تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 791 بازدید
در خواست دامپ g610f j7prime بدون مشکل
آخرین پاسخ توسط حدادی021, -
- 1 پاسخ
- 791 بازدید
سلام دوستان بدون باکس از چه روشی میتونم frp این مدلو بردارم
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
روت a500h
توسط mehdi_bakhshi- 1 پاسخ
- 790 بازدید
سلام دوستان ریکاوری و سوپر یوزر برای این مدل اندروید 6.0.1 اگر کسی داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
با سلام خدمت عزیزان در ورژن جدید z3x این قابلیت جدیدا قرار داده شده که من رو چند مدل با ورژنهای مختلف تست کردم ونتیجه داده باکس z3x رو اجرا کنید ومدل گوشی رو بروی j510h قرار بدین و در نهایت گزینه rest/react/ee رو انتخاب کرده و قفل frp باز خواهد شد امیدوارم این اموزش ساده کارا مد بوده باشه
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
فایل cert.efs.nv تست شده جهت ترمیم سریال j5prim خدمت عزیزان g570f
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 790 بازدید
با سلام یه s5282 برام اومده مشکل تاچ داره یا کار نمیکنه یا قاطی کار میکنه کارهای انجام شده 1:سرویس کامل 2:تعویض چندین تاچ حتی تاچ فابریک 3:فلش 4 فایله با دانلودر 4:لحیم سردی سوکت فلت LCD
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
سلام و درود... دوستان برای تبدیل این مدل از فایل a320f استفاده کردم تنها مشکل مشکل سیم کارته اگه کسی این مدل رو فلش زده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
سلام و درود. ابتدا گوشی چه اندروید 4 است یا 5 باید گوشی را با مشخصه زیر فلش کنید. A5000ZCU1BPC1_A5000CHC1BPC1_CHC-android5.0.2 بعد که گوشی با این ورژن بالا اومد با هر روشی میتونی فارسی کنید.
آخرین پاسخ توسط habibi1365, -
مشکل frp j700f
توسط mohsen1987- 1 پاسخ
- 789 بازدید
با سلام دوستان چندتا از این مدل داشتم که اونا رو با دو روش تماس اضطراری (برقراری تماس و هم عدم برقراری تماس ) باز میکردم .......اما الان یه دونه آپدیت اکتبر دارم هر کاری میکنم با این روش ها باز نمیشه .... ظاهرا الان روشی امده که از طریق سیستم و با سیم کارت گذاشتن روی گوشی مشکل حل میشه و کاری هم به مدل گوشی نداره ..... لطفا اگر کسی تجربه ای داره ممنون میشم در اختیار بزارین
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 789 بازدید
سلام دوستان این مدل رو هم میتونید با کابل c3300&s7070و یا با کابل multiboot microusb انجام بدین کابل c3300بدون باطری و وصل کردن مثبت و منفی کابل و انلاک کابل بوت روی 530کیلو قرار بدین و باطری قرار بددید و انلاک :D:D
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
آموزش روت سامسونگ e500h با اندروید 4.4.4. از جی اس ام دولوپرز درود فایل تست شده ای که قرار دادیم را با اودین در قسمت PDA قرار داده و اقدام به فلش نمایید موفق باشید خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 788 بازدید
لینک دانلود :Samsung_FRP_ Reset پسورد:ali-alassel
آخرین پاسخ توسط amirgh2012, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
سلام دوستان گاهي از مواقع ميشه که تو انجام دادن کاري با گوشي ،دونستن ورژن بوتلودر اهميت خاصي ايجاد ميکنه، شما ميتونيد با اين برنامه ورژن بوتلودر خودتون رو مشخص کنيد : ; Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
خاموشی s5830i
توسط arash167- 1 پاسخ
- 788 بازدید
سلام گوشی فوق داشن بلوتوث میکردن خاموش شده چند بارم روشن شده ریسیت شده الان روشن نمیشه دانلودینگ نمیره با ریف هم بوت میزنم اخطار میده Resurrection sequence started. Establish communication with the phone...OK Initializing internal hardware configuration...OK Uploading resurrector data into memory...OK Starting communication with resurrector...OK Detected an Initialized FLASH1 Chip, ID: 0x00EC/0x0050 (512MB) Selected Resurrection Data for the NAND Chip with Page size = 4KB Flashing the dead body... ERROR: DCC Loader has reported Error Code = 0x30 (0x000000). Trying to recover...FAILED ERROR: Failed due to multiple communication errors. Term…
