تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 649 بازدید
سلام خدمت دوستان یه j530f دارم میخوام روتش کنم ورژن قبلیش روت کرده بود اومدم چهار فایل xxu2 زدم الان هر کار میکنم روت نمیشه پیشاپیش تشکر
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 1 پاسخ
- 724 بازدید
سلام خسته نباشید وقتی میام توی ریکاوری تا supersu رو رایت کنم (faild to mount data (invalid argument میاد الان باید چیکار کنم ؟
آخرین پاسخ توسط hirsh, -
- 5 پاسخ
- 2.4k بازدید
با عرض سلام وخسته نباشید دوستان یه j415f امروز دستم رسیده که به محض روشن شدن به حالت دانلود مد میره و به حالت ریکاوری هم نمیره با باینری 5 هم کامپ و فلش چهار فایل به همراه پیت میزنم رایت نمیشه و به محض شروع رایت ارور پیت میده لطفا راهنمایی بفرمایید
آخرین پاسخ توسط 0098gsm.si, -
- 0 پاسخ
- 773 بازدید
سلام j200F ساعت تغییر مکنه وایفای هم سرچ میکنه و ویدا میکنه اما اتصال مشکل داره و کانکت نمیشه و یا اگر بشه سریع خارج میشه این ورزن را هم زدم اما تغییری نکرد 200FXXU3AQL1_4file_United Arab Emirates_R
آخرین پاسخ توسط rohanimojtaba, -
- 1 پاسخ
- 992 بازدید
سلام یه g532g دارم فایل سرت رایت کردم ثبت نشد رویه شبکه میزنه میخواستم ببینم راه حلی نداره راه بیفته
آخرین پاسخ توسط sagez gsm, -
مشکل در سریال g920f
توسط mavi- 6 پاسخ
- 2.2k بازدید
دوستان یه گوشی سامسونگ g920f بود مشکل شبکه پیدا کرده بود ما هم به مشتری گفتیم باید انلاک شه گوشی رو روت کردیم یه فیل cert پیدا کردم انلاک شد . مشتری رفت حالا اومده میگه سریال گوشی عوض شده منم بهش گفتم واسه انلاک این باید فایل بخوره . گیر داده سریال خودشو بزن . به نظر دوستان راهه حل چیه ؟
آخرین پاسخ توسط farzadvirus, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام خدمت همکاران مشتری گوشی a510fd آورده برای برداشتن قفل frp و از جایی هم که این گوشی به آخرین بیلد فریمور آپدیت شده , با تمامی روش هایی که به عقل میرسه دانگرید نشد و اصلا هیچ باگی هم ازش نتونستم پیدا کنم تا بتونم وارد سیستمش بشم و روش های موجودی که من روش تست کردم رو قید میکنم تا سریعتر به نتیجه برسیم: باکس های z3x , bst , octouplus , hua dongle ,miracle و با روش های دستی : سیم کارت پین دار , sidesync , دانگرید با انواع روش های دستکاری فایل و پاک کردن فایل های cm , sboot , modem و فلش با combonaintion که همش با ارور و ناتمام میمونند در ضمن فریمور خود گوشی هم : a510fxxS3BPIA بر پایه اندروید 6.01
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 4 پاسخ
- 945 بازدید
سلام دوستان گوشی i9300i سریال نول بود با باکس oct رایت کردم الان سیم کارت میزارم میزنه عدم ارایه سرویس یا شبکه در دسرس نیست دوستان مشکلم فوری هست راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط abolfazl6812, -
- 7 پاسخ
- 954 بازدید
سلام و درود دوستان من گوشی روت کردم با این CF-Auto-Root-e53g-e53gxx-sme500h این فایلم تو رم و گوشی کپی کردم PACH FARSI SM-J500G BY ILYA20 فایل پچ اجرا میکنم ولی فارسی نیست ممکنه راهنمایی کنید دو گزینه میاد هر دو انجام میدم اوکی میده ولی فارسی نداره
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 531 بازدید
سلام دوستان این گوشی مشکل هنگ لوگو داشت با این فایل فلش کردم ولی ارور میداد <ID:0/067> Added!! <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> S6102JPLL1_S6102OJPLL1_S6102XXLK2_HOME.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/067> Odin v.3 engine (ID:67).. <ID:0/067> File analysis.. <ID:0/067> SetupConnection.. <ID:0/067> Initialzation.. <ID:0/067> Set PIT file.. <ID:0/067> DO NOT TURN OFF TARGET!! <ID:0/067> Get PIT for mapping.. <ID:0/067> Firmware update start.. <ID:0/067>…
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام گوشی رو با فایل فلش 4 فایله اندروید 5.1.1 فلش زدم حالا اکتیو نمیشه و اکانت گوگل قبلی روی گوشی رو می خواد کسی داشته همچین موردی؟ کمک کنید بچه ها؟
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 9 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s6500 دو تا برام اوردن که هنگ ارم هستش و ریستارت میشه وقتی هم گوشی رو روشن میکنی مثاث اخطار داره با اودین اول کار فیلد میشه و z3x هم فلش نمیشه وگوشی رو وقتی کلید فلش میزنم ریستارت میشه و اجازه فلش با z3x هم نمیده ممنون میشم بنده رو راهنمایی بفرمایین
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
مشکل در فلش a320f 1 2 3
توسط mohsen20- 20 پاسخ
- 2.1k بازدید
سلام یه a320f دارم فایل bl رایت نمیشه اخرین ورژن هم دانلود کردم A320FXXU2BQK2 Sending param.bin... error timeout Done with Samsung Tool PRO v.30.5
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 6 پاسخ
- 870 بازدید
سلام دوستان ی گوشی a500h آوردن هر کاریش میکنم فلش نمیشه ارور میده گوشیه هم ساخت ویتنامه حواهشا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 653 بازدید
با سلام گوشی رو با فایل انجمن میخام فارسی کنم.چجوری باید فلش کنم؟باکس چینی ندارم.ufs micro , z3x اکتیو نشده دارم
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 5 پاسخ
- 871 بازدید
با سلام خدمت دوستان.... این گوشی ویروسی بود ک اومدم فلش کنم..همون ابتدا اخطار داد وfail شد حالا گوشیو روشن میکنی این صفحه میاد...ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط BAHMAN, -
- 0 پاسخ
- 532 بازدید
بارها دیده شده که موقع رایت فریمور روی گوشی اندروید گوشی روی ارور نرم افزاری گیر میکنه و بالا نمیاد، در صورتی که فایل فلش و ورژن فایلمربوطه به همان گوشی رو هم صحیح رایت کرده باشید میتونید از آموزش زیر استفاده کنید: 1=گوشی رو به حالت دانلودینگ (VOLUME DOWN+HOME+POWER)برده و از طریق کابل به کامپیوتر متصل و در صورت عدم نصب درایور، متناسب با گوشی درایور را نصب کنید. 2-با استفاده از نرم افزار ODIN بادانلود و وارد کردن فایل زیر در تب PDAاقذام به دانلود و رایت فایل زیر نمایید. با نصب این فایل گوشی روشن میشود . در صورتی که پنجره جدیدی قبل روشن شدن گوشی ظاهر شد (reboot system now)را انتخاب کنید تا گوشی روشن شود. فایل مربوطه: recovery-clockwork-6.
آخرین پاسخ توسط 123456n, -
مشکل در فلش g900v
توسط K47EH- 6 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام علیکم دوستان 4 فایل دارم همشون رو میزنیم در system.img.ext4 ویا cach.img.ext4 فیلد میده ممنون راهنمایی کنید الان بالا نمیاد
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
مشکل در فلش g925f 1 2 3
توسط eza68- 24 پاسخ
- 2.2k بازدید
سلام خدمت اساتید گوشی روشن نمیشه وقتی شارژ وصل میکنی علامت شارژ میاد و با گرفتن کلید ولوم هوم پاور در همون حالت شارژ میشه به حالت دانلودینگ بردش اما فلش نمیگیره
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 1 پاسخ
- 662 بازدید
با سلام اساتید گوشی فلش میخاستم بکنم موقع فلش روی system موند 1 ساعت و رایت نمیشد.به ناچار دراوردم و فایل pit به تنهایی رایت کردم.الان روی دانلود مود نمیره.فقط روی ارم galaxy win میمونه....در ضمن کابل دانلودینگ ندارم ولی نرم افزارهای دانلودینگ که استفاده میکردم ارور میده و نمیشناسه گوشی رو....چکار کنم؟چجور ببرم دانلود مود؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 551 بازدید
با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان و اساتید محترم گوشی سامسونگ مدل i9070 هست فلش میزنم چه با اندروید 2 چه اندروید 4 به قسمت system که میرسه ارور میده یا رایت میشه گوشی رو روشن میکنم روی لگوی ابدیت می مونه ممنون میشم راهنمایی کنید با باکس z3x هم تست کردم
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 2 پاسخ
- 547 بازدید
سلام خدمت اساتید محترم یه i9300هست فلش نمیخوره داخل دانلودینگ مدل گوشی نیست داخل ریکاوری هم نمیره چهار فایل هم فلش زدم قبول نمیکنه فک کنم هارد باشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط nimajafari1498, -
- 3 پاسخ
- 656 بازدید
سلام دوستان این مشکل خیلی اذیتمون ظاهرا هم به راحتی اوکی نمیشه دوستان این گوشی قفل جیمیل داشته اندرویدش هم 5.1.1 بوده که با sidesync اوکی نشد خواستم دانگرید کنم که اررور binarey3 و غیره رو داد بعد یه فایل 5.1.1 آنزیپ کردمو وفایل های modem و sboot پاک کردم وفلش کردم که الان رو دانلود مد میره ولی روشن میکنی یه آرم میاد و میره بعدصفحه سیاه میشه البته سیستم شناسایی میکنه یعنی روشنه نمیدونم چیکارش کنم دوستان لطفا کمک کنن
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 19 پاسخ
- 2.8k بازدید
با سلام خدمت اساتید گوشی قفل سیم بود با z3x اقدام به فلش با دو ورزن S5222JPLC3_OJPLC1 و S5222OJPLC1 کردم اما متاسفانه ارور داد که لاگش بدین صورته Selected model: S5222 Selected port: Selected port speed: 921600 Waiting phone... OK Sending preloader... OK Sending loader... OK Checking Flash ID... OK Detected Flash ID: 003000EC Erasing flash... OK Sending PSI (../HW/XMM6180_EHS2AGR_CATFISH_TAO_DS_1.0_jp/BSY_DEBUG/psi.fls)... OK Erasing flash... OK Sending SLB (../HW/XMM6180_EHS2AGR_CATFISH_TAO_DS_1.0_jp/BSY_DEBUG/slb.fls)... OK Erasing flash... OK Sending BIN/BSY (../HW/XMM6180_EHS2AGR_CATFISH_TAO_DS_1.0_jp/BSY_DEBUG/CATFISH.fls)... OK Erasing flash... OK S…
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید.گوشی مشکل داشت.تا کلید تماس رو میزدی ریست میشد.با UFS رید اینفو نداد که PATCH MSL کنم با همون باکس فلش کردم همه مراحلشو رایت کرد در اخر این ارور رو داد --- SLAVE --- Slave 1st Boot Failed: والان دیگه روشن نمیشه.کمک کنین لطفا.در ضمن باکس Z3X دارم ولی قلقشو برای این گوشی نمیدونم
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا,