تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 590 بازدید
گوشی را به حالت دانلودینگ برده و گزینه reset frp میزنیم. http://s7.picofile.com/file/8246053800/%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6%DB%B0%DB%B4%DB%B0%DB%B5_%DB%B1%DB%B9%DB%B1%DB%B4%DB%B1%DB%B0.jpg
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 1 پاسخ
- 590 بازدید
(ترجمه شده از انجمن gsmdevelopers) در صورتی که با رایت آخرین نسخه فریمور و رایت کامبینیشن جواب نگرفتید، طبق روش زیر عمل کنید: در باکس z3x مدل a700f رو انتخاب کنید و reset EFS رو بزنید
آخرین پاسخ توسط siterayan, -
- 0 پاسخ
- 590 بازدید
دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
Ali Samsung Cert.s by Arshad A. - Page 2 - 4shared
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 3 پاسخ
- 589 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری اورده به گفته خودش خودبه خود خاموش شده با 2 تا فایلم فلش کردم یکی تک فایل یکی دیگه 4 فایله ولی بازم رو ارم اول s7262 میمونه درضمن ریکاوری هم نمیره اگه از دوستان کسی تجربه بیشتری داره راهنمایی کنید ممنون میشم؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
سلام ابزاری کم حجم جهت بک اپ و وریستور EFS S6 و Note 5 دانلود
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 589 بازدید
با سلام دوستان جهت استفاده برای برداشتن frp لازمش دارم .... در ضمن باید بالاتر از ورژنXXU1AQI1 باشه....ممنون میشم لینک بزارین
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
یا رایت فایل زیر از طریق باکس z3x، تب back up و write cer میتونید این مشکل رو برطرف کنید البته قبلش گوشی root بشه موفق باشید. GT-i8262_357
آخرین پاسخ توسط 123456n, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
سلام خدمت دوستان برای فلش این مدل باz3x فایل زمیمه شده رو دانلود کنید سپس مدل را انتخاب کنید قسمت bin.cla فایل با پسوند cla را انتخاب کنید قسمت tfs هم مسلمآ tfs باید انتخاب کنید csc هم که مربوط به زبان فرقی نداره از کدوم فایل فلش باشه این فایلی که من اپلود کردم فارسی داره.خب بعد میرین به قسمت settings model تیک flash mode رازده و تیک format tfs را هم بزنید دقت کنید که باکس پیشنهاد میکنه که شما از کابل j750 استفاده کنید ولی شما از کابل e210 استفاده کنید دقت کنید انتی ویروس را هم غیر فعال کنید سپس باطری گوشی را خارج کرده و فریمور باکس را زده باکس اقدام به فلش کرد شما گوشی رابدون باطری دکمه ok گوشی را نگه داشته کابل را وصل کنید.این روش برا گوشیهایه خاموش بعد از فلش این مدل …
آخرین پاسخ توسط MR.SALAR, -
- 0 پاسخ
- 589 بازدید
رایت فایل پیت بر روی گوشی i9195 که قسمت پارتیشن گوشی از بین رفته بود و با هیچ رامی بالا نمی آمد با رایت فایل پیت مربوطه بدون حذف هیچ گونه اطلاعاتی وحتی داشتن قفل سابق گوشی روشن شد
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 588 بازدید
فایل cert سامسونگ c111 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 588 بازدید
گوشی خواستم ارتقاع بدم با اودین فایل ها چیدمان کردم 4 فایله استارت کردم یهو برق مغازه رفت بدون اینکه یه درصد فایل رایت بشه دوباره برق اومد باطری گوشی در اوردم که گوشی به حالت دانلودینگ ببرم دیگه گوشی روشن نمیشه هرکاری هم میکنم به دانلودینگ نمیره با باطری دیگه هم تست کردم با منبع تغذیه هم تست کردم لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 2 پاسخ
- 587 بازدید
سلام خدمت اساتید محترم یه i9300هست فلش نمیخوره داخل دانلودینگ مدل گوشی نیست داخل ریکاوری هم نمیره چهار فایل هم فلش زدم قبول نمیکنه فک کنم هارد باشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 1 پاسخ
- 587 بازدید
یه گوشی برام اومده خود به خود ریستارت میشه با اندروید 4.4.2 فلش کردم اما دوباره اینجوری میشه ممنون میشم از دوستان کسی به این مشکل خورده راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 587 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده قفل شبکه داره efs رو هم وایپ میکنم هیچ تغییری نمیکنه و سریال سر جاشه z3x , spt و bst دارم ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 586 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستان طبق اموزش پیش برید. 1 : Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service = FILE ROOT 2 : twrp-3.0.2-1-graceltexx.tar =TWRP 3 : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3804544&d=1467772303 = ODIN
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 3 پاسخ
- 586 بازدید
باسلام درود گوشی فوق مشتری آورده مشکل سریال داشت قط شده بود الان سریال خودشو رایت کردم ولی وضعیتimei cert:fail هستش خیلی گیرم کسی راهنمایی کنه ممنون میشم درضمن این گوشی تو محیط دانلودینگ i9300i زده ولی تو محیط ریکاوریi9301i زده اندروید روی گوشی هم 4.4.2 هست ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 586 بازدید
آنلاک سامسونگ s7560 با باکس octopus بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات از جی اس ام دولوپرز درود تصویر زیر گویای همه چیز میباشد=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 586 بازدید
این سایت فقط روت سامسونگ هایی هست که با ریکاوری روت میشن فایل رو داخل مموری گذاشته و با ریکاوری نصب میکنید Root Samsung In Recovery | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 586 بازدید
روت و ریکاوری تست شده g9350خدمت دوستان لینک
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 585 بازدید
سرت a510f - برای اولین بار gsm-developers.ir 2 فایل سرت برای گوشی a510f Dev-Host - a510f_g0dsend313.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service رمز gsm-devElopers.ir
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 585 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 585 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم سامسونگ N910C بعد از برداشتن قفل از طریق نصب ریکاوری کاستوم ******************************************************************************** سلام بر دوستان عزیز... بدون مقدمه بریم سراغ تشریح مشکل و راه حل آن.. بعضی مواقع پیش میاد که بعد از نصب ریکاوری نامناسب پارتیشن گوشی آسیب دیده و به اصطلاح گوشی بریک میشود که حتی با رایت ریکاوری استوک و رامهای دیگر هم مشکل حل نمیشود و روی آرم هنگ و ریستارت میکند. برای حل این مشکل کافیه فریمور زیر رو روی گوشی رایت کنید. دانلود موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 585 بازدید
سلام و درود فراوان. این گوشی همانطور که اطلاع دارید بعد از نصب ریکاوری و روت روی ارم میمونه. با فایلی که براتون گذاشتم هم روت میشه هم راحت میاد بالا. ریکاوری. کرنل.
آخرین پاسخ توسط habibi1365,