تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
download
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 648 بازدید
لطفا آموزش روت با تشکر
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 647 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی. جدیدا گوشیهای j710gn مشکل وای فای دارن وباهررامی که بزنید مشکل حل نمیشه باید این رام بااین مشخصه رایت بشه برای رفع مشکل چون خودم یکروزه درگیرشم صلاح دیدم تجربش رو درخدمت دوستان قرار بدم . J710GNDXU1API5_J710GNOLB1API2_J710GNDXU1API1_HOME.tar یاعلی
آخرین پاسخ توسط مهدی قلی پور, -
- 0 پاسخ
- 647 بازدید
سلام خدمت دوستان عزیز دانلود ً@*&،641
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 647 بازدید
سلام خدمت دوستان تو سیستمتون دارین برام اپ کنید ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 647 بازدید
سلام من میخوام بدونم چجوری بدون برنامه رام هارو 4 فایل میکنن رو چنتا راحت تونستم اما متوجه شدم رو همه اون روشی که انجام دادم کار نمیکنه کسی هم نمیگه داستان چیه مثلا رو g900h تونستم ولی رو n9005 جواب نداد اون الگوریتمیکه بکار میره رو یسری مدلا رو جواب میده مدلهای دیگه فرق داره اگه کسی بلده کل الگوریتماشو قرار میده بگه
آخرین پاسخ توسط alijaspercom, -
- 0 پاسخ
- 647 بازدید
تست شده روی مدل های بالا روی اندروید 5 بدون نیاز به دانگرید download
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 647 بازدید
سلام و درود... دوستان برای تبدیل این مدل از فایل a320f استفاده کردم تنها مشکل مشکل سیم کارته اگه کسی این مدل رو فلش زده ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط nasirahmadi, -
- 1 پاسخ
- 646 بازدید
سلام راه حل برطرف شدن ازکارافتادن دوربین S3 بعد ازفارسی سازی دوستان برای فارسی سازی سعی کنن روت کنن وبعد با فایل اکسپلورفارسی کنن یا باموربوروبدون روت هستش زبان فارسی روتومنوی گوشی قابل رویت کنن حال اون کسایی که این دو روش رفتن جواب نداده یا رام فارسی زدن روگوشی و دوربین گوشی ارورمیده برای حل مشکل خودتون باید رام ایتالیا یا تایوان روی گوشی فلش کنید تا مشکل ارور دوربین شما برطرف بشه وبعد ازان میتونید گوشی روبا یکی از دو روش بالا که گفتم فارسی کنید.... خوب اگربازهم مشکل همچنان باقی است میتوانید با دانلود فایل زیر و فلش کردن روی گوشی موبایل خود را فارسی کنید دقت شود که فایل زیرفقط مختص مدل I9301I میباشد CSC_OJV_I9301IOJVUANF1_1036356_REV00_user_low_ship_MULTI_CERT…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
اخرین ورژنCOMBINATION ارایه شدهSM-J700F LATEST [ATTACH=CONFIG]1553[/ATTACH] Mega Key - !lF3IEyEQFYq_bzJpPVKd0O434IC6PY9uh-GAerz2Ug8 COMBINATION_OXA_FA51_J700FXXU4AQD1_OXA4AQD1_CL9029 35_QB13123996_REV00_user_mid_noship.rar MEGA
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
لینک دانلود http://uk11.uploadboy.com:8080/d/wznnhosmjdfx3pohlett3r66xcqh3bqkx4w5lqpqlrb7foj6unkvybqfmmbgykpwpu53urnj/www.golden-gsm.ir.frp%20sam%20android6.rar
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 646 بازدید
آخرین پاسخ توسط d sezar, -
- 1 پاسخ
- 646 بازدید
سلام دوستان بدون باکس از چه روشی میتونم frp این مدلو بردارم
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 645 بازدید
سلام دوستان ریکاوری twrp زدم یه فایل زیپ دارم که قفل برمیداره ولی مموری نمیخوره گوشی که نصبش کنم چه راه دیگه داره ممنون
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 0 پاسخ
- 645 بازدید
فیلم آموزشی باز کردن قفل frp همراه با فایل های تست شده j500f خدمت دوستان تست شد توسط خودم
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 645 بازدید
نرم افزار عالی وکارامد برای فیکسprogram for repair Device Root KeyDRK دوستان با این نرم افزار میتونید به راحتی فیکس کنید برای تمام مدلهای سامسونگ دانلود:MXDADrk
- 2 پاسخ
- 645 بازدید
سلام.یک از دوستان گوشی کور2 فلش زدن و الان وای فای روشن نمیشه فایلهایی که تست شد و مشکل حل نشد اینا هستن g355hxxu0aoj1_g355hojv0aoi1_thr acr-g355hxxu0anh9 g355hxxu0aok2_g355hojv0aol1_thr دوستان اگر کسی میتونه در این مورد کمک کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 1 پاسخ
- 645 بازدید
در خواست دامپ g610f j7prime بدون مشکل
آخرین پاسخ توسط حدادی021, -
- 1 پاسخ
- 644 بازدید
http://www.gsm-developers.com/bypass-pattern-for-qualcomm-devices/ دوستان با این روش میخوام الگوی g630-u10 رو بخونم ولی ارور میده کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط MMMMMMMMMM, -
- 0 پاسخ
- 644 بازدید
فایل certوqcn سامسونگ n9150 با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
فایلهای روت J600F
توسط mohsen8- 0 پاسخ
- 644 بازدید
گوشی J600F به مجموعه فایلهای روت اضافه شد تا اندروید 9 باینری 5 اضافه شد تمام فایلها تست شده و توسط خودم درست شدند http://root.gsm-developers.com/samsung-galaxy-sm-j600f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 644 بازدید
روت ونصب ریکاوری کاستوم سامسونگj210f تست شده بدونه دردسر دوستان این مدل گوشی سامسونگ برای روت بدقلق هست وبا روت این گوشی روی ارم میمونه وکلان دردسر ساز میشه و یه کمی وقت گیره ولی با این طریقه بدونه دردسر روت میشه [ATTACH=CONFIG]1468[/ATTACH] Odin 3.11.X:400 Bad Request J210F TWRP:http://www.mediafire.com/download/r8nvbpryev5uzua/j210_twrp.tar SuperSu:supersu
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
چطوری میشه فهمید یه فایل سامسونگ که میخوایم دانلود کنیم چند فایله ست چون بعضی ها تک فایله بعضی ها 3 و بعضی 4 فایل مشخصه خاصی داره ؟؟؟ وبعد اینکه تو اندروید 5 چطور میشه فهمید کدوم فایل فارسی هست ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 0 پاسخ
- 643 بازدید
با سلام اگه این گوشی با اندروید 5 بیاد براتون و نیاز به روت داشته باشه احتمالا میرید سراغ cfroot اما این روش فقط برای اندروید 4 هست. پس میریم که recovery کاستوم و بعد supe.....rsu بزنیم اما با این کار روی آرم میمونه و بالا نمیاد. پس مجبوریم دانگرید کنیم فایلا رو میچینیم و فلش میزنیم اما بازم بالا نمیاد (من بدون BL تست کردم نشد . فقط AP تست کردم . AP+CSC هم تست کردم در هیچ حالتی بالا نمیاد). چاره ی کار اینه: این فایل N915F_Bootloader_Kitkat(4.4.4) - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi رو در قسمت bl بذارید و بقیه ی فابل های 4.4.4 رو طبق معمول بذارید. این فایل ارور md5 میده پس اینو از آخر فایل حذف کنید. فقط با odin 3.10 بزنید و تیک bootloader update رو بزنید. نکته ی دی…
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 1 پاسخ
- 643 بازدید
سلام دوستان کسی مشکل داشته حل کنه ..نه اذان میده رو این مدل نه تاریخ رو تو نوار اعلان نشون میده ...تنظیمات باتری و غیره رو هم چک کردم ....دوستان راه حل دارید ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی,