تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 689 بازدید
سلام و درود گوشی با twrpمختلف امتحان کردم جواب نداد اما چون انجام نداده بودم و ریسک داشت و چارهایم نبود انجام دادم طبق تصویر زیر گوشی اندروید 6.0.1 و تو حالت دانلودینگ وصل کرده بقیه کار هم انجام میشه امیدوارم مفید باشه دانلود عکس Download g925f reset pattern gif از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 688 بازدید
با سلام خدمت عزیزان در ورژن جدید z3x این قابلیت جدیدا قرار داده شده که من رو چند مدل با ورژنهای مختلف تست کردم ونتیجه داده باکس z3x رو اجرا کنید ومدل گوشی رو بروی j510h قرار بدین و در نهایت گزینه rest/react/ee رو انتخاب کرده و قفل frp باز خواهد شد امیدوارم این اموزش ساده کارا مد بوده باشه
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 688 بازدید
سلام؛ میخواستم بدونم ازونجایی که حافظه موبایل ها لایو هستن امکان ریکاوری اطلاعات هست؟ و اگر بله چگونه
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 688 بازدید
با سلام فایل سرت مدل j510gn رو میخواستم..ممنون .
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 687 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی. جدیدا گوشیهای j710gn مشکل وای فای دارن وباهررامی که بزنید مشکل حل نمیشه باید این رام بااین مشخصه رایت بشه برای رفع مشکل چون خودم یکروزه درگیرشم صلاح دیدم تجربش رو درخدمت دوستان قرار بدم . J710GNDXU1API5_J710GNOLB1API2_J710GNDXU1API1_HOME.tar یاعلی
آخرین پاسخ توسط مهدی قلی پور, -
- 0 پاسخ
- 687 بازدید
اخرین ورژنCOMBINATION ارایه شدهSM-J700F LATEST [ATTACH=CONFIG]1553[/ATTACH] Mega Key - !lF3IEyEQFYq_bzJpPVKd0O434IC6PY9uh-GAerz2Ug8 COMBINATION_OXA_FA51_J700FXXU4AQD1_OXA4AQD1_CL9029 35_QB13123996_REV00_user_mid_noship.rar MEGA
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 687 بازدید
سلام دوستان بدون باکس از چه روشی میتونم frp این مدلو بردارم
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
درود فایل تست شده ریکاوری این مدل رو خدمت عزیزان قرار دادم که با اودین 12 به بالا رایت بایستی بشه امیدوارم مفید واقع بشه G900h-recovery.tar k3gxx
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 686 بازدید
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
HOW TO ROOT A SAMSUNG LOLLIPOP DEVICE USING ROOT MASTER APK Download Root Master V3.0 Apk Install the application Open the Root Master and Click on “Root” button Wait for the success message Finally, download the root managing tool to manage the rooted device If you are keen on how to use root master on Windows computer visit https://root-master.com/
آخرین پاسخ توسط brian775, -
- 1 پاسخ
- 685 بازدید
دانگل bst همراه با اینترفیس و کابل آرت دارم اگه کسی این مدلو انلاک کرده لطفا کمک کنه فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
آخرین پاسخ توسط shojaee, -
- 0 پاسخ
- 685 بازدید
سلام اساتید واسه تغغیر سریال این مدل میخام روتش کنم هرکا میکنم جواب نمیده حتی ریکاوری کاستوم نشد؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط موبایل همسفری, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
https://mega.nz/#!Ad1yiRzS!Cs9YWSAaA_6Ctt9LtskB8Mwl9akWhZknq_wGF4RnZcs
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 2 پاسخ
- 684 بازدید
یک گوش سامسونگ g610fn u3 اوردن بیس باند و سریال نداره مودم زدم فلش زدم وکامبینیشن زدم که باینری1 بزنم اون هم ارور داد پایین نمیاد کسی راحلی برای ترمیم بیس باند این گوشی داره؟باکس z3x -eft -chimera دارم.
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
سلام دوستان این مدل رو هم میتونید با کابل c3300&s7070و یا با کابل multiboot microusb انجام بدین کابل c3300بدون باطری و وصل کردن مثبت و منفی کابل و انلاک کابل بوت روی 530کیلو قرار بدین و باطری قرار بددید و انلاک :D:D
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 684 بازدید
توضیحی در مورد فایل های COMBINATION سامسونگ و حذف FRP توسط آنها سلام این فایل ها ظاهرا فایل های خام هستند و هیچ چیزی روی انها نیست . در اصل این فایل ها به صورت safe mode گوشی شما را بالا خواهند اورد یکی از موارد استفاده هم حذف Frp توسط این فایل هاست . به این صورت که کافیه گوشیتون را توسط این فایل هایی که در نام انها COMBINATION به کار رفته است فلش کنید و سپس فایل اصلی و اخرین بیلد را روی گوشیتون بزنید و Frp حذف خواهد شد . همچنین میتوانید این فایل ها را روی گوشی مورد نظر رایت کرده و سپس از گزینه ی remove safe mode در باکس های نرم افزاری استفاده کنید .
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
فایل qcnسامسونگc105 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 3 پاسخ
- 683 بازدید
باسلام خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری اورده به گفته خودش خودبه خود خاموش شده با 2 تا فایلم فلش کردم یکی تک فایل یکی دیگه 4 فایله ولی بازم رو ارم اول s7262 میمونه درضمن ریکاوری هم نمیره اگه از دوستان کسی تجربه بیشتری داره راهنمایی کنید ممنون میشم؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
Download Samsung Galaxy J5 Prime G570F Repair Firmware Android 7.0 Nougat: https://drive.google.com/file/d/1aXI8ye7_XO2Bsko_TeX_gX-ZSEFBthRQ/view Download Samsung Galaxy J5 Prime G570F Repair Firmware Android 8.0 Oreo: https://drive.google.com/file/d/1pgu5bbVmJSQhpnh6D1fC0RnAuFHoxD1J/view
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 683 بازدید
باسلام به دوستان و اساتید مشکل من این که این مدل اومد و frp روشنه گوشی ن هارد ریست میشه (قفل داره مشتری فراموش کرده) و ن فایلی روش رایت میشه ن تک فایل م 4فایل فایل COMBINATION روش رایت نمیشه ممنون میشم راه حلی پیشنهاد بدید با تشکر
آخرین پاسخ توسط oxinpol, -
- 3 پاسخ
- 683 بازدید
با سلام دوستان آیا فایل امده که با ادین فلش بشه و فارسی بشه؟
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
تولکیت اختصاصی NEW EFS TOOL برای گوشیهای سری 2016 سامسونگ D O W N L O A D
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 683 بازدید
روت ونصب ریکاوری کاستوم سامسونگj210f تست شده بدونه دردسر دوستان این مدل گوشی سامسونگ برای روت بدقلق هست وبا روت این گوشی روی ارم میمونه وکلان دردسر ساز میشه و یه کمی وقت گیره ولی با این طریقه بدونه دردسر روت میشه [ATTACH=CONFIG]1468[/ATTACH] Odin 3.11.X:400 Bad Request J210F TWRP:http://www.mediafire.com/download/r8nvbpryev5uzua/j210_twrp.tar SuperSu:supersu
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
با سلام خدمت دوستان خیلی فوری و ضروری نیاز دارم به efs این مدل اگر از دوستان کسی داره برام بذاره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
سلام لطفا فایل فلش i9515
آخرین پاسخ توسط darabvista,