تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 752 بازدید
آموزش و فایل روت سامسونگ Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos درود برا روت این مدل کافیست فایلی که قرار دادیم را دانلود و در قسمت pda قرار دهید اندروید 4.3 دانلود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 752 بازدید
سلام دوستان ریکاوری twrp زدم یه فایل زیپ دارم که قفل برمیداره ولی مموری نمیخوره گوشی که نصبش کنم چه راه دیگه داره ممنون
آخرین پاسخ توسط iran_gsm, -
- 0 پاسخ
- 752 بازدید
تمام نرم افزار های روت گوشی های اندروید درقالب1برنامهAndroid_total_root _tool DAWONLOD:ANDROID TOTAL ROOT tools By Gsm_zone V1
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 751 بازدید
روت سامسونگgalaxy note 5 sm-n920t / sm-n920c
- 1 پاسخ
- 751 بازدید
دوستان از چه روشی که تست شده باشه میشه frp در اندروید 8 را برداشت با فایل خودش با کامبی خودش با چی میشه برداشت
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 751 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری GT - B در این پست قرار داره GT-B5330 - 4.1.2 http://download.chainfire.eu/321/CF-Root1/CF-Auto-Root-zanin-zaninxx-gtb5330.zip?retrieve_file=1 GT-B5330B - 4.0.4 http://download.chainfire.eu/322/CF-Root1/CF-Auto-Root-zanin-zaninvj-gtb5330b.zip?retrieve_file=1 GT-B5330L - 4.0.4 http://download.chainfire.eu/323/CF-Root1/CF-Auto-Root-zanin-zaninub-gtb5330l.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 751 بازدید
فایل فیکس تاچ A505F-A505FN-A505G باینری 5-6-7 SM_A50_BINARY_U6_U7_S6_S7_AFTER_UPDATE_TOUCH_FIX_FILE_SM_A505F_SM.rar
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 2 پاسخ
- 751 بازدید
من فایل RvSecuRitY.tar رو رو گوشی رایت کردم تو آموزش هم گفته بود مهندس که باید بری بخش فست ریکاوری ولی من هر کاری میکنم گوشی میره رو حالت دانلود مد من شک کردم که شاید فلت خرابه فلت عوض کردم بازم رف دانلود مود چیکار کنم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 751 بازدید
فایل روت وریکاوری وسرت حذف سامسونگ samsung j210f cert file,root file frp samsung j210f cert file,root file done frp done PASSWORD
- 1 پاسخ
- 750 بازدید
http://www.gsm-developers.com/bypass-pattern-for-qualcomm-devices/ دوستان با این روش میخوام الگوی g630-u10 رو بخونم ولی ارور میده کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط MMMMMMMMMM, -
- 0 پاسخ
- 750 بازدید
پیشنیازات: _شارژ بیشتر از 50 درصد _در صورت امکان قبل از روت یبار فکتوری ریست کنید _نصب درایور های سامسونگ لینک درایور ها: http://downloadcenter.samsung.com/content/SW/201406/20140620182919920/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe _فعال بودن usb debuging دانلود: رام از پیش روت شده J110LUBU0AOG8_J110LUUB0AOG1_CHO_Chile_v4.4.4_Rooted_.zip | by Tsar3000 for Generic Device/Other فلشر Odin3_v3.10.6 - Download - 4shared آموزش: آموزش نصب روت: _رام دانلودی رو از حالت فشرده خارج کنید _فلشر رو باز کنید _روی سربرگ ap کلیک کنید و رام اکستکت شده رو وارد کنید _گوشی رو در حالت دانلود مود وصل کنید _دکمه start رو بزنید _بعد از نصب رام شاهد برنامه s…
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
خاموش و روشن شدن s5
توسط vso- 4 پاسخ
- 750 بازدید
گوشی s5 برام اومد که رو آرم میومد و خاموش میشد و من با رام اورجینال خود گوشی فلش کردم و بالا اومد و بازم خاموش میشد تا خودم پاور رو میزدم دوباره روشن میشد ضمنا روی ریکاوری و دانلود مد خاموش روشن نمیشه ( رو این حالتها فشار به گوشی نمیاد البته ) کارهایی که انجام شده: 1. اندروید 5.0.1 ایران روش رایت کردم 2. باطری تعویض کردم
آخرین پاسخ توسط vso, -
- 0 پاسخ
- 749 بازدید
سلام و درود خدمت اساتیر عزیز آنلاک موفقیت آمیز FRP SM-G5700 با باکس Z3X Operation: Reset FRP/React/EE Selected model: SM-J500F Selected port: Software version: 28.1 Searching Samsung USB Flash interface... COM3 detected Setup connection... Ok Reading PIT from phone... Ok Searching FRP lock... Ok Erasing FRP lock... Ok Reset done For complete reset FRP, goto 'Backup and reset' and make 'Factory data reset' Done with Samsung Tool PRO v.28.1
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 1 پاسخ
- 749 بازدید
گوشی قفل هست اطلاعات واسه مشتری هم هست اف ار پی گوشی خاموش هست فقط گزینهoem فعال هست راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
تست شده روی مدل های بالا روی اندروید 5 بدون نیاز به دانگرید download
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
سلام اینم روت n7502 دقت کنید برای اندروید 4.3 فایل CF-Auto-Root.tar در قسمت pda فلشر بریزید و فلش کنید دقت کنید مخصوص اندروید 4.3 می باشد اینم لینک Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط atp_salari, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
سلام و درود. ابتدا گوشی چه اندروید 4 است یا 5 باید گوشی را با مشخصه زیر فلش کنید. A5000ZCU1BPC1_A5000CHC1BPC1_CHC-android5.0.2 بعد که گوشی با این ورژن بالا اومد با هر روشی میتونی فارسی کنید.
آخرین پاسخ توسط habibi1365, -
- 0 پاسخ
- 748 بازدید
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 747 بازدید
فایل g900h از فروشگاه خرید کردم اما فایل دریافت نکردم هزینه هم از من کسر شد
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 747 بازدید
دوستان سلام یه مورد از این گوشی دارم با دو فایل موجود در انجمن اقدام به فارسی سازی کردم در هنگام رایت فایل خطا میده گوشی رو به 4.4.2 اورجینال انگلیسی فلش زدم و فایل های موجود در انجمن رو تست کردم فلش نمیشه راه حله قطعی و بیلد مورد نیاز برای فارسی سازی این گوشی رو کسی تجربه شو داره راهنمایی کنه ؟
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 1 پاسخ
- 747 بازدید
یک سوال داشتم گوشی سامسونگ j500h خورد زمین حالا دیگه روشن نمیشه..یکی از اقوام برده جایی نشون داده گفته باید تاچ ال سی دی عوض بشه...به نظرتون درسته یا ن؟؟
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
دوستان تاحالا براتون پیش اومده گوشی frp آف هست و اون و با فایل twrp و supersu روت میکنین.بعد که یه جیمیل در گوشی وارد میکنین frp روشن میشه و بعد از خاموش روشن شدن گوشی روی ارم گیر میکنه و ارور کاستوم باینری میده.شما اقدام به فلش توسط باکس z3x خواهید کرد ه با ارور روبرو میشید. برای حل این مشکل شما زمانی که فایل رو در z3x قرار میدید فقط تیک boot.recoveryوsystem رو بزارید و اقدام به فلش کنین.گوشی بدون اروری فلش خواهد شد.
آخرین پاسخ توسط Mah0N, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
بعد از فلش سافت بریک میشه و با همه فایلها فیلد میده بخاطر ریپارتیشن متفاوت فقط کافیه فایل پیت مخصوص زیر را با تک فایل دیگه بچینین و فلش کنید I9502 - Download - 4shared
آخرین پاسخ توسط jandz, -
فایل دامپ i9082
توسط hacker- 0 پاسخ
- 746 بازدید
خدمت دوستان عزیز لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 746 بازدید
سلام گوشی خاموش یکی از مشتریا اورده با Atf با ممری تریم بوت نمیشه و فقط این درایور میشناسه ممنون میشم همکاران راهنمایی کنید http://s6.uplod.ir/i/00808/bfm2qm2fp8dv.jpg
آخرین پاسخ توسط saeed barbas,