تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 2 پاسخ
- 775 بازدید
با سلام دوستانی که از این گوشی دارن متوجه هستن که این مشکل یه معضل شده براشون دراپدیت جدید این باک برداشته شده و میتونن از خود گوشی اپدیت جدید را دریافت کنن
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 0 پاسخ
- 774 بازدید
فایل qcnسامسونگ a370k با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 774 بازدید
سامسونگ با ارائه یک به*روزرسانی، مانع شارژ شدن باتری گلکسی نوت 7 خواهد شد.
آخرین پاسخ توسط apadana22, -
- 0 پاسخ
- 774 بازدید
این مشکل هنگام رایت فایل مودم باگ دار یا رد اثر چنج imei پیش میاد و در این مدلبا هیچ کدو از راههای repair network wrait orther modem fail wrait efs super imei قابل حل نیست.... شما در با زدن کد *#0011# و با وارد شدن به مشخصات فایل سیم کارت مشاهده میکنید که بصورت network:bluckd و imed:faild ....میباشد...پکی که بنده برای همکارای گرامی جمع آوری کردم مشکل رو به آسانی حل میکنه.... فایل در حال آپلود میباشد
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 774 بازدید
SM-G900F ROOT ANDROID 6.0 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی. جدیدا گوشیهای j710gn مشکل وای فای دارن وباهررامی که بزنید مشکل حل نمیشه باید این رام بااین مشخصه رایت بشه برای رفع مشکل چون خودم یکروزه درگیرشم صلاح دیدم تجربش رو درخدمت دوستان قرار بدم . J710GNDXU1API5_J710GNOLB1API2_J710GNDXU1API1_HOME.tar یاعلی
آخرین پاسخ توسط مهدی قلی پور, -
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
فایل certوqcn سامسونگ a500f با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
روت سامسونگGalaxy Note7 درgsm-developers.com all Exynos models SM-N930F SM-N930FD SM-N930S SM-N930L SM-N930K اول به قسمتDeveloper options بروید وگزینه OEM unlockرو onیعنی روشن کنید گوشی رو به دانلود مد بردهKernel رو فلش کنیدباOdin3 v3 .12.3 گوشی باهر نرم افزار روت که دارید روت میشه Download:downloads for -Android- Generic Device/Other by ManhIT | AndroidFileHost.com | Download GApps, PA GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه فلش که رام کوک شده نصب بود با مدل i9500 و بنا به مشکلاتی که داشت با رام اصلی خودش فلش زدم سریالش B000000 شد و بعد با bst ترمیم کردم العان invalid sim مینوسه راهی هست دوستان؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
سلام ابزاری کم حجم جهت بک اپ و وریستور EFS S6 و Note 5 دانلود
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
با سلام اگه این گوشی با اندروید 5 بیاد براتون و نیاز به روت داشته باشه احتمالا میرید سراغ cfroot اما این روش فقط برای اندروید 4 هست. پس میریم که recovery کاستوم و بعد supe.....rsu بزنیم اما با این کار روی آرم میمونه و بالا نمیاد. پس مجبوریم دانگرید کنیم فایلا رو میچینیم و فلش میزنیم اما بازم بالا نمیاد (من بدون BL تست کردم نشد . فقط AP تست کردم . AP+CSC هم تست کردم در هیچ حالتی بالا نمیاد). چاره ی کار اینه: این فایل N915F_Bootloader_Kitkat(4.4.4) - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi رو در قسمت bl بذارید و بقیه ی فابل های 4.4.4 رو طبق معمول بذارید. این فایل ارور md5 میده پس اینو از آخر فایل حذف کنید. فقط با odin 3.10 بزنید و تیک bootloader update رو بزنید. نکته ی دی…
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 772 بازدید
سلام و خسته نباشد به دوستان گرامی.کسی اگه این رام رو داره لطف کنن بزارن برام.مرسی
آخرین پاسخ توسط Mah0N, -
مشکل انتن j500m
توسط rez6- 1 پاسخ
- 772 بازدید
j500m مشکل انتن داره سریال بیس باند داره علامت دایره میاد بالاش فایل کامبنیشن زدم جواب نداد چند تا وژن تست شده جواب نداد
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 771 بازدید
با سلام خدمت دوستان خیلی فوری و ضروری نیاز دارم به efs این مدل اگر از دوستان کسی داره برام بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 1 پاسخ
- 771 بازدید
با فايل T111XXUANH5_T111OJVANH1_XSG.zip
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 770 بازدید
سلام خدمت اساتید محترم یه i9300هست فلش نمیخوره داخل دانلودینگ مدل گوشی نیست داخل ریکاوری هم نمیره چهار فایل هم فلش زدم قبول نمیکنه فک کنم هارد باشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 770 بازدید
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
سلام گوشی هواوی مدل g615-u10 برام اوردن تصویر نمیاره ، به شارژر وصل میکنم هیچ علامت شارژی نشون نمیده. ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از هارد ؟ یا چیز دیگه هست ؟
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
- 0 پاسخ
- 769 بازدید
http://www.mediafire.com/file/s22uqqp56p3sg2u/COMBINATION_OXE_FA51_J500HXXU1APA2_OXE1APA2.zip http://www.mediafire.com/file/b3qd7k10d3up22o/COMBINATION_OXE_FA51_J500HXXU2APJ1_OXE2APJ1.zip
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 769 بازدید
(ترجمه شده از انجمن gsmdevelopers) در صورتی که با رایت آخرین نسخه فریمور و رایت کامبینیشن جواب نگرفتید، طبق روش زیر عمل کنید: در باکس z3x مدل a700f رو انتخاب کنید و reset EFS رو بزنید
آخرین پاسخ توسط siterayan, -
- 3 پاسخ
- 769 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری اورده میگه توتنظیمات چندتا فایل حذف کردم الان هم بلوتوث و هم وای فای اصلا کار نمیکنه با 4 فایله فلش کردم ولی بازم حل نشد اگه از دوستان کسی نظری داره راهنمایی کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 769 بازدید
فایل frp برای سامسونگ j700f دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
نحوه روت و دانگریدSamsung SM-J120Fبرای انلاک شبکه دوستان این مدل گوشی اندروید6قابل روت نیست با فایل که هست دانلود کنید به راحتی دانگرید میشه راحتم روت میشه. فایل فلش:Download firmware: J12FXXU1AOL4_J12FOJV1AOL4_LYS - SamMobile دوستان برای روت این مدل از کینگ روت یا CFROOTروت استفاده کنید یاعلی.
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 768 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker,