تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 653 بازدید
برای دانگرید این مدل از اندروید 5 به اندروید 4.4.2 ابتدا یک رام چهار فایله 4.4.2 در اودین 3.09 بچینید سپس تیک cp را بردارید و گوشی را با 3 فایل فلش کنید گوشی براحتی دانگرید میشود بدون مشکل سریال تست شده
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 652 بازدید
سلام کسی از دوستان j610fxxu1ark3 روت کرده راهنمایی کند آندروید 8
آخرین پاسخ توسط ..::AtifGsm::.., -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
سلام این گوشی قفل frp داره اگه روش تست شده داره برام بذارین اگه هم نه یه فایل دانگرید لطفا بزارین تشکر
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
دانلودمجموع efs های سامسونگ >[url="http://fs2.filegir.com/max%20m/Fertxter_Samsung_EFS.rar"]http://fs2.filegir.com/max%20m/Fertxter_Samsung_EFS.rar[/url]
آخرین پاسخ توسط vahid_max, -
- 2 پاسخ
- 652 بازدید
من فایل RvSecuRitY.tar رو رو گوشی رایت کردم تو آموزش هم گفته بود مهندس که باید بری بخش فست ریکاوری ولی من هر کاری میکنم گوشی میره رو حالت دانلود مد من شک کردم که شاید فلت خرابه فلت عوض کردم بازم رف دانلود مود چیکار کنم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 652 بازدید
با درود برای این مدل رام با پسوندهای مختلف وجود داره سوال من اینه که اگه بخام فارسی کنم با این بیلد XxDNJ2 حتما باید همین بیلد فارسی شو پیدا کنم ؟ اگه بیلد متفاوت فارسی دار بزنم مشکل پیش میاد؟ وآیا دوستان کسی رام تست شده داره؟ مرسی
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
سلام دوستان ... باینری 2 به این شکل که بعد از رایت فایل کامبین رام اصلی رو میزنید و فقط تیک های userdata و cach رو بر میدارید گوشی بالا میاد بدون جیمیل...موفق باشید
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 652 بازدید
با عرض سلام دوستان شاید در جریان باشن یه سری از گوشیهای جدید از دبی وارد بازار شده که راحت میشه تشخیص داد این گوشیها رفرش هستن برای مثال یه گوشی براتون میاد پشت گوشی n910fنوشته و رام هم n910fهست ولی زمانی که گوشی را به حالت دانلود مد میبریم مدل گوشی n910pزده مدل اصلی گوشی n910pهست منتها این گوشی با رام کاستوم فلش شده و اکثرا هم پیغام امنیتی داره و برای حل این مشکل باید گوشی را با فایل n910pفلش زد منتها بعد از فلش سریال گوشی به 099..تغییر پیدا میکند
آخرین پاسخ توسط mostafa3413, -
- 1 پاسخ
- 652 بازدید
درود كمبيشن باينري 2 رو برا ورژن
آخرین پاسخ توسط JameJam.Apple, -
- 1 پاسخ
- 651 بازدید
سلام و خسته نباشید رمز گوشی میخام بردارم با فایل اقاایلیا RvSecuRitY میزنم بعد از رایت گوشی تو حالت دانلودینگ میره با ریکاوری های دیگه هم تست کردم رایت میشه یا نمیبره یا ارور زیر میده البته ریکاوری استوک فقط اوکی میشه توریکاوری خودشم این پیغام میده ایا بدون پاک شدن میشه کاری انجام داد با تشکر
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 650 بازدید
باسلام درود گوشی فوق مشتری آورده مشکل سریال داشت قط شده بود الان سریال خودشو رایت کردم ولی وضعیتimei cert:fail هستش خیلی گیرم کسی راهنمایی کنه ممنون میشم درضمن این گوشی تو محیط دانلودینگ i9300i زده ولی تو محیط ریکاوریi9301i زده اندروید روی گوشی هم 4.4.2 هست ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 2 پاسخ
- 650 بازدید
سلام دوستان گوشی مورد نظر بردم رو حالت دانلودینگ ولی از فلشش منصرف شدم الان هر کار میکنم که خاموشش کنم از این حالت بیام بیرون نمیشه ایا راهی هست یا باید صبر کنم شارژش تموم شه
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 0 پاسخ
- 650 بازدید
