تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 645 بازدید
SM-A800I MODEM.rar - Google Drive pass:hamadagsm
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 645 بازدید
فایل reset frp j700h از جی اس ام دولوپرز دانلود فایل Download Samsung FRP Reset File MODEM J700H rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 645 بازدید
سلام وقت بخیر گوشی سامسونگ j530f برام آوردن با مشخصه j530fxwu1aqk1 به گفته خود مشتری بعد از فلش گوشی وقتی بالا می آید کلیدهای پاور و کم و زیاد گوشی کار می کند به محض رفتن به حالت Stand By کلیدها از کار می افتد و با وصل کردن شارژر صفحه گوشی روشن می شود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 645 بازدید
سلام خدمت دوستان لطف کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 644 بازدید
A20s, A30s حل مشکل تماس گوشی های Fix Call A20S A30S.apk
آخرین پاسخ توسط KernelFix, -
- 1 پاسخ
- 644 بازدید
Operation: Flash Selected model: SM-J700F Software version: 24.3 File analysis... OK Total file size: 0x7A72B740 (1959 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM3 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Sending sboot.bin... OK Sending cm.bin... OK Sending boot.img... OK Sending recovery.img... OK Sending system.img... OK Sending cache.img... OK Sending hidden.img... OK Sending modem.bin... OK Flashing done (time - 00:02:23) Done with Samsung Tool PRO v.24.3
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
مشکل انتن j500m
توسط rez6- 1 پاسخ
- 644 بازدید
j500m مشکل انتن داره سریال بیس باند داره علامت دایره میاد بالاش فایل کامبنیشن زدم جواب نداد چند تا وژن تست شده جواب نداد
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه فلش که رام کوک شده نصب بود با مدل i9500 و بنا به مشکلاتی که داشت با رام اصلی خودش فلش زدم سریالش B000000 شد و بعد با bst ترمیم کردم العان invalid sim مینوسه راهی هست دوستان؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
خاموش و روشن شدن s5
توسط vso- 4 پاسخ
- 643 بازدید
گوشی s5 برام اومد که رو آرم میومد و خاموش میشد و من با رام اورجینال خود گوشی فلش کردم و بالا اومد و بازم خاموش میشد تا خودم پاور رو میزدم دوباره روشن میشد ضمنا روی ریکاوری و دانلود مد خاموش روشن نمیشه ( رو این حالتها فشار به گوشی نمیاد البته ) کارهایی که انجام شده: 1. اندروید 5.0.1 ایران روش رایت کردم 2. باطری تعویض کردم
آخرین پاسخ توسط vso, -
فلش نشدن E282t
توسط tixx- 0 پاسخ
- 642 بازدید
از دوستان تا حالا کسی تونسته این گوشیرو e1282t با z3x فلش بزنه یا با هر فلشر دیگه ای
آخرین پاسخ توسط tixx, -
- 0 پاسخ
- 642 بازدید
SAMSUNG J610F U4 AFTER UPDATE TOUCH NOT WORKING فلش با فایل زیر: download firmware :پسورد فایل Nizam@GsmDevelopers-J610F
آخرین پاسخ توسط Pejvak, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
فایل qcnسامسونگc105 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
نحوه روت و دانگریدSamsung SM-J120Fبرای انلاک شبکه دوستان این مدل گوشی اندروید6قابل روت نیست با فایل که هست دانلود کنید به راحتی دانگرید میشه راحتم روت میشه. فایل فلش:Download firmware: J12FXXU1AOL4_J12FOJV1AOL4_LYS - SamMobile دوستان برای روت این مدل از کینگ روت یا CFROOTروت استفاده کنید یاعلی.
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
سلام oem انلاک شود A810YZ ROOT PASS: halabtech
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
آموزش آنلاک frp سامسونگ j500f با کراک Miracle
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 641 بازدید
model GT-S5360 Root Access: بدون روت System Ver: 2.3.6 REL
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 1 پاسخ
- 641 بازدید
با سلام لطفا رام 4 فایله a800i رو میخواست لینک بدین ممنون میشم لطفا فایل های دانلود سنتر را نیز تک فایل یا 4 فایله بودنش را معلوم کنین
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 640 بازدید
سلام گوشی هواوی مدل g615-u10 برام اوردن تصویر نمیاره ، به شارژر وصل میکنم هیچ علامت شارژی نشون نمیده. ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از هارد ؟ یا چیز دیگه هست ؟
آخرین پاسخ توسط hazraty, -
- 1 پاسخ
- 640 بازدید
لینک دانلود :Samsung_FRP_ Reset پسورد:ali-alassel
آخرین پاسخ توسط amirgh2012, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
حذف FRP سامسونگ SM-G928C ********************************* SM-G928C FRP REMOVE MODEM فایل بالا را دانلود کنید و در قسمت AP قرار دهید.
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
- 1 پاسخ
- 640 بازدید
رام HUAWIE S10-201u رو گرفتم کال اکتیوم هست اما نمیشه تلفن کنم کسی هم زنگ میزنه میگه اشغال است فقط اس ام اس میشه زد کسی راه حلی داره ؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 640 بازدید
سلام خسته نباشید فایل ریکاوری n920cرو میخواستم ممنون اگه کسی داره بزاره واسم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 0 پاسخ
- 640 بازدید
با سلام و درود فایل روت تست شده SM-j710f اندروید7 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 639 بازدید
فایل certوqcn سامسونگ a500f با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما