تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
تعمیر گوشی چه قدر خرج بر میداره از سال 1372 که اولین گوشی تلفن همراه وارد ایران شدسالها می گذرد و امروزه استفاده ازآن بسیار همه گیر شده است. موبایل در حال حاضر جای ساعت،دوربین،تقویم، زنگ ساعت و... را گرفته است وزندگی روزمره بسیاری از ما به موبایل مان وابسته است. این وابستگی باعث می شود که با بروز کوچکترین مشکل در صدد رفع سریع آن بربیاییم و حتی به نزدیکترین واحد تعمیر گوشی موبایل مراجعه کنیم، که البته ممکن است این کارعلاوه بر تحمیل هزینه های زیاد، آسیب های بیشتری به گوشی شما بزند. بعضی مشکلات نیاز به تعمیرات تخصصی ندارند. در این یادداشت مشکلات معمول و راه حل انجام آنها را به شما می گوییم. تعمیر گوشی سامسونگ تعمیرات تخصصی سامسونگ میب…
آخرین پاسخ توسط HamraheIranian, -
- 0 پاسخ
- 843 بازدید
با سلام دوستان خیلی از همکاران توی رایت سریال این مدل مشکل دارن. این مشکل به راحتی با این روض قابل حله. ابتدا یه عایق مثل تصویر زیر روی این پایه از باطری بزارین. حالا باکس BST رو اجرا کنید بعد از انتخاب مدل و روت بودن گوشی حتما یبار در سربرگ Service گوشی رو reset msl کنید و بعد با کابل uart گوشی رو super imei کنید. تمام. اینم لاگ عملکرد خود من Scanning devices ... 1 found dev[1] Manufactory: SAMSUNG Model: SM-G530H Hardware: QCOM Mode: normal Detect 1 USB devices not install driver Bypass MSL ... done Time used : 6.8 s Connect to device ... Device Authentication ... Writing IMEI ... Writing IMEI certific…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 1 پاسخ
- 843 بازدید
با سلام...ممنون میشم از همکارا اگه کسی این فایل رو داره محبت کنه..پولیم باشه مشکلی نداره....
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
اموزش ترمیم بوتi9500
توسط iraj- 0 پاسخ
- 843 بازدید
سلام دوستان اموزش به همراه فایل هست boot i9500 - Download - 4shared - asre gsm
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 842 بازدید
سلام مشتری میگه هر دو سه روز یه چند ساعت قطع و وصل میشه وایفایش کسی میتونه کمک کنه
آخرین پاسخ توسط mansourhelfi, -
- 0 پاسخ
- 842 بازدید
همانطور که در اطلاع هستید طی هفته گذشته برای گوشی سامسونگ گلکسی . Galaxy Note 5اندروید مارشمالو ورژن ۶٫۰٫۱ عرضه شدجهت روت میتونید از فایل های زیر استفاده کنید مدل:SM-N920C Download file for free مدل:SM-N920K Download file for free مدل:SM-N920L Download file for free مدل:SM-N920S Download file for free
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 1 پاسخ
- 842 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان عزیز لطف کنید یک اموزش مختصر برای اینکه چطور فایل تک فایل سامسونگ یا هرگونه فایل های دیگه رو استخراج کنم ممنون میشم اموزش رو قرار بدید
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 842 بازدید
با سلام این روش ساده ترین روش تبدیل فایله کافیه فایلی که گذاشتمو دانلود واونو اکسترک کنید بعد فایل imgرو داخل پوشه ای که فایل Runme.bat وجود داره بزارید بعد Runme.bat را اجرا کنین به همین سادگی خودش تبدیل میکنهB-) متاسفانه نتونستم تو اپلود سنتر انجمن اپلود کنمش شرمنده باز s_Recovery_img2tar_odin_maker - Download - 4shared - Dan Optimus
آخرین پاسخ توسط mehrdad.lovely, -
- 0 پاسخ
- 842 بازدید
آنلاک قفل جمیل سامسونگ s5830i با دانگل آواتار قابل توجه خیلی ها که قبول نداشتند گذاشته شده... =P~=))=))
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 841 بازدید
حذفfrp دو مدل سامسونگG920T-G925i با odin دانلود فایل Download G920T FRP G925iFRP KIA MOBILE zip از آپلود آی آر pass:kia1367
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 0 پاسخ
- 841 بازدید
فایل فیکس تاچ A505F-A505FN-A505G باینری 5-6-7 SM_A50_BINARY_U6_U7_S6_S7_AFTER_UPDATE_TOUCH_FIX_FILE_SM_A505F_SM.rar
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 1 پاسخ
- 841 بازدید
باسلام ودرود خدمت همکاران گرامی گوشی فوق مشتری آورده روی آرم اول گراند پریم می ایسته فلش زدم کامل فلش میشه با ورژن های مختلف اما بازم روی آرم هستش اما تو محیط ریکاوری وقتی گوشی رو وایپ میکنی ارور format_volume:make ext4 failed on /dev/blck/bootdevice/by-name/user data with 1 (i/0 eror میاره بنظر خودم مشکل از هارده گفتم همکاران هم یه نظری بدن ممنون میشم؟؟؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 2 پاسخ
