تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 839 بازدید
آموزش خواندن یا برداشتن رمز گوشی B7722 با Z3X 1 - برنامه Samsung Tool را باز کنید 2 - مدل را b7722_m انتخاب کنید 3 - User Code را برنید 4 - گوشی را روشن و در حالی که گوشی روشن میشه کابل usb را وصل کنید . صبر کنید تا با عملیات خود را شروع کنه . آموزش تصویری در YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=rpWrOcK9uyI
آخرین پاسخ توسط RaminGsm, -
- 0 پاسخ
- 839 بازدید
خاموش کردن قفل FRP سامسونگ J210F با Z3X PRO ******************************************** سلام بر همه فایل زیر رو از تب CP اودین روی گوشی رایت کنید با Z3X ریست FRP بزنید تمام J210F_FRP_Remove GSM-DEVELOPERS.IR
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 0 پاسخ
- 839 بازدید
سلام گوشی سامسونگ S4 دارای مدل عددی I9500 الان حالت شبکه فقط 3G هست . به گفته همکاران این مدل با فلش قابلیت 4G هم پیدا میکن . اگر چنین چیزی صحت داره کدام ورژن فلش کنم قابلیت 4G به گوشی اضافه کنه ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 1 پاسخ
- 838 بازدید
سلام کسی از دوستان فایل bl برای ریست FRP N910g نداره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 1 پاسخ
- 838 بازدید
با سلام.... من هر کاری کردم این گوشی فارسی نشد....روت-مورلوکال-لنگویج-... ممنون میشم اگه فایلی چیزی براش داره محبت کنه
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
فایل حذف -FRP-Google Account توسط ODIN مدل (A800f) فقط فایل زیر رو با اودین فلش کنید و تمام =P~ لینک دانلود A800FXXU1AOJ3_FRP_RESET
آخرین پاسخ توسط masoudsoftware, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
نحوه حذف کردن قفل FRP Samsung Galaxy S7 & S7 دانلود. دوستان ببخشید که ترجمه نکردم خودتون زحمت شو بکشید Connect Wifi On Phone After Factory Reset ( Startup Menu Download SideSync From Here and Install On Your PC First. After Install Open SideSync and Connect USB To Phone ( Phone In Normal Mode After Connect USB A PopUp Menu Will Appear Now Select Browser or Chrome. Now GoTo Galaxy Apps From Your Browser Or Chrome. Press Agree In Galaxy Apps. Select Search In Galaxy Apps and Type/Find Any Launcher and Download It. Phone Will After Ask For Signup or Signin. Now Make New Samsung Account Or Use Your Existing Samsung Account to Signin. Af…
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 838 بازدید
نرم افزاری برای رایت فایل UPDATE.APP هواوی در حالت edl(9008) Huawei Unbricker.rar
آخرین پاسخ توسط majid_mofrad, -
- 1 پاسخ
- 837 بازدید
سلام دوستان نرم افزاری که بعد از فلش و فرمت بشه بازیابی کرد اگه سراغ دارن لطف کنن sam-tab3
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 1 پاسخ
- 837 بازدید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 1 پاسخ
- 837 بازدید
s8 or s8plus root.rar
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
- 1 پاسخ
- 837 بازدید
سلام برنامه 3uTools قبلا برای نصب برنامه استفاده میکردم . الان به دلایلی میخوام برنامه جدید جایگزین 3utools کنم دوستان برنامه چی هست پیشنهاد بدید ؟
آخرین پاسخ توسط DawoodZzz, -
- 1 پاسخ
- 837 بازدید
سلام به اساتید محترم یه g530h سامسونگ برام اومده فلش نمیگیره با چندتا فایل مختلف تست کردم چه تک فایل چه چهار فایل چه با پیت همش ارور میده میشه راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 837 بازدید
ببخشید پست قدیمی بود برای کابران تازه کاری که برای هر مدل دنبال یه اودین میگردن کاربرد داره Odin | Easy Firmware
آخرین پاسخ توسط mehdi-ghanbarinia, -