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 0 پاسخ
- 788 بازدید
Download Samsung Galaxy J5 Prime G570F Repair Firmware Android 7.0 Nougat: https://drive.google.com/file/d/1aXI8ye7_XO2Bsko_TeX_gX-ZSEFBthRQ/view Download Samsung Galaxy J5 Prime G570F Repair Firmware Android 8.0 Oreo: https://drive.google.com/file/d/1pgu5bbVmJSQhpnh6D1fC0RnAuFHoxD1J/view
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 787 بازدید
فایل certوqcn سامسونگ n9150 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 787 بازدید
سلام دوستان ریکاوری twrp زدم یه فایل زیپ دارم که قفل برمیداره ولی مموری نمیخوره گوشی که نصبش کنم چه راه دیگه داره ممنون
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 0 پاسخ
- 787 بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی بعد از فلش سامسونگ SM-G318HZ ************************************************** سلام بر همه دوستان این مشکل برای اولین بار توسط بنده حل و مطرح شده هست،که اگر در انجمن همسایه هم مشاهده کردید مطمئن باشید به اسم بنده میباشد. هر چند کار شاهکاری نیست ولی بخاطر کپی نبودن مطلب عرض کردم. این مدل گوشی خیلی کم هست در بازار و اغلب دوستان با فلش این گوشی با مشکل صفحه سفیدی مواجه میشند که براحتی با فایل زیر قابل حل میباشد. *****فقط دوستان دقت کنید،بدون فایل CP و تنها با 3 فایل فلش کنید***** دانلود
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 787 بازدید
سلام دوستان کسی مشکل داشته حل کنه ..نه اذان میده رو این مدل نه تاریخ رو تو نوار اعلان نشون میده ...تنظیمات باتری و غیره رو هم چک کردم ....دوستان راه حل دارید ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 787 بازدید
سلام اینم روت n7502 دقت کنید برای اندروید 4.3 فایل CF-Auto-Root.tar در قسمت pda فلشر بریزید و فلش کنید دقت کنید مخصوص اندروید 4.3 می باشد اینم لینک Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط atp_salari, -
- 3 پاسخ
- 787 بازدید
سلام اساتید و همکاران گرامی اگه میشه یه راهنمایی مختصر و عالی در مورد روت گوشی های سامسونگ 2017 بکنید مثلا آیا برای روت حتما باید گوشی اول وایپ شود یا نه؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 0 پاسخ
- 786 بازدید
پیشنیازات: _شارژ بیشتر از 50 درصد _در صورت امکان قبل از روت یبار فکتوری ریست کنید _نصب درایور های سامسونگ لینک درایور ها: http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201406/20140620182919920/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe _فعال بودن usb debuging دانلود: رام از پیش روت شده J110LUBU0AOG8_J110LUUB0AOG1_CHO_Chile_v4.4.4_Rooted_.zip | by Tsar3000 for Generic Device/Other فلشر Odin3_v3.10.6 - Download - 4shared آموزش: آموزش نصب روت: _رام دانلودی رو از حالت فشرده خارج کنید _فلشر رو باز کنید _روی سربرگ ap کلیک کنید و رام اکستکت شده رو وارد کنید _گوشی رو در حالت دانلود مود وصل کنید _دکمه start رو بزنید _بعد از نصب رام شاهد برنامه s…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 786 بازدید
بعد از فلش سافت بریک میشه و با همه فایلها فیلد میده بخاطر ریپارتیشن متفاوت فقط کافیه فایل پیت مخصوص زیر را با تک فایل دیگه بچینین و فلش کنید I9502 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 1 پاسخ
- 785 بازدید
دوستان عزیز فایل گوشی c7100zh با این شماره ساخت میخواستم C7100ZHU1AQI2
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 785 بازدید
حذف FRPگوشی سامسونگ G600FY دراندروید5و6درکمتر از 1دقیقه ازgsm-developers.com سلام دوستان کافیه این فایل رو رایت کنیدFRP به راحتی برداشته میشه اندروید5و6این بیلدG600FYXXU1BPG6 PASS:gsm-developers.com http://up.persianscript.ir/uploads2/037f-G600FY-FRPBYgsm-developers-com.zip
آخرین پاسخ توسط kia mobile,