تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
مشکل فلش j500h 1 2
توسط dj masud- 17 پاسخ
- 1.4k بازدید
با سلام گوشی روی ارم مونده وایپ کردم فایده نداشته ورزن گوشی j500HXXU2BQI1 واندروید 6.0.1 هست منم با همین ورزن و مشخصه میخام فلش کنم هم با منطقه ایران هم عربستان ولی فلش نمیشه یعنی فیلد نمیده اصن اتفاقی نمیفته با زدن دکمه START مینویسه SETUP CONNECTION....و نواری پر نمیشه با ورزنهای مختلف اودین امتحان کردم
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
مشکل فلش n900
توسط tifo02- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام دوستان این گوشی هر کاری میکنم فلش نمیشه با دو تا سیستم مختلف و چندتا فایل فلش نسخه 5 زدم نمیگیره
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
مشکل فلش y600-u20 1 2
توسط dj masud- 12 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام گوشی فوق وصل بود برای فلش تا 14 درصد هم رفت بعد قطع شد.الان هرچی فلش میزنم دیگه جلو نمیره با کرک میراکل هم که حتی میزنم تا 1 درصد میره جلو و قطع میشه
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
مشکل فلش با e490 1 2
توسط iraj- 10 پاسخ
- 1.8k بازدید
دوستان قفل سیم داشت با یه فایل زدم رو 4درصد ارور میده محوه فلش رو با ufsهم بفرمائید من رو u600 میزارم بعد فایل رو میچینم فلش میزنم بوت نمیشه
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 6 پاسخ
- 1.4k بازدید
مشتری گوشی اورده که هارد بریک شده .. گوشی از هارد بریک در اوردم الان رو ارم هست.. هرکاری میکنم فلش نمیشه .. لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 830 بازدید
گوشی u600بعد فلش رو آرم مانده... هر فایلی رایت میکنم کامل رایت نمیشه نیمه راه ارور میزند لطفا راهنمایی کنید.... http://store-frimware.ir/upload-picture/images/W9UAg.png
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
مشتری میگه گوشی رو زدم آپدیت تا آخر آپدیت نشده و الان گوشی روی آرم مونده و یه علامت تعجب بالایی صفحه سمت چپ اومده و با هیچ فایلی فلش نمیشه؟
آخرین پاسخ توسط naser2250, -
- 6 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان ی گوشی مدل g530f هست هر رام فلش ک بگید تست کردم خطا میزد بعد از تلاش های مجدد تونستم از فایل های موجود ریکاوری بوت و سیستم رایت کنم الان گوشی آمده بالا اما الان با اینکه بیس Ime داره اما میزنه سیمکارت وارد کنید. لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
- 11 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام دوستان یه گوشی گرند پریم اوردن روی ارمه هر فایلی که میزنم نمیزنه دوستان راه حلی دارن
آخرین پاسخ توسط hadimoosavi, -
- 9 پاسخ
- 1.6k بازدید
درود خدمت همکاران عزیز گوشی g930f برام اومده که بعد پاور ارور زیر میومد و رو دانلودمد نمیرفت ک با رایت فایل پیت مشکل حل شد و مشکل اصلی اینجاست ک موقع فلش با z3x با فایل های ک دارم موقع فلش ارور زیر را میزنه کامبی هم باینری 2 زدم باز هم ارور میزنه میشه دوستان راهنمایی کنید . سپاس
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 682 بازدید
دوستان سلام برای برداشتن frp فایل sboot کامبی رایت کردم الان گوشی فلش نمیگیره همش ارور میده g955f اندروید8 با z3x eft و ادین هم تست کردم جواب نداد فایل sboot از رام رسمی هم زدم کامبی کامل رایت کردم کلا فلش نمیشه همون اول ترور میده و گوشی ریست میشه لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 4 پاسخ
- 1.6k بازدید
سلام خسته نباشید مشتری گوشی اورده رو دانلودینگ نمیره تو همین حالت که هست تک فایل و 4فایل زدم نشد با فایل پیت هم زدم نشد مشکل از کجاست ؟ چجوری باید فلش بزنم ؟ مشکل نرم افزاری یا سخت افزاری ؟ http://uupload.ir/files/c7gz_20170826_203056.jpg
آخرین پاسخ توسط matinfathi19, -
مشکل فلش نشدن j500f
توسط gebal- 2 پاسخ
- 1k بازدید
گوشی مشکل هنگ کردن داشت.. فلش کردم در حین فلش ارور داد اودین حالا هر رامی میزنم انگار نه انگار گوشی فلش نمیگیره... انگار گوشی به اودین وصل نیست.....لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 8 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام یه j700H-DS یکی از همکارها فلش کرده وسط فلش ارور داده الان رو دانلودینگ میره ولی فلش نمیگیره روشن که میکنی ارور frimwer upgred میزنه و بالا نمیاد ورژن قبلیش هم نمیدونم چی بوده با فایل های زیر فلش نمیگیره ارور block frp میده J700HXXU1AOG9_J700HOJV1AOG9_J700HXXU1AOG6_5.1.1_farsi J700HXXU1AOI3_J700HOJV1AOI1_XFA J700HXXU1AOK5_J700HOJV1AOK6_ECT__5.1.1__persian J700HXXU1AOK5_J700HOXY1AOK5_CAC_Rooted_v5.1.1 J700HXXU1APA3_J700HOJV1AOK6_KSA__5.1.1__PERSIAN با bst هم در این حالت نمیشه قفل frp باز کرد . فلش هم نمیشه
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
n920a آوردن برام آوردن از همکارها میخواسته دانگرید کنه 5.1.1 رو بصورت ap وcsc زده الان رو ارم هست و فلش و نه فایل روت نمیگیره بخش بوتلودر ارور میده فایل های بوت و درمیار سیستم ارور میده راه حلی براش هست ممنون میشم کمک کنید :u_e108:
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
مشکل فلش نشدن p5100 1 2
توسط arash167- 18 پاسخ
- 2.9k بازدید
سلام سامسونگ P5100 دارم تا لوگو میومد خاموش میشد با اندروید 4.1.2 فلش زدم فلش کامل گرفت بعد رو گوشی علامت اتصال به PC میداد روشن نمیشد دانلودینگ هم نمیره با همون حالت فلش کردم رو PC نشن میده داره فلش میشه اما رو گوشی چیزی نشون نمیده عملیات فلش که تموم میشه گوشی خاموش میشه بعد دوباره خودت روشنش میکنی باز همون شرایط اولیه است اندروید 4.2 هم زدم همینجوره 4 فایله هم زدم باز همینه ترمیم بوت هم زدم این خطا میده Resurrection sequence started. Establish communication with the phone...OK Initializing internal hardware configuration...OK Uploading resurrector data into memory...OK Starting communication with resurrector...OK WARNING: DCC Loader …
آخرین پاسخ توسط ehsan_zamani_68, -
- 13 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام به اساتید گل سایت یک گوشی سامسونگ s7562 با لیبل چینی برام اومده روی ارم مونده با تک فایل فلش میگیره اما 4 فایل نمیشه ریکاوری هم نمیره که وایپ کنم از اساتید محترم خواهشمندم یاری فرمایند
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 821 بازدید
با این مشخصه N9005ZHUENB5_N9005ZZHENB5_N9005ZHUENB5_HOME.tar فلش شود.
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی مذکور رو ارمه فلش نمیگیره File analysis... OK Total file size: 0x41679480 (1046 Mb) Searching USB Flash interface... COM65 detected Setup connection... OK Set PIT file... OK Reading PIT from phone... OK Sending loke_1st.bin... error timeout Done with Samsung Tool PRO v.34.6
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 2 پاسخ
- 823 بازدید
این ارور مربوط به چیه؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟ با چند تا فایل تست کردم File analysis... OK Total file size: 0x2FCBBA65 (764 Mb) Searching USB Flash interface... COM97 detected Setup connection... error Done with Samsung Tool PRO v.33.2
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 2 پاسخ
- 983 بازدید
مشتری برام آورد گفت گوشی هنگ میکنه قبلا مشتری خودش فلش دستی زده بود جوابی نگرفته بود من با چند فایل فلش میزنم اما روی رایت system وامیسته. چاره چیست؟ احتمال نداره مشکل از هارد گوشی باشه؟
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 4 پاسخ
- 796 بازدید
سلام.یه نوت 4 n910g مشتری اورد روت کنم روت زدم گوشی در ابتدا در ریکاوری نوشته ها صفحه خارج از کادر نوشته شد .و تاچ قاطی کرد.الان میخوام شماره صفر رو با گوشی شماره گیری کنم باید عدد 1 رو بزنم.کاستوم ریکاوری زدم فرمت کردم و دانگرید و رام های مختلف زدم جواب نداد.لطفا کمکم کنید. با تشکر
- 0 پاسخ
- 453 بازدید
سلام یه I9082L بعد از فلش موقع تماس صدای بازر و اسپیکر نداره ولی تو حالت های دیگه داره چیکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 2 پاسخ
- 722 بازدید
گوشی j530f بعد فلش .میخوام قفل الگو یا اثر انگشت بزارم روش خطای تنظمات متوقف شده است میده. چندتا فایل تست کردم جواب نمیده لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 7 پاسخ
- 890 بازدید
سلام دوستان.یه گوشی نوت 5 با اندروید 7 هست که الگو فراموش شده و نمیخوام اطلاعات پاک بشه.frp هم رو حالت on هست. راه حلی هست بدون پاک شدن اطلاعات گوشی باز بشه؟؟؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,