با سلام یه s5282 برام اومده مشکل تاچ داره یا کار نمیکنه یا قاطی کار میکنه کارهای انجام شده 1:سرویس کامل 2:تعویض چندین تاچ حتی تاچ فابریک 3:فلش 4 فایله با دانلودر 4:لحیم سردی سوکت فلت LCD
آخرین پاسخ توسط mohamad2126, -
لام دوستان به احتمال زیاد پیش اومده واستون که ندونید گوشی مشکل آنتن سخت افزاری داره یا نرم افزار که باید باز بشه واسه تعمیر یا اینکه باید ترمیم شبکه بشه چندتا راه هست واسه فهمیدن : 1. معمولا اگه 112 رو بگیرند نرمافزاره ولی باز هم می تونه انتن ضعیف باشه و یا مشکل سخت افزاری داشته باشه که گوشی انتن نگیره 2. معمولا اگه توی سرچ شبکه کل شبکه هارو بیاره هم می تونه نرم افزار باشه ولی باز این شکلی هم می تونه سخت افزار باشه 100 درصد نیست 3. یه سری مواقع گوشی سیم رو میشناسه و دیگه علامت سیم کارت گوشه سمت چپ بالایه گوشی نمیاد ولی باز انتن نداره دستگاه . کافیه برید توی تنظیمات قسمت انتن و برید توی Mobile Netwrork اگه موقع ورود با پیغام سیم کارت موجود نیست روبه رو…
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 0 پاسخ
- 650 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سامسونگ G313HN با باکس Z3X درود قبل عملیات فوق گوشی را روت و اقدام به آنلاک نمایید موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 649 بازدید
با سلام اساتید خیلی از فایل های جدید توی مرکز دانلود موجود نمیباشد .ممنون میشم هر چه زودتر قرار بگیرند . به عنوان مثال 4 فایله اندروید n920c یا فایل فلش 4 فایله اندروید 6 مدل A510FD
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 649 بازدید
دوستان عزیز فایل گوشی c7100zh با این شماره ساخت میخواستم C7100ZHU1AQI2
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
این مشکل هنگام رایت فایل مودم باگ دار یا رد اثر چنج imei پیش میاد و در این مدلبا هیچ کدو از راههای repair network wrait orther modem fail wrait efs super imei قابل حل نیست.... شما در با زدن کد *#0011# و با وارد شدن به مشخصات فایل سیم کارت مشاهده میکنید که بصورت network:bluckd و imed:faild ....میباشد...پکی که بنده برای همکارای گرامی جمع آوری کردم مشکل رو به آسانی حل میکنه.... فایل در حال آپلود میباشد
آخرین پاسخ توسط رامین ملکی, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
1 - root by kingo 2 - farsi by bst
آخرین پاسخ توسط intel1829, -
- 1 پاسخ
- 649 بازدید
فایل g900h از فروشگاه خرید کردم اما فایل دریافت نکردم هزینه هم از من کسر شد
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 649 بازدید
دوستان سلام یه مورد از این گوشی دارم با دو فایل موجود در انجمن اقدام به فارسی سازی کردم در هنگام رایت فایل خطا میده گوشی رو به 4.4.2 اورجینال انگلیسی فلش زدم و فایل های موجود در انجمن رو تست کردم فلش نمیشه راه حله قطعی و بیلد مورد نیاز برای فارسی سازی این گوشی رو کسی تجربه شو داره راهنمایی کنه ؟
آخرین پاسخ توسط nokia5800, -
- 1 پاسخ
- 649 بازدید
گوشی قفل هست اطلاعات واسه مشتری هم هست اف ار پی گوشی خاموش هست فقط گزینهoem فعال هست راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 648 بازدید
با سلام دوستان کسانی که اطلاعات دارن لطف کنن مطرح کنن ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
پچ شبکه j7pro
توسط brahvii- 0 پاسخ
- 648 بازدید
سلام دوستان گوشی j7pro پچ شبکه اوکی نمیشه با چمیرا بیلد نامبرش هم J730GMDXUCCUF5 است
آخرین پاسخ توسط brahvii, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
A105M ENG FILE BIT3 Version SIZE LINK_GDrive A105M ENG BOOT U3 U3ASH2 10M DOWNLOAD A105M ENG MODEM U3 U3ASH2 18M DOWNLOAD A105M ENG RECOVERY U3 U3ASH2 16M DOWNLOAD A105M ENG FILE BIT2 Version SIZE LINK_GDrive A105M ENG BOOT U2 U2ASH3 10M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018,