تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام. یه گوشی i9082 مشکل هنگی داشت. فلش زدم الان سریال نداره. روت کردم با z3x خواستم ریپیر کنم نشد. میاد تا اجازه دسترسی رووت بعد که رو گوشی تایید میکنم نرم افزار جلو تر نمیره همون جا میمونه بیس باند سالمه با تک فایل و هم با 4فایل فلش زدم. نشد. راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط saeid9819, -
- 0 پاسخ
- 540 بازدید
با سلام ریکاوری تست شده j106h,f تقدیم دوستان J106H_twrp
آخرین پاسخ توسط ahmad mazidi, -
- 0 پاسخ
- 601 بازدید
برند سامسونگ: Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 Mini Samsung Galaxy S5 Active Samsung Galaxy S5 Sport Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4 Active Samsung Galaxy S4 Mini Samsung Galaxy S4 GPE Samsung Galaxy Grand Prime Samsung Galaxy Alpha Samsung Galaxy TabPro 8.4 Samsung Galaxy TabPro 10.1 Samsung Galaxy TabPro 12.2 Samsung Galaxy Tab S 8.4 Samsung Galaxy Tab S 10.5 Samsung Galaxy A5 Samsung Galaxy A3 Samsung Galaxy Note 4 Samsung Galaxy Note Edge Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy Note 3 Neo Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy Note 2 برند سونی: Sony Xperia Z1 Sony…
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 908 بازدید
آنلاک g530h با فایل cert توسط باکس z3x
آخرین پاسخ توسط سفیر, -
- 0 پاسخ
- 866 بازدید
از لینک زیر دریافت کنید. Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy!
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 747 بازدید
فایل cert و qcn سامسونگ SM-A700FD لینک دانلود Download File UploadBoy.com Making Your File Sharing Easy! آپلودبوی,آپلود بوی & QCN.rar.html
آخرین پاسخ توسط hadi000, -
- 0 پاسخ
- 501 بازدید
سلام اگر j200f مشکل خواندن otg داشت با رایت این ورژن مشکل حل میشه با اندروید 5.1.1 j200f XXU1AOJ1
آخرین پاسخ توسط 0098gsm.si, -
- 0 پاسخ
- 677 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی اول فایل رو دانلود Download فایل شامل یک رام اندروید 6 که با آن گوشی رو دانگرید کنید بعد فایل کامبینیشن رو رایت کنید و قفل OEM رو فعال کنید " توجه " وقتی که گوشی از اندروید 7 به 6 دانگرید میشه و همچنین Parch level با مشکل توقف پی در پی برنامه ها روبه رو میشید که با یک ریست حل میشه در صورت چنین مشکلی فایل کامبنیشن رو با خیال راحت رایت کنید [ATTACH=CONFIG]1551[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 0 پاسخ
- 469 بازدید
با سلام . گوشی Samaung A520f 2017 با اندروید 8 رو با cwm ریکاوری زدم الان میخام بردارمش . لطفا راهنمایی بفرمایید؟؟
آخرین پاسخ توسط soheyl.rastin, -
- 0 پاسخ
- 896 بازدید
خب دوستان بعضی وقتا شاید در این مدل برای ارتقاء سیستم به 5.1.1 با تک فایل دچار مشکل هنگ روی آرم بشید. این مشکل رو براحتی میشه برطرف کرد. همونطور که اساتید خبر دارن S6 چند تا مدل داره که من فایل فلش 3 مدل رو قرار دادم شما برای حل این مشکل نیاز به فایل فلش 4 فایله دارید که من این فایلهارو براتون ارائه کردم G920F G925F G925T در ابتدا شما عمل وایپ رو کامل انجام میدید. ( WIPE DATA , CACHE ) بعد فایل های AP & BL رو روی گوشی رایت میکنید. ( بعد از رایت این فایلها 5 یا 10 دقیقه صبر کنید. ) اگر گوشی بالا اومد که چه بهتر اگر باز هم مشکل پابرجا بود. در آخر شما دوباره گوشی رو با چهار فایل فلش کنید. ( AP , BL , CP , SCS ) بعد از اتمام فلش گوشی ب…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 0 پاسخ
- 519 بازدید
سلام گاهی با باکس حذف frp میکنیم باکس اکی میده ولی در انتها مشکل سر جاشه برای حل این مشکل اول با این رام فلش کنید و بعد FRP رو با کمک باکس حذف کنید . SAMSUNG GALAXY J700F : PDA =J700FXXU1AOG9 CSC = J700FOJV1AOG9 IRAN 5.1.1
آخرین پاسخ توسط 0098gsm.si, -
- 0 پاسخ
- 821 بازدید
لینک دانلود pass gsm-developers.com
آخرین پاسخ توسط shahinphone, -
- 0 پاسخ
- 525 بازدید
j500f Full Repair Password = cert190
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 796 بازدید
qcn و cert برای a500h Dev-Host - a500h cert qcn.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 493 بازدید
برای اولین با فایل File Combination N930F : LINK FILE FLASH FILE COMBINATION N930F https://docs.google.com/uc?export=download&confirm=mqm-&id=0B4zhPA3a5eJvbXBtckZ2Nl9qSjQ POWER BY :GSM-DEVELOPERS.IR
آخرین پاسخ توسط K47EH, -
خاموشی i9505
توسط shahin-gsm- 0 پاسخ
- 523 بازدید
با سلام یه سامسونگ i9505 دارم مشتری خودش خواسته فلش کنه گوشی خاموش شده رایت پروداکت داره مشخص نمیشه منطقه گوشی کجاست راه حلی داره ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 625 بازدید
G530H cert and Qcn Password = cert191
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 0 پاسخ
- 663 بازدید
سلام این روش توسط تیم octopus ارایه شده و من خودم روی دو مدل تست کردم و imei رو صفر کرده... دانلود: How to - Download - 4shared - A.R.A.6 Akhlaqi (قابل اجرا با مدیا پلیر)
آخرین پاسخ توسط ARA6, -
- 0 پاسخ
- 561 بازدید
فیلم آموزشی باز کردن قفل frp همراه با فایل های تست شده j500f خدمت دوستان تست شد توسط خودم
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 470 بازدید
آموزش روت و نصب ریکاوری کاستوم سامسونگ (Galaxy A7(2016. آموزش روت و نصب ریکاوری کاستوم سامسونگ (Galaxy A7(2016 - جی اس ام دولوپرز | Gsm-developers
آخرین پاسخ توسط Gsm-Clinic, -
- 0 پاسخ
- 814 بازدید
لینک دانلود pass gsm-developers.com
- 0 پاسخ
- 706 بازدید
[h=2]فایل روت و ریکاوری سامسونگ A320F لینک دانلود[/h]
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 873 بازدید
آموزش حل مشکل سریال Imei & Basband سامسونگ S6 Edge G925I خوب اول فایل زیرکه فارسی هست رو دانلود و رایت کنید تا بیس باند برگرده دانلود خوب گوشی رو روت کنید فایل روت خوب با ورژن z3x 26.4 ریپرایمی کنید خوب میبینید که گوشی ریپر شد ولی فقط تماس اظطراری فعال هست که ورژن z3x 27.7 باز کنید و فقط گزینه Patch Certificate رو کلیک کنید تمام
روت گلکسی فیت
توسط paryabsoft- 0 پاسخ
- 849 بازدید
اینبار آموزش روت گلکسی فیت رو توی بزرگترین و بهترین انجمن موبایل قرار میدم تا همه ی کاربران از اون استفاده کنند این روش خیلی آسون و راحت هست فقط و فقط یکم دقت و حوصله به خرج بدید همین فایل ضمیمه رو دانلود کنید سپس فایل رو در صفحه ی اول اصلی SD CARD کپی کنید گوشیتون رو خاموش کنید حالا گوشی رو توحالت ریکاوری ببرید ({ حالت ریکاروی : دکمه ی وسط رو گرفته و با کلید پاور روشن کنید}) حالا صفحه ریکاوری برای شما ظاهر میشود و با کلید کم و زیاد صدا بر روی گزینه apply sdcard و کلید وسط رو فشار بدید بعد از چند سانیه عملیات انجام میشه روی گزینه ی reboot system now رفته و دکمه وسطی رو بزنید …
آخرین پاسخ توسط paryabsoft, -
- 0 پاسخ
- 978 بازدید
فایل CERT وQCN کمیاب سامسونگ A700H از جی اس ام دولوپرز فایل خدمت شما پسورد:sfri.arash
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,