تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 1 پاسخ
- 764 بازدید
سلام یه گوشی j701f دارم prenormal هست 7 روزم صبر کردم نشد گزینه oem:on هست چجوری off میشه دانگل چمیرا هم انلاک oem زدم ارور داد
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 1 پاسخ
- 764 بازدید
با عرض سلام درخواست سرت سالم و تست شده برای g570f رو داشتم ممنون میشم اگه لطف کنید.
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 3 پاسخ
- 764 بازدید
سلام و درود دوستان عزیز. گوشی j200h برام اوردن که گالری متوقف میزد بعد رایت فایل از ارم سامسونگ بالا نیومد چندتا تک و چهار فایل هم زدم ممنون میشم راهنمایی کنین؟
آخرین پاسخ توسط diplomat, -
- 0 پاسخ
- 764 بازدید
T827V ENG FILE BIT1 Version SIZE LINK_GDrive T827V ENG BOOT U1 U1AQE1 14M DOWNLOAD T827V ENG MODEM U1 U1AQE1 37M DOWNLOAD T827V ENG RECOVERY U1 U1AQE1 16M DOWNLOAD T827V ENG FILE BIT0 Version SIZE LINK_GDrive T827V ENG BOOT U0 U0AQB9 14M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 764 بازدید
نحوه حذف کردن قفل FRP Samsung Galaxy S7 & S7 دانلود. دوستان ببخشید که ترجمه نکردم خودتون زحمت شو بکشید Connect Wifi On Phone After Factory Reset ( Startup Menu Download SideSync From Here and Install On Your PC First. After Install Open SideSync and Connect USB To Phone ( Phone In Normal Mode After Connect USB A PopUp Menu Will Appear Now Select Browser or Chrome. Now GoTo Galaxy Apps From Your Browser Or Chrome. Press Agree In Galaxy Apps. Select Search In Galaxy Apps and Type/Find Any Launcher and Download It. Phone Will After Ask For Signup or Signin. Now Make New Samsung Account Or Use Your Existing Samsung Account to Signin. Af…
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 1 پاسخ
- 763 بازدید
درود بر همه این مدل گوشی با این مشخصات اومده و وای فایش کار نمیکنه ولی بلوتوث کار میکنه من 2 تا فایل زدم ولی بازم همونه کسی میدونه راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
فایل زیر رو با اودین یا z3x رایت کنید لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
- 0 پاسخ
- 763 بازدید
با سلام احتمالا خیلی از همکاران و دوستان با این مشکل برخورد کرده اند که این مدل رو ورژن 4.4.2 دچار این مشکل شده و با فلش حل نشده آموزشی کاملا ساده و کاربردی برای شما ارائه میکنیم که مشکل رو حل میکنه البته راهکارهای دیگه هم ارائه شده که نیاز به باکس داره ولی این روش بدون باکس هستش خب برای حل این مشکل ابتدا گوشی رو روت کنید. سپس نرم افزار root explorer رو نصب کنید. حال به آدرس زیر برید. ( البته مدل دسترسی rw باشه ) device > system > build.prop حال باید فایل زیر رو ادیت کنید. پس باید فایل رو باز کنید. در ro.securestorage.support باید نوشته مطابق نوشته های زیر باشه ro.securestorage.support=true حال تبدیل کنید به : Ro.securestor…
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 763 بازدید
سلام دوستان همونطور که اطلاع دارید این گوشی و تمام گوشی هایی که اندروید 5.1.1 به بالاتر رو دارند بعد از فرمت یا فلش به مشکل گوگل اکانت یا همون frp برخورد میکنند...مشکل بزرگی نیست اما مشکل کوچیکی هم نیست...چه بسا افرادی که با دانگرید اندروید 6 به 5.1.1 برای از بین بردن frp گوشی بریک شده...پس بهتره تجربه هامون رو همینجا به اشتراک بزاریم تا همه استفاده کنند... گوشی A800i اگه اندروید 6 باشه راه حل قطعی نداره تا بدون دانگرید اکانت گوگل رو برداشت...پس برای دور زدن frp باید ابتدا با فایل ap ورژن A800IXXU2AOJ6_OLB2AOJ6_v5.1.1_Repair_Firmware.zip گوشی رو فلش کنید. دقت کنید که فقط با فایل ap فلش کنید که شامل system و recovery و boot هست حالا گوشی رو یه بار وایپ کنید...الان گوش…
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 2 پاسخ
- 762 بازدید
با سلام گوشی سامسونگ G532F 2018 با اندروید 8 رو میخام رمز عبورشو بردارم با باکس bst و اودین از طریق رایت فایل passwordRemover میزنم از ریکاوری مد ولی جواب نمیده(اررور fail mount میده).لطفا راهنمائی کند؟
آخرین پاسخ توسط Amirmohammad313313, -
- 1 پاسخ
- 762 بازدید
سلام دوستان باینری2 هست با کامبین زدم منتها فایل های دیتا و تیک برمیدام رو ارم هنگ میکنه .....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 3 پاسخ
- 762 بازدید
سلام و درود یه کاستوم رام خوب و تست شده برای گوشی i9300 لازم دارم که مشکلات نصب نکردن برنامه (مشکل تجزیه بسته)رو حل کنه اگه دارید ممنون میشم لینک بدید
آخرین پاسخ توسط mohsen8, -
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
برند سامسونگ: Samsung Galaxy S5 Samsung Galaxy S5 Mini Samsung Galaxy S5 Active Samsung Galaxy S5 Sport Samsung Galaxy S4 Samsung Galaxy S4 Active Samsung Galaxy S4 Mini Samsung Galaxy S4 GPE Samsung Galaxy Grand Prime Samsung Galaxy Alpha Samsung Galaxy TabPro 8.4 Samsung Galaxy TabPro 10.1 Samsung Galaxy TabPro 12.2 Samsung Galaxy Tab S 8.4 Samsung Galaxy Tab S 10.5 Samsung Galaxy A5 Samsung Galaxy A3 Samsung Galaxy Note 4 Samsung Galaxy Note Edge Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy Note 3 Neo Samsung Galaxy S3 Samsung Galaxy Note 2 برند سونی: Sony Xperia Z1 Sony…
آخرین پاسخ توسط milad, -
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
سلام دوستان گوشی s7262 سیم کارت شناسایی نمیکنه فقط تماس اظطراریه با چهار فایل فلش کردم درست نشد فایل مودم نداره درست بشه
آخرین پاسخ توسط tifo02, -
- 0 پاسخ
- 762 بازدید
با سلام دوستان خیلی از همکاران توی رایت سریال این مدل مشکل دارن. این مشکل به راحتی با این روض قابل حله. ابتدا یه عایق مثل تصویر زیر روی این پایه از باطری بزارین. حالا باکس BST رو اجرا کنید بعد از انتخاب مدل و روت بودن گوشی حتما یبار در سربرگ Service گوشی رو reset msl کنید و بعد با کابل uart گوشی رو super imei کنید. تمام. اینم لاگ عملکرد خود من Scanning devices ... 1 found dev[1] Manufactory: SAMSUNG Model: SM-G530H Hardware: QCOM Mode: normal Detect 1 USB devices not install driver Bypass MSL ... done Time used : 6.8 s Connect to device ... Device Authentication ... Writing IMEI ... Writing IMEI certific…
آخرین پاسخ توسط MR.Shafiei, -
- 0 پاسخ
- 761 بازدید
سلام فایل مودم برای آنلاک و ریپیر سریال سامسونگ A10 U3 ENG Modem (A105F-FD-G-M) U3 For Unlock And Repair-masoud.rar
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 1 پاسخ
- 761 بازدید
دوستان J100h ds هست میخوام فایل بوت رو رایت کنم و با iroot روت کنم اما موقع رایت فایل با اودین failed میده لاگ <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> boot.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/024> Added!! <ID:0/024> Odin v.3 engine (ID:24).. <ID:0/024> File analysis.. <ID:0/024> SetupConnection. <ID:0/024> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 1 پاسخ
- 761 بازدید
با سلام.... من هر کاری کردم این گوشی فارسی نشد....روت-مورلوکال-لنگویج-... ممنون میشم اگه فایلی چیزی براش داره محبت کنه
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
دوستان سلام من تازه وارد انجمن شدم که در خدمتتون باشم این آموزش با عکس هست البته برنامه یکی از دوستان گذاشته من فقط آموزش و میذارم
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 1 پاسخ
- 760 بازدید
در خواست راهنمایی برای باز کردن قفل جیمیل برای سامسونگ j500h
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
سلام با استفاده از فایل زیر دوستانی که بعد فلش یا دانگرید دچار مشکل فوق میشوند به راحتی ترمیم رو انجام دهید. دانلود
آخرین پاسخ توسط ehsan_hd, -
- 0 پاسخ
- 760 بازدید
Samsung Root For All Devices [Request Here] Updated 7/28/2016 دانلود
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
با سلام در اکثر گوشی های اندروید 5 با این که برنامه SideSync اونها رو میاره بالا وQuickShortcutMaker.apk رو نصب کنید ولی قسمت وارد کردن ایمیل نمیاد راه حل این مشکل میتونید با این برنامه راحت حل کنید Google Account قبل از اینکه QuickShortcutMaker.apk نصب کنید برنامه که بالا قرار دادم نصب کنید بعدش Quick نصب کنید موفق باشید.
آخرین پاسخ توسط sbr0651, -
- 2 پاسخ
- 759 بازدید
درود دوستان عزیز این گوشی j260f را برای استفاده مشتری میخواد ب بچه اش بده ولی نمیخواد به وای فای وصل بشه دوستان چ پیشنهادی میشه؟
آخرین پاسخ توسط mohsenfirewall, -
- 0 پاسخ
- 759 بازدید
سلام گوشی سامسونگ S4 دارای مدل عددی I9500 الان حالت شبکه فقط 3G هست . به گفته همکاران این مدل با فلش قابلیت 4G هم پیدا میکن . اگر چنین چیزی صحت داره کدام ورژن فلش کنم قابلیت 4G به گوشی اضافه کنه ؟
آخرین پاسخ توسط Sayedhamid,