تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 13 پاسخ
- 2.1k بازدید
با سلام خدمت اساتید.گوشی مشکل داشت.تا کلید تماس رو میزدی ریست میشد.با UFS رید اینفو نداد که PATCH MSL کنم با همون باکس فلش کردم همه مراحلشو رایت کرد در اخر این ارور رو داد --- SLAVE --- Slave 1st Boot Failed: والان دیگه روشن نمیشه.کمک کنین لطفا.در ضمن باکس Z3X دارم ولی قلقشو برای این گوشی نمیدونم
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به اساتید محترم آیا امکانش هس رمز گوشی s5 را بدون حذف اطلاعات برداشت یا خیر؟ جیمیل هم نداره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
آموزش حل مشکل روت نشدن-فلش نشدن(که در اخر فلش ارور می ده)تمامی مدل های samsung s6-+S6
توسط mohsen gsm- 0 پاسخ
- 793 بازدید
آموزش حل مشکل روت نشدن-فلش نشدن(که در اخر فلش ارور می ده)تمامی مدل های samsung 6 =+S6 Edge android 5.1.1 فایل ها رو کامل براتون گذاشتم اول اینو تو pda بزارید و رایت کنید S6-UniBase_BOG8_v2 بعد فایل روتم بزارید pda UPDATE-SuperSU-v2.46 با اون odin که گذاشتم رایتش کنید و برا فلش این گوشیم از اون odin استفاده کنید دانلود فایل Download all root rar از آپلود آی آر
آخرین پاسخ توسط mohsen gsm, -
- 3 پاسخ
- 776 بازدید
سلام خدمت دوستان یک گوشی هست مدلش I9105P فلش نمیشه چه با باکس چه با ادین pit روش رایت نمیشه و فلش نه 4 فایل قبول میکنه نه تک فایل ذیکاوری هم نمیره رو ارم مونده من خودم احتمال میدم هارد باشه دوستان نظری دارن در این زمینه Selected model: I9105P Selected port: Selected port speed: 115200 File analysis... OK Total file size: 0x595F9D36 Searching USB Flash Interface... detected COM27 Setup connection... Error Done with Samsung Tool v.19.1 Done with Samsung Tool v.19.1
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 7 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلا خسته نباشید خدمت اساتید چند وقت پیش دوستان یک گوشی برام اوردن مدلش S820L جای سیم داره و سریال هم داره ولی انتن نمیده فایلشم تو سرور سامسونگ ندیدم و فقط فایل فلش در سایت پارس همراه بود تنظیمات شبکه GSM نداره ایا میشه کاری کرد که انتن بده و بشه تماس گرفت
آخرین پاسخ توسط reshad, -
- 0 پاسخ
- 2k بازدید
آموزش حل مشکل بیسباند و ترمیم سریال سامسونگ i9305 درود دوستان در جریان هستن این مدل از گوشی بعد آپدیت و حتی موقع ریست کردن مشکل بیسباند و سریال و ثبت نشده در شبکه رو میزند آموزش و فایلی که قرار دادیم صد در صد جوابگوست ابتدا برا ترمیم بیسباند بایستی یکی از دو فایل زیر را که کاملا تست شده میباشد فلش کنید نسخه:4.3 I9305ZHUCNA1_ I9305ZHUCMK1 نسخه 4.4.4 TIM-I9305XXUFOB2 تو نسخه 4.3 مشکل NO SERVICE داشتین با فلش 4.4.4 هم این مشکل براحتی جواب خواهد داد حال باکس اوکتاپوس رو اجرا کنید و ترمیم سریال رو روش انجام بدین موفق باشید
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 663 بازدید
این مدل رو برام اوردن هر کاری میکنم با z3x انلاک نمیشه دوستان راهی دارن برای این مدل ؟؟؟ انلاک همراه اول مدل سامسونگ کربی 3563 اشتباه نوشتم عنوانش رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
مدل گوشی: G850y مشکل: Imei تبدیل شده به 0049 لطفا کمک کنید b-)
آخرین پاسخ توسط S-R-M, -
- 8 پاسخ
- 1.2k بازدید
یه گوشی برام اومده مشکل علامت ورد ممنوع اومده روش چه با سیمکارت یا بدون سیم کارت بازم هست بیس باند سالمه چهار فایله هم زدم نشد با z3x میزنم ترمیم بیس باند میپره سریالم نول میشه دوباره فلش میزنم درست میشه اما علامت هنوز هست دوستان راه حلی دارید بگید انجام بدم ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط majedj2002, -
- 0 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام به اساتید محترم میشه qcn مدل e700f رو برام بزارید ممنون.
آخرین پاسخ توسط vilson_ali, -
- 6 پاسخ
- 12k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم.گوشی رو وقتی سیم کارت میندازی میگه قفل سیم.هرسیمکارتی باشه.میخام با z3x فلش کنم مشکل دارم.با کابل باکس نمیشناسه با کابل یو اس بی هم همینطور.
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
با سلام ... شاید برای شما هم پیش اومده باشه که هنگام نصب یک رام جدید با مشکل مواجه شدید و بوت گوشی به صورت ناخداگاه پریده و دیگه کاری از دستتون بر نمیاد و گوشی هم به هیچ صورت وارد قسمت دانلودیگ نمیشه ... برای ترمیم Boot Recovery گوشی هم باید هزینه زیادی رو خرج کنید ولی توسط این آموزش شما میتونید به راحتی هرچه تمام این مشکل رو خودتون برطرف کنید ... توجه : این آموزش درحال حاضر برروی مدل I9500 تست شده ( بزودی مدل I9505 هم قرار خواهد گرفت ) بنده از این روش تا العان استفاده نکردم ولی کاربران XDA جواب گرفتن و مورد تایید گروه JTAG هست این آموزش توسط خود سامسونگ ارائه شده آموزش : 1- ابتدا از لینک زیر فایل GT-I9500_…
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت همکاران عزیز یه گوشی مدل ذکر شده اوردن برام که قفل شبکه داره در باکس z3x گزینه انلاک نداره این مدل فقط وایپ ی اف اس هست وقتی هم که میخوام فایل سرت رایت کنم فقط چک سرت میده و رایت نمیشه ممنون میشم از تجربیات تون بیان کنید سپاس Selected model: SM-G900T Selected port: COM25 Z3X BOX Serial Port Selected port speed: 115200 Checking certificate file... OK Done with Samsung Tool v.18.9
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام گوشیای s4 که بعد از اپدیت به اندروید 5 دچار اختلال در وایفای میشوند طبق تصویر بالا به راحتی قابل حل می باشند فایل فلش فارسی i9500 Download firmware: I9500XXUHOG1_I9500OJVHOG3_THR - SamMobile فایل فلش 9505 4 فایل Dev-Host - 4files.pit.S4.EUR.lollipop5.0.1.I9505XXUHOA7_OXAHOA7.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service هر دو مدل با فایلای گذاشته شده تست شده و مشکل برطرف شده (نکته مهم زدن تیک بوت اپدیت هنگام فلش هست نه فایل فلش . به هر حال من با این دو فایل نتیجه گرفتم) gsm-developers.ir
- 1 پاسخ
- 807 بازدید
دانلود ورژن جدید Odin3_v3.10.7 از جی اس ام دولوپرز خدمت دوستان
آخرین پاسخ توسط Avatar, -
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
آموزش فارسی سازی و قفل شبکه سامسونگ G850F حل مشکل رفع شبکه: 1. گوشی روت کنید.لینک روت 2. تیک USB رو فعال کنید. 3. با استفاده باکس Z3X گزینه Unlock رو بزنید گوشی بعد از چند ثانیه ریبوت میشه. تمام ... برای فارسی سازی 1. روت ایکسپولور رو نصب کنید 2. بعد از نصب پوشه csc رو پاک کنید 3. گوشی رو ریست کنید و از فارسی دائم لذت ببرید :dddddd
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 5 پاسخ
- 1.3k بازدید
با درود تبلت تقریبا نو هست هیچ کاری باهاش اعم از سخت یا نرم انجام ندادم چند جا روش پولی براش قرار دادن ولی مطمئن نبودم نتیجه میگیرم ممنون میشم کمک کنین مشتری خیلی هم عجوله...
- 0 پاسخ
- 706 بازدید
ممنون میشم برام قرار بدین این فایل رو
آخرین پاسخ توسط perspolis, -
مجموعه فایل های Cert-QCN 1 2 3
توسط MR.Ali- 22 پاسخ
- 11.7k بازدید
فایل های ترمیم سریال و شبکه CERT و QCN [TABLE] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]SM-E500H QCN.rar Size : 100.153 Kb Type : rar[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]Cert-SM-N750-351665064263218.cert Size : 2.158 Kb Type : cert[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]G850f.cert Size : 2.164 Kb Type : cert[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]GT-I9300i 351941069407690_RF1F14KV9D.cert Size : 2.164 Kb Type : cert[/TD] [/TR…
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 2.1k بازدید
حل مشکل وای فای سامسونگ s4مدل i9500 از جی اس ام دولوپرز درود برا حل مشکل کافیست دانگل بست را اجرا و گوشی را روت و گزینه ریپیر WIFI رو بزنید تمام موفق باشید....
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 10 پاسخ
- 2.4k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم j500g برام اوردن که فارسی کنم بنده هم با این فایل فارسی کردم ولی گوشی وایفاش دیگه روشن نمیشه ممنون میشم راهنماییم کنید Dev-Host - J500GXXU1AOH2_J500GOJV1AOH1_v1_Arabic_v5.1.1.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 6 پاسخ
- 3.4k بازدید
با سلام تو سایتهای ایرانی پیدا نکردم شاید دوستان نیاز داشته باشن ابتدا فایل مورد نظر رو دانلود سپس اکسترکت کرده سپس ریکاوری cwm رو با odin رایت کرده از طریق ریکاوری فایل روت رو نصب کنید A700YD - Download - 4shared - ali kamali
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 7 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام گوشي فلش خورده حالا مشكل شبكه داره. با اپراتور اول مشكلي نداره و كار ميكنه سيم irancell رو ريجستر نمي شه . مينويسه emergance call ?
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 4 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام جدیدا مدل جدیدی از a5 وارد شده با شماره مدل a5000 این مدل بصورت پیش فرض خودش فارسی داره اما اگه فلش زدید دیگه فایل فارسیش موجود نیست و تماس اضطراری میشه و میرنه روی شبکه ثبت نشده با فایل زیر اقدام به فلش کنید مشکل شبکه حل میشود Samsung-Firmware.org: SM-A5000 - Samsung Galaxy A5 (China) | Firmware Download for China (Open China) برای فارسی سازی هم میتونید از مدل مشابه بک اپ بگیرین رو گوشی معیوب بزنید
- 0 پاسخ
- 688 بازدید
آنلاک موفقیت امیز سامسونگ G900H مدل S5 با کس اوکتاپوس بدون دیباگ و پاک شدن اطلاعات درود تصویر زیر خدمت شما سامسونگ:G900H اندروید:5
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,