تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 14 پاسخ
- 1.5k بازدید
این مدل رو برام اوردن که سریال و بیسباند نداره لطفا راهنمایی کنید فلش کردم جواب نداده
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 5 پاسخ
- 775 بازدید
سلام فایل اشتباه زده صفحه سفید میومد یه فایل داشتم اومد بالا منتها سریال ایراد داره بک اپ داشتم نشد باz3xرایت کنم نمیشناسه فایل رو ...چهار فایل هم یدونه داشتم زدم باز صفحه سفید شد ..یه مشکل دیگه هست اونم اینه نوشته های زرد رنگ میاد رو صفحه گوشی که نمیره هر کاری میکنم ......
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان G532f تک سیم شده و فقط یک سریال میاره. با متد تخصصی برای این مدل که توی سایت هست، انجام دادم نشد. همچنین رایت با z3x جواب نداد. اساتید راهنمایی بفرمایید.?
آخرین پاسخ توسط khaneh.mobiles, -
سلام خدمت همکارای عزیز یه j5 prime هست g570f همکار ریسیت efs زده ونه بیسباند داره نه سریال من کامبونیشن زدم بی فایده بود 4فایله زدم بی فایده بود هرکاری بگین کردم efs هم زدم موفق رایت میشه ولی بیسباند نمیاد فایل سرت هم میزنم خطا میزنه میگه فایل مودم دانگرید بشه مودم قدیمی ترینشم زدم بی فایده بود ازیه گوشی سالمم esf بک اپ زدم روش بی فایده بود این فایل هاروهم تست کردم روش [ATTACH=CONFIG]1541[/ATTACH] ممنون میشم راهنماییم کنید اساتید عزیز
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 1 پاسخ
- 957 بازدید
مشکل سیاه شدن G531H بعد از فلش
آخرین پاسخ توسط M.Abedi, -
- 3 پاسخ
- 860 بازدید
سلام یک j710gn مشتری اورده سیم لاک شده بود روت کردم با کرک باکس z3x انلاک کردم متاسفانه ورژن قدیمی بود و j710 نداشت و اشتباهی j700 f رو انتخاب کردم و انلاک رو زدم کار تموم شد اما سیم کارت هم میشناسه اما قطع و وصل میشه و نمیاره دسترسی ب باکس اصلی ندارم ب نظرتون چیکار کنم دوستان کسی بدون باکس ج گرفته؟
آخرین پاسخ توسط omidsys, -
مشکل سیمکارت j3119
توسط omid- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
درود دوستان عزیز J3119 دارم مشکل شبکه داره NO SERVICE IMEI OK CERT PASS BASE OK بافایل های ک بسیاری دوستان گذاشتن تو سایت ها تست کردم (حل مشکل سیم 1) بازم نشد با نرم افزار PHONE INFO هم SIM LOCK DISSABLE کردم همچنان مشکل پا برجاست http://uupload.ir/files/2vwf_photo_۲۰۱۷-۰۴-۲۴_۱۸-۰۰-۵۵.jpg http://uupload.ir/files/l56k_photo_۲۰۱۷-۰۴-۲۴_۱۸-۰۰-۵۸.jpg http://uupload.ir/files/ppuc_photo_۲۰۱۷-۰۴-۲۴_۱۹-۵۹-۴۸.jpg
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 755 بازدید
گوشی فوق پشت سر هم ریستارت میشد فلش کردم رفت دوباره فردا اومد همطور بود باز دوباره فلش کردم اوکی شد ولی وقتی گوشی روشن به شارژه ارور میده که رطوبت در درگاه شارژ کسی از دوستان چنین اروری داشتن
آخرین پاسخ توسط jasonhacks, -
- 2 پاسخ
- 793 بازدید
مشتری میگه گوشی من اندروید 4.4.4 بود با وای فای ارتقاع دادم به 5 حالا گوشی من تا 72 در صد بیشتر شارژ نمیشه یه روز کامل تو شارژ باشه همان 72 درصد هست دوستان را حلی سراغ دارند برای این مشکل ... A300h
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 775 بازدید
با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید عزیز پیشاپیش عید رو هم تبریک میگم به تمامی اعضای گروه ممنون میشم کلیپ رو تماشا کنید و راه حل این مشکل رو به من بگین تبلت خاموش هست و به شارژ روشن میشه یکم شارژ مجدد ریستارت میشه با شارژر های مختلف هم تست کردم شارژر گوشی سامسونگ شارژر ایفون شارژر هواوی ولی همین آش و همین کاسه video-output-3C9030E9-56EB-4356-BCC5-EC7DA69DA0AB.mov بازم ممنون
آخرین پاسخ توسط behnam1991, -
مشکل شبکه j500h
توسط eza68- 3 پاسخ
- 771 بازدید
سلام خدمت اساتید گوشی مذکور سریال و بیس باندش اوکی هست ولی بجای انتنش دایره توقف ممنوع هست تو باکس z3x هم گزینه repair network پیدا نکردم ریپیرش کنم
آخرین پاسخ توسط Omid.Abbasi, -
مشکل شبکه a310f
توسط hamed1028- 3 پاسخ
- 824 بازدید
باسلام خدمت همکاران...این گوشی نو هستش...وقتی سیمکارت میندازی روش میزنه ایرانسل ولی شبکه ناشناسه کلا مثه اینکه سریال نداشته باشه گوشی. ک البته هم سریال درسته و هم بیس باند...یه رام 4فایل هم روش زدم بازم درست نشد..نسخه اندروید هم 6 هستش...دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 8 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام و درود با z3x انلاک کردم سیم میخونه ولی اینولید میزنه بعد از وارد کردن پین کد سیم این پیغام میده که میگه با یک برنامه مطمعن به اینترت وارد شوید ممکنه راهنمایی کنید؟ networklock: this device can be remotely unlocked if eligible. plese used= the device unlock application to unlock the device.make sure the devise hase an internet connectivity to use the device unlock application
