تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 594 بازدید
درود ب همه همکاران J260FX U7 Android 8.1.0 FIX Repair IMEI AND Patch Cert 👇👇 https://drive.google.com/u/0/uc?id=1Z22XXV_9pU9GwFJt42rXjTX2mXrynHku&export=download
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 594 بازدید
آموزش روت آسان و بدون مشکل گوشی سامسونگ A9 PRO) SM-A910F) با ورژن اندروید 6.0.1 ******************************************************************************* سلام و درود لینک آموزش در پنل توسعه
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 2 پاسخ
- 594 بازدید
سلام خدمت دوستان در خواست رام کاستوم اندروید 4 برای گالکسی s5830i
آخرین پاسخ توسط eza68, -
درخواست کمک
توسط mobile aria- 1 پاسخ
- 593 بازدید
توضیحی در مورد error drk در j700 و چگونگی رفع این مشکل
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 593 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 592 بازدید
بعد از روت وقتی با z3xترمیم سریال میکنم مودم رو بشتیبانی نمیکه
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 0 پاسخ
- 592 بازدید
<OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> S5282XXAME5_S5282OJVAMD4_S5282XXAMD8_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> MODEM_S5282DXAMH2_REV03.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> CSC_S5282OJVAMD4.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 fin…
آخرین پاسخ توسط mohammad787, -
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 592 بازدید
آنلاک سامسونگ G900H با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز خدمت شما =P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 592 بازدید
دوستان گل سلام ممنون میشم اگه کسی رام فارسی 2.3.5یا 2.3.6 این مدلو داره بذاره
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 591 بازدید
دوستان باید با کابل یو اس بی اینفو بگیرین کد رو نشون میده
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 0 پاسخ
- 591 بازدید
آموزش روت و ریکاوری تمام مدلهای Galaxy A7 – SM-A710 با سلام با آموزش روت و ریکاوری کاستوم گوشی Galaxy A7 – SM-A710 در خدمتتان هستیم با ما همراه باشید برای شروع کار درایورها و اودین را از لینک زیر دانلود نمایید درایورها و اودین تیک OEM را نیز طبق آموزش بالا فعال کنید ریکاوری TWRP مختص مدلهای A710F/FD/Y/M و A7108 می باشد از لینک زیر ریکاوری را دانلود نمایید بعد از دانلود ریکاوری گوشی را خاموش و با حالت دانلودینگ ببرید با صفحه زیر رو به رو می شوید ولوم بالا را بزنید تا وارد دانلو…
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
درخواست فلشر e2222
توسط iraj- 1 پاسخ
- 591 بازدید
سلام دوستان این فلشر رو کسی داره اپ کنه ممنون Flash loader 7.4.7_SSG_v0.1_Lite
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 591 بازدید
آموزش حل مشکل وای فا سامسونگ j500h (نرم افزاری) ************************************************** آموزش: کافیه با فایلی که براتون میذارم فلش کنید. >http://dl.androidkade.com/Rom/official/somsung/j-series/GALAXY-J5/rom-android-6.0.1-for-GALAXY-J5-J500HXXU1BPG2-www.androidkade.com.rar پسورد فایل:www.androidkade.com منبع:androidkade
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 590 بازدید
لاگ عملکرد رایت فایل cert بر روی سامسونگ j500h
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 3 پاسخ
- 590 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده یه سریال رو گوشی هستش و imei cert:pass هستش با z3x یبار هم آنلاک کردم ولی بازم تماس اضطراری هستش این مدل هم تو z3x که سریال دلخواه نداره که رایت کنی از همکاران گرامی کسی هست راهنمایی کنه ممنون میشم؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 590 بازدید
با سلام درود قصد دارم اموزش
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 0 پاسخ
- 590 بازدید
سلام و عرض ادب خدمت اساتید گرامی بنده چند وقتیه یه مشکلی دارم هر کاری هم کردم درست نشد تو اندروید 5.1.1 اصلا گوشی لگ نیست و خیلی کارکرد خوبی داره ولی اندروید 6.01 مشکل داره مثلا تو بازی گوشی هم زیاد گرم میشه هم لگش زیاده من چندین رام امتحان کردم با منطقه خودش با مناطق دیگه با کیس و اسمارت سویچ ولی درست نشد اگه شما تجربه ای چیزی در این رابطه دارین خوش حال میشم راهنماییم کنید گوشی A510fd
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 589 بازدید
سلام در خواست راهنمایی آنلاک شبکه S4 i337m انجام داده آندروید 5 باکس Octa + Z3xPro
آخرین پاسخ توسط radical58, -
driver a36
توسط mansourhelfi- 0 پاسخ
- 588 بازدید
سلام درایور تبلت a36 کسی داره؟گشتم تو نت متاسفانه پیدا نکردم
آخرین پاسخ توسط mansourhelfi, -
- 0 پاسخ
- 588 بازدید
سلام و درود گوشی کد داره بکس z3x ufs hwk ابی ممکنه راهنمایی کنید؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 588 بازدید
a510f 5.1.1 cf-root
آخرین پاسخ توسط morad, -
- 0 پاسخ
- 588 بازدید
باسلام خدمت دوستان تویه این اموزش به راحتی میشه قفل frp رو برداشت How to Samsung FRP Bypass without PC OR any Box Google account error solve without flashing اموزش ویدیوی
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 587 بازدید
اندروید 6 http://www.mediafire.com/file/xq9ppcf9yb7o66o/twrp-3.1.1-0-j53gxx.img.tar اندروید 5 http://www.mediafire.com/file/xq9ppcf9yb7o66o/twrp-3.1.1-0-j53gxx.img.tar
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 587 بازدید
سلام برای حذف FRP این مدل نیازی به دانگرد کردن یا فلش با فایل کامبینیشن نیست فقط کافیه Z3X رو روی J700H بذارید و ریست کنید تمام تست شده روی اندروی 5.1.1
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی,