی داره؟گشتم تو نت متاسفانه پیدا نکردم
آخرین پاسخ توسط mansourhelfi, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
پیشنیازات: _شارژ بیشتر از 50 درصد _در صورت امکان قبل از روت یبار فکتوری ریست کنید _نصب درایور های سامسونگ لینک درایور ها: >http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201406/20140620182919920/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe دانلود: _رام قابل فارسی شدن با مورلوکال: >[/font][/right] https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=38726 [right][font=IranSans] _فلشر: >[/font][/right] [/color]http://www.4shared.com/zip/VhEPGZWJba/Odin3_v3106.html[color=#000000] [right][font=IranSans] آموزش: _رام دانلودی رو روی سربرگ ap لود کنید _گوشی رو در حالت دانلود مود متصل کنید _استارت رو بزنید _بعد از دیدن pass گ…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
حذفFRP گوشی Oneplus_A3003 بدونه دردسر درgsm-developers.com باسلام خدمت دوستان وقتی که گوشی رو روشن کردید به قسمتemergencyیاهمان تماس اضطراری بریدواین کدرو *#812#وارد کنید کدرو که وارد کرید صفحه اصلی گوشی بالامیادبه قسمتsetting بریدوگوشی را ریست کنید گوشی بدون FRPبالا میاد.
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
سلام این مدلو وقتی میزنید با Z3X جواب نمیده مدل رو روی g925f بزارید گوشی رو دانلود مد ببرید و گزینه frp/reactivtion/ee را بزنید تست شده BST هم برش میداره با گذاشتن سیمکارت و روش سیمکارت هم جواب میده
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 653 بازدید
فایل ریکاوری و cert و efs و nvram تست شده A510FD تقدیم دوستان a510fd
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
- 1 پاسخ
- 653 بازدید
سلام دوستان عزیز و اساتید من بوت s8 رو گوشیمه میخام ببینم چطور و از کجا آپدیت این بوت رو پیدا کنم کلا سایتی هست که فقط بوت گوشی های دیگر رو ارائه بده ؟؟ سوال بعد اینه از وقتی بوت زدم روی گوشی زبان فارسی به کیبرد گوشیم اضافه نمیشه کیبرد رو هم پاک کردم ورژن جدید نصب کردم نشد ک نشد راه حلی هست ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط radical58, -
فایل COMBINATIONبرای حذفFRF ودانگرید دو مدل سامسونگA500.FU-A300FU در از اندورید6به5تست شده سلام دوستان این فایلها تست شده هست وبا خیال راحت استفاده کنید. A300FU MEGA A500FU MEGA
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
سرت a710f - برای اولین بار gsm-developers.ir 2 فایل سرت برای گوشی a710f Dev-Host - a710f_g0dsend313.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service رمز gsm-devElopers.ir
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
a510f 5.1.1 cf-root
آخرین پاسخ توسط morad, -
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
طبق تنظیمات زیر پیش برین پیش نیاز اندروید 7 1- از این لینک لانچر گلکسی اس 8 را دریافت و نصب کنید 2- از این لینک Bixby APK را دریافت و نصب کنید 3- فشاری ممتد بر روی دکمه هوم وارد کنید تا تنظیمات لانچر باز شود 4- به بخش تنظیمات Hello Bixby رفته و این دستیار صوتی را فعال کنید 5- پس از این روند باید دستگاه خود را ریبوت کنید 6- با سوایپ کردن (کشیدن انگشت) به سمت چپ بر روی هوم اسکرین این دستیار در دسترس شما قرار خواهد گرفت
آخرین پاسخ توسط behnam1991,