تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 618 بازدید
فایلcert مدلهای جدید سامسونگ cert files A300F A500F GC100 g313mu g850l G900T g925f g925t n910c I8258 I8262 I8268 I8558 G313MU G530F G530Y G920A G920S G920T G925A G925F G925S G925T N915T DepositFiles
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 618 بازدید
رام HUAWIE S10-201u رو گرفتم کال اکتیوم هست اما نمیشه تلفن کنم کسی هم زنگ میزنه میگه اشغال است فقط اس ام اس میشه زد کسی راه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 618 بازدید
سلام خدمت دوستان لطف کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 617 بازدید
فایل certوqcn سامسونگ a500f با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
فایل دامپ i9060i
توسط hacker- 0 پاسخ
- 617 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 617 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 2 پاسخ
- 617 بازدید
سلام خسته نباشید فایل ریکاوری n920cرو میخواستم ممنون اگه کسی داره بزاره واسم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
خاموش و روشن شدن s5
توسط vso- 4 پاسخ
- 617 بازدید
گوشی s5 برام اومد که رو آرم میومد و خاموش میشد و من با رام اورجینال خود گوشی فلش کردم و بالا اومد و بازم خاموش میشد تا خودم پاور رو میزدم دوباره روشن میشد ضمنا روی ریکاوری و دانلود مد خاموش روشن نمیشه ( رو این حالتها فشار به گوشی نمیاد البته ) کارهایی که انجام شده: 1. اندروید 5.0.1 ایران روش رایت کردم 2. باطری تعویض کردم
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 616 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 616 بازدید
سلام این فایل هم مشکل رایت نشدن system رو در j700f حل میکنه و هم تمام ارور های هنگام فلش تست شده و بدون مشکل توسط خودم J700FXXU4BQF3_J700FOLB4BQF1_J700FXXU4BQF4 اندروید 6 مالزی با لینک مستقیم تقدیم همکاران عزیز البته فارسی نداره http://fws02.updato.com/GALAXYJ7/SM-J700F/XME/SM-J700F_1_20170703091953_lw75kikqib.zip موفق باشید
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
ریستارت شدن s4
توسط vso- 1 پاسخ
- 615 بازدید
گوشی s4 سامسونگ یک ریز ریستارت میشه. تو حالت دانلودینگ مود هم نرسیده به صفحه دانلود ریستارت میشه. رو ریکاوری هم نمیره. کلا فقط ریستارت میشه :u_1f61f:
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 615 بازدید
سلام.متاسفانه با شانس بد من کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی من وجود نداره.از طرفی به مونت شدن حافظه دیتا توی کاستوم ریکاوری نیاز دارم.بنابراین با روت کردن انکریپت حافظه رو از بین بردم.حالا حافظه مونت میشد ولی توی اندروید موقع وارد کردن پسورد صفحه خاموش میشد و بعد از کلی دردسر میشد بازش کردمن کاستوم کرنل اکسیژن رو نصب کردم خیلی روان و خوب بود ولی توی یه ساعت فقط ده درصد شارژ میکرد.میخواستم بدونم دوستان کاستوم کرنل خوب سراغ دارن برای من که لطف کنن معرفی کنن؟?
آخرین پاسخ توسط aliyari, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
درود همکاران و دوستان گرامی با روت این مدل بعضی ها به مشکل می خورند با آموزش زیر به راحتی این مدل رو روت کنید ریکاوری زیر رو روی گوشی رایت کنید: دانلود خب بعد از رایت این ریکاوری میبینید که بالا نمیاد ریکاوری که زدیم و ریکاوری قبلی میاد بالا میریم سراغ کرنل , کرنل زیر رو رایت کنید تا کاستوم ریکاوری که زدیم بالا بیاد: دانلود حالا گوشی ببرید توی ریکاوری و آخرین ورژن super su رو بریزید داخل مموری و رایت کنید روی گوشی میبینید که بعد از نصب و ریبوت گوشی روی لوگو میمونه برای حل این مشکل دوباره برید ریکاوری و از منو wipe رو انتخاب کنید و format data رو بزنید و گوشی مثل هلو بالا میاد . تمام.
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 0 پاسخ
- 613 بازدید
سرت a510f - برای اولین بار gsm-developers.ir 2 فایل سرت برای گوشی a510f Dev-Host - a510f_g0dsend313.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service رمز gsm-devElopers.ir
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 2 پاسخ
- 613 بازدید
درود خدمت دوستان گوشی سامسونگ g610f گوگل اکانت (frp) روشنه میخوام خاموشش کنم اندروید گوشی 6.0.1 با بیلد نامبر g610fddu1ag2 هست. فایل فلشش رو هم دارم میخوام بدونم برای حذف frp کدوم فایل رو استخراج کنم ؟ ممنون میشم . البته راه های دیگه رو بلدم . میخوام ببینم از فریمور خود گوشی ک گفتم. میشه فایلی استخراج کنم بزنم frp ریست بشه
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 1 پاسخ
- 613 بازدید
یه گوشی برام اومده خود به خود ریستارت میشه با اندروید 4.4.2 فلش کردم اما دوباره اینجوری میشه ممنون میشم از دوستان کسی به این مشکل خورده راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 612 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان چندتا مشتری داشتم با دوربین سلفی گوشی j5 pro و j7 pro مشکل داشتن دوربین سلفی گوشی جوری بود که مثلا یک خال سمت راسته بعد تو عکس سلفی میاورد سمت چپ بعد باید با نرم افزار حالت اینه ای بزنی تا درست کنه میخواستم بدونم میشه کاری کرد که دیگه اینجوری نباشه ؟ مثلا کوک کرد ؟
آخرین پاسخ توسط ebrahim2e, -
- 2 پاسخ
- 612 بازدید
سلام خدمت اساتید محترم یه i9300هست فلش نمیخوره داخل دانلودینگ مدل گوشی نیست داخل ریکاوری هم نمیره چهار فایل هم فلش زدم قبول نمیکنه فک کنم هارد باشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 612 بازدید
یا رایت فایل زیر از طریق باکس z3x، تب back up و write cer میتونید این مشکل رو برطرف کنید البته قبلش گوشی root بشه موفق باشید. GT-i8262_357
آخرین پاسخ توسط 123456n, -
- 0 پاسخ
- 612 بازدید
سلام اساتید واسه تغغیر سریال این مدل میخام روتش کنم هرکا میکنم جواب نمیده حتی ریکاوری کاستوم نشد؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط موبایل همسفری, -
- 0 پاسخ
- 612 بازدید
فایل روت J327F پسورد GSM-DEVELOPERS ROOT J327F
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 2 پاسخ
- 611 بازدید
با سلام دوستانی که از این گوشی دارن متوجه هستن که این مشکل یه معضل شده براشون دراپدیت جدید این باک برداشته شده و میتونن از خود گوشی اپدیت جدید را دریافت کنن
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 611 بازدید
با سلام لطفا رام 4 فایله a800i رو میخواست لینک بدین ممنون میشم لطفا فایل های دانلود سنتر را نیز تک فایل یا 4 فایله بودنش را معلوم کنین
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 610 بازدید
سلام ابزاری کم حجم جهت بک اپ و وریستور EFS S6 و Note 5 دانلود
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
فایل qcnسامسونگ a370k با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,