آخرین پاسخ توسط mavi, -
مشکل شبکه g570f 1 2
توسط mobile.baran- 11 پاسخ
- 4.4k بازدید
دوستان مشتری یه g570f یا همون j5 prime اورده بعدش مشکل شبکه داره بیس باند و سریالشم اوکیه انتن هم میاره ولی وقتی زنگ میزنی ثبت نشده در شبکه میاره با z3x اقدام به ریپیر نتورک کردم ارور سکوریتی داد فایل cert از یه گوشی بک آپ گرفتم بازم ارور سکوریتی داد با دانگل bst هم که ساپورت نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط mobile.baran, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران محترم گوشی مدل ذکر شده اوردن برای انتن نداره طبق جستجو های که کردم متوجه شدم این مدل سفارش ژاپن هست و لاکه بنده توسط z3x اقدام به انلاک کردم ولی متاسفانه انتن نیومد دوستان ممنون میشم راهنمایی کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام برام یه g920f آوردن که اپدیت شده به اندروید 6.0.1 ولی آنتن نداره من هم روش یه فایل سرت زدم حل شد ولی مشتری گفت باید سریال خودش باشه سریال خودش رو زدم ولی باز مشکل شبکه داره و تماس اضطراری الان همون فایل سرت هم روش رایت نمیشه ارور 8 و بعضی وقتا ارور 9 میده هر کاری هم کردم نتونستم دانگردش کنم به اندروید 5 ممنون میشم راهنماییم کنین باکس هم z3x دارم
آخرین پاسخ توسط omid_m_1454, -
مشکل شبکه i9070 1 2
توسط iraj- 15 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان اس ام اس که میخوای بدی نمیفرسته مگه جستجوی شبکه کنی بعد ثبت تا اس بده.زنگ میخوره اس هم دریافت میکنه ...درضمن فلش کردم اما و وایپ کردم از داخل گوشی هیچ چیزی پاک نشده.... دوستان 4 فایله اندروید4.1.2دارید اپ کنید 4فایله بزنم
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
مشکل شبکه J510F
توسط d sezar- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی فوق روت شده بود علامت انتن ممنوع میاد سریالم داره با این مشخصهJ510FXXU2BRE2 فایل4 فلش زدم اخرش قسمت یوزر دیتا رو میخواد رایت کنه ارور میده
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
مشکل شبکه j510f
توسط iraj- 5 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان علامت انتن بصورت توقف ممنوع...فلش شده این طوری شده ... بیس و سریال موجوده ..... دوستان مودم تست شده دارید
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
مشکل شبکه j510fn
توسط gebal- 2 پاسخ
- 747 بازدید
گوشی دو سیم کارت هست سیم یک انتن داره سیم دوم انتن نداره سیم کارت دو رو فورچی میزارم انتن میاد اما انتن سیم یک میره فلش کردم چند رام تست کردم حل نشد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 8 پاسخ
- 1.4k بازدید
یه گوشی داریم همه چیزش سالمه imei baseband sn cert ولی شبکه نمیاره و علامت ورود ممنوع بالا برای انتن هست ریست efs و دیفالت هم که می زنم سریالش عوض نمیشه و هیچ تغییر ایجاد نمیشه
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
مشکل شبکه n9005
توسط hamed1028- 2 پاسخ
- 733 بازدید
سلام دوستان..این گوشی مشتری اورده به گفته خودش اپدیت کرده و گوشی خاموش شده..برده یه جایی گفتن بوتش پریده..درستش کردن ولی الان مشکل شبکه داره...سریال هم سالمه...من درباره این مشکل خیلی مطب خوندم ولی هیشکی یه راه درست پیشنهاد نداده بود...باکس z3x دارم...ممنون میشم اینجا راهنمایی بفرمایید اساتید
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 9 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای اپدیت متاسفانه بعد اپدیت سریالش مشکل پیدا کرد و بنده اقدام به ترمیم کردم الان انتن داره ولی تماس برقرار نمیشه
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
مشکل شبکه N920P
توسط radical58- 2 پاسخ
- 807 بازدید
سلام وقت بخیر سامسونگ SM_N920P با مشخصه N920PVPS3DQH1 موقع تماس پیغام NO Rejistered On network می دهد.
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 2 پاسخ
- 808 بازدید
درود دوستان بعد از ابدیت گوشی: سیم کارت همراه اول invalid sim سریال اوکی هست 99000 اولشه مشکل از کجاست کسی نطری داره؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی,