تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 836 بازدید
سلام خدمت دوستان یه گوشی j700f برام اومده وقتی نورشو کم میکنی پرپر میزنه یه lcd هم تست کردم با اخرین رام فلش زدم باز فرقی نداشت. میتونه نرم افزار باشه؟ کسی از اساتید نظری داره؟
آخرین پاسخ توسط davoddanialy, -
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام دوستان گوشی g930f که داشتم فایل COMBINATION میزدم کامل رایت شد ولی بعدش روی ارم گیر کرد و کلید ها را هم باهم گرفتم خاموش نمیشد بعد از چند ساعت خاموش شد باطریش را در آوردم شوکد دادم ولتاژ به 3.8 رسید ولی روشن نمیشه فعلا ریف هم سایورت نمیکنه خیلی سرچ کردم مثل این که هیچ باکسی ساپورت نمیکنه آیا راهکار دیگه ای نیست
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 25 پاسخ
- 4.5k بازدید
یه مدل گوشی سام سونگ نوت 5 n920c برام اومده بود تا ارم بود بعد از زدن فلش الان سریال نداره بیس باندم پریده N920C_XXU1AOI3_OXE1AOI3 N920CXXU1AOH2_OJV1AOH2 N920CXXU1AOH4_N920COJP1AOH2_ با این فایل فلش ها فلش زدم اما درست نشده از دوستان کسی راحلی داره ممنون میشم کمک کنه
آخرین پاسخ توسط farzin.gsm, -
- 4 پاسخ
- 1.5k بازدید
بعد نصب ویندوز هر کاری میکنم باکس مسیر پورت شناسایی نمیکه ..لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط Pejvak, -
- 9 پاسخ
- 1.3k بازدید
با سلام دوستان این گوشی پین قفل شبکه داره و ورژن 6 هستش و با نرم افزار سام کی اقدام به دریافت کد کردم ولی پیغام زیر رو میده .... اقدام به آپدیت هم کردم ولی بازم ارور میده
آخرین پاسخ توسط saeiduniquej, -
- 10 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام دوستان این گوشی نو هستش و پین قفل شبکه میخواد ...اگر با z3x حل میشه از کدوم ورژن استفاده کنم
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 6 پاسخ
- 2k بازدید
با سلام دوستان بعد از فلش این طور شد و.... باکس z3x هم دارم ... با ورژن های 29 و 25 تست کردم انلاک نشد .... لطفا راه حل بزارین
آخرین پاسخ توسط hacker, -
- 5 پاسخ
- 864 بازدید
سلام دوستان i9500 بعد از رایت کامبینیشن تاچش کار نکرد و دوباره اقدام به فلش کردم ولی تاچ اصلا کار نمیکنه. رایت فریمورهای مختلف تک و چهار فایل و ورژن های مختلف تاثیری نداشت گوشی بعد از فلش هم بیشتر از مدت عادی سایر فلش ها طول میکشه بیاد بالا.. مشکل اولیه هم شبکه بود (گوشی هر چند روز بیسباندش null میشد ) که مودم و سرت و efs های مختلف زدم ولی برطرف نمیشد و در نهایت کامبینیشن رایت کردم که مشکل تاچ به وجود اومد. ممنون میشم دوستان نظری دارند در میان بزارن.
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 15 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام... مشتری گوشی رو آورده...که بعد از آپدیت کلا تاچش از کار افتاده... ممنون میشم راهنماییم کنید..
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 24 پاسخ
- 7.5k بازدید
درود اساتید دو تا تبلت سامسونگ t295 هست برا مشتریه بعد از اپدیت تاچشون از کار افتاده برا باینری u3 فایل فیکس هست اما اینا u4 هستن هرچی گشتم چیزی ندیدم . کسی راه حل یا فایلی چیزی اگه داره ممنون میشم کمک کنید
آخرین پاسخ توسط محمد 093, -
- 4 پاسخ
- 1.2k بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم n920c برام اوردن که مشکل عدم کار نکردن تاچ داره ولی نکته ای که هست با قلم خود گوشی راحت کار میکنه ولی با انگشت خیر ممنون میشم از اساتید من رو راهنمایی کنن
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 4 پاسخ
- 872 بازدید
من با رام j710fxxu3AQD1 فلش کردم اما همچنان مشکل تاچ پابرجاست، با این رام هم زدم بازم مشکل تاچ حل نشد J710FXXU3BQI8_J710FOJV3BQI2_J710FXXU3BQH2_HOME.tar با این رام هم زدم مشکل حل نشد J710FXXU4BQL3_J710FOJK4BQL3_J710FXXU4BRA1_HOME.tar یا این رام هم زدم بازم حل نشد AP_J710FXXS3AQG1_CL10674160_QB14385261_REV03_user_low_ship.tar کامبی های زیر رو هم که رایت می کنم روی گوشی رایت میشه اما بعد از ری استارت شدن خطای RPM میده COMBINATION_OXA_FA60_J710FXXU3AQD1_OXAFAC_CL7564864_QB13210711_REV03_user_mid_noship.tar COMBINATION_OXA_FA60_J710FXXU4BRA1_OXAFAC_CL7564864_QB16405445_REV03_user_mid_noship.tar کسی می تونه راهنم…
آخرین پاسخ توسط sajad662, -
- 2 پاسخ
- 1.6k بازدید
با سلام .... گوشی g7102فایل sdcبا باکس atfروی مموری رایت شده و گوشی بدون مموری بوت نمشه حتما باید مموری باشه تا بوت بشه بیاد بالا.....ممنون میشم جواب بدین
آخرین پاسخ توسط rez6, -
- 29 پاسخ
- 11.1k بازدید
سلام خدمت همکاران عزیز. دوستان یه g570f دارم که هنگام ترمیم سریال بصورت دستی در ورژن 27.7 باکس z3x ارور میده و ناقص عمل میکنه کسی با این مشکل برخورده راهنمایی کنه ممنونماینم لاگ عملکرد REPAIR INSTRUCTIONS: Phone must be rooted! If the software can't root the phone automatically, then you must root your device manually. 1. Power on the phone. 2. Tap 7 times on 'Build number' in 'Settings'-'About phone' to enable 'Developer options', go to 'Settings'-'Developer options' and enable 'USB debugging'. 3. Connect the phone to PC with USB cable, install drivers if needed. 4. Select device in ADB settings. 5. Fill val…
آخرین پاسخ توسط mo.alireza73, -
- 6 پاسخ
- 4k بازدید
سلام دوستان یه i9300i اوردن مشکل شبکه داشت .با spt reset efs کردم حالا ک میخوام ترمیم کنم ی سریال بیشتر ترمیم نمیشه..qcn هم زدم فایده نداش لطفا راهنمایی کنید..
آخرین پاسخ توسط rahi_sr, -
مشکل ترمیم سریال j701f 1 2
توسط mohsen20- 15 پاسخ
- 2.6k بازدید
سلام خدمت دوستان یه j701f دارم هنگام ترمیم سریال ارور Try downgrade modem if possible میده اندروید 8 هست فایل مودم اگه کسی داره ممنون میشم بزاره
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 2 پاسخ
- 1.7k بازدید
در حالت DM+Modem+ADB به سیستم که وصل می کنم ارور unknown می ده با باکس z3x وbst هم نمی شناسه راهی برای فعال کردن debug port وجود داره؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mfk1990, -
مشکل تصویر j700f
توسط dj masud- 1 پاسخ
- 587 بازدید
با سلام.گوشی خوبه یهو تصویرش نصف میشه 2.3 ثانیه و دوباره خوب میشه...گوشی ضربه یا ابخورده هم نیس...هارد ریست کردم خل نشده..ورزن گوشی j700FXXS4BQF1
آخرین پاسخ توسط dj masud, -
- 3 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام خدمت دوستان رامی که این مشکلو حل میکنه بذارید ممنون
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
سلام روت و پچ شده..راهکار کسی داره؟تجربه کسی داشته؟
آخرین پاسخ توسط yousef_mosavi, -
- 3 پاسخ
- 916 بازدید
سلام دوستان، این گوشی سریال و بیس باند داره، imei cert هم pass هست، اما چه با سیمکارت و بدون سیمکارت میزنه no service با ترمیم شبکه اوکی میشه؟
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
- 4 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان گوشی j701f u6 اومده emergency call هست.4 فایل و کامبی زدم الان یکی از سیمکارت ها انتن اورده اینترنت فورجی هم داره ولی نمیشه تماس گرفت(در حال تماس باقی میمونه)-البته بعضی وقتها no sim میشه بعضی وقتها هم امرجنسی کال. رجیستر مشکلی نداره گوشی ثبت شدس.گوشی رو روت کردم.پچ هم کردم با z3x.البته ریپیر نشد و خطای دانگرید مودم داد.ولی پج میشه.eng modem/modem combi زدم جواب نگرفتم. ممنون میشم راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط masoud7545, -
- 2 پاسخ
- 1.8k بازدید
عرض سلام خدمت دوستان گوشی n900 مشتری اورده بود که مشکل وای فای داشت من فلشش کردم اندروید 5 بود به اندروید 4 دانلگرید کردم الان تماس اضطرای میزنه و انتن نداره لطف بفرمایید چیکار کنم؟
آخرین پاسخ توسط arash167, -
- 10 پاسخ
- 3.4k بازدید
سلام خدمت همگی گوشی بعد از فلش تماس اظطراری میزنه سریال وبیس باند سالمه باینری گوشی3 هستش و با این فایل فلش شده AP_J260FXXU3ASF1_CL15031630_QB24071173_REV01_user_low_ship_meta.tar
آخرین پاسخ توسط reza.seven, -
- 12 پاسخ
- 2.3k بازدید
سلام یه g935f بعد از ترمیم سریال شبکه رو نمیشناسه اندروید هفت باینری s2 میشه کمک کنید
آخرین پاسخ توسط mehrdad0936,