تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
نیاز به فلش فارسی G900P در اندروید 6.0.1 یا فایل فلش چهار فایل فارسی G900f در اندروید 6.0.1 یا 5
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
آموزش دانگرید A9000 از 6.0.1 به 5.1.1 اختصاصی forum.gsm-developers.com ****************************************************************** برای هر دلیلی خواستید دانگرید کنید این مدل رو از این فایل استفاده کنید. >http://d-h.st/search?search_by=1&search_for=A9000ZHU1APA8_A9000ZZH1APA8_TGY_FULL
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 654 بازدید
فایل روت وریکاوری وسرت حذف سامسونگ samsung j210f cert file,root file frp samsung j210f cert file,root file done frp done PASSWORD
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 1 پاسخ
- 654 بازدید
سلام مشتری این مدل اورده موقعه ی که نت روشن میکنه انتنش قطع میشه همه ی تنظیماتش چک کردم مشکلی نداشت فقط مشکلش این که نت روشن بشه تماس قطع میشه فقط نت کامل کار میده
آخرین پاسخ توسط Merkava, -
- 0 پاسخ
- 653 بازدید
دانلودفایل QCN برای A5000 repair Network A5000 repair Network
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 3 پاسخ
- 653 بازدید
با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
فایلها سالم و تست شده هستند..... اموزشش هم که لازم به ذکر نیست قفل OEM رو باز میکنید فایل کاستوم ریکاوری TWRP رو با ادین فلش میکنید. نهایتا فایل supersu رو از همون ریکاوری کاستوم رایت میکنید.گوشی یه دوباری ریستارت میشه بالا میاد.
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 652 بازدید
با سلام دوستان این گوشی کد قفل شبکه میخواد .... z3x هم دارم .... ممنون میشم اگر کسی تجربه ای داره در اختیارم بزاره ...
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
سلام خذمت اساتید در خواست ورژن 15.50 samsung tool
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 652 بازدید
تمام نرم افزار های روت گوشی های اندروید درقالب1برنامهAndroid_total_root _tool DAWONLOD:ANDROID TOTAL ROOT tools By Gsm_zone V1
آخرین پاسخ توسط kia mobile, -
- 0 پاسخ
- 651 بازدید
درود فایل زیر را دانلود و بعد اینکه گوشی را به دانلود مود بردین فایل را در قسمت PDA قرار بدین دانلود 2015-03-07_235746.jpg
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 1 پاسخ
- 651 بازدید
سلام دوستان باینری2 هست با کامبین زدم منتها فایل های دیتا و تیک برمیدام رو ارم هنگ میکنه .....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 651 بازدید
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 1 پاسخ
- 651 بازدید
دورد SamSony Rom || سامسوني
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
مشکل حافظه note 5
توسط sirwan- 2 پاسخ
- 651 بازدید
دوستان خسته نباشی یه نوت 5 n920cحافظه داخلیش شده 8 گیگ و مشخصات نرم افزاری n920cxxu3bqa1 هستش و مشکل دیگه بجز حاظه داخلیش نداره از قبیل هنگ کردن و مثال ان اگر میشه کمک کنید
آخرین پاسخ توسط sadeghz, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
DOWNLOAD
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 649 بازدید
سلام j260f مشکل آنتن هست۴ فایل فلش زدم روت شده با z3x پچ میکنه ولی بازم ng هست
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 1 پاسخ
- 649 بازدید
درود بر همگی یه تبلت t819 اندرویدش اپدیت کردن الان همه چی اوکی ولی شبکه یه مشکله عجیب داره روشن ک میشه انتن و سریال داره و اپراتور رو کامل میشناسه ولی یه 5 دیقه که کار میکنه (اینترنت وصل میشه ، تماس میگیره و...) بعد یهو موقع تماس میزنه not registered network یا تماس برقرار نمیشه و اینترنت روشن نمیشه و باز بعد چند دیقه باز کار میکنه !! اساتید محترم میشه لطفا بگین چیکارش کنم؟
آخرین پاسخ توسط adib, -
- 0 پاسخ
- 649 بازدید
همانطور که در اطلاع هستید طی هفته گذشته برای گوشی سامسونگ گلکسی . Galaxy Note 5اندروید مارشمالو ورژن ۶٫۰٫۱ عرضه شدجهت روت میتونید از فایل های زیر استفاده کنید مدل:SM-N920C Download file for free مدل:SM-N920K Download file for free مدل:SM-N920L Download file for free مدل:SM-N920S Download file for free
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 2 پاسخ
- 649 بازدید
با سلام این گوشی رو مشتری ریست کرده بود frp داشت با کامینشن frp رو برداشتم رام 5 فایل زدم بالا اومده اما الان انتن ندارم no servise هستش سریال بیس سالمه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط tmp peyman, -
- 2 پاسخ
- 649 بازدید
گوشی قفل هست فایل ریکاوری نصب میکنم بست گوشی شناسایی نمیکنه فایل remove password samsung نصب میکنم از طریق ریکاوری باز گوشی قفل هست
آخرین پاسخ توسط gebal, -
فایل دامپ J110G
توسط hacker- 0 پاسخ
- 648 بازدید
خدمت دوستان عزیز پارت 1 پارت2 پارت3 پارت4
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
سلام گوشی خاموش یکی از مشتریا اورده با Atf با ممری تریم بوت نمیشه و فقط این درایور میشناسه ممنون میشم همکاران راهنمایی کنید http://s6.uplod.ir/i/00808/bfm2qm2fp8dv.jpg
آخرین پاسخ توسط saeed barbas, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
سلام کاستوم ریکاوری برای GAlaxy Note 3 Neo N7502 میخواستم من هر ریکاوری امتحان کردم mount /system نمیکنه
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone,