تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 733 بازدید
لینک دانلود آموزش http://fs2.filegir.com/kamilook/iPhone_7__how_to_Force_Restart_enter_Recovery_and_DFU_mode_%5BqCIM6YdcyRE%5D_%5Btag22%5D.mp4
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 732 بازدید
فایل certوqcn سامسونگ a500f با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 732 بازدید
فایل qcnسامسونگ a370k با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 732 بازدید
آموزش آنلاک frp سامسونگ j500f با کراک Miracle
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 1 پاسخ
- 732 بازدید
سلام در خواست راهنمایی آنلاک شبکه S4 i337m انجام داده آندروید 5 باکس Octa + Z3xPro
آخرین پاسخ توسط radical58, -
- 0 پاسخ
- 731 بازدید
فایل qcnسامسونگ a300fu با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 731 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 730 بازدید
SM-A800I MODEM.rar - Google Drive pass:hamadagsm
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 730 بازدید
سلام وقت بخیر گوشی سامسونگ j530f برام آوردن با مشخصه j530fxwu1aqk1 به گفته خود مشتری بعد از فلش گوشی وقتی بالا می آید کلیدهای پاور و کم و زیاد گوشی کار می کند به محض رفتن به حالت Stand By کلیدها از کار می افتد و با وصل کردن شارژر صفحه گوشی روشن می شود
- 0 پاسخ
- 730 بازدید
با سلام خدمت همکاران....فکر میکنم دوستان با سری جدید امنیت سامسونگ مشکل دارن..البته منم 2 روز وقت گذاشتم تا بلاخره این روشو پیدا کردم...امیدوارم مفید وجدید باشه...ً@*&،8ً@*&،8ً@*&،8 ***************************************************************** اموزش این روش به صورت ویدیو هستش فقط توی قسمت اول میتونید بجای استفاده از نرم افزار از یه سیمکارت پین کد دار استفاده کنید که بنده هم اینکارو کردم.... اینم ویدیو خدمت دوستان::frp reset.october2016....gsm developers
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 2 پاسخ
- 729 بازدید
درود خدمت دوستان گوشی سامسونگ g610f گوگل اکانت (frp) روشنه میخوام خاموشش کنم اندروید گوشی 6.0.1 با بیلد نامبر g610fddu1ag2 هست. فایل فلشش رو هم دارم میخوام بدونم برای حذف frp کدوم فایل رو استخراج کنم ؟ ممنون میشم . البته راه های دیگه رو بلدم . میخوام ببینم از فریمور خود گوشی ک گفتم. میشه فایلی استخراج کنم بزنم frp ریست بشه
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi, -
- 2 پاسخ
- 729 بازدید
پاسخ پاسخ با نقل قول
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
- 1 پاسخ
- 729 بازدید
رام HUAWIE S10-201u رو گرفتم کال اکتیوم هست اما نمیشه تلفن کنم کسی هم زنگ میزنه میگه اشغال است فقط اس ام اس میشه زد کسی راه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 3 پاسخ
- 729 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری اورده میگه توتنظیمات چندتا فایل حذف کردم الان هم بلوتوث و هم وای فای اصلا کار نمیکنه با 4 فایله فلش کردم ولی بازم حل نشد اگه از دوستان کسی نظری داره راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 729 بازدید
a700fd-recovery.tar - Download - 4shared پسورد :jazireh
آخرین پاسخ توسط jazireh, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
حذفSamsung account مدلNOTE 3,NOTE4,NOTE5,S6 EDGE,S5 های تست شده تقدیم به دوستان. دانلودبرنامه:Bypass any Samsung Google Account Lock.rar - Google Drive فیلم اموزش با ق ن د ش ک ن:
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
نحوه روت و دانگریدSamsung SM-J120Fبرای انلاک شبکه دوستان این مدل گوشی اندروید6قابل روت نیست با فایل که هست دانلود کنید به راحتی دانگرید میشه راحتم روت میشه. فایل فلش:Download firmware: J12FXXU1AOL4_J12FOJV1AOL4_LYS - SamMobile دوستان برای روت این مدل از کینگ روت یا CFROOTروت استفاده کنید یاعلی.
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه فلش که رام کوک شده نصب بود با مدل i9500 و بنا به مشکلاتی که داشت با رام اصلی خودش فلش زدم سریالش B000000 شد و بعد با bst ترمیم کردم العان invalid sim مینوسه راهی هست دوستان؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 728 بازدید
سلام دوستان عزیز روت g925f در اندروید7 با اینکه خودم تست کردم و مشکلی نداشتم مسیولیت کار با خودتون چون جدیدا توی اندروید7 همکارا با روت مشکل داشتن مخصوصا s7 و s7 edge . ابتدا oem رو فعال کنید فایل زیر رو دانلود کنید ریکاوری twrp رو رایت کنید و فایل روت رو از طریق ریکاوری فلش کنید موفق باشید ROOT G925F 7.0
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
رام کاستوم روت notee
توسط sajadsol- 0 پاسخ
- 727 بازدید
روت کردن موفقیت آمیز note 4 با رایت فایل cf مربوطه
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 727 بازدید
سلام oem انلاک شود A810YZ ROOT PASS: halabtech
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 2 پاسخ
- 727 بازدید
سلام دوستان این گوشی مشکل هنگ لوگو داشت با این فایل فلش کردم ولی ارور میداد <ID:0/067> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> S6102JPLL1_S6102OJPLL1_S6102XXLK2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/067> Odin v.3 engine (ID:67).. <ID:0/067> File analysis.. <ID:0/067> SetupConnection.. <ID:0/067> Initialzation.. <ID:0/067> Set PIT file.. <ID:0/067> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/067> Get PIT for mapping.. <ID:0/067> Firmware update start.. <ID:0/067>…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 727 بازدید
روت و ریکاوری تست شده g9350خدمت دوستان لینک
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 726 بازدید
SM-J500FN-MODEM.rar - Google Drive رمز فایل:hamadagsm
آخرین پاسخ توسط siavash sadr,