تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
با سلام و احترام خدمت همکاران عزیز سری فایل های PIT رو برای تعمیرات تخصصی گوشی های A300 سامسونگ رو براتون آماده کردم لینک ها از 4Shared هستند A300F A300FU A300G A300H A300XU A300XZ موفق و سربلند باشید
آخرین پاسخ توسط maziyar78, -
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
HOW TO ROOT A SAMSUNG LOLLIPOP DEVICE USING ROOT MASTER APK Download Root Master V3.0 Apk Install the application Open the Root Master and Click on “Root” button Wait for the success message Finally, download the root managing tool to manage the rooted device If you are keen on how to use root master on Windows computer visit https://root-master.com/
آخرین پاسخ توسط brian775, -
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم و سریال نول سامسونگ N920CDبعد از آپدیت به مارشمالو(6.0.1) با سلام و درود.. دوستانی که بعد از آپدیت گوشی به ورژن 6.0.1 با مشکل هنگ روی آرم و بعد از رایت فایلهای اشتباه،سریال رو نول کردند،خیلی راحت میتونن با رایت فریمور زیر این دو مشکل ذکر شده رو حل کنند. در ضمن این رام برای گوشی N920C دوسیم میباشد. رایت با ورژن Odin3_v3.10.7 D O W N L O A D - GSM-DEVELOPERS موفق باشید... Jalilzadeh
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 637 بازدید
تولکیت اختصاصی NEW EFS TOOL برای گوشیهای سری 2016 سامسونگ D O W N L O A D
- 3 پاسخ
- 637 بازدید
با سلام دوستان این گوشی تا آرم سامسونگ بالا میاد و ریست میکنه ..... خود به خود اینطور شده و با هرچی فایل داشتم زدم ولی راه نیافتاد !!!
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 636 بازدید
توضیحات فایلهای کامبیشن وانتخاب فایل سازگار بادستگاه اختصاصیgsm-developers سلام خدمت دوستان این یه اموزش جامع درباره فایل های کامبیشن وتاریخ ساخت هست به دقت نگاه کنید واضح هست با این روش میتونید که فایلهای کامبیشن رو شناسایی کنید و ورژنی رو که با دستگاه مطابقت داره انتخاب کنید. COMBINATION_OJV_FA60_A810FXXU1APJ5 __________________________________________________ OJV=CSC build __________________________________________________ FA60=Android 6 Marshmallow FA51=Android 5.1 Lollipop FA50=Android 5.0 Lollipop FA44=Android 4.4 KitKat FAJP=Android Jelly Bean FTMA=Tizen OS __________________________________________________ O=2015 P=2016 __________…
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 636 بازدید
دوستان از چه روشی که تست شده باشه میشه frp در اندروید 8 را برداشت با فایل خودش با کامبی خودش با چی میشه برداشت
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 636 بازدید
https://mega.nz/#!Ad1yiRzS!Cs9YWSAaA_6Ctt9LtskB8Mwl9akWhZknq_wGF4RnZcs
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 636 بازدید
باسلام به دوستان و اساتید مشکل من این که این مدل اومد و frp روشنه گوشی ن هارد ریست میشه (قفل داره مشتری فراموش کرده) و ن فایلی روش رایت میشه ن تک فایل م 4فایل فایل COMBINATION روش رایت نمیشه ممنون میشم راه حلی پیشنهاد بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
رام کاستوم روت notee
توسط sajadsol- 0 پاسخ
- 635 بازدید
روت کردن موفقیت آمیز note 4 با رایت فایل cf مربوطه
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 635 بازدید
با سلام خدمت دوستان خیلی فوری و ضروری نیاز دارم به efs این مدل اگر از دوستان کسی داره برام بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 635 بازدید
فایل cert.efs.nv تست شده جهت ترمیم سریال j5prim خدمت عزیزان g570f
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 2 پاسخ
- 635 بازدید
گوشی خواستم ارتقاع بدم با اودین فایل ها چیدمان کردم 4 فایله استارت کردم یهو برق مغازه رفت بدون اینکه یه درصد فایل رایت بشه دوباره برق اومد باطری گوشی در اوردم که گوشی به حالت دانلودینگ ببرم دیگه گوشی روشن نمیشه هرکاری هم میکنم به دانلودینگ نمیره با باطری دیگه هم تست کردم با منبع تغذیه هم تست کردم لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 635 بازدید
دانگل bst همراه با اینترفیس و کابل آرت دارم اگه کسی این مدلو انلاک کرده لطفا کمک کنه فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
آخرین پاسخ توسط shojaee, -
- 1 پاسخ
- 634 بازدید
سلام فایلها تست شده هستن http://www.mediafire.com/file/y604z39kwphd0cr/A260G_U2_IMEI_REPAIRE.zip/file
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 634 بازدید
با سلام فایل سرت مدل j510gn رو میخواستم..ممنون .
