تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 818 بازدید
خاموش کردن قفل FRP سامسونگ J210F با Z3X PRO ******************************************** سلام بر همه فایل زیر رو از تب CP اودین روی گوشی رایت کنید با Z3X ریست FRP بزنید تمام J210F_FRP_Remove GSM-DEVELOPERS.IR
آخرین پاسخ توسط jalilzadeh, -
- 3 پاسخ
- 818 بازدید
سلام خدمت اساتید این گوشی 4جی رو ساپورت میکنه و در تنظیماتش هم lte/3g رو داره ولی با هیچ سیمی اینترنتش بالاتر از e نمیشه دوستان راه حلشون چیه؟
آخرین پاسخ توسط eza68, -
- 0 پاسخ
- 818 بازدید
با سلام و خسته نباشيد لاگ انلاك شبكه گوشي G901F از طريق باكس Z3X http://uupload.ir/files/5tw9_g901f.jpg ابتدا فايل فاي ريكاوري زير را دانلود كرده و با اخرين ورژن اودين رايت كنيد http://vip.opload.ir/vipdl/94/10/vahid_mahmeh/g901f-cwm-recovery-6-0-5-1-1130-.rar سپس فايل S*U*P*E*R USER را دانلود كرده و از طريق ريكاوري نصب كرده vip.opload.ir/vipdl/94/7/vahid_mahmeh/BETA-SuperSU-v2-49.zip و بعد كد *#0808#(ستاره مربع صفر هشت صفر هشت مربع) را شماره گيري كرده گزينه DM+MODEM+ADB را انتخاب ميكنيم سيستم گوشي رو به حالت كام پورت شناسايي كرده و با Z3X آنلاك ميكنيم
آخرین پاسخ توسط vahid_mahmeh, -
- 0 پاسخ
- 817 بازدید
درود دوستان اگه کسی نیاز به اپل آیدی داره و نتونسته بسازه آدرس ایمیل و رمز پیشنهادیشو برام خصوصی ارسال کنه بعد از ساخت پیامی به ایمیل شما میاد که باید با استفاده از رمز و ایمیل اپل ایدی خودتون رو وریفای کنید... سعی میکنم حداکثر تا دوروز براتون بسازم انجمن gsm همیشه برترین
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 1 پاسخ
- 817 بازدید
سلام دوستان نرم افزاری که بعد از فلش و فرمت بشه بازیابی کرد اگه سراغ دارن لطف کنن sam-tab3
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 1 پاسخ
- 817 بازدید
سلام یه گوشی j701f دارم prenormal هست 7 روزم صبر کردم نشد گزینه oem:on هست چجوری off میشه دانگل چمیرا هم انلاک oem زدم ارور داد
آخرین پاسخ توسط mohsen20, -
- 0 پاسخ
- 817 بازدید
از اسمش مشخصه که کارش چیه انلاک جیمیل و پترن دانلود
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
خرید فایل
توسط mansourhelfi- 1 پاسخ
- 817 بازدید
سلام من یه فایل خرید از سایت لینک ااول که اومد دانلود نکردم حالا هر چه میخام دانلود کنم میگه ایپیتون تغییر یافته لطفا کمک کنید
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 0 پاسخ
- 817 بازدید
نحوه حذف کردن قفل FRP Samsung Galaxy S7 & S7 دانلود. دوستان ببخشید که ترجمه نکردم خودتون زحمت شو بکشید Connect Wifi On Phone After Factory Reset ( Startup Menu Download SideSync From Here and Install On Your PC First. After Install Open SideSync and Connect USB To Phone ( Phone In Normal Mode After Connect USB A PopUp Menu Will Appear Now Select Browser or Chrome. Now GoTo Galaxy Apps From Your Browser Or Chrome. Press Agree In Galaxy Apps. Select Search In Galaxy Apps and Type/Find Any Launcher and Download It. Phone Will After Ask For Signup or Signin. Now Make New Samsung Account Or Use Your Existing Samsung Account to Signin. Af…
آخرین پاسخ توسط موبایل حسین, -
مشکل سریال g570f
توسط eza68- 2 پاسخ
- 816 بازدید
سلام حدمت دوستان و اساتید گوشی مذکور انتن اضطراری شده چک گردم سریالش ۰۱ شده بدون z3x راهی هست ترمیمش کنم
آخرین پاسخ توسط wahid26, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
به قسمت mobile networks رفته سپس access point names را میزنیم وارد تنظیمات apn شده بر روی گزینه apntype رو زده تیک های default.mms.supl رو زده و سپس ذخیره کنید و تمام. اگر گزینه apntype خالی بود default,mms,supl رو دستی تایپ کنید و ذخیره کنید.
آخرین پاسخ توسط latif1369, -
- 0 پاسخ
- 816 بازدید
عرض سلام و ادب فایل cert سالم گوشی A510fd لینک دانلود
آخرین پاسخ توسط siahishab, -
- 1 پاسخ
- 815 بازدید
s8 or s8plus root.rar
آخرین پاسخ توسط originalmobileorg, -
- 1 پاسخ
- 815 بازدید
با سلام درود اندروید 7 باینری u2 frp on هست و eng-root واسش پیدا نکردم اطلاعات تو گوشی واسه مشتری خیلی مهمه به هیچ وجه نمیخوام ریسک کنم راه حلی هست اساتید محترم ؟
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 3 پاسخ
- 815 بازدید
خسته نباشید از هر برنامه ای بگین استفاده کردم یا ساپورت نمیکنن یا بکاپ میگیرن هم در رایت ارور میدن از cmd بگیر تا android dump toll و هر چی گذاشتین به بیت هم دقت کردم به ext4 دقت کردم و بر چی فک کنید دقت کردم ولی بازم بکام نمیگیره اگرم بگیره ارور میده با cmd هم حجم رو خیلی زیاد نشون میده مدل های g5520 c5010 c7010 اینارو میخوام بگیرم ک نمیشه خواهش میکنم کمک کنید ممنون
آخرین پاسخ توسط ahmadnamdari, -
- 0 پاسخ
- 815 بازدید
اضافه کردن زبان فارسی به قسمت زبان های گوشی g351 سامسونگ با رایت csc فایل فارسی
آخرین پاسخ توسط sajadsol, -
- 0 پاسخ
- 814 بازدید
درود ب همه اساتید و همکاران... اول گوشی رو با مشخصه a260gddsaaud1 فلش و با همین فایل روت کنید و با ابزار ترمیم سریال کنید... 👇👇 https://drive.google.com/file/d/1pLcd_qZZFwVj5Sd1RHMxYnxWzrzvKi3s/view 👽🎓
آخرین پاسخ توسط amin.gsm, -
- 1 پاسخ
- 814 بازدید
درود بر همه این مدل گوشی با این مشخصات اومده و وای فایش کار نمیکنه ولی بلوتوث کار میکنه من 2 تا فایل زدم ولی بازم همونه کسی میدونه راهنمایی کنه
آخرین پاسخ توسط موبایل الیکا, -
روت j5108 5.1.1
توسط t20mobile- 0 پاسخ
- 814 بازدید
J5108
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 0 پاسخ
- 814 بازدید
سلام فایل مودم برای آنلاک و ریپیر سریال سامسونگ A10 U3 ENG Modem (A105F-FD-G-M) U3 For Unlock And Repair-masoud.rar
آخرین پاسخ توسط masoud, -
- 0 پاسخ
- 814 بازدید
با سلام خدمت همکاران گرامی اول فایل رو دانلود Download فایل شامل یک رام اندروید 6 که با آن گوشی رو دانگرید کنید بعد فایل کامبینیشن رو رایت کنید و قفل OEM رو فعال کنید " توجه " وقتی که گوشی از اندروید 7 به 6 دانگرید میشه و همچنین Parch level با مشکل توقف پی در پی برنامه ها روبه رو میشید که با یک ریست حل میشه در صورت چنین مشکلی فایل کامبنیشن رو با خیال راحت رایت کنید [ATTACH=CONFIG]1551[/ATTACH]
آخرین پاسخ توسط PcCo, -
- 3 پاسخ
- 814 بازدید
سلام مشتری گوشی ذکر شده رو اورده طبق گفته هاش چند روزیه باتری گوشیش خراب شده (باد کرده) و با این وضعیت باهاش کار کرده دیروز گوشی توی دستش خاموش شده و روشن نمیشه فقط بعضی وقتا روشن که میشه روی آرم میمونه ... توی ریکاوری میره اما وایپ که میکنم ارور های متعدد قرمز رنگ میده لطفا راهنمایی بفرمایید که سخت افزار هست یا نرم افزار؟ ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط sanjabak1368, -
- 0 پاسخ
- 813 بازدید
فایل روت تست شده J730GM http://www.mediafire.com/file/riz9byenau1o68a/boot root.zip https://www.apkmirror.com/apk/codingcode/supersu/supersu-2-79-release/supersu-2-79-android-apk-download/
آخرین پاسخ توسط hamidooooo, -
- 1 پاسخ
- 813 بازدید
با سلام.... من هر کاری کردم این گوشی فارسی نشد....روت-مورلوکال-لنگویج-... ممنون میشم اگه فایلی چیزی براش داره محبت کنه
آخرین پاسخ توسط Cortana, -
- 2 پاسخ
- 813 بازدید
سلام نیاز به رام گوشی g6000 دارم بیلد نامبر g6000zcu2bpa1
آخرین پاسخ توسط masoud,