تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
g920f روی ارم
توسط reza_2344- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام و درود گوشی میخاستم فارسی کنم cf root رایت کردم بالا نیومد روی ارم میمونه غیر از فلش راه دیگه ای داره اساتید؟ در ضمن اندروید 5.1.1 بوده فایل روت 5.0.2 فایل فلش دارم 5.0.2 اگه بزنم مشکل سریال پیدا نمیکنه ؟ با تشکر
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 3 پاسخ
- 3.2k بازدید
پیرو تاپیک http://gsm-developers.ir/thread120.html فایل فلش و برنامه رو دانلود کنید همه رو اکسترکت کنید درایور رو نصب کنید FlashUSB_Driver_1_0_0_8\WIN32 (روی setup بزنید ) تا نهایتا به این فایل ها برسید سپس FlashTool_E2.exe رو اجرا کنید مطابق تصویر این گزینه رو بزنید سپس مطابق تصویر زیر فایل ها رو انتخاب سپس openو نهایتا next سپس این گزینه رو بزنید کلید ok روی گوشی رو نگه دارید و گوشی رو وصل کنید
آخرین پاسخ توسط hadishekari, -
- 3 پاسخ
- 885 بازدید
سلام دوستان اندروید متوقف شده است میزد با 2تا فایل تکی فلش زدم منتها بعد از ارم 2تا ویبره میزنه ریستارت میشه در خواست 3 یا 4 فایله این مدل با اندرید 4.3 دارم
- 3 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام روت و ریکاوری Galaxy J7-J700f اندروید 5.1.1 عواقب کار بر عهده خودتان است به نقل از http://www.winkabarkyaw.net دانلود فایل ریکاوری دانلود فایل روت
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 1.5k بازدید
فیلم اموزشی با همراه فایل ها را داخل زیپ براتون قرار دادم فیلم رو خوب ببنبد اگه تیک هایی که تو گفته نزنید ریکاوری نصب نمیشه pass:rasol_mohabbat root-j700f - Download - 4shared - rasol mohabbat
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 1.1k بازدید
فیلم آموزش حل مشکل ثبت شبکه سریال0049 وقفل شبکه i9300 با باکس z3x سلام در فیلم همه چی گویا هستش موفق باشید دانلود فایل Download ۲۰۱۵۱۰۱۴ ۱۷۰۹۰۶ rar از آپلود آی آر از ورژن 19.1 استفاده کنید لینک دانلود این ورژن اگه کسی نداشت SamsungTool_19.1.exe_免费高速下载|百度云 网盘-分享无限制
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 9 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام دوستان. مشتری میگه آپدیت کردم این مشکل براش پیش اومده؟
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 2 پاسخ
- 789 بازدید
سلام یه گوشی i9100 تا ارم بود برام اومد فایل فلش تک فایل زدم توی فکتوری ارور زد خاموش شد الان پاور میکنی 25 تا جریان کشی داره تو حالت دانلود مود نمیره کسی راه حلی داره ممنون میشم برام بزاره با اودین فلش کردم .با کابل دانلود مودم نرفت
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 0 پاسخ
- 1.8k بازدید
n910g فایل فارسی من پیدا نکردم برای فارسی کردن گوشی را روت کرده روت اکسپرو نصب کرد و توی csc گذینه زبان را باز کرد و fa_IR را اضافه کنید تست شده 100%
آخرین پاسخ توسط mohsenft, -
- 23 پاسخ
- 4.5k بازدید
گوشی همکارمان فلش کرده حالا انتن گوشی رفته سریال و بیسدباند سالم هست .اما سیم کارت انداختم مینوبسد نو سرویس
آخرین پاسخ توسط aminmah, -
- 0 پاسخ
- 3.1k بازدید
سلام دوستان نرم افزار SamFirm در عین کم حجمی و سبکی کلی امکانات به شما می ده و از سرچ های خسته کننده شما رو خلاص می کنه . یک نرم افزار برای چک کردن و دانلود آخرین ورژن فایل های سامسونگ بر اساس مدل و منطقه ای هست که شما مشخص می کنید و یا حتی اگر اطلاعات PDA-PHONE-CSC رو داشته باشید فایل رو بدید و به شما فایل رو پیدا می کنه و می تونید فایل رو دانلود کنید . برای اینکه ارور دریافت نکنید اطلاعات رو توی ستون Frimware Info مثل عکس زیر وارد کنید و گزینه Check Update رو بزنید . دانلود آخرین ورژن : SamFirm_v0.3.3.zip منبع و توضیحات بیشتر و ..... : XDA
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 0 پاسخ
- 630 بازدید
فایل روت تست شده سامسونگ S6 G925f از جی اس ام دولوپرز درود فایل خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 1.4k بازدید
برای اولین بار ریکاوری n920c Philz-Touch download
آخرین پاسخ توسط agh_info, -
- 1 پاسخ
- 677 بازدید
برای اولین بار فایل ریکاوری twrp N920T دانلود
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
باسلام خدمت اساتید... یه n9005 مشتری برام اورده حین استفاده داخل شارژ خاموش شده...حالا اصن روشن نمیشه به دانلودمود و ریکاوری هم نمیره و توسط سیستم هم هیچ عکس العملی نداره...به منبع هم که متصل میکنم تا40 جریان میکشه وبعد صفرمیشه.... پیشاپیش ممنون از لطف دوستان....
آخرین پاسخ توسط iraj62, -
- 5 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان با رم میومد بالا بدون رم ریستارت .چندین تک فایل زدم نشد یعنی شد میرفت ریکاوری که باید وایپ میکردی اونم پسورد داشت که من نمیدونم چی بود همه چی هم تست کردم نشد .3فایل هم میزدم بعد از ارم سامسونگ خاموش میشد....دوستان راه حلی داره؟
آخرین پاسخ توسط G.S.M, -
- 3 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم j110f برام اوردن که نیاز به روت داره ولی با vroot روت نشدش ممنون میشم روش روت این مدل رو برام بزارین
- 2 پاسخ
- 939 بازدید
سلام به اساتید محترم میشه نحوه ترمیم بوت این مدل رو برام بزارید ممنون.
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 0 پاسخ
- 705 بازدید
دوستان با ما همراه باشید.... دانلود
- 6 پاسخ
- 2.4k بازدید
دوستان یه g900h دارم سریالش null هستش از همکاران و استادان عزیزم خواهش میکنم کمک کنید
- 0 پاسخ
- 357 بازدید
لطفا انلاک قفل|پین |پترن تمامی مدلای سامسونگ در چند ثانیه تو انجمن قرار دهید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 538 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم s5660 برام اوردن که رام کاستوم 4 براش بریزم ولی ریکاوری کاستوم cwm-5.0.2.7 دونه پیدا کردم که با اودین رایتش کنماصلا رایت نمیشه وبا چندین ورزن هم امتحان کردم ممنون میشم ریکاوری کاستوم این مدل رو برام بزارین لازم به ذکر هستش گوشی روت هم شده
آخرین پاسخ توسط taher, -
- 3 پاسخ
- 1k بازدید
آموزش حذف گوگل اکانت بوسیله فایل apk بعد از آپدیت لالی پاپ در گالکسی های جدید 1 _ فایل رو داخل مموری کارت کپی کنید . مموری کارت رو در کابل OTG قرار بدید . 2 _ گوشی رو روشن کنید . 3 _ کابل otg رو به گوشی وصل کنید .فایل منیجر رو بصورت اتوماتیک بالا میاد . 4 _ بوسیله فایل منیجر فایل APK رو نصب کنید . اتوماتیک به setting هدایت می شوید . فکتوری ریست رو انجام بدید . 5 _ گوشی رو مثل وقتی که برای اولین بار استفاده میکنید راه اندازی کنید و تمام. DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط ramin 68, -
- 0 پاسخ
- 384 بازدید
لطفا پچ فایل انلاک کد|پین |پترن|تشخیص چهره بدون نیاز به روت بدون از دست دادن اطلاعات کمتر از 3 ثانیه در انجمن قرار دهید همان که فیلمش تو آپارات قرار داده شد...:dddddd
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام نرم افزارها را از لینک زیر دانلود کرده اودین را اجرا فایل S6-UniBase_BOG8_v2-ODIN فایل را در قسمت PDA انتخاب کرده و تیک USB DEBOGEگوشی را فعال میکنیم در اودین تیک RE-PARTIONرا بر دارین بعد گوشی را به دانلود مد میبریم وفلش میزنیم گوشی ریستارت میشه بعد SUPERSUرت داخل گوشی کپی کرده ونصب میکنیم تست شده صد در صد توسط خودم دانلود تمام فایلها به صورت یکجا باز هم تکرار میکنم به اندروید 5.1.1 دانلود
آخرین پاسخ توسط sadra.z,