- 0 پاسخ
- 837 بازدید
با سلام و خسته نباشيد لاگ انلاك شبكه گوشي G901F از طريق باكس Z3X http://uupload.ir/files/5tw9_g901f.jpg ابتدا فايل فاي ريكاوري زير را دانلود كرده و با اخرين ورژن اودين رايت كنيد http://vip.opload.ir/vipdl/94/10/vahid_mahmeh/g901f-cwm-recovery-6-0-5-1-1130-.rar سپس فايل S*U*P*E*R USER را دانلود كرده و از طريق ريكاوري نصب كرده vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/BETA-SuperSU-v2-49.zip و بعد كد *#0808#(ستاره مربع صفر هشت صفر هشت مربع) را شماره گيري كرده گزينه DM+MODEM+ADB را انتخاب ميكنيم سيستم گوشي رو به حالت كام پورت شناسايي كرده و با Z3X آنلاك ميكنيم
آخرین پاسخ توسط vahid_mahmeh, -
- 3 پاسخ
- 837 بازدید
خسته نباشید از هر برنامه ای بگین استفاده کردم یا ساپورت نمیکنن یا بکاپ میگیرن هم در رایت ارور میدن از cmd بگیر تا android dump toll و هر چی گذاشتین به بیت هم دقت کردم به ext4 دقت کردم و بر چی فک کنید دقت کردم ولی بازم بکام نمیگیره اگرم بگیره ارور میده با cmd هم حجم رو خیلی زیاد نشون میده مدل های g5520 c5010 c7010 اینارو میخوام بگیرم ک نمیشه خواهش میکنم کمک کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 0 پاسخ
- 837 بازدید
عرض سلام و ادب فایل cert سالم گوشی A510fd لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 1 پاسخ
- 836 بازدید
سلام دوستان یه j701 قبل اپدیت هیچ مشکلی نداشت بعد اپدیت اندروید 8 میزنه فقط تماس اضطراری با زد تری ایکس نمیزنه فقط یه اموزش تو نت هست با باکس chimera سرت میزنه اوکی میشه بردم پیش همکاری که این باکسو داشت سرت زد سیم 1 انتن میداد دو نه بعد یه پیغام مشکل امنیتی همیشه بالای صفحه میومد که روش میزدی گوشی ریست میشد دوباره میزد فقط تماس اضطراری باید دوباره میبردم سرت میزد تا همونجوری دست و پا شکسته کار کنه نکته ای که میمونه اینه که imei دو سیم هم یکی هست کسی این مشکلو داشته ؟چیکار باید بکنم ؟
آخرین پاسخ توسط REZA4455, -
- 1 پاسخ
- 836 بازدید
سلام گوشی a105f باینری u3 قفل شبکه داره با samkey ارور eng modem میده ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 836 بازدید
در خواست آموزش روت کردن g7102 با اندروید 4.4.2
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 836 بازدید
سلام به همه دوستان کسی این رام رو داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 2 پاسخ
- 836 بازدید
سلام دوستان یه c5000 هست الگو داره و crom servise هم فعاله دوستان میتونن کمک کنن؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 3 پاسخ
- 835 بازدید
باسلام درود گوشی فوق مشتری آورده مشکل سریال داشت قط شده بود الان سریال خودشو رایت کردم ولی وضعیتimei cert:fail هستش خیلی گیرم کسی راهنمایی کنه ممنون میشم درضمن این گوشی تو محیط دانلودینگ i9300i زده ولی تو محیط ریکاوریi9301i زده اندروید روی گوشی هم 4.4.2 هست ؟؟؟؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 835 بازدید
دوستان J100h ds هست میخوام فایل بوت رو رایت کنم و با iroot روت کنم اما موقع رایت فایل با اودین failed میده لاگ <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> boot.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/024> Added!! <ID:0/024> Odin v.3 engine (ID:24).. <ID:0/024> File analysis.. <ID:0/024> SetupConnection. <ID:0/024> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 2 پاسخ
- 835 بازدید
با سلام این گوشی رو مشتری ریست کرده بود frp داشت با کامینشن frp رو برداشتم رام 5 فایل زدم بالا اومده اما الان انتن ندارم no servise هستش سریال بیس سالمه ممنون میشم راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط tmp peyman,