تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 3 پاسخ
- 683 بازدید
نیازمند فایل ریکاوری و cfrootبرایsm-j3110
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 2 پاسخ
- 683 بازدید
سامسونگ j2 ریست روی ارم مراحل فلش تک فایل با دانلودینگ کامل اوکی داد پیغام pass سبز هم داد ولی روشن نشد و موقع وصل به سیستم هم صدا نمیده و شناسایی نمیکنه رو دانلود مد هم نمیره ورزن جدیدتر از فایل خود گوشی روش رایت کردم J200HXXU0AQK2
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 2 پاسخ
- 683 بازدید
با سلام این گوشی رو مشتری ریست کرده بود frp داشت با کامینشن frp رو برداشتم رام 5 فایل زدم بالا اومده اما الان انتن ندارم no servise هستش سریال بیس سالمه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
- 1 پاسخ
- 683 بازدید
سلام خسته نباشید دوستان عزیز لطف کنید یک اموزش مختصر برای اینکه چطور فایل تک فایل سامسونگ یا هرگونه فایل های دیگه رو استخراج کنم ممنون میشم اموزش رو قرار بدید
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 3 پاسخ
- 683 بازدید
سلام بنده یه صب تا شب وقت گذاشتم تا متوجه این موضوع شدم. اگر همه کارها رو انجام دادی و نتیجه نگرفتین وقتی به قسمت تنظیمات راه پیدا کردین اشکال زدایی رو فعال کنین و تیک oemرو بزنین و فعالش کنین سپس بازگشت به تنظیمات بزنین. صد در صد جواب میده.
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 1 پاسخ
- 683 بازدید
با سلام...ممنون میشم از همکارا اگه کسی این فایل رو داره محبت کنه..پولیم باشه مشکلی نداره....
آخرین پاسخ توسط behroozashrafi, -
- 2 پاسخ
- 683 بازدید
گوشی قفل هست فایل ریکاوری نصب میکنم بست گوشی شناسایی نمیکنه فایل remove password samsung نصب میکنم از طریق ریکاوری باز گوشی قفل هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 1 پاسخ
- 683 بازدید
سلام مشتری این مدل اورده موقعه ی که نت روشن میکنه انتنش قطع میشه همه ی تنظیماتش چک کردم مشکلی نداشت فقط مشکلش این که نت روشن بشه تماس قطع میشه فقط نت کامل کار میده
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
موزش روت سامسونگ گلگسی E7 اندروید ۵٫۱٫۱ ابتدا از قسمت تنظیمات گوشی تیک موارد زیر را فعال کنید: به آدرس زیر بروید و بر روی Build Number / شماره ساخت ۷بار پشت سرهم ضربه بزنید تا حالت برنامه نویس در گوشی فعال شود: Settings > About device > Build Number تنظیمات > درباره گوشی > شماره ساخت اکنون قسمت Developer Option یا به فارسی “گزینه های برنامه نویس” در قسمت تنظیمات گوشی قابل نمایش است؛ بر روی آن ضربه بزنید و تیک اشکال زدایی یو اس بی / USB Debugging را علامت کنید. در همان قسمت Developer Option تیک گزینه OEM unlock را نیز علامت بزنید. ( اگر این گزینه وجود نداشت بیخیال شوید! ) فایل CF-ROOT را برای SM-E700H از لینک ♣️ دانلود فایل روت SM-E700H ♣️ دریافت و آن…
آخرین پاسخ توسط hadirasoolian, -
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 3 پاسخ
- 681 بازدید
سلام خدمت اساتید این گوشی 4جی رو ساپورت میکنه و در تنظیماتش هم lte/3g رو داره ولی با هیچ سیمی اینترنتش بالاتر از e نمیشه دوستان راه حلشون چیه؟
آخرین پاسخ توسط eza68, -
اموزش ترمیم بوتi9500
توسط iraj- 0 پاسخ
- 681 بازدید
سلام دوستان اموزش به همراه فایل هست boot i9500 - Download - 4shared - asre gsm
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 680 بازدید
درود خدمت عزیزان برای برادشتن FRP کافیه فقط فایل BL با مشخصه J700FXXU2APC4-OJV2APC3 بر روی گوشی رایت و از طریق کابل OTG بقیه مراحل حالا به هر دلیلی سریال شما پریده و در تنظیمات گوشی بیس باند ناشناخته هستش رایت فایل CP از نسخه J700FXXU2APC4-OJV2APC3 و راه حل سریال 35000000000000 که بعد روت و رایت سرت شما با ارور سکوریتی دیمیج مواجه میشین و با فول فلش و هر کاری که میکنید مشکل حل نمیشه و یه جورای کلافتون میکنه کافیه فایل NV زیر رو از طریق باکس Z3X ACTIV بر روی گوشی رایت کنید http://www.mediafire.com/download/u3...+for+j700f.rar
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 680 بازدید
نیاز به فلش فارسی G900P در اندروید 6.0.1 یا فایل فلش چهار فایل فارسی G900f در اندروید 6.0.1 یا 5
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 680 بازدید
درود خب اول از همه باید این ریکاوری رو از لینک زیر دانلود کنید و با ادین ورژن 3.09 در قسمت AP روی گوشی فلش کنید http://www.zunite.org/2016/02/samsun...2016-twrp.html سپس با Aroma تمام فایل هایی ک پسوندشان .Key هست رو پاک کنید حالا گوشی رو ریبوت سیستم کنید و ب جایی رمز پشتیبان هر رمز دیگه ای خواستید بزنید(فرقی نمی کند) توجه: اگر پس از اتمام کار گوشی رو لوگو دائما ریست کرد کرنل A710F ک در لینک زیر هست رو دانلود کنید و رو گوشی فلش کنید تا بیاد بالا https://download.chainfire.eu/940/CF...xx-sma710f.zip
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 3 پاسخ
- 680 بازدید
مشتری گوشی اورده میگه خود به خود صفحه ال سی دی سبز رنگ میشه با تک فایل اپدیت کردم مشکل برطرف نشد
آخرین پاسخ توسط hadi9823, -
- 1 پاسخ
- 679 بازدید
J250FXXU2ARD3 (7.1.1) frp off oem off قفل صفحه میخام بردارم فایل سیستم با ابزار screem loked bypas ادیت و رایت کردم ولی باز نمیشه
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
آموزش و فایل روت سامسونگ Samsung Galaxy Note 3 Neo Duos درود برا روت این مدل کافیست فایلی که قرار دادیم را دانلود و در قسمت pda قرار دهید اندروید 4.3 دانلود
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
تمامی فایلهای All_Samsung_Clean_Cert_Files_ دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
Odin All in One Tool V2 Free download
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 2 پاسخ
- 679 بازدید
سلام دوستان گوشی A510fd میخواستم frp شو باز کنم فایل اشتباهی زدم الان imei نداره ممنون میشم راهنمایی کنید . Waiting ADB device... OK Reading phone info... Model: SM-A510F Android version: 7.0 PDA version: A510FXXS5CRC3 CSC version: A510FDOJP4CQK2 Phone version: Product code: CSC country code: UAE CSC sales code: XSG Phone SN: R58H21HBRKE IMEI: HW version: RF cal date: Chip name: EXYNOS7580 Modem board: Security patch: 2018-03-01 Boot Warranty bit: 1 Incorrect model selected. This may damage your phone. Continue? Yes Checking Super user right... true Reading NV data... OK Checking NV data... OK Can not detected modem …
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
- 1 پاسخ
- 679 بازدید
دورد SamSony Rom || سامسوني
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 1 پاسخ
- 679 بازدید
با سلام گوشی a510f اندروید 6 در حالت frp on میخواستم قفل صفحش رو حذف کنم.فایل eng-root براش نیست. hua و z3x دارم
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 3 پاسخ
- 678 بازدید
سلام دوستان یه گوشی j700h مشتری اورده مشکل اکانت گوگل داره و otg همنمیشناسه چند تا فایل دان کردم اما جواب نداد خواهشا راه مظمین میدید؟ بدون باکس
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 678 بازدید
درود ب همه اساتید و همکاران... اول گوشی رو با مشخصه a260gddsaaud1 فلش و با همین فایل روت کنید و با ابزار ترمیم سریال کنید... 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1pLcd_qZZFwVj5Sd1RHMxYnxWzrzvKi3s/view 👽🎓
آخرین پاسخ توسط amin.gsm,