تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
روت a500h
توسط mehdi_bakhshi- 1 پاسخ
- 676 بازدید
سلام دوستان ریکاوری و سوپر یوزر برای این مدل اندروید 6.0.1 اگر کسی داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 676 بازدید
اساتید اگه میشه اموزش کامل دانگرید از اندروید6به 5 بذارین
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 1 پاسخ
- 675 بازدید
گوشی GALAXY S4 SHV-E330S مشتری آورد برای فارسی سازی. با مورلوکال فارسی شد اما برنامه اس ام اس با مشکل متوقف شد، مواجه شد. اما روی زبان EN درست کار میکنه. از اونجائیکه رام فارسی نداره راه حلی هست؟ با روت میشه کاری کرد؟ اندرویدش هم 5.0.1 هست.
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
سلام دوستان این تایپیک زدم جهت معرفی تاییپک های کلی معرفی شده وتست شده بدون باکس برای حذف FRP به صورت متنی و واضح چون میبینم خیلی از همکاران هنوز مشکل دارن خب در ابتدا بر حسب تجربه به نظرم بهترین روش استفاده از اینترنت برای دانلود برنامه جهت برداشتن گوگل اکانت است چون بیشتر گوشیها otg ساپورت نمیکنن و در ضمن بهترین برنامه برای حذف frp برنامه ی shurtctmaker.apk میباشد در کل برای حذف قفل frp هدف وارد شدن به اینترنت موبایل است که این مرحله اگه اوکی شد بقیه راه ساده است روش اول:استفاده از برنامه sidesync اول برنامه SlideSync تو کامپیوتر نصب کنید گوشی رو به وای فای متصل وکنید و سپس با کابل به کامپیوتر وصل کنید یک گزینه ای تو گوشی میاد اینترنت و بزنید و از ا…
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
سلام دوستان گوشی رو با cfroot روت کردم از efs qcn بکاپ گرفتم طبق کد باکس عمل کردم اینم لاگ عمل کرد http://s6.uplod.ir/i/00602/49esvwmq5rfu.jpg شاید کمکی کرده باشم)
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 674 بازدید
درود همکاران و دوستان گرامی با روت این مدل بعضی ها به مشکل می خورند با آموزش زیر به راحتی این مدل رو روت کنید ریکاوری زیر رو روی گوشی رایت کنید: دانلود خب بعد از رایت این ریکاوری میبینید که بالا نمیاد ریکاوری که زدیم و ریکاوری قبلی میاد بالا میریم سراغ کرنل , کرنل زیر رو رایت کنید تا کاستوم ریکاوری که زدیم بالا بیاد: دانلود حالا گوشی ببرید توی ریکاوری و آخرین ورژن super su رو بریزید داخل مموری و رایت کنید روی گوشی میبینید که بعد از نصب و ریبوت گوشی روی لوگو میمونه برای حل این مشکل دوباره برید ریکاوری و از منو wipe رو انتخاب کنید و format data رو بزنید و گوشی مثل هلو بالا میاد . تمام.