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 633 بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی بعد از فلش سامسونگ SM-G318HZ ************************************************** سلام بر همه دوستان این مشکل برای اولین بار توسط بنده حل و مطرح شده هست،که اگر در انجمن همسایه هم مشاهده کردید مطمئن باشید به اسم بنده میباشد. هر چند کار شاهکاری نیست ولی بخاطر کپی نبودن مطلب عرض کردم. این مدل گوشی خیلی کم هست در بازار و اغلب دوستان با فلش این گوشی با مشکل صفحه سفیدی مواجه میشند که براحتی با فایل زیر قابل حل میباشد. *****فقط دوستان دقت کنید،بدون فایل CP و تنها با 3 فایل فلش کنید***** دانلود
- 1 پاسخ
- 633 بازدید
دوستان برا برداشتن frp اندروید ۷ گوشی یه کامبی با باینری خود گوشی دان کنید و بزنید روی گوشی بعد توی تنظیمات تیک usb رو فعال کنید و یه رام تک فایل با همون باینری اندروید ۷ دان کنید و با z3x دوتا تیک cashو hidden رو بردارید و اقدام به فلش کنید بعد از بالا اومدن دیگه گوشی frp نداره تیک oem رو فعال بعد گوشی را ریست فکتوری کنید و تمام
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 633 بازدید
a700fd-recovery.tar - Download - 4shared پسورد :jazireh
آخرین پاسخ توسط jazireh, -
- 0 پاسخ
- 633 بازدید
سلام دوستان این مدل رو هم میتونید با کابل c3300&s7070و یا با کابل multiboot microusb انجام بدین کابل c3300بدون باطری و وصل کردن مثبت و منفی کابل و انلاک کابل بوت روی 530کیلو قرار بدین و باطری قرار بددید و انلاک :D:D
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 633 بازدید
دوستان در جریان هستید که دانگل BST تو سرورش اینارو قرار داده دیدم تمام سایتها گذاشتن من براتون میزارمشون............ >http://uploadboy.com/pfjv8kddpgu0/1227/7z >http://uploadboy.com/4f19qo6xcnkb/1227/7z
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 1 پاسخ
- 632 بازدید
این مشکل برای frp هست که نمیذاره روی گوشی چیزی رایت شه مثل کاستوم ریکاوری و فلش اپدیت و... برای حل این reset frp کنید گوشی رو با باکس z3x یا دانگل bst که z3x در این زمینه قوی تر است
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 632 بازدید
گوشی GALAXY S4 SHV-E330S مشتری آورد برای فارسی سازی. با مورلوکال فارسی شد اما برنامه اس ام اس با مشکل متوقف شد، مواجه شد. اما روی زبان EN درست کار میکنه. از اونجائیکه رام فارسی نداره راه حلی هست؟ با روت میشه کاری کرد؟ اندرویدش هم 5.0.1 هست.
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
- 0 پاسخ
- 632 بازدید
سلام دوستان گوشی رو با cfroot روت کردم از efs qcn بکاپ گرفتم طبق کد باکس عمل کردم اینم لاگ عمل کرد http://s6.uplod.ir/i/00602/49esvwmq5rfu.jpg شاید کمکی کرده باشم)
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 3 پاسخ
- 632 بازدید
با سلام دوستان آیا فایل امده که با ادین فلش بشه و فارسی بشه؟
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej,