تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 678 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 2 پاسخ
- 678 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G532F 2018 با اندروید 8 رو میخام رمز عبورشو بردارم با باکس bst و اودین از طریق رایت فایل passwordRemover میزنم از ریکاوری مد ولی جواب نمیده(اررور fail mount میده).لطفا راهنمائی کند؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 0 پاسخ
- 678 بازدید
یک سری ریکاوری سامسونگ Index of ./VolcanoBox/Samsung_Recovery/
آخرین پاسخ توسط faramarzi, -
- 1 پاسخ
- 678 بازدید
در این روش نیاز به نصب کاستوم ریکاوری روی گوشی دارید که با یک سرچ ساده میتونید کاستوم ریکاوری مخصوص گوشی خودتون رو پیدا کنید و روی گوشی نصب کنید ۱: این روش احتمالا برای تمامی گوشی های اندرویدی که کاستوم ریکاوری روی آنها نصب میشه جواب بده ۲: برای نصب کاستوم ریکاوری روی دیگر برندها احتمال پاک شدن اطلاعات را داره حالا شروع میکنیم ابتدا فایل remove android lock رو دانلود کنید و به مموری انتقال بدید مموری را رو گوشی قرار دهید و وارد محیط ریکاوری شوید در محیط ریکاوری گزینه install zip from sdcard را انتخاب کنید داخل مموری فایل remove android lock رو انتخاب کنید و نصب کنید بعد از انجام عملیات بالا گزینه reboot system now رو انتخاب کنید تا گوشی ریستارت بشه ب…
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 1 پاسخ
- 678 بازدید
سلام و درود خدمت دوستان عزیز فایلی یا هر چیزی دیگه که بتونه این مدل را فارسی کنه میخام ... Model = G900V Android Version = 6.0.1 G900VVRU2DPD1_G900VVZW2DPD1_G900VVRU2DPD1_HOME.tar.md5 با دانگل EFT در اندروید 5.0 فارسی کرد اما مخاطبین و بخش تماس پاک شد که مجبور شدم با رام فلشش کنم ... و در اندروید 6 فایل روت نیست که بتونم این را با EFT فارسی کنم کسی راه داره لطفا اراه بده ممنون ....
آخرین پاسخ توسط siavash sadr, -
- 2 پاسخ
- 678 بازدید
مدل گوشی برای چین هست دوستان اگه سرت دارند ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 677 بازدید
فایل cert سامسونگb360e با لینک مستقیم از جی اس ام دولوپرز خدمت شما
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 677 بازدید
ابتدا با فایل زیر اقدام به روت میکنید : https://download.chainfire.eu/951/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-a8hplte-a8hpltedx-sma800i.zip در ادامه فایل cert رو با z3x رایت می کنید : SM-A800İ_R58G71WV0HR_3530020704987by mastro rami gem flash86 (1) - Download - 4shared - المايسترو ابو الرور
آخرین پاسخ توسط mohsen1987, -
- 0 پاسخ
- 677 بازدید
گاهی موقع به علت خرابی کلید ها ویا هر دلیلی نمیتوانیم گوشی های سامسونگ را به دانلود مد ببریم با این اموزش میتوانید گوشی را به دانلود مد ببری http://uplod.ir/pcgi0a3282vi/Rec001.mpg.htm بعد گوشی را با کام پورت ولکانو وصل کنید
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 677 بازدید
به قسمت mobile networks رفته سپس access point names را میزنیم وارد تنظیمات apn شده بر روی گزینه apntype رو زده تیک های default.mms.supl رو زده و سپس ذخیره کنید و تمام. اگر گزینه apntype خالی بود default,mms,supl رو دستی تایپ کنید و ذخیره کنید.
