تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 621 بازدید
با سلام و احترام خدمت همکاران عزیز سری فایل های PIT رو برای تعمیرات تخصصی گوشی های A300 سامسونگ رو براتون آماده کردم لینک ها از 4Shared هستند A300F A300FU A300G A300H A300XU A300XZ موفق و سربلند باشید
آخرین پاسخ توسط maziyar78, -
- 1 پاسخ
- 621 بازدید
سلام کسی از دوستان j610fxxu1ark3 روت کرده راهنمایی کند آندروید 8
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 0 پاسخ
- 621 بازدید
حل مشکل هنگ روی آرم و سریال نول سامسونگ N920CDبعد از آپدیت به مارشمالو(6.0.1) با سلام و درود.. دوستانی که بعد از آپدیت گوشی به ورژن 6.0.1 با مشکل هنگ روی آرم و بعد از رایت فایلهای اشتباه،سریال رو نول کردند،خیلی راحت میتونن با رایت فریمور زیر این دو مشکل ذکر شده رو حل کنند. در ضمن این رام برای گوشی N920C دوسیم میباشد. رایت با ورژن Odin3_v3.10.7 D O W N L O A D - GSM-DEVELOPERS موفق باشید... Jalilzadeh
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 620 بازدید
سلام دوستان گاهي از مواقع ميشه که تو انجام دادن کاري با گوشي ،دونستن ورژن بوتلودر اهميت خاصي ايجاد ميکنه، شما ميتونيد با اين برنامه ورژن بوتلودر خودتون رو مشخص کنيد : ; Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط matador5550, -
- 0 پاسخ
- 620 بازدید
سلام دوستان برای s7 edge این رو all latest frp data 2017.zip ممنونم
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 620 بازدید
تولکیت اختصاصی NEW EFS TOOL برای گوشیهای سری 2016 سامسونگ D O W N L O A D
- 1 پاسخ
- 620 بازدید
سلام و خسته نباشید رمز گوشی میخام بردارم با فایل اقاایلیا RvSecuRitY میزنم بعد از رایت گوشی تو حالت دانلودینگ میره با ریکاوری های دیگه هم تست کردم رایت میشه یا نمیبره یا ارور زیر میده البته ریکاوری استوک فقط اوکی میشه توریکاوری خودشم این پیغام میده ایا بدون پاک شدن میشه کاری انجام داد با تشکر
- 0 پاسخ
- 619 بازدید
SM-J500FN-MODEM.rar - Google Drive رمز فایل:hamadagsm
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 619 بازدید
درود فایل تست شده ریکاوری این مدل رو خدمت عزیزان قرار دادم که با اودین 12 به بالا رایت بایستی بشه امیدوارم مفید واقع بشه G900h-recovery.tar k3gxx
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 619 بازدید
درود ب همه همکاران اگر بعد از اپدیت یا فلش با مشکل کار نکردن تاچ برخورد کردید ... کافیه فایل رو رایت کنید... ب باینری دقت کنید... فایل فیکس تاچ j600f u10 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1EaCdCzQ9FDZGEFrf7zliE_wbt18kP5mY/view?fbclid=IwAR0FQVH0ei4T7BS0Gh7f3M7EUMjOYejlsXyQ4BC20GudUSmlj1YkvzE1kCs
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 1 پاسخ
- 619 بازدید
فایل g900h از فروشگاه خرید کردم اما فایل دریافت نکردم هزینه هم از من کسر شد
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 619 بازدید
روت ونصب ریکاوری کاستوم سامسونگj210f تست شده بدونه دردسر دوستان این مدل گوشی سامسونگ برای روت بدقلق هست وبا روت این گوشی روی ارم میمونه وکلان دردسر ساز میشه و یه کمی وقت گیره ولی با این طریقه بدونه دردسر روت میشه [ATTACH=CONFIG]1468[/ATTACH] Odin 3.11.X:400 Bad Request J210F TWRP:http://www.mediafire.com/download/r8nvbpryev5uzua/j210_twrp.tar SuperSu:supersu
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 618 بازدید
سلام فایل desire hd a9191 فارسی میخواستم کسی لینک داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 0 پاسخ
- 618 بازدید
تست شده روی مدل های بالا روی اندروید 5 بدون نیاز به دانگرید download
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 618 بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی بعد از فلش سامسونگ SM-G318HZ ************************************************** سلام بر همه دوستان این مشکل برای اولین بار توسط بنده حل و مطرح شده هست،که اگر در انجمن همسایه هم مشاهده کردید مطمئن باشید به اسم بنده میباشد. هر چند کار شاهکاری نیست ولی بخاطر کپی نبودن مطلب عرض کردم. این مدل گوشی خیلی کم هست در بازار و اغلب دوستان با فلش این گوشی با مشکل صفحه سفیدی مواجه میشند که براحتی با فایل زیر قابل حل میباشد. *****فقط دوستان دقت کنید،بدون فایل CP و تنها با 3 فایل فلش کنید***** دانلود
- 1 پاسخ
- 618 بازدید
سلام دوستان کسی مشکل داشته حل کنه ..نه اذان میده رو این مدل نه تاریخ رو تو نوار اعلان نشون میده ...تنظیمات باتری و غیره رو هم چک کردم ....دوستان راه حل دارید ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 1 پاسخ
- 618 بازدید
با درود برای این مدل رام با پسوندهای مختلف وجود داره سوال من اینه که اگه بخام فارسی کنم با این بیلد XxDNJ2 حتما باید همین بیلد فارسی شو پیدا کنم ؟ اگه بیلد متفاوت فارسی دار بزنم مشکل پیش میاد؟ وآیا دوستان کسی رام تست شده داره؟ مرسی
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 618 بازدید
سلام و درود ابتدا گزینه رید اینو میزنیم در حالت خاموش ولوم بالا و کلید قفل نگه داشته و کابل usb وصل میکنیم بعد از پیغام ok از شما کابل connect to UART cable میخاد که کابل c3303 متصل کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 618 بازدید
دانگرید موفق اندروید 11 به اندروید 10 m115f که همون m11 هستش برای حذف جمیل .
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 1 پاسخ
- 618 بازدید
در خواست دامپ g610f j7prime بدون مشکل
آخرین پاسخ توسط حدادی021, -
حذف الگو a520f
توسط jimbo_raha- 3 پاسخ
- 618 بازدید
سلام اساتید a520f binary u2 از کامبی system.boot.recovery.sboot رایت کردم توی محیط کامبی رمز میخواد هنوز راهی داره آیا؟؟ ممنونم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 617 بازدید
گوشی قفل هست اطلاعات واسه مشتری هم هست اف ار پی گوشی خاموش هست فقط گزینهoem فعال هست راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 616 بازدید
سلام خدمت همکاران گرامی. جدیدا گوشیهای j710gn مشکل وای فای دارن وباهررامی که بزنید مشکل حل نمیشه باید این رام بااین مشخصه رایت بشه برای رفع مشکل چون خودم یکروزه درگیرشم صلاح دیدم تجربش رو درخدمت دوستان قرار بدم . J710GNDXU1API5_J710GNOLB1API2_J710GNDXU1API1_HOME.tar یاعلی
آخرین پاسخ توسط مهدی قلی پور, -
- 1 پاسخ
- 616 بازدید
دوستان عزیز فایل گوشی c7100zh با این شماره ساخت میخواستم C7100ZHU1AQI2
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 616 بازدید
سلام رام دستگاه این هست Model SM-G610F Model name Galaxy J7 Prime Country Version Android 7.0 Changelist 12149057 Build date Wed, 30 Aug 2017 12:09:02 +0000 Security Patch Level 2017-08-01 Product code XSG PDA G610FDDU1BQHA CSC G610FOJV1BQHA در خواست ساخت فایل بوت برای برداشتن رمز روی اندروید هفت فایل اصلی بوت از رام G610FDDU1B…
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware,