تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 658 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه g928p اوردن برام که invalid sim هست توسط bst و z3x انلاک کردم متاسفانه جواب نداد دوستان ممنون میشم بنده رو جهت حل این مشکل راهنمای کنید سپاس
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
فایل cert.efs.nv تست شده جهت ترمیم سریال j5prim خدمت عزیزان g570f
آخرین پاسخ توسط adib, -
bit3 آموزش ترمیم سریال سامسونگ a605G با باینری 3 بدون تماس اظطراری شدن بعد ریست فکتوری
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 657 بازدید
آموزش ترمیم سریال سامسونگ a605G با باینری 3 بدون تماس اظطراری شدن بعد ریست فکتوری سلام ب همگی این فایل تست شده و شما هیچگ.نه مشکلی بعد ریست فکتوری هم با تماس اظطرای نخواهید داشت موفق باشید Repair imei without lose the network after factory reset A605G U3 8.0.0.tar
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
توضیحات فایلهای کامبیشن وانتخاب فایل سازگار بادستگاه اختصاصیgsm-developers سلام خدمت دوستان این یه اموزش جامع درباره فایل های کامبیشن وتاریخ ساخت هست به دقت نگاه کنید واضح هست با این روش میتونید که فایلهای کامبیشن رو شناسایی کنید و ورژنی رو که با دستگاه مطابقت داره انتخاب کنید. COMBINATION_OJV_FA60_A810FXXU1APJ5 __________________________________________________ OJV=CSC build __________________________________________________ FA60=Android 6 Marshmallow FA51=Android 5.1 Lollipop FA50=Android 5.0 Lollipop FA44=Android 4.4 KitKat FAJP=Android Jelly Bean FTMA=Tizen OS __________________________________________________ O=2015 P=2016 __________…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی بعد از فلش سامسونگ SM-G318HZ ************************************************** سلام بر همه دوستان این مشکل برای اولین بار توسط بنده حل و مطرح شده هست،که اگر در انجمن همسایه هم مشاهده کردید مطمئن باشید به اسم بنده میباشد. هر چند کار شاهکاری نیست ولی بخاطر کپی نبودن مطلب عرض کردم. این مدل گوشی خیلی کم هست در بازار و اغلب دوستان با فلش این گوشی با مشکل صفحه سفیدی مواجه میشند که براحتی با فایل زیر قابل حل میباشد. *****فقط دوستان دقت کنید،بدون فایل CP و تنها با 3 فایل فلش کنید***** دانلود
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 657 بازدید
https://mega.nz/#!Ad1yiRzS!Cs9YWSAaA_6Ctt9LtskB8Mwl9akWhZknq_wGF4RnZcs
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
SM_G532M_FRP - Download - 4shared - cajas box box
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 656 بازدید
ابتدا گوشی رو به این نسخه N910CXXS2CPB3 اپدیت میکنیم که دارای منو فارسی نیز میباشد سپس فایل cf-root با این مشخصه LMY47X.N910CXXU2COJ5 توسط ادین رایت شود. گوشی بدون مشکل هنگ لوگو و حس گر اثر انگشت بالا میاد. http://s6.picofile.com/file/8244191000/fffffd.PNG
آخرین پاسخ توسط mobile yak, -
- 3 پاسخ
- 656 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری اورده به گفته خودش خودبه خود خاموش شده با 2 تا فایلم فلش کردم یکی تک فایل یکی دیگه 4 فایله ولی بازم رو ارم اول s7262 میمونه درضمن ریکاوری هم نمیره اگه از دوستان کسی تجربه بیشتری داره راهنمایی کنید ممنون میشم؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 656 بازدید
درود دوستان کسی این ریکاوری رو داره؟ بعد از رایت دوباره وارد ریکاوری اصلی میشه
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
SM-J500FN-MODEM.rar - Google Drive رمز فایل:hamadagsm
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 655 بازدید
گوشی خواستم ارتقاع بدم با اودین فایل ها چیدمان کردم 4 فایله استارت کردم یهو برق مغازه رفت بدون اینکه یه درصد فایل رایت بشه دوباره برق اومد باطری گوشی در اوردم که گوشی به حالت دانلودینگ ببرم دیگه گوشی روشن نمیشه هرکاری هم میکنم به دانلودینگ نمیره با باطری دیگه هم تست کردم با منبع تغذیه هم تست کردم لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
سامسونگ j5108
توسط dezroid- 2 پاسخ
- 655 بازدید
یه سامسونگ مدل j5108 هست که علامت ورود ممنوع روی انتن داره با دانگرید از 6 به 5 این مشکل براش پیش اومده با ارتقا اندروید دوباره به 6 مشکل ورود ممنوع انتن حل شده ولی هنوز ثبت نشده روی شبکه میزنه این مشکل قابل حل هست؟ راهکارتون چیه
آخرین پاسخ توسط dezroid, -
- 1 پاسخ
- 655 بازدید
دانگل bst همراه با اینترفیس و کابل آرت دارم اگه کسی این مدلو انلاک کرده لطفا کمک کنه فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
آخرین پاسخ توسط shojaee, -
- 1 پاسخ
- 655 بازدید
یک سوال داشتم گوشی سامسونگ j500h خورد زمین حالا دیگه روشن نمیشه..یکی از اقوام برده جایی نشون داده گفته باید تاچ ال سی دی عوض بشه...به نظرتون درسته یا ن؟؟
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
سلام دوستان این مدل رو هم میتونید با کابل c3300&s7070و یا با کابل multiboot microusb انجام بدین کابل c3300بدون باطری و وصل کردن مثبت و منفی کابل و انلاک کابل بوت روی 530کیلو قرار بدین و باطری قرار بددید و انلاک :D:D
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 655 بازدید
توضیحی در مورد فایل های COMBINATION سامسونگ و حذف FRP توسط آنها سلام این فایل ها ظاهرا فایل های خام هستند و هیچ چیزی روی انها نیست . در اصل این فایل ها به صورت safe mode گوشی شما را بالا خواهند اورد یکی از موارد استفاده هم حذف Frp توسط این فایل هاست . به این صورت که کافیه گوشیتون را توسط این فایل هایی که در نام انها COMBINATION به کار رفته است فلش کنید و سپس فایل اصلی و اخرین بیلد را روی گوشیتون بزنید و Frp حذف خواهد شد . همچنین میتوانید این فایل ها را روی گوشی مورد نظر رایت کرده و سپس از گزینه ی remove safe mode در باکس های نرم افزاری استفاده کنید .
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 654 بازدید
دوستان برا برداشتن frp اندروید ۷ گوشی یه کامبی با باینری خود گوشی دان کنید و بزنید روی گوشی بعد توی تنظیمات تیک usb رو فعال کنید و یه رام تک فایل با همون باینری اندروید ۷ دان کنید و با z3x دوتا تیک cashو hidden رو بردارید و اقدام به فلش کنید بعد از بالا اومدن دیگه گوشی frp نداره تیک oem رو فعال بعد گوشی را ریست فکتوری کنید و تمام
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 1 پاسخ
- 654 بازدید
باسلام به دوستان و اساتید مشکل من این که این مدل اومد و frp روشنه گوشی ن هارد ریست میشه (قفل داره مشتری فراموش کرده) و ن فایلی روش رایت میشه ن تک فایل م 4فایل فایل COMBINATION روش رایت نمیشه ممنون میشم راه حلی پیشنهاد بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
لینک دانلود آموزش http://fs2.filegir.com/kamilook/iPhone_7__how_to_Force_Restart_enter_Recovery_and_DFU_mode_%5BqCIM6YdcyRE%5D_%5Btag22%5D.mp4
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
حل آنتن n7100 بعد از آپدیت و فلش کافیست فایل پچ ضمیه رو از طریق ریکاوری نصب کنید تمام >http://www.4shared.com/zip/Y8TGd3kDce/Patched_Modem_n7100_CWM.html موفق باشید
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
رام کاستوم روت notee
توسط sajadsol- 0 پاسخ
- 652 بازدید
روت کردن موفقیت آمیز note 4 با رایت فایل cf مربوطه
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
فایل qcnسامسونگ a300fu با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 652 بازدید
این مشکل برای frp هست که نمیذاره روی گوشی چیزی رایت شه مثل کاستوم ریکاوری و فلش اپدیت و... برای حل این reset frp کنید گوشی رو با باکس z3x یا دانگل bst که z3x در این زمینه قوی تر است
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 652 بازدید
اساتید اگه میشه اموزش کامل دانگرید از اندروید6به 5 بذارین
آخرین پاسخ توسط siahishab,