تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
حذفSamsung account مدلNOTE 3,NOTE4,NOTE5,S6 EDGE,S5 های تست شده تقدیم به دوستان. دانلودبرنامه:Bypass any Samsung Google Account Lock.rar - Google Drive فیلم اموزش با ق ن د ش ک ن:
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
سلام لطفا فایل فلش i9515
آخرین پاسخ توسط darabvista, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
فایل certوqcn سامسونگ a500f با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستان طبق اموزش پیش برید. 1 : Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service = FILE ROOT 2 : twrp-3.0.2-1-graceltexx.tar =TWRP 3 : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3804544&d=1467772303 = ODIN
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 1 پاسخ
- 712 بازدید
با فايل T111XXUANH5_T111OJVANH1_XSG.zip
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 712 بازدید
سلام وقت بخیر گوشی سامسونگ j530f برام آوردن با مشخصه j530fxwu1aqk1 به گفته خود مشتری بعد از فلش گوشی وقتی بالا می آید کلیدهای پاور و کم و زیاد گوشی کار می کند به محض رفتن به حالت Stand By کلیدها از کار می افتد و با وصل کردن شارژر صفحه گوشی روشن می شود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
سلام دوستان این تایپیک زدم جهت معرفی تاییپک های کلی معرفی شده وتست شده بدون باکس برای حذف FRP به صورت متنی و واضح چون میبینم خیلی از همکاران هنوز مشکل دارن خب در ابتدا بر حسب تجربه به نظرم بهترین روش استفاده از اینترنت برای دانلود برنامه جهت برداشتن گوگل اکانت است چون بیشتر گوشیها otg ساپورت نمیکنن و در ضمن بهترین برنامه برای حذف frp برنامه ی shurtctmaker.apk میباشد در کل برای حذف قفل frp هدف وارد شدن به اینترنت موبایل است که این مرحله اگه اوکی شد بقیه راه ساده است روش اول:استفاده از برنامه sidesync اول برنامه SlideSync تو کامپیوتر نصب کنید گوشی رو به وای فای متصل وکنید و سپس با کابل به کامپیوتر وصل کنید یک گزینه ای تو گوشی میاد اینترنت و بزنید و از ا…
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
روت و ریکاوری تست شده g9350خدمت دوستان لینک
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
model GT-S5360 Root Access: بدون روت System Ver: 2.3.6 REL
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
سلام دوستان عزیز روت g925f در اندروید7 با اینکه خودم تست کردم و مشکلی نداشتم مسیولیت کار با خودتون چون جدیدا توی اندروید7 همکارا با روت مشکل داشتن مخصوصا s7 و s7 edge . ابتدا oem رو فعال کنید فایل زیر رو دانلود کنید ریکاوری twrp رو رایت کنید و فایل روت رو از طریق ریکاوری فلش کنید موفق باشید ROOT G925F 7.0
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
فلش نشدن E282t
توسط tixx- 0 پاسخ
- 711 بازدید
از دوستان تا حالا کسی تونسته این گوشیرو e1282t با z3x فلش بزنه یا با هر فلشر دیگه ای
آخرین پاسخ توسط tixx, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
رام HUAWIE S10-201u رو گرفتم کال اکتیوم هست اما نمیشه تلفن کنم کسی هم زنگ میزنه میگه اشغال است فقط اس ام اس میشه زد کسی راه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
فایل qcnسامسونگ a300fu با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
روت تست شده g570f CF-Auto-Root-smg570f
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
با سلام خدمت همکاران....فکر میکنم دوستان با سری جدید امنیت سامسونگ مشکل دارن..البته منم 2 روز وقت گذاشتم تا بلاخره این روشو پیدا کردم...امیدوارم مفید وجدید باشه...ً@*&،8ً@*&،8ً@*&،8 ***************************************************************** اموزش این روش به صورت ویدیو هستش فقط توی قسمت اول میتونید بجای استفاده از نرم افزار از یه سیمکارت پین کد دار استفاده کنید که بنده هم اینکارو کردم.... اینم ویدیو خدمت دوستان::frp reset.october2016....gsm developers
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
SM-J500FN-MODEM.rar - Google Drive رمز فایل:hamadagsm
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
ریستارت شدن s4
توسط vso- 1 پاسخ
- 709 بازدید
گوشی s4 سامسونگ یک ریز ریستارت میشه. تو حالت دانلودینگ مود هم نرسیده به صفحه دانلود ریستارت میشه. رو ریکاوری هم نمیره. کلا فقط ریستارت میشه :u_1f61f:
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
DOWNLOAD
- 1 پاسخ
- 709 بازدید
سلام درخواست راهنمایی در مورد روت J530f برای ترمیم شبکه AP:J530FXXU1AQF5 ریکاوری twrp رایت می کنم این پیغام نمایش داده می شود. recovery is not signature check fail!!! rebot to avoid waranty bit set
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 1 پاسخ
- 709 بازدید
Operation: Flash Selected model: SM-J700F Software version: 24.3 File analysis... OK Total file size: 0x7A72B740 (1959 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM3 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Sending sboot.bin... OK Sending cm.bin... OK Sending boot.img... OK Sending recovery.img... OK Sending system.img... OK Sending cache.img... OK Sending hidden.img... OK Sending modem.bin... OK Flashing done (time - 00:02:23) Done with Samsung Tool PRO v.24.3
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
حل مشگل خطایULTICORE CHECKSUM MODE Error درسامسونگ سریj ً@*&،5641بااجازه از استاد عزیز بنده اقای جلیل زاده.ً@*&،5641دوستان با خیال راحت استفاده کنند طرف تست کرده.ً@*&،2111 قابل رایت بر روی مدلهای زیر J105H J120H J320F J320FN J320H دوستان میتونند فایل رو باz3x یاodinرایت کنند. pass:kia9804 دانلود:CHECKSUM MODE OFF By KIA MOBILE دانلود ● OPLOAD.ir - آپلود |آپلود عکس|آپلود فایل| آپلود موزیک|آپلود آهنگ
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
فایل روت J327F پسورد GSM-DEVELOPERS ROOT J327F
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 708 بازدید
فایل qcnسامسونگ a370k با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 1 پاسخ
- 708 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان چندتا مشتری داشتم با دوربین سلفی گوشی j5 pro و j7 pro مشکل داشتن دوربین سلفی گوشی جوری بود که مثلا یک خال سمت راسته بعد تو عکس سلفی میاورد سمت چپ بعد باید با نرم افزار حالت اینه ای بزنی تا درست کنه میخواستم بدونم میشه کاری کرد که دیگه اینجوری نباشه ؟ مثلا کوک کرد ؟
آخرین پاسخ توسط ebrahim2e, -
- 2 پاسخ
- 708 بازدید
درود خدمت دوستان گوشی سامسونگ g610f گوگل اکانت (frp) روشنه میخوام خاموشش کنم اندروید گوشی 6.0.1 با بیلد نامبر g610fddu1ag2 هست. فایل فلشش رو هم دارم میخوام بدونم برای حذف frp کدوم فایل رو استخراج کنم ؟ ممنون میشم . البته راه های دیگه رو بلدم . میخوام ببینم از فریمور خود گوشی ک گفتم. میشه فایلی استخراج کنم بزنم frp ریست بشه
آخرین پاسخ توسط alirez.harivandi,