تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 714 بازدید
حل آنتن n7100 بعد از آپدیت و فلش کافیست فایل پچ ضمیه رو از طریق ریکاوری نصب کنید تمام >http://www.4shared.com/zip/Y8TGd3kDce/Patched_Modem_n7100_CWM.html موفق باشید
آخرین پاسخ توسط majid.gsm11, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز دانلود ً@*&،641
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
بعد از روت وقتی با z3xترمیم سریال میکنم مودم رو بشتیبانی نمیکه
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
سلام و درود خدمت اساتیر عزیز آنلاک موفقیت آمیز FRP SM-G5700 با باکس Z3X Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-J500F Selected port: Software version: 28.1 Searching Samsung USB Flash interface... COM3 detected Setup connection... Ok Reading PIT from phone... Ok Searching FRP lock... Ok Erasing FRP lock... Ok Reset done For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset' Done with Samsung Tool PRO v.28.1
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 713 بازدید
با سلام دوستان جهت استفاده برای برداشتن frp لازمش دارم .... در ضمن باید بالاتر از ورژنXXU1AQI1 باشه....ممنون میشم لینک بزارین
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی بعد از فلش سامسونگ SM-G318HZ ************************************************** سلام بر همه دوستان این مشکل برای اولین بار توسط بنده حل و مطرح شده هست،که اگر در انجمن همسایه هم مشاهده کردید مطمئن باشید به اسم بنده میباشد. هر چند کار شاهکاری نیست ولی بخاطر کپی نبودن مطلب عرض کردم. این مدل گوشی خیلی کم هست در بازار و اغلب دوستان با فلش این گوشی با مشکل صفحه سفیدی مواجه میشند که براحتی با فایل زیر قابل حل میباشد. *****فقط دوستان دقت کنید،بدون فایل CP و تنها با 3 فایل فلش کنید***** دانلود
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 1 پاسخ
- 713 بازدید
سلام کسی از دوستان j610fxxu1ark3 روت کرده راهنمایی کند آندروید 8
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
download
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
با سلام یه s5282 برام اومده مشکل تاچ داره یا کار نمیکنه یا قاطی کار میکنه کارهای انجام شده 1:سرویس کامل 2:تعویض چندین تاچ حتی تاچ فابریک 3:فلش 4 فایله با دانلودر 4:لحیم سردی سوکت فلت LCD
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
درود ابتدا وارد تنظیمات درباره تلفن شماره ساخت 8بار بزنید و از گزینه های برنامه نویسی oem روشن کنید از تنظیمات برا ریست کد سامسونگ اکانت میخاد پس گوشی خاموش و وایپ کنید دوستانی که تست کردن اعلام نتیجه کنند j710f تست شد و اوکی بود اینم بگم قبل از ریست frpگوشی خاموش بود ولی oem خاموش پس حتما oem روشن کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
https://drive.google.com/uc?export=download&id=13c_OhTr0ozxqdpMGb0CidVrBRyaUxzpV Odin 3.13.1 for flashing Android 8.0 Oreo Samsung
آخرین پاسخ توسط modern soft, -
- 0 پاسخ
- 713 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G313HN با باکس Z3X درود قبل عملیات فوق گوشی را روت و اقدام به آنلاک نمایید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
باید فایل ریکاوری مود n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk(0125.tar), برنامه supersu beta.zipدانلود کنید download اول باید برنامه اودین در سیستم شما باشد بعد گوشی را به حالت دانلودینگ برده گوشی رو خاموش کرده با استفاده از فشردن کلید ولوم پایین و HOME و پاور گوشی.. تا به حالت دانلودینگ برده بعد فایل n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk(0125.tarدر محل AP قرارگیرد دکمه استارت Start رو در نرم افزار ادین بزنید و و منتظر پیغام !PASS به رنگ سبز در برنامه ODIN باشید تا گوشیتون مجدداً بالا بیاد و روشن بشه. فایلsupersu beta.zip را در گوشی بگدارید وگوشی را خاموش کنید وگوشی را به حالت ریکاوری ببرید(دکمه پاور با دکمه هوم وولوم بالا باهم را فشار دهد وقتی وارد ریکاوری مود ش…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 712 بازدید
سلام من میخوام بدونم چجوری بدون برنامه رام هارو 4 فایل میکنن رو چنتا راحت تونستم اما متوجه شدم رو همه اون روشی که انجام دادم کار نمیکنه کسی هم نمیگه داستان چیه مثلا رو g900h تونستم ولی رو n9005 جواب نداد اون الگوریتمیکه بکار میره رو یسری مدلا رو جواب میده مدلهای دیگه فرق داره اگه کسی بلده کل الگوریتماشو قرار میده بگه
آخرین پاسخ توسط alijaspercom, -
- 1 پاسخ
- 712 بازدید
سلام این گوشی اومده خاموش بود هارد زدم الان روشن هست ولی بیس باند و سریال نداره ممنون میشم راهنمایی کنید با این بیلد فلش کردم G610FDDU1BQJ3 اندروید 7
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
دوستان عزیز فایل گوشی c7100zh با این شماره ساخت میخواستم C7100ZHU1AQI2
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 1 پاسخ
- 711 بازدید
فایل g900h از فروشگاه خرید کردم اما فایل دریافت نکردم هزینه هم از من کسر شد
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 711 بازدید
فایلهای روت J701F تا باینری 7 اندروید 9 تا باینری 7 اندروید9 اضافه شد http://root.gsm-developers.com/j701f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 711 بازدید
SM-G900F ROOT ANDROID 6.0 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 710 بازدید
با سلام دوستان کسانی که اطلاعات دارن لطف کنن مطرح کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
سلام و درود... دوستان برای تبدیل این مدل از فایل a320f استفاده کردم تنها مشکل مشکل سیم کارته اگه کسی این مدل رو فلش زده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
دوستان تاحالا براتون پیش اومده گوشی frp آف هست و اون و با فایل twrp و supersu روت میکنین.بعد که یه جیمیل در گوشی وارد میکنین frp روشن میشه و بعد از خاموش روشن شدن گوشی روی ارم گیر میکنه و ارور کاستوم باینری میده.شما اقدام به فلش توسط باکس z3x خواهید کرد ه با ارور روبرو میشید. برای حل این مشکل شما زمانی که فایل رو در z3x قرار میدید فقط تیک boot.recoveryوsystem رو بزارید و اقدام به فلش کنین.گوشی بدون اروری فلش خواهد شد.
آخرین پاسخ توسط Mah0N, -
- 0 پاسخ
- 710 بازدید
با سلام فایل سرت مدل j510gn رو میخواستم..ممنون .
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 709 بازدید
سلام این گوشی قفل frp داره اگه روش تست شده داره برام بذارین اگه هم نه یه فایل دانگرید لطفا بزارین تشکر
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 1 پاسخ
- 709 بازدید
سلام دوستان کسی مشکل داشته حل کنه ..نه اذان میده رو این مدل نه تاریخ رو تو نوار اعلان نشون میده ...تنظیمات باتری و غیره رو هم چک کردم ....دوستان راه حل دارید ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی,