تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
SM-G900F ROOT ANDROID 6.0 لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 701 بازدید
دوستان تاحالا براتون پیش اومده گوشی frp آف هست و اون و با فایل twrp و supersu روت میکنین.بعد که یه جیمیل در گوشی وارد میکنین frp روشن میشه و بعد از خاموش روشن شدن گوشی روی ارم گیر میکنه و ارور کاستوم باینری میده.شما اقدام به فلش توسط باکس z3x خواهید کرد ه با ارور روبرو میشید. برای حل این مشکل شما زمانی که فایل رو در z3x قرار میدید فقط تیک boot.recoveryوsystem رو بزارید و اقدام به فلش کنین.گوشی بدون اروری فلش خواهد شد.
آخرین پاسخ توسط Mah0N, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
باید فایل ریکاوری مود n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk(0125.tar), برنامه supersu beta.zipدانلود کنید download اول باید برنامه اودین در سیستم شما باشد بعد گوشی را به حالت دانلودینگ برده گوشی رو خاموش کرده با استفاده از فشردن کلید ولوم پایین و HOME و پاور گوشی.. تا به حالت دانلودینگ برده بعد فایل n9005-cwm-recovery-6.0.4.7-kk(0125.tarدر محل AP قرارگیرد دکمه استارت Start رو در نرم افزار ادین بزنید و و منتظر پیغام !PASS به رنگ سبز در برنامه ODIN باشید تا گوشیتون مجدداً بالا بیاد و روشن بشه. فایلsupersu beta.zip را در گوشی بگدارید وگوشی را خاموش کنید وگوشی را به حالت ریکاوری ببرید(دکمه پاور با دکمه هوم وولوم بالا باهم را فشار دهد وقتی وارد ریکاوری مود ش…
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 700 بازدید
با سلام دوستان کسانی که اطلاعات دارن لطف کنن مطرح کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
1 - root by kingo 2 - farsi by bst
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
فیلم آموزشی باز کردن قفل frp همراه با فایل های تست شده j500f خدمت دوستان تست شد توسط خودم
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 700 بازدید
با سلام یه s5282 برام اومده مشکل تاچ داره یا کار نمیکنه یا قاطی کار میکنه کارهای انجام شده 1:سرویس کامل 2:تعویض چندین تاچ حتی تاچ فابریک 3:فلش 4 فایله با دانلودر 4:لحیم سردی سوکت فلت LCD
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
حل مشکل صفحه سفیدی بعد از فلش سامسونگ SM-G318HZ ************************************************** سلام بر همه دوستان این مشکل برای اولین بار توسط بنده حل و مطرح شده هست،که اگر در انجمن همسایه هم مشاهده کردید مطمئن باشید به اسم بنده میباشد. هر چند کار شاهکاری نیست ولی بخاطر کپی نبودن مطلب عرض کردم. این مدل گوشی خیلی کم هست در بازار و اغلب دوستان با فلش این گوشی با مشکل صفحه سفیدی مواجه میشند که براحتی با فایل زیر قابل حل میباشد. *****فقط دوستان دقت کنید،بدون فایل CP و تنها با 3 فایل فلش کنید***** دانلود
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 699 بازدید
درود ابتدا وارد تنظیمات درباره تلفن شماره ساخت 8بار بزنید و از گزینه های برنامه نویسی oem روشن کنید از تنظیمات برا ریست کد سامسونگ اکانت میخاد پس گوشی خاموش و وایپ کنید دوستانی که تست کردن اعلام نتیجه کنند j710f تست شد و اوکی بود اینم بگم قبل از ریست frpگوشی خاموش بود ولی oem خاموش پس حتما oem روشن کنید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 698 بازدید
با سلام اساتید خیلی از فایل های جدید توی مرکز دانلود موجود نمیباشد .ممنون میشم هر چه زودتر قرار بگیرند . به عنوان مثال 4 فایله اندروید n920c یا فایل فلش 4 فایله اندروید 6 مدل A510FD
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 698 بازدید
بعد از روت وقتی با z3xترمیم سریال میکنم مودم رو بشتیبانی نمیکه
آخرین پاسخ توسط gognos, -
- 2 پاسخ
- 698 بازدید
گوشی خواستم ارتقاع بدم با اودین فایل ها چیدمان کردم 4 فایله استارت کردم یهو برق مغازه رفت بدون اینکه یه درصد فایل رایت بشه دوباره برق اومد باطری گوشی در اوردم که گوشی به حالت دانلودینگ ببرم دیگه گوشی روشن نمیشه هرکاری هم میکنم به دانلودینگ نمیره با باطری دیگه هم تست کردم با منبع تغذیه هم تست کردم لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
سلام و درود خدمت اساتیر عزیز آنلاک موفقیت آمیز FRP SM-G5700 با باکس Z3X Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-J500F Selected port: Software version: 28.1 Searching Samsung USB Flash interface... COM3 detected Setup connection... Ok Reading PIT from phone... Ok Searching FRP lock... Ok Erasing FRP lock... Ok Reset done For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset' Done with Samsung Tool PRO v.28.1
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 697 بازدید
با سلام دوستان جهت استفاده برای برداشتن frp لازمش دارم .... در ضمن باید بالاتر از ورژنXXU1AQI1 باشه....ممنون میشم لینک بزارین
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 1 پاسخ
- 697 بازدید
سلام کسی از دوستان j610fxxu1ark3 روت کرده راهنمایی کند آندروید 8
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
سلام این گوشی قفل frp داره اگه روش تست شده داره برام بذارین اگه هم نه یه فایل دانگرید لطفا بزارین تشکر
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
<ID:0/054> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> J500HXXU1AOI1_J500HOJV1AOI1_J500HXXU1AOI1_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/054> Odin engine v(ID:3.1005).. <ID:0/054> File analysis.. <ID:0/054> SetupConnection.. <ID:0/054> Initialzation.. <ID:0/054> Get PIT for mapping.. <ID:0/054> Firmware update start.. <ID:0/054> SingleDownload. <ID:0/054> aboot.mbn <ID:0/054> NAND Write Start!! <ID:0/054> sbl1.mbn <ID:0/054> rpm.mbn <ID:0/…
آخرین پاسخ توسط mohammad787, -
- 0 پاسخ
- 697 بازدید
download
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 697 بازدید
سلام.یک از دوستان گوشی کور2 فلش زدن و الان وای فای روشن نمیشه فایلهایی که تست شد و مشکل حل نشد اینا هستن g355hxxu0aoj1_g355hojv0aoi1_thr acr-g355hxxu0anh9 g355hxxu0aok2_g355hojv0aol1_thr دوستان اگر کسی میتونه در این مورد کمک کنه ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamedhhpp, -
- 1 پاسخ
- 697 بازدید
سلام این گوشی اومده خاموش بود هارد زدم الان روشن هست ولی بیس باند و سریال نداره ممنون میشم راهنمایی کنید با این بیلد فلش کردم G610FDDU1BQJ3 اندروید 7
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
آموزش روت سامسونگ e500h با اندروید 4.4.4. از جی اس ام دولوپرز درود فایل تست شده ای که قرار دادیم را با اودین در قسمت PDA قرار داده و اقدام به فلش نمایید موفق باشید خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
bit3 آموزش ترمیم سریال سامسونگ a605G با باینری 3 بدون تماس اظطراری شدن بعد ریست فکتوری
توسط sfri.arash- 0 پاسخ
- 696 بازدید
آموزش ترمیم سریال سامسونگ a605G با باینری 3 بدون تماس اظطراری شدن بعد ریست فکتوری سلام ب همگی این فایل تست شده و شما هیچگ.نه مشکلی بعد ریست فکتوری هم با تماس اظطرای نخواهید داشت موفق باشید Repair imei without lose the network after factory reset A605G U3 8.0.0.tar
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 696 بازدید
دوستان عزیز فایل گوشی c7100zh با این شماره ساخت میخواستم C7100ZHU1AQI2
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 696 بازدید
نرم افزار عالی وکارامد برای فیکسprogram for repair Device Root KeyDRK دوستان با این نرم افزار میتونید به راحتی فیکس کنید برای تمام مدلهای سامسونگ دانلود:MXDADrk
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 696 بازدید
سلام دوستان j105h رو ارم بود این این فایل رو زدم که نشون داد efsمشکل داره حالا 4فایل هم فلش کردم باز روشن میکنی میره رو حالت چک کردن گوشی.....؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630,