تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
https://mega.nz/#!Ad1yiRzS!Cs9YWSAaA_6Ctt9LtskB8Mwl9akWhZknq_wGF4RnZcs
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 609 بازدید
سلام دوستان گوشی رو با cfroot روت کردم از efs qcn بکاپ گرفتم طبق کد باکس عمل کردم اینم لاگ عمل کرد http://s6.uplod.ir/i/00602/49esvwmq5rfu.jpg شاید کمکی کرده باشم)
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 609 بازدید
باسلام به دوستان و اساتید مشکل من این که این مدل اومد و frp روشنه گوشی ن هارد ریست میشه (قفل داره مشتری فراموش کرده) و ن فایلی روش رایت میشه ن تک فایل م 4فایل فایل COMBINATION روش رایت نمیشه ممنون میشم راه حلی پیشنهاد بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 0 پاسخ
- 608 بازدید
فایل cert.efs.nv تست شده جهت ترمیم سریال j5prim خدمت عزیزان g570f
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 608 بازدید
Operation: Flash Selected model: SM-J700F Software version: 24.3 File analysis... OK Total file size: 0x7A72B740 (1959 Mb) Searching USB Flash Interface... detected COM3 Setup connection... OK Reading PIT from phone... OK Sending sboot.bin... OK Sending cm.bin... OK Sending boot.img... OK Sending recovery.img... OK Sending system.img... OK Sending cache.img... OK Sending hidden.img... OK Sending modem.bin... OK Flashing done (time - 00:02:23) Done with Samsung Tool PRO v.24.3
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
سلام دوستان این تایپیک زدم جهت معرفی تاییپک های کلی معرفی شده وتست شده بدون باکس برای حذف FRP به صورت متنی و واضح چون میبینم خیلی از همکاران هنوز مشکل دارن خب در ابتدا بر حسب تجربه به نظرم بهترین روش استفاده از اینترنت برای دانلود برنامه جهت برداشتن گوگل اکانت است چون بیشتر گوشیها otg ساپورت نمیکنن و در ضمن بهترین برنامه برای حذف frp برنامه ی shurtctmaker.apk میباشد در کل برای حذف قفل frp هدف وارد شدن به اینترنت موبایل است که این مرحله اگه اوکی شد بقیه راه ساده است روش اول:استفاده از برنامه sidesync اول برنامه SlideSync تو کامپیوتر نصب کنید گوشی رو به وای فای متصل وکنید و سپس با کابل به کامپیوتر وصل کنید یک گزینه ای تو گوشی میاد اینترنت و بزنید و از ا…
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
هر دو مدل توی دانلودینگ i9300i نوشته . برای فلش اگه گوشی دو سیم بود i9300i , اگه تک سیم بود i9301i فلش کنین . از معدود مدل هاییکه که مدل گوشی با دانلودینگ مودش فرق میکنه .
آخرین پاسخ توسط kuroshe, -
- 1 پاسخ
- 607 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده frpفعاله کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم فایلی که الان رو گوشی هستش j250fxxs2asb1
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 607 بازدید
حل آنتن n7100 بعد از آپدیت و فلش کافیست فایل پچ ضمیه رو از طریق ریکاوری نصب کنید تمام >http://www.4shared.com/zip/Y8TGd3kDce/Patched_Modem_n7100_CWM.html موفق باشید
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 1 پاسخ
- 606 بازدید
دانگل bst همراه با اینترفیس و کابل آرت دارم اگه کسی این مدلو انلاک کرده لطفا کمک کنه فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
آخرین پاسخ توسط shojaee, -
- 0 پاسخ
- 606 بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی g9006v رو میخواستم فارسی کنم دوستان این گوشی دو زبان چین و فارسی داره در ضمن قبل از فلش من داخل گوشی g900f با ورژن G900FXXU1POEC بود اما هر کار کردم فلش نگرفت من با ورژن چین زدم اما مشکل فارسی کردم دارم چطور با ورژن g900f زده بودن در ضمن فایل csc g900f زدم جواب نداد لطفا راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط royal68, -
- 1 پاسخ
- 605 بازدید
http://www.gsm-developers.com/bypass-pattern-for-qualcomm-devices/ دوستان با این روش میخوام الگوی g630-u10 رو بخونم ولی ارور میده کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط MMMMMMMMMM, -
- 0 پاسخ
- 605 بازدید
فایل reset frp j700h از جی اس ام دولوپرز دانلود فایل Download Samsung FRP Reset File MODEM J700H rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 605 بازدید
توضیحات فایلهای کامبیشن وانتخاب فایل سازگار بادستگاه اختصاصیgsm-developers سلام خدمت دوستان این یه اموزش جامع درباره فایل های کامبیشن وتاریخ ساخت هست به دقت نگاه کنید واضح هست با این روش میتونید که فایلهای کامبیشن رو شناسایی کنید و ورژنی رو که با دستگاه مطابقت داره انتخاب کنید. COMBINATION_OJV_FA60_A810FXXU1APJ5 __________________________________________________ OJV=CSC build __________________________________________________ FA60=Android 6 Marshmallow FA51=Android 5.1 Lollipop FA50=Android 5.0 Lollipop FA44=Android 4.4 KitKat FAJP=Android Jelly Bean FTMA=Tizen OS __________________________________________________ O=2015 P=2016 __________…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 604 بازدید
دوستان این مدل رو به غیر از چیمرا چه ابزارهای دیگه ای برای ترمیم سریال پشتیبانی میکنن؟؟
آخرین پاسخ توسط alizarei72, -
- 0 پاسخ
- 604 بازدید
درود. دانلود.
آخرین پاسخ توسط habibi1365, -
- 0 پاسخ
- 603 بازدید
SM_G532M_FRP - Download - 4shared - cajas box box
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 1 پاسخ
- 603 بازدید
گوشی GALAXY S4 SHV-E330S مشتری آورد برای فارسی سازی. با مورلوکال فارسی شد اما برنامه اس ام اس با مشکل متوقف شد، مواجه شد. اما روی زبان EN درست کار میکنه. از اونجائیکه رام فارسی نداره راه حلی هست؟ با روت میشه کاری کرد؟ اندرویدش هم 5.0.1 هست.
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
سامسونگ j5108
توسط dezroid- 2 پاسخ
- 603 بازدید
یه سامسونگ مدل j5108 هست که علامت ورود ممنوع روی انتن داره با دانگرید از 6 به 5 این مشکل براش پیش اومده با ارتقا اندروید دوباره به 6 مشکل ورود ممنوع انتن حل شده ولی هنوز ثبت نشده روی شبکه میزنه این مشکل قابل حل هست؟ راهکارتون چیه
آخرین پاسخ توسط dezroid, -
- 0 پاسخ
- 603 بازدید
مراحل زیر راانجام دهید پیام ها(پیام رسانی) تنظیمات تنظیمات پیام متنی sms(پیام متنی) زبان نوشتن را روی حالت خودکار یا روی حالت یونیکد قرار دهید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
پچ شبکه j7pro
توسط brahvii- 0 پاسخ
- 603 بازدید
سلام دوستان گوشی j7pro پچ شبکه اوکی نمیشه با چمیرا بیلد نامبرش هم J730GMDXUCCUF5 است
آخرین پاسخ توسط brahvii, -
- 3 پاسخ
- 603 بازدید
با سلام دوستان این گوشی تا آرم سامسونگ بالا میاد و ریست میکنه ..... خود به خود اینطور شده و با هرچی فایل داشتم زدم ولی راه نیافتاد !!!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 603 بازدید
با سلام خدمت همکاران....فکر میکنم دوستان با سری جدید امنیت سامسونگ مشکل دارن..البته منم 2 روز وقت گذاشتم تا بلاخره این روشو پیدا کردم...امیدوارم مفید وجدید باشه...ً@*&،8ً@*&،8ً@*&،8 ***************************************************************** اموزش این روش به صورت ویدیو هستش فقط توی قسمت اول میتونید بجای استفاده از نرم افزار از یه سیمکارت پین کد دار استفاده کنید که بنده هم اینکارو کردم.... اینم ویدیو خدمت دوستان::frp reset.october2016....gsm developers
آخرین پاسخ توسط hamed1028, -
- 1 پاسخ
- 602 بازدید
لینک دانلود :Samsung_FRP_ Reset پسورد:ali-alassel
آخرین پاسخ توسط amirgh2012, -
- 1 پاسخ
- 602 بازدید
این مشکل برای frp هست که نمیذاره روی گوشی چیزی رایت شه مثل کاستوم ریکاوری و فلش اپدیت و... برای حل این reset frp کنید گوشی رو با باکس z3x یا دانگل bst که z3x در این زمینه قوی تر است
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,