آخرین پاسخ توسط latif1369, -
- 0 پاسخ
- 677 بازدید
تاپیک کلیه فایل sboot تست شده سری G @@@@@@@@@@@@@2@@@@@ با عرض سلام خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم در این تاپیک قست دارم تمامی فایل SBOOT تست شده توسط خودم در این تاپیک قرار بدم برای باز کردن قفل FRP بدون دردسر
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 0 پاسخ
- 676 بازدید
J260F ENG FILE BIT3 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U3 U3ASF2 8M DOWNLOAD J260F ENG MODEM U3 U3ASF2 14M DOWNLOAD J260F ENG RECOVERY U3 U3ASF2 12M DOWNLOAD J260F ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive J260F ENG BOOT U1 U1ARG5 8M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 676 بازدید
گوشی رو ارم موند بود فلش کردم حالا سیم کارت انداختم ثبت نشده رو شبکه میزنه. رایت فایل سرت و Efsزدم مشکل حل نشد لطفا راهنمایی کنید
آخرین پاسخ توسط gebal, -
- 0 پاسخ
- 676 بازدید
سلام رام s8600 نیازمندم
آخرین پاسخ توسط ahmad006, -
- 1 پاسخ
- 676 بازدید
در این تاپیک اموزش هارد ریست تمامی گوشی های سامسونگ قرار میگیرد
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 1 پاسخ
- 675 بازدید
با سلام گوشی واسه انلاک شبکه اومد انلاکش کردم الان NO services ریست efs کردم سرت رایت کردم repair هم کردم بازم توفیقی نداشت ؟ اساتید لطفا راهنمایی کنید بیس باند و سریالشم اوکیه
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
خرید فایل
توسط mansourhelfi- 1 پاسخ
- 675 بازدید
سلام من یه فایل خرید از سایت لینک ااول که اومد دانلود نکردم حالا هر چه میخام دانلود کنم میگه ایپیتون تغییر یافته لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
دوستان عزیز شما میتونین بعد از روت و دستکاری پوشه ی csc اینکار رو دستی انجام بدین.اما بعد از حذف این پوشه گاها گوشی دچار بوت لوپ میشه که عیبه... اما با دانگل bst میشه اینکار رو کرد. Samsung/scan/misc/enable all languages اگر دچار مشکل شدید به عکسی که اسکرین شات شده مراجعه کنید.متشکر Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط jandz, -
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
برای برطرف کردن مشکل وای فای گوشی سامسونگ گرند ۲ یاG7102 به این شکل عمل کنید: فایل ضمیمه را دانلود کنید گوشی را در حالت دانلودینگ قرار دهید فایل را با نرم افزار Odin روی گوشی رایت کنید از طریق ریکاوری گوشی را وایپ کنید و نتیجه کار را ببینید GSM-DEVELOPERSً@*&،ااً@*&،454ً@*&،00
آخرین پاسخ توسط peiman.rps, -
- 0 پاسخ
- 675 بازدید
*** آموزش کالیبراسیون تاچ در گوشیهای g920 سامسونگ *** برای کالیبراسیون تاچ در گوشیهای سری G920 سامسونگ کافیست #2663#* رو شماره گیری نمایید و گزینه Tsp Firmware Update (General) رو بزنید در پایان عملیات عبارت Pass رو مشاهده خواهید نمود. دقت نمایید در حین عملیات آپدیت اصلا به تاچ دست نزنید
آخرین پاسخ توسط mehrzad0028, -
- 1 پاسخ
- 674 بازدید
امروز اموزش انلاک گوگل اکانت n920c رو با روشی اسان در اختیارتون قرار میدم ابتدا گوشی رو با این فایل فلش کرده و در مرحله بعد گوشی رو با اخرین ورژن z3x انلاک میکنیم اینم لاگ عملکرد خدمت عزیزان
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 1 پاسخ
- 674 بازدید
سلام دوستان روی گوشی سامسونگ نوت 3 یه نرم افزار مخفی کردن فایل ها به اسم فولدر لوک زدم. یه سری عکس زدم داخلش بعد از یه مدت که اندرویید رو آپدیت کردم، وقتی داخل اون نرم افزار فولدر لوک میشم عکس های قبلی رو نمایش نمیده فقط به جاشون چندتا آیکن عکس گذاشته این تصاویر را چطوری باید برگردونم؟
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 2 پاسخ
- 674 بازدید
سلام لانچر s8 روی گوشی نصب نمیشه میگ یه نرم افرار با همچین اسمی هست چیکار کنم ک bixby فعال کنم؟
آخرین پاسخ توسط Shaahin, -
- 3 پاسخ
- 674 بازدید
درخواست روت گوشی g928i برای فارسی سازی
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 674 بازدید
آنلاک قفل جمیل سامسونگ s5830i با دانگل آواتار قابل توجه خیلی ها که قبول نداشتند گذاشته شده... =P~=))=))
آخرین پاسخ توسط sfri.arash,