- 841 بازدید
گوشی قفل هست فایل ریکاوری نصب میکنم بست گوشی شناسایی نمیکنه فایل remove password samsung نصب میکنم از طریق ریکاوری باز گوشی قفل هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 840 بازدید
سلام نیاز به فایل فارسی i535 verizon دارم روش های سایت رو چک کردم جواب نداد
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 1 پاسخ
- 840 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری Galaxy Nexus در این پست قرار داره Galaxy Nexus - 4.0.2 http://download.chainfire.eu/244/CF-Root1/CF-Auto-Root-toro-mysid-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.0.4 http://download.chainfire.eu/246/CF-Root1/CF-Auto-Root-toroplus-mysidspr-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.3 http://download.chainfire.eu/281/CF-Root1/CF-Auto-Root-maguro-takju-galaxynexus.zip?retrieve_file=1 Galaxy Nexus - 4.3 http://download.chainfire.eu/243/CF-Root1/CF-Auto-Root-maguro-yakju-galaxynexus.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
من فایل RvSecuRitY.tar رو رو گوشی رایت کردم تو آموزش هم گفته بود مهندس که باید بری بخش فست ریکاوری ولی من هر کاری میکنم گوشی میره رو حالت دانلود مد من شک کردم که شاید فلت خرابه فلت عوض کردم بازم رف دانلود مود چیکار کنم
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 840 بازدید
سامسونگ j2 ریست روی ارم مراحل فلش تک فایل با دانلودینگ کامل اوکی داد پیغام pass سبز هم داد ولی روشن نشد و موقع وصل به سیستم هم صدا نمیده و شناسایی نمیکنه رو دانلود مد هم نمیره ورزن جدیدتر از فایل خود گوشی روش رایت کردم J200HXXU0AQK2
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 840 بازدید
در این روش نیاز به نصب کاستوم ریکاوری روی گوشی دارید که با یک سرچ ساده میتونید کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی خودتون رو پیدا کنید و روی گوشی نصب کنید ۱: این روش احتمالا برای تمامی گوشی های اندرویدی که کاستوم ریکاوری روی آنها نصب میشه جواب بده ۲: برای نصب کاستوم ریکاوری روی دیگر برندها احتمال پاک شدن اطلاعات را داره حالا شروع میکنیم ابتدا فایل remove android lock رو دانلود کنید و به مموری انتقال بدید مموری را رو گوشی قرار دهید و وارد محیط ریکاوری شوید در محیط ریکاوری گزینه install zip from sdcard را انتخاب کنید داخل مموری فایل remove android lock رو انتخاب کنید و نصب کنید بعد از انجام عملیات بالا گزینه reboot system now رو انتخاب کنید تا گوشی ریستارت بشه ب…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 840 بازدید
انلاک پترن و رمز g7102بدون پاک شدن اطلاعات این ریکاوری تست شده توسط خودم: لینک دانلود بعد از نصب ریکاوری این فایل رواز طریق ریکاوری نصب کنید: Pattern&Lock Screen Remover_E30-851 تمام ...
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 838 بازدید
آنلاک موفقیت آمیز سیم و قفل شبکه سامسونگ S5220با باکس z3x درود آموزشی که قرار داده شده صد در صد جوابگوست برا اینکار شما بایستی ابتدا گوشی را فلش کنید کلید ولوم پایین و ولوم بالا را نگه دارید و usb را وصل کنید بعد اتمام فلش کابل را از گوشی جدا نکنید در صورت جدا کردن بایستی دوباره فلش نمایید بدون جدا کردن گزینه Direct unlock را بزنید تمام
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 1 پاسخ
- 838 بازدید
سلام اساتید عزیز همکار با g900fd فلش زده الان یه ایکون کم رنگ دوربین پایین سمت چپ تو منو ها میفته با سه تا خط کم رنگ بالا صفحه.با فایل md هم زدم بازم همونجوره تو عکس زیر هم ایکون دوربین پیداس
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
https://www.mediafire.com/folder/f107j4gfa670b/n900
آخرین پاسخ توسط jazireh, -
- 1 پاسخ
- 838 بازدید
با سلام گوشی a510f اندروید 6 در حالت frp on میخواستم قفل صفحش رو حذف کنم.فایل eng-root براش نیست. hua و z3x دارم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
سرچ کردم هیچ مطلبی در این باره نبود دوستان عزیز... با اجازه آموزشو میذارم... اول روت کن بعد با z3x repair را میزنی وشما تیک های زیر را زده و شماره سریالو وارد میکنی تمام.((((((((((
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 837 بازدید
سلام یه g935 آوردن شبکه رو ترمیم کنم خلاصه با چن تا سرت زدم ج نداد یه efs رایت کردم سریال کلا رفت دیگ سریال نداره و بیسباند نداره خواهشا کمکم کنین خیلی ممنون ازتون
آخرین پاسخ توسط SALAMBAR,