تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 616 بازدید
با سلام درود قصد دارم اموزش
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 615 بازدید
? خیلی از کاربرانی که ویندوز ۱۰ را بر روی سیستم خود نصب کرده اند، وقتی که آیفون یا آیپاد خود را به کامپیوتر وصل میکنند، دیوایس آنها توسط نرم افزار آیتونز شناخته نمیشود. این مشکل باعث میشود که اقداماتی نظیر ریستور، نصب برنامه، انتقال عکس و فیلم و … انجام نشود و درواقع دست کاربران را به طور کامل میبندد. در این آموزش قصد داریم روش حل این مشکل را آموزش دهیم. 1⃣ مطمئن شوید که آخرین نسخه*ی آیتونز را نصب کرده باشید . 2⃣ سپس کنترل پنل Control Panel را در ویندوز باز کنید و به بخش Hardware and Sound و سپس به قسمت Devices and Printers بروید 3⃣ در بین دیوایس هایی که نشان داده میشوند، احتمالا آیفون یا آیپاد شما در قسمت Unspecified نشان داده میشود 4⃣ بر روی دیوایس خود،…
آخرین پاسخ توسط majid77, -
- 1 پاسخ
- 614 بازدید
با سلام خدمت دوستان...این گوشیو اورده مشتری که ویروسی بود...نگا کردم دیدم پشت لیبل گوشی n900l بود ولی داخل گوشی n9005 واین روهم بگم وقتی کد دستوری 1234# رومیزدم فایل apوcsc فایل n9005 بود و فایل cp فایل n900l بود...منم اومدم فقط فایل apوcsc گوشیn9005 روچیدم و زدم...حالا گوشیو روشن میکنی میره دانلودینگ...دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید..درضمن فایل pit هم گرفتم زدم تغییری نکرد...
آخرین پاسخ توسط hunterpars, -
- 0 پاسخ
- 614 بازدید
روت کردن گوشی سامسونگg360f با اندروید ۵٫۱٫۱ خدمت دوستان عزیز Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط adib, -
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 614 بازدید
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز خدمت شما =P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
دوستان باید با کابل یو اس بی اینفو بگیرین کد رو نشون میده
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
بعد از روت وقتی با z3xترمیم سریال میکنم مودم رو بشتیبانی نمیکه
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
سرت a710f - برای اولین بار gsm-developers.ir 2 فایل سرت برای گوشی a710f Dev-Host - a710f_g0dsend313.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service رمز gsm-devElopers.ir
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
آموزش روت و ریکاوری تمام مدلهای Galaxy A7 – SM-A710 با سلام با آموزش روت و ریکاوری کاستوم گوشی Galaxy A7 – SM-A710 در خدمتتان هستیم با ما همراه باشید برای شروع کار درایورها و اودین را از لینک زیر دانلود نمایید درایورها و اودین تیک OEM را نیز طبق آموزش بالا فعال کنید ریکاوری TWRP مختص مدلهای A710F/FD/Y/M و A7108 می باشد از لینک زیر ریکاوری را دانلود نمایید بعد از دانلود ریکاوری گوشی را خاموش و با حالت دانلودینگ ببرید با صفحه زیر رو به رو می شوید ولوم بالا را بزنید تا وارد دانلو…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
امروز اموزش انلاک گوگل اکانت n920c رو با روشی اسان در اختیارتون قرار میدم ابتدا گوشی رو با این فایل فلش کرده XSG-N920CXXU2AOK6-20151124154640.zip و در مرحله بعد گوشی رو با اخرین ورژن z3x انلاک میکنیم اینم لاگ عملکرد خدمت عزیزان
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 613 بازدید
سلام وقتتون بخیر یه a8000 سامسونگ مشتری اورده میخوام تغیر سریال(بخاطر مسایل رجیستری) بدم .ممنون میشم از اساتید کسی راهنمایی کنه .اندروید 6 z3x وeft دارم سپاس
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 3 پاسخ
- 613 بازدید
سلام دوستان یک سوال درباره فایل کامبینیشن داشتم. مثلا یک گوشی اندروید 7 داریم.باینری u2 هم روش نصب هست. میشه فایل کامبنیشن اندروید 5 روش بزنیم یا ن باید اندروید 7 باشه؟؟
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
سلام دوستان گوشی A037F با رام A037FXXU1AVA1 و با مجیسک روت کردم با z3x میزنم اوکی میده ولی همچنان ng هست با چیمرا هم تست کردم نشد، فایل قدیمی تر هم زدم خاموش شد دوباره با فایل قبلی روشنش کردم
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و اساتید گرامی توضیحی در مورد فایل های تفکیک شده رام های سامسونگ میخواستم که هر فایل چ کاری انجام میده در مورد COMBINATION وقتی گوشی رو با این فایل فلش میزنیم ، باید بتونیم به هر ورژنی که بخوایم گوشی رو فلش بزنیم که متاسفانه من روی چندین گوشی تست کردم جواب نداده و در اکثر موارد فایل sboot و گاهی اوقات فایل cm گیر میکنه و مجبور به حذف این فایل ها از رام شدم ، اگر راهنمایی کنید ممنون میشم و اینکه انجمن تاپیکی تحت عنوان فایل های دانگرید یا همون فایل های تعمیراتی 4 فایله رو یکجا و مرتب کم داره فکر کنم با تشکر از دوستان و همکاران و اساتید عزیز
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
آموزش حل مشکل وای فا سامسونگ j500h (نرم افزاری) ************************************************** آموزش: کافیه با فایلی که براتون میذارم فلش کنید. >http://dl.androidkade.com/Rom/official/somsung/j-series/GALAXY-J5/rom-android-6.0.1-for-GALAXY-J5-J500HXXU1BPG2-www.androidkade.com.rar پسورد فایل:www.androidkade.com منبع:androidkade
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 612 بازدید
برای دانلود ریکاوری TWRP از لینک زیر استفاده کنید >http://s1.picofile.com/file/8287673842/TWRP_SM_G355H.rar.html برای برداشتن هر نوع رمزی نیز میتونید فایل زیر رو که خودم درست کردم و تست شده است رو نیز دانلود کنید >http://s9.picofile.com/file/8286184076/RemoveLockscreen.zip.html خودم هم اکنون روی یک گوشی مشتری دو فایل رو تست کردم راحت جواب دادن بدون مشکلی
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 612 بازدید
سلام و درود گوشی کد داره بکس z3x ufs hwk ابی ممکنه راهنمایی کنید؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 612 بازدید
آموزش روت آسان و بدون مشکل گوشی سامسونگ A9 PRO) SM-A910F) با ورژن اندروید 6.0.1 ******************************************************************************* سلام و درود لینک آموزش در پنل توسعه
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 611 بازدید
فایل cert سامسونگc101 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 611 بازدید
بعد از روت وقتی باطری در حالت روشن خارج میشه گوشی خاموش میشه وبعد از ریست فکتوری شبکه ng میشه راه حلی هست
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 0 پاسخ
- 611 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
درخواست فلشر e2222
توسط iraj- 1 پاسخ
- 611 بازدید
سلام دوستان این فلشر رو کسی داره اپ کنه ممنون Flash loader 7.4.7_SSG_v0.1_Lite
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 611 بازدید
Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! CF ROOT.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 611 بازدید
سلام دوستان عزیز روت g925f در اندروید7 با اینکه خودم تست کردم و مشکلی نداشتم مسیولیت کار با خودتون چون جدیدا توی اندروید7 همکارا با روت مشکل داشتن مخصوصا s7 و s7 edge . ابتدا oem رو فعال کنید فایل زیر رو دانلود کنید ریکاوری twrp رو رایت کنید و فایل روت رو از طریق ریکاوری فلش کنید موفق باشید ROOT G925F 7.0
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
درخواست کمک
توسط mobile aria- 1 پاسخ
- 610 بازدید
توضیحی در مورد error drk در j700 و چگونگی رفع این مشکل
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,