تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 813 بازدید
T827V ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive T827V ENG BOOT U1 U1AQE1 14M DOWNLOAD T827V ENG MODEM U1 U1AQE1 37M DOWNLOAD T827V ENG RECOVERY U1 U1AQE1 16M DOWNLOAD T827V ENG FILE BIT0 Version SIZE LINK_GDrive T827V ENG BOOT U0 U0AQB9 14M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 3 پاسخ
- 812 بازدید
سلام دوستان این مشکل خیلی اذیتمون ظاهرا هم به راحتی اوکی نمیشه دوستان این گوشی قفل جیمیل داشته اندرویدش هم 5.1.1 بوده که با sidesync اوکی نشد خواستم دانگرید کنم که اررور binarey3 و غیره رو داد بعد یه فایل 5.1.1 آنزیپ کردمو وفایل های modem و sboot پاک کردم وفلش کردم که الان رو دانلود مد میره ولی روشن میکنی یه آرم میاد و میره بعدصفحه سیاه میشه البته سیستم شناسایی میکنه یعنی روشنه نمیدونم چیکارش کنم دوستان لطفا کمک کنن
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 2 پاسخ
- 812 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G532F 2018 با اندروید 8 رو میخام رمز عبورشو بردارم با باکس bst و اودین از طریق رایت فایل passwordRemover میزنم از ریکاوری مد ولی جواب نمیده(اررور fail mount میده).لطفا راهنمائی کند؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 1 پاسخ
- 812 بازدید
در خواست آموزش روت کردن g7102 با اندروید 4.4.2
آخرین پاسخ توسط MR.Majid, -
- 1 پاسخ
- 812 بازدید
سلام کسی از دوستان فایل bl برای ریست FRP N910g نداره ؟؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 0 پاسخ
- 812 بازدید
با سلام. ممنون میشم از دوستان و همکاران فایل سرت و efs سامسونگ A800I رو که خودشون رید گرفتن قرار بدن.ضروریه.ممنونم.
آخرین پاسخ توسط asaad, -
- 0 پاسخ
- 811 بازدید
فایل زیر رو با اودین یا z3x رایت کنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 1 پاسخ
- 810 بازدید
با عرض سلام درخواست سرت سالم و تست شده برای g570f رو داشتم ممنون میشم اگه لطف کنید.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 2 پاسخ
- 810 بازدید
سلام لانچر s8 روی گوشی نصب نمیشه میگ یه نرم افرار با همچین اسمی هست چیکار کنم ک bixby فعال کنم؟
آخرین پاسخ توسط Shaahin, -
- 1 پاسخ
- 810 بازدید
سلام دوستان همونطور که اطلاع دارید این گوشی و تمام گوشی هایی که اندروید 5.1.1 به بالاتر رو دارند بعد از فرمت یا فلش به مشکل گوگل اکانت یا همون frp برخورد میکنند...مشکل بزرگی نیست اما مشکل کوچیکی هم نیست...چه بسا افرادی که با دانگرید اندروید 6 به 5.1.1 برای از بین بردن frp گوشی بریک شده...پس بهتره تجربه هامون رو همینجا به اشتراک بزاریم تا همه استفاده کنند... گوشی A800i اگه اندروید 6 باشه راه حل قطعی نداره تا بدون دانگرید اکانت گوگل رو برداشت...پس برای دور زدن frp باید ابتدا با فایل ap ورژن A800IXXU2AOJ6_OLB2AOJ6_v5.1.1_Repair_Firmware.zip گوشی رو فلش کنید. دقت کنید که فقط با فایل ap فلش کنید که شامل system و recovery و boot هست حالا گوشی رو یه بار وایپ کنید...الان گوش…
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 1 پاسخ
- 810 بازدید
در این تاپیک اموزش هارد ریست تمامی گوشی های سامسونگ قرار میگیرد
آخرین پاسخ توسط rasol_mohabbat, -
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
با سلام دوستان یه گوشی sm-g610f دارم می خواستم روتش کنم بعد از رایت فایل رفته روی لوگو.. فایل کاستوم TWRP برای این مدل تست شده دارید معرفی کنید ... ورژن اندرویدش 8.1 هستش دوم : بعد از اینکه فایل درست را رایت کنم گوشی از حالت لوگو خارج خواهد شد یا باید رامشو بگیرم...
آخرین پاسخ توسط david2018, -
- 1 پاسخ
- 809 بازدید
سلام دوستان باینری2 هست با کامبین زدم منتها فایل های دیتا و تیک برمیدام رو ارم هنگ میکنه .....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 809 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری EK - GC در این پست قرار داره EK-GC100 - 4.1.1 http://download.chainfire.eu/283/CF-Root1/CF-Auto-Root-gd1-gd1xx-ekgc100.zip?retrieve_file=1 EK-GC200 - 4.3 http://download.chainfire.eu/414/CF-Root1/CF-Auto-Root-sf2wifi-sf2wifixx-ekgc200.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 809 بازدید
سلام به همه دوستان کسی این رام رو داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
سلام گوشی سامسونگ S4 دارای مدل عددی I9500 الان حالت شبکه فقط 3G هست . به گفته همکاران این مدل با فلش قابلیت 4G هم پیدا میکن . اگر چنین چیزی صحت داره کدام ورژن فلش کنم قابلیت 4G به گوشی اضافه کنه ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid, -
- 0 پاسخ
- 808 بازدید
نرم افزاری برای رایت فایل UPDATE.APP هواوی در حالت edl(9008) Huawei Unbricker.rar
آخرین پاسخ توسط majid_mofrad, -
- 2 پاسخ
- 808 بازدید
سلام دوستان یه c5000 هست الگو داره و crom servise هم فعاله دوستان میتونن کمک کنن؟
آخرین پاسخ توسط vahid6630, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
اموزش حل مشکل emergency call سامسونگ i9300 با باکس اوکتا از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که بعد اپدیت این مدل از گوشی با مشکل ثبت نشده از شبکه مواجه شدن کافیست گوشی را روت و با باکس اوکتا اقدام به ریپیر کنن موفق باشید...
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
دوستان سلام من تازه وارد انجمن شدم که در خدمتتون باشم این آموزش با عکس هست البته برنامه یکی از دوستان گذاشته من فقط آموزش و میذارم
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 3 پاسخ
- 807 بازدید
نیازمند فایل ریکاوری و cfrootبرایsm-j3110
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 1 پاسخ
- 807 بازدید
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
نرم افزار انلاک کد و پترین برای اندروید دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
فایلهای روت اندرید 9 باینری 4 و 5 اضافه شدند فایلها توسط خودم درست شدن و تست شده هستند http://root.gsm-developers.com/j730f-root/
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 807 بازدید
تاپیک کلیه فایل sboot تست شده سری G @@@@@@@@@@@@@2@@@@@ با عرض سلام خسته نباشید خدمت دوستان عزیزم در این تاپیک قست دارم تمامی فایل SBOOT تست شده توسط خودم در این تاپیک قرار بدم برای باز کردن قفل FRP بدون دردسر
آخرین پاسخ توسط MR.Majid,