تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 668 بازدید
نرم افزار عالی وکارامد برای فیکسprogram for repair Device Root KeyDRK دوستان با این نرم افزار میتونید به راحتی فیکس کنید برای تمام مدلهای سامسونگ دانلود:MXDADrk
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 2 پاسخ
- 668 بازدید
سلام.یک از دوستان گوشی کور2 فلش زدن و الان وای فای روشن نمیشه فایلهایی که تست شد و مشکل حل نشد اینا هستن g355hxxu0aoj1_g355hojv0aoi1_thr acr-g355hxxu0anh9 g355hxxu0aok2_g355hojv0aol1_thr دوستان اگر کسی میتونه در این مورد کمک کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 1 پاسخ
- 667 بازدید
فلش این فایل با اودین twrp_3.0.2-1_sm-a710.tar و فلش supersu beta از طریق مموری . cf زدم رو ارم موند
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
با سلام خدمت عزیزان در ورژن جدید z3x این قابلیت جدیدا قرار داده شده که من رو چند مدل با ورژنهای مختلف تست کردم ونتیجه داده باکس z3x رو اجرا کنید ومدل گوشی رو بروی j510h قرار بدین و در نهایت گزینه rest/react/ee رو انتخاب کرده و قفل frp باز خواهد شد امیدوارم این اموزش ساده کارا مد بوده باشه
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 1 پاسخ
- 667 بازدید
سلام خدمت دوستان تو سیستمتون دارین برام اپ کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 667 بازدید
با سلام دوستان کسانی که اطلاعات دارن لطف کنن مطرح کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
سلام و درود... دوستان برای تبدیل این مدل از فایل a320f استفاده کردم تنها مشکل مشکل سیم کارته اگه کسی این مدل رو فلش زده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
فیلم آموزشی باز کردن قفل frp همراه با فایل های تست شده j500f خدمت دوستان تست شد توسط خودم
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 667 بازدید
دوستان سلام یه مورد از این گوشی دارم با دو فایل موجود در انجمن اقدام به فارسی سازی کردم در هنگام رایت فایل خطا میده گوشی رو به 4.4.2 اورجینال انگلیسی فلش زدم و فایل های موجود در انجمن رو تست کردم فلش نمیشه راه حله قطعی و بیلد مورد نیاز برای فارسی سازی این گوشی رو کسی تجربه شو داره راهنمایی کنه ؟
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
A105M ENG FILE BIT3 Version SIZE LINK_GDrive A105M ENG BOOT U3 U3ASH2 10M DOWNLOAD A105M ENG MODEM U3 U3ASH2 18M DOWNLOAD A105M ENG RECOVERY U3 U3ASH2 16M DOWNLOAD A105M ENG FILE BIT2 Version SIZE LINK_GDrive A105M ENG BOOT U2 U2ASH3 10M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 667 بازدید
فایلهای روت J701F تا باینری 7 اندروید 9 تا باینری 7 اندروید9 اضافه شد http://root.gsm-developers.com/j701f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 667 بازدید
لطفا آموزش روت با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
لام دوستان به احتمال زیاد پیش اومده واستون که ندونید گوشی مشکل آنتن سخت افزاری داره یا نرم افزار که باید باز بشه واسه تعمیر یا اینکه باید ترمیم شبکه بشه چندتا راه هست واسه فهمیدن : 1. معمولا اگه 112 رو بگیرند نرمافزاره ولی باز هم می تونه انتن ضعیف باشه و یا مشکل سخت افزاری داشته باشه که گوشی انتن نگیره 2. معمولا اگه توی سرچ شبکه کل شبکه هارو بیاره هم می تونه نرم افزار باشه ولی باز این شکلی هم می تونه سخت افزار باشه 100 درصد نیست 3. یه سری مواقع گوشی سیم رو میشناسه و دیگه علامت سیم کارت گوشه سمت چپ بالایه گوشی نمیاد ولی باز انتن نداره دستگاه . کافیه برید توی تنظیمات قسمت انتن و برید توی Mobile Netwrork اگه موقع ورود با پیغام سیم کارت موجود نیست روبه رو…
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
اخرین ورژنCOMBINATION ارایه شدهSM-J700F LATEST [ATTACH=CONFIG]1553[/ATTACH] Mega Key - !lF3IEyEQFYq_bzJpPVKd0O434IC6PY9uh-GAerz2Ug8 COMBINATION_OXA_FA51_J700FXXU4AQD1_OXA4AQD1_CL9029 35_QB13123996_REV00_user_mid_noship.rar MEGA
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
مراحل زیر راانجام دهید پیام ها(پیام رسانی) تنظیمات تنظیمات پیام متنی sms(پیام متنی) زبان نوشتن را روی حالت خودکار یا روی حالت یونیکد قرار دهید
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 1 پاسخ
- 666 بازدید
سلام دوستان j105h رو ارم بود این این فایل رو زدم که نشون داد efsمشکل داره حالا 4فایل هم فلش کردم باز روشن میکنی میره رو حالت چک کردن گوشی.....؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 666 بازدید
با سلام فایل سرت مدل j510gn رو میخواستم..ممنون .
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 665 بازدید
سلام دوستان گاهي از مواقع ميشه که تو انجام دادن کاري با گوشي ،دونستن ورژن بوتلودر اهميت خاصي ايجاد ميکنه، شما ميتونيد با اين برنامه ورژن بوتلودر خودتون رو مشخص کنيد : ; Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 0 پاسخ
- 665 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم و سریال نول سامسونگ N920CDبعد از آپدیت به مارشمالو(6.0.1) با سلام و درود.. دوستانی که بعد از آپدیت گوشی به ورژن 6.0.1 با مشکل هنگ روی آرم و بعد از رایت فایلهای اشتباه،سریال رو نول کردند،خیلی راحت میتونن با رایت فریمور زیر این دو مشکل ذکر شده رو حل کنند. در ضمن این رام برای گوشی N920C دوسیم میباشد. رایت با ورژن Odin3_v3.10.7 D O W N L O A D - GSM-DEVELOPERS موفق باشید... Jalilzadeh
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 665 بازدید
فایل فیکس تاچ A505F-A505FN-A505G باینری 5-6-7 SM_A50_BINARY_U6_U7_S6_S7_AFTER_UPDATE_TOUCH_FIX_FILE_SM_A505F_SM.rar
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 0 پاسخ
- 665 بازدید
لینک دانلود http://uk11.uploadboy.com:8080/d/wznnhosmjdfx3pohlett3r66xcqh3bqkx4w5lqpqlrb7foj6unkvybqfmmbgykpwpu53urnj/www.golden-gsm.ir.frp%20sam%20android6.rar
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
با سلام اگه این گوشی با اندروید 5 بیاد براتون و نیاز به روت داشته باشه احتمالا میرید سراغ cfroot اما این روش فقط برای اندروید 4 هست. پس میریم که recovery کاستوم و بعد supe.....rsu بزنیم اما با این کار روی آرم میمونه و بالا نمیاد. پس مجبوریم دانگرید کنیم فایلا رو میچینیم و فلش میزنیم اما بازم بالا نمیاد (من بدون BL تست کردم نشد . فقط AP تست کردم . AP+CSC هم تست کردم در هیچ حالتی بالا نمیاد). چاره ی کار اینه: این فایل N915F_Bootloader_Kitkat(4.4.4) - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi رو در قسمت bl بذارید و بقیه ی فابل های 4.4.4 رو طبق معمول بذارید. این فایل ارور md5 میده پس اینو از آخر فایل حذف کنید. فقط با odin 3.10 بزنید و تیک bootloader update رو بزنید. نکته ی دی…
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 664 بازدید
این مشکل هنگام رایت فایل مودم باگ دار یا رد اثر چنج imei پیش میاد و در این مدلبا هیچ کدو از راههای repair network wrait orther modem fail wrait efs super imei قابل حل نیست.... شما در با زدن کد *#0011# و با وارد شدن به مشخصات فایل سیم کارت مشاهده میکنید که بصورت network:bluckd و imed:faild ....میباشد...پکی که بنده برای همکارای گرامی جمع آوری کردم مشکل رو به آسانی حل میکنه.... فایل در حال آپلود میباشد
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 1 پاسخ
- 664 بازدید
سلام دوستان کسی مشکل داشته حل کنه ..نه اذان میده رو این مدل نه تاریخ رو تو نوار اعلان نشون میده ...تنظیمات باتری و غیره رو هم چک کردم ....دوستان راه حل دارید ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 664 بازدید
سلام یه گوشی هست بیس باند و سریال ندارد اندروید 2.3.4 کار های که انجام دادم فلش چهار فایله زدم نشد مودم رایت کردم نشد ممنون میشم راهنمایی کنید راستی ستاره مربع صفر هشت صفر هشت مربع میزنم نمیاد تو درگاه adb نمی شناسه
آخرین پاسخ توسط hamed67vi,