تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 15 پاسخ
- 3.8k بازدید
سلام از اساتید و کاربران کسی میدونه چرا چند هفته ای است که با چند نرم افزار کامپیوتر که از طریق کابل قبلآ بک آپ میگرفتم به گوشی کانکت نمیشه برای بک آپ گرفتن از کانتکتها و اس ها و با چند اپ گوشی هم تست کردم فایل بک آپ صفر کیلو را ذخیره میکنند؟??? با چند کابل مختلف تست کردم فقط دیتا را از گوشی به کامپیوتر به صورت مستقل از این نرم افزارها انتقال میدن usb debug هم فعال است , یواس بی کانفیگوریشن هم رو mtp هست و پلی پروتکت هم غیر فعاله؟??
آخرین پاسخ توسط majid20, -
- 2 پاسخ
- 621 بازدید
سلام دوستان. A510FD دارم بلوتوث روشن میشه اما نه قابل رویته نه چیزی پیدا میکنه.. فایل هم زدم تا 7 هم ارتقا دادم نشد. کسی میتونه راهنمایی کنه که با فایل کامبینیشن درست میشه یا سخت افزاریه؟!!!!!
آخرین پاسخ توسط mahdi2050, -
- 2 پاسخ
- 1.4k بازدید
سلام یه گوشی سامسونگ مشتری اورده مشکل وایفای بلوتوث داره با جند تا فایل فلش کردم جن تا مودم رایت کردم درست نشده کسی راهی داره ممنون میشم n7100
آخرین پاسخ توسط Farshadjavan, -
مشکل بوت j1-mini-prime 1 2
توسط d sezar- 18 پاسخ
- 2k بازدید
سلام دوستان گوشی فوق بوت نمیشه روی ریکاوری هم نمیره این فایل با این مشخصه رو فلش کردم J106HJVU0AQK1 چهار فایله بدون انتخاب فایل پیت اولش که اودین رایت میکرد این ارور رو داده ولی کامل فلش خورد ولی هنوز روی بوت گیره ممنون
آخرین پاسخ توسط farhadsoftware, -
مشکل بوت s3653
توسط reza_2344- 7 پاسخ
- 1k بازدید
سلام دوستان با ufs با باطری بدون باطری این پیغام میده Connect Phone to RJ-45 Without Battery ! ExtBL Failed: no BOOT Signal DeadBL Failed, not Run: 0 با z3x hdk این پیغام---- Connect phone and press power on 10 second Start repair boot zone type 1... Unpress power button on phone ! Bad Ask ! Repair boot - false Elapsed time: 15 second, sw ver: 3.5.0040 riff ساپورت نمیکنه دوستان میتونند راهنمایی کنن؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 2 پاسخ
- 737 بازدید
از دوستان کسی روش ترمیم بوت تبلت t111 با Easy-Jtag از روش Direct EMMC رو بلده یه توضیح بده ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 22 پاسخ
- 2.9k بازدید
سلام این گوشی توسط مشتری آپدیت شده وقتی دکمه پاور می زنی بوت اولیه نشون داده نمیشه فقط وارد صفحه دانلودینگ میشه فایل ریکاوری اصلی رایت نمیشه
مشکل بوت لوپ 1 2
توسط nazeri- 14 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید محترم اول از همه تشکر کنم بابت سایت خوبتون و زحمات بی وقفه و بی دریغتون که وقت خودتونو برای حل مشکلات امثال من میذارین یه گوشی sm-n920p دارم بوت لوپ شده فلشش زدم با اندروید 7 بالا اومد ولی سیمکارت رو نمیشناسه مجدد فایل دیگه ای زدم روش برای رفع مشکل انتن هنوز مشکل پابرجا هستش میشه کاریش کرد روستا هستم دسترسی به تعمیراتی ندارم کم و بیش سرم میشه از گوشی اگ امکانش هست ممنون میشم کمک کنین با تشکر
آخرین پاسخ توسط nazeri, -
- 6 پاسخ
- 821 بازدید
سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز گوشی مدل ذکر شده اوردن برام برای روت اندروید7 بنده ریکاوری رایت کردم و فایل روت رو از ریکاوری رایت کردم و ریبوت کردم گوشی رو و متاسفانه رو ارم موند و بنده اقدام به رایت فایل بوت کردم و کامل رایت شد که متاسفانه رو ارم ریستارت میشد و الان هیچ فایلی روش رایت نمیشه همون اول ارور میده در ریکاوری هم این ارور رو میده dm-verity error دوستان لطفا راهنمایی کنید اطلاعات گوشی هم مهمه واسه مشتری:u_e401:
آخرین پاسخ توسط z.3.x, -
- 8 پاسخ
- 1.8k بازدید
با سلام خدمت دوستان گوشی به حالت دانلود مود نمیره.حالت ریکاوری میره و مشکلی نداره. در ضمن اندروید 8 روش نصب و frp هم روشنه.
- 4 پاسخ
- 1k بازدید
با سلام یدونه J500H هست روی اندروید 6.0.1 بیس نداره سریال هم نداره کدهای *#06# و کلا همشون کار نمیکنن..کامبنیشن میزنم سریال و بیس هست ولی بازم رام میزنم نیستن جدیدترین نسخه 6.0.1 هم زدم بازم همینه به 5 دانگرید کردم رو آرم میمونه روت هم میکنم دیگه بوت نمیشه بوت لوپ میشه اشکال کرنل میده(در حالی که بنده خیلی از این مدل روت کردم فقط این این شکلیه) موقع رایت رام هم در ریکاوری چنین خطایی میده کسی چنین مشکلی داشته تا حالا میتونه از چی باشه چون نمیزاره روت کنم بوت لوپ میشه پس نمیتونم سرت بزنم براش
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 7 پاسخ
- 1.5k بازدید
با سلام.... با فایل مودم اشتباه این مشکل پیش اومده...هر فایل مودمی تست کردم نشد... فایل J700HXXU2APB7_J700HOJV2APB7_5.1.1_IRAQ_HOME هم رایت نمیشه..... ممنون میشم راهنماییم کنید.
- 2 پاسخ
- 1.1k بازدید
سلام خدمت اساتید محترم گوشی فوق سریال وبیس باند نداره راهنمایی میفرمایید
آخرین پاسخ توسط ghodooss, -
- 3 پاسخ
- 632 بازدید
با سلام گوشی رو مشتری اورده دادن با اندروید 6 فلش زدن الان بیس وسریال نوله من با هر فایلی رو اندروید 6 میزنم بیس وسریال نداره به اندروید 5 دانگرید کردم سریال ترمیم کردم اما پچ نمیشه اندروید 6 رو چه ورژنی بزنم ک برگرده ؟
آخرین پاسخ توسط jmez_gsm, -
- 2 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام دوستان یه گوشی هست بیس باند unknown و سریال null/null واسه حل بیس باند چیکار باید کرد تا بعد ببینم کرک z3x ترمیم سریال میکنه یا نه
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 8 پاسخ
- 1.7k بازدید
با سلام دوستان گوشی N9005 32G اندرویدش 4.3 بود بعداز فلش با 4.4.2 شماره سریال و بیس باند پرید با فایل های زیر فلش زدم مشکل همچنان باقیست لطفا راهنمایی کنید. N9005XXUGBOEA_N9005OJVGBOE4_N9005XXUGBOD3_HOME.tar N9005XXUENC2_N9005OJVENB2_XSI N9005XXUEND3_N9005OLBENC3_MM1 N9005XXUGBOB6_N9005VIAGBOC1_N9005XXUGBOA1_HOME.tar
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 648 بازدید
با سلام گوشی i9295 نه سریال داره نه بیس باند. write Def. Efs هم زدم اما سریال null هستش هنوز. ممکنه سخت افزاری باشه؟
آخرین پاسخ توسط h.phoenix, -
مشکل بیسباند a300h 1 2
توسط hamed1028- 12 پاسخ
- 1.9k بازدید
سلام این گوشیو همکار فلش زده حالا نه بیسباند داره نه سریال...فلش هم زدم با این ورژن A300HXXU1BOI2_A300HOJVBOH4_A300HXXU1BOG2_HOME.tar اما بازم حل نشد دوستان فایل تست شده ای ندارن واسه حل این مشکل...ممنون
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 6 پاسخ
- 1.3k بازدید
سلام خدمت دوستان من مشکل فوق رو دارم اندروید 7 زدم باز 6 اما همچنان مشکل بیسباند رو دارم به گفته مشتری خود به خود این مشکل رو پیدا کرده. لطفا راهنمایی کنید.
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 7 پاسخ
- 910 بازدید
سلام یه i9192 دارن بعداز فلش مشکل null سریال پیدا ممنون میشم راهنمایی کنید بیسباندم نداره
آخرین پاسخ توسط hosein16, -
- 0 پاسخ
- 660 بازدید
درود دوستان مشکل بیسباند دارم دانگل bst دارم راه حلش چجوریه؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 13 پاسخ
- 2.5k بازدید
درود دوستان این گوشی هر efs روش رایت میکنم جواب نمیده و بازم ناشناسه تو ریکاوری مینویسه faild to mount efs دانگل بی اس تی دارم نظری دارید دوستان؟
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 557 بازدید
سلام گوشی هنگ میکرد و هر سه چهار بار یبار یه آن بالا میاد بردمش رو حالت ریکاوری پایینش یه خط قرمز خطا داد و موقع ریست تصویر دوم گفتن نیاز به تعویض هارد نیست و میشه پارتیشن رو درست کرد ممکنه راهنمایی بیشتری بکنید اگه صحت داره
آخرین پاسخ توسط sajjad-ali, -
مشکل پچ j260
توسط رامین ملکی- 2 پاسخ
- 851 بازدید
با سلام گوشی j260f u3 چنج شده...بعد از فکتوری ریست حالا هر کاری میکنم...پچ نمیشه...البته قابل به ذکر است که موقع چنج u2 بود..که مشتری مهندسی کرده و خودش با باینری u3فلشش کرده... حالا هر بلایی سرش میارم ایرور دانگرید مودم میده..از سایت حلب تچ هم eng modemگرفتم...فرقی نکرد...حتی میخوام سریال اصلی رو رایت کنم...نمیشه..ممنون میشم راهنماییم کنید
آخرین پاسخ توسط mobilejavan, -
- 0 پاسخ
- 531 بازدید
سلام دوستان گوشی A037F با رام A037FXXU1AVA1 و با مجیسک روت کردم با z3x میزنم اوکی میده ولی همچنان ng هست با چیمرا هم تست کردم نشد، فایل قدیمی تر هم زدم خاموش شد دوباره با فایل قبلی روشنش کردم
آخرین پاسخ توسط ahmad006,