تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 575 بازدید
فایل روت تست شده سامسونگ S6 G925f از جی اس ام دولوپرز درود فایل خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 5 پاسخ
- 921 بازدید
سلام دوستان با رم میومد بالا بدون رم ریستارت .چندین تک فایل زدم نشد یعنی شد میرفت ریکاوری که باید وایپ میکردی اونم پسورد داشت که من نمیدونم چی بود همه چی هم تست کردم نشد .3فایل هم میزدم بعد از ارم سامسونگ خاموش میشد....دوستان راه حلی داره؟
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 1 پاسخ
- 619 بازدید
باسلام خدمت اساتید... یه n9005 مشتری برام اورده حین استفاده داخل شارژ خاموش شده...حالا اصن روشن نمیشه به دانلودمود و ریکاوری هم نمیره و توسط سیستم هم هیچ عکس العملی نداره...به منبع هم که متصل میکنم تا40 جریان میکشه وبعد صفرمیشه.... پیشاپیش ممنون از لطف دوستان....
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 2 پاسخ
- 847 بازدید
سلام به اساتید محترم میشه نحوه ترمیم بوت این مدل رو برام بزارید ممنون.
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 3 پاسخ
- 1.9k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم j110f برام اوردن که نیاز به روت داره ولی با vroot روت نشدش ممنون میشم روش روت این مدل رو برام بزارین
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 6 پاسخ
- 2.3k بازدید
دوستان یه g900h دارم سریالش null هستش از همکاران و استادان عزیزم خواهش میکنم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 644 بازدید
دوستان با ما همراه باشید.... دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 309 بازدید
لطفا انلاک قفل|پین |پترن تمامی مدلای سامسونگ در چند ثانیه تو انجمن قرار دهید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 5 پاسخ
- 1.6k بازدید
ممنون میشم اگه کسی روت کرده قرار بده اندروید 5.1.1
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 479 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s5660 برام اوردن که رام کاستوم 4 براش بریزم ولی ریکاوری کاستوم cwm-5.0.2.7 دونه پیدا کردم که با اودین رایتش کنماصلا رایت نمیشه وبا چندین ورزن هم امتحان کردم ممنون میشم ریکاوری کاستوم این مدل رو برام بزارین لازم به ذکر هستش گوشی روت هم شده
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 0 پاسخ
- 335 بازدید
لطفا پچ فایل انلاک کد|پین |پترن|تشخیص چهره بدون نیاز به روت بدون از دست دادن اطلاعات کمتر از 3 ثانیه در انجمن قرار دهید همان که فیلمش تو آپارات قرار داده شد...:dddddd
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام نرم افزارها را از لینک زیر دانلود کرده اودین را اجرا فایل S6-UniBase_BOG8_v2-ODIN فایل را در قسمت PDA انتخاب کرده و تیک USB DEBOGEگوشی را فعال میکنیم در اودین تیک RE-PARTIONرا بر دارین بعد گوشی را به دانلود مد میبریم وفلش میزنیم گوشی ریستارت میشه بعد SUPERSUرت داخل گوشی کپی کرده ونصب میکنیم تست شده صد در صد توسط خودم دانلود تمام فایلها به صورت یکجا باز هم تکرار میکنم به اندروید 5.1.1 دانلود
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
فارسی سازی e1205r
توسط MAD_GSM- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
درود خدمت دوستان این مدل سفارش هنگ کنگ هست و با فایل مدل خودش فارسی نمیشه برای فارسی سازی کافیه فایل های e1205Y رو بچینید به غیر از فایل nv و اقدام به فلش کنید بدون مشکل فارسی میشه موفق باشید
آخرین پاسخ توسط MAD_GSM, -
- 1 پاسخ
- 702 بازدید
حل مشکل بریک شدن-بیسباند و روی آرم ماندن سامسونگ N910A از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که با مشکل بیسباند و روی ارم ماندن این مدل از گوشی مواجه شدن فایل تست شده ای که قرار دادیم براحتی حل خواهد شد فایل AP فایلBL فایلCP فایلCSC
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 6 پاسخ
- 2.9k بازدید
حل مشکل بر عکس نشان دادن ساعت سامسونگ g7102 از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که سیستم گوشیشان از 4.3 به بالا ارتقا داده شده به هیچ وجه با تعویض رام مشکل برعکس نشون دادن ساعت در منوی فارسی حل نخواهد شد.... ما در اینجا آموزشی که توسط خودم تست شده قرار میدم امیدوارم بدردتون خورده باشد خوب برا انجام اینکار وارد تنظیمات گوشی شوید بعد وارد صفحه قفل بشید حال گزینه ای بنام پیام شخصی را سفارشی کنید را خواهید دید در این لحظه پیام شخصی را فعال کنید تهیه و تنظیم: صفری.آرش موفق باشید
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 911 بازدید
آموزش حذف اکانت سامسونگ n900 با داگل bst از جی اس ام دولوپرز درود فیلم آموزشی خدمت شما موفق باشید DOWNLOAD
- 0 پاسخ
- 2.2k بازدید
اینم خدمت شما دوستان DOWNLOAD با تشکر از میثم
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 5 پاسخ
- 795 بازدید
با سلام خدمت دوستان.... این گوشی ویروسی بود ک اومدم فلش کنم..همون ابتدا اخطار داد وfail شد حالا گوشیو روشن میکنی این صفحه میاد...ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 485 بازدید
فایل qcn سامسونگ n9008vبا لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 458 بازدید
فایل cert سامسونگ n9009 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 0 پاسخ
- 558 بازدید
فایل certوqcn سامسونگ n9150 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
- 1 پاسخ
- 628 بازدید
فایل qcn سامسونگ n900v با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط amirgh2012, -
- 10 پاسخ
- 2.1k بازدید
این مدل رو برام اوردن بیس و سریال نداره فلش هم کردم نشده efs رایت کردم modem رایت کردم نشده کسی راهی داره براش ؟؟
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی رو با فایل فلش 4 فایله اندروید 5.1.1 فلش زدم حالا اکتیو نمیشه و اکانت گوگل قبلی روی گوشی رو می خواد کسی داشته همچین موردی؟ کمک کنید بچه ها؟
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 523 بازدید
فایل cert سامسونگ n900t با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,