آخرین پاسخ توسط hosseingh810, -
- 1 پاسخ
- 674 بازدید
(ترجمه شده از انجمن gsmdevelopers) در صورتی که با رایت آخرین نسخه فریمور و رایت کامبینیشن جواب نگرفتید، طبق روش زیر عمل کنید: در باکس z3x مدل a700f رو انتخاب کنید و reset EFS رو بزنید
آخرین پاسخ توسط siterayan, -
فلش نشدن E282t
توسط tixx- 0 پاسخ
- 674 بازدید
از دوستان تا حالا کسی تونسته این گوشیرو e1282t با z3x فلش بزنه یا با هر فلشر دیگه ای
آخرین پاسخ توسط tixx, -
- 2 پاسخ
- 674 بازدید
سلام خسته نباشید فایل ریکاوری n920cرو میخواستم ممنون اگه کسی داره بزاره واسم
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
خاموش و روشن شدن s5
توسط vso- 4 پاسخ
- 674 بازدید
گوشی s5 برام اومد که رو آرم میومد و خاموش میشد و من با رام اورجینال خود گوشی فلش کردم و بالا اومد و بازم خاموش میشد تا خودم پاور رو میزدم دوباره روشن میشد ضمنا روی ریکاوری و دانلود مد خاموش روشن نمیشه ( رو این حالتها فشار به گوشی نمیاد البته ) کارهایی که انجام شده: 1. اندروید 5.0.1 ایران روش رایت کردم 2. باطری تعویض کردم
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 673 بازدید
با سلام و درود فایل روت تست شده SM-j710f اندروید7 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
SM-J500FN-MODEM.rar - Google Drive رمز فایل:hamadagsm
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
A20s, A30s حل مشکل تماس گوشی های Fix Call A20S A30S.apk
آخرین پاسخ توسط KernelFix, -
- 1 پاسخ
- 672 بازدید
با فايل T111XXUANH5_T111OJVANH1_XSG.zip
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 1 پاسخ
- 672 بازدید
Operation: Flash Selected model: SM-J700F Software version: 24.3 File analysis... OK Total file size: 0x7A72B740 (1959 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM3 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Sending sboot.bin... OK Sending cm.bin... OK Sending boot.img... OK Sending recovery.img... OK Sending system.img... OK Sending cache.img... OK Sending hidden.img... OK Sending modem.bin... OK Flashing done (time - 00:02:23) Done with Samsung Tool PRO v.24.3
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
model GT-S5360 Root Access: بدون روت System Ver: 2.3.6 REL
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 0 پاسخ
- 672 بازدید
سلام دوستان عزیز روت g925f در اندروید7 با اینکه خودم تست کردم و مشکلی نداشتم مسیولیت کار با خودتون چون جدیدا توی اندروید7 همکارا با روت مشکل داشتن مخصوصا s7 و s7 edge . ابتدا oem رو فعال کنید فایل زیر رو دانلود کنید ریکاوری twrp رو رایت کنید و فایل روت رو از طریق ریکاوری فلش کنید موفق باشید ROOT G925F 7.0
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
فایل qcnسامسونگ a370k با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
با عرض سلام علیکم دوستان طبق اموزش پیش برید. 1 : Dev-Host - Root 6.0.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service = FILE ROOT 2 : twrp-3.0.2-1-graceltexx.tar =TWRP 3 : http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3804544&d=1467772303 = ODIN
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
حذفSamsung account مدلNOTE 3,NOTE4,NOTE5,S6 EDGE,S5 های تست شده تقدیم به دوستان. دانلودبرنامه:Bypass any Samsung Google Account Lock.rar - Google Drive فیلم اموزش با ق ن د ش ک ن:
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
هر دو مدل توی دانلودینگ i9300i نوشته . برای فلش اگه گوشی دو سیم بود i9300i , اگه تک سیم بود i9301i فلش کنین . از معدود مدل هاییکه که مدل گوشی با دانلودینگ مودش فرق میکنه .
آخرین پاسخ توسط kuroshe, -
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام واسه فلش که رام کوک شده نصب بود با مدل i9500 و بنا به مشکلاتی که داشت با رام اصلی خودش فلش زدم سریالش B000000 شد و بعد با bst ترمیم کردم العان invalid sim مینوسه راهی هست دوستان؟
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 671 بازدید
SAMSUNG J610F U4 AFTER UPDATE TOUCH NOT WORKING فلش با فایل زیر: download firmware :پسورد فایل Nizam@GsmDevelopers-J610F
آخرین پاسخ توسط Pejvak, -
مشکل انتن j500m
توسط rez6- 1 پاسخ
- 671 بازدید
j500m مشکل انتن داره سریال بیس باند داره علامت دایره میاد بالاش فایل کامبنیشن زدم جواب نداد چند تا وژن تست شده جواب نداد
آخرین پاسخ توسط hacker,