تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
- 0 پاسخ
- 682 بازدید
با سلام این روش ساده ترین روش تبدیل فایله کافیه فایلی که گذاشتمو دانلود واونو اکسترک کنید بعد فایل imgرو داخل پوشه ای که فایل Runme.bat وجود داره بزارید بعد Runme.bat را اجرا کنین به همین سادگی خودش تبدیل میکنهB-) متاسفانه نتونستم تو اپلود سنتر انجمن اپلود کنمش شرمنده باز s_Recovery_img2tar_odin_maker - Download - 4shared - Dan Optimus
آخرین پاسخ توسط mehrdad.lovely, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
با سلام اساتید گوشی فلش میخاستم بکنم موقع فلش روی system موند 1 ساعت و رایت نمیشد.به ناچار دراوردم و فایل pit به تنهایی رایت کردم.الان روی دانلود مود نمیره.فقط روی ارم galaxy win میمونه....در ضمن کابل دانلودینگ ندارم ولی نرم افزارهای دانلودینگ که استفاده میکردم ارور میده و نمیشناسه گوشی رو....چکار کنم؟چجور ببرم دانلود مود؟
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
مشکل انتن n910c
توسط iraj- 0 پاسخ
- 681 بازدید
سلام قبلا انتن نمیاورد یا علامت انتن گرد میشد با cert درست شد اما قبل مسائل ریجستری..باز الان هم اینطوری شده انتن کم وزیاد و خیلی مواقع کلا میره ....دوستان کسی تجربه داره تو این مورد....
آخرین پاسخ توسط iraj, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
لینک دانلود Free Web Hosting | Free File Hosting | Share Documents Online | Mp3 Songs Download
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
سلام این گوشی رو نداشتم ولی فکر کنم فارسی بهش اضافه شده SM-G935W8-PI1-MULTILUNGUAGE-OBEIDA KHARAT-MOHAMAD AMRI PASS:easy-firmware.com اگه تست کردین و فارسی داشت خبر بدین تا عنوان رو عوض کنم
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
سلام دوستان نرم افزاری که بعد از فلش و فرمت بشه بازیابی کرد اگه سراغ دارن لطف کنن sam-tab3
آخرین پاسخ توسط M@HDi, -
- 2 پاسخ
- 681 بازدید
سلام جریان کشی در حالت خاموش 5 صدم بدون ضربه و رطوبت i9060 ممنون میشم راهنمایی کنین
آخرین پاسخ توسط ILYA20, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
سلام به اساتید محترم یه g530h سامسونگ برام اومده فلش نمیگیره با چندتا فایل مختلف تست کردم چه تک فایل چه چهار فایل چه با پیت همش ارور میده میشه راهنماییم کنید.
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
سلام یه Galaxy J500h رو با bst ترمیم سریال کردم حالا آنتن نمیده و پیغام not registered on network میاد موقع تماس qcn و nvm و sec هم رایت کردم حل نشد فقط موقعی که efs رایت میکنم انتن بالا میاد ولی خب با سریال قبلی میاد ممنون میشم راهنمایی کنید !!!
آخرین پاسخ توسط reza_2344, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
https://www.mediafire.com/folder/f107j4gfa670b/n900
آخرین پاسخ توسط jazireh, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
درود دوستان سرت کلین J320H دوسیم کارت به همراه EFS خدمت شما عزیزان لینک CERT J320H
آخرین پاسخ توسط علیرضا شاهرخی, -
- 0 پاسخ
- 681 بازدید
آموزش حل رو آرم سامسونگ e1207t با باکس ufs
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
- 2 پاسخ
- 681 بازدید
سلام به همه دوستان کسی این رام رو داره ممنون میشم
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 681 بازدید
سلام دوستان همونطور که اطلاع دارید این گوشی و تمام گوشی هایی که اندروید 5.1.1 به بالاتر رو دارند بعد از فرمت یا فلش به مشکل گوگل اکانت یا همون frp برخورد میکنند...مشکل بزرگی نیست اما مشکل کوچیکی هم نیست...چه بسا افرادی که با دانگرید اندروید 6 به 5.1.1 برای از بین بردن frp گوشی بریک شده...پس بهتره تجربه هامون رو همینجا به اشتراک بزاریم تا همه استفاده کنند... گوشی A800i اگه اندروید 6 باشه راه حل قطعی نداره تا بدون دانگرید اکانت گوگل رو برداشت...پس برای دور زدن frp باید ابتدا با فایل ap ورژن A800IXXU2AOJ6_OLB2AOJ6_v5.1.1_Repair_Firmware.zip گوشی رو فلش کنید. دقت کنید که فقط با فایل ap فلش کنید که شامل system و recovery و boot هست حالا گوشی رو یه بار وایپ کنید...الان گوش…
آخرین پاسخ توسط b.sajad1371, -
- 0 پاسخ
- 680 بازدید
آموزش ساخت فایل سامسونگ مخصوص باکس اوکتاپوس توسط باکس اوکتاپوس درود از انجایی که دیده شده کاربران با مشکل فایل مخصوص خود باکس اوکتا مشکل دارن و اونایی که مثل بنده مبتدی هستن بر آن شدیم اموزش رو بصورت تصویری و نحوه تبدیل هر فایلی را به باکس مورد نظر براتون بذاریم امیدوارم مفید بوده باشد... کاملا تصویری خدمت شما با جی اس ام دولوپرز قدرت در دستان شماست موفق باشید =P~=P~=P~
آخرین پاسخ توسط sfri.arash, -
- 2 پاسخ
- 680 بازدید
درود دوستان عزیز این گوشی j260f را برای استفاده مشتری میخواد ب بچه اش بده ولی نمیخواد به وای فای وصل بشه دوستان چ پیشنهادی میشه؟
آخرین پاسخ توسط mohsenfirewall, -
- 0 پاسخ
- 680 بازدید
J400F ENG FILE BIT4 Version SIZE LINK_GDrive J400F ENG BOOT U4 U4ASG1 9M DOWNLOAD J400F ENG MODEM U4 U4ASG1 14M DOWNLOAD J400F ENG RECOVERY U4 U4ASG1 12M DOWNLOAD J400F ENG FILE BIT3 Version SIZE LINK_GDrive J400F ENG BOOT U3 U3ASD1 9M DOWNLOAD …
آخرین پاسخ توسط OREO2018, -
مشکل فلش j500
توسط dj masud- 3 پاسخ
- 679 بازدید
با سلام گوشی برچسب پشت باطری نوشته j500f ولی روی ریکاوری مود زده j500hxxs1ape1 مشکلش هم خاموش و روشن میشه میخام فلش کنم اول اینکه چه فایلی بزنم؟دوم ایمکه fro on هم هست باید چیکار کنم
آخرین پاسخ توسط mehran72m, -
- 1 پاسخ
- 679 بازدید
دوستان J100h ds هست میخوام فایل بوت رو رایت کنم و با iroot روت کنم اما موقع رایت فایل با اودین failed میده لاگ <OSM> Enter CS for MD5.. <OSM> Check MD5.. Do not unplug the cable.. <OSM> Please wait.. <OSM> boot.tar.md5 is valid. <OSM> Checking MD5 finished Sucessfully.. <OSM> Leave CS.. <ID:0/024> Added!! <ID:0/024> Odin v.3 engine (ID:24).. <ID:0/024> File analysis.. <ID:0/024> SetupConnection. <ID:0/024> Can't open the serial(COM) port. <OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
آخرین پاسخ توسط Alir3za, -
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
فایل روت گوشی های سامسونگ سری EK - GC در این پست قرار داره EK-GC100 - 4.1.1 http://download.chainfire.eu/283/CF-Root1/CF-Auto-Root-gd1-gd1xx-ekgc100.zip?retrieve_file=1 EK-GC200 - 4.3 http://download.chainfire.eu/414/CF-Root1/CF-Auto-Root-sf2wifi-sf2wifixx-ekgc200.zip?retrieve_file=1
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 2 پاسخ
- 679 بازدید
نرم افزار شناساییCSC وزبان موجود در رامها ودانلود فایل key ;!8ac4p8eBF2Ub1uz5S1e2rhZQTHqgLblenNlQ4BLfZqs دانلود:https://mega.nz/#!ZgBhkT5Y
آخرین پاسخ توسط e30-851, -
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
با سلام فایل eng root رو از سایت firmware.ir دانلود کردم اندروید 7 هست اما روی لوگو سامسونگ دستگاه مونده نیاز دارم این دستگاه رو روت کنم کسی میتونه کمک کنه؟
آخرین پاسخ توسط mazikhoda, -
- 0 پاسخ
- 679 بازدید
نرم افزار برای یست گوگل اکانت سامسونگ دانلود
آخرین پاسخ توسط Anonymous, -
روت j5108 5.1.1
توسط t20mobile- 0 پاسخ
- 678 بازدید
J5108
آخرین پاسخ توسط t20mobile, -
- 2 پاسخ
- 678 بازدید
با سلام خدمت دوستان عزیز اگر دوستان رام کوک شده برای فارسی این مدل دارن لطفا بزارن اگر روشی برای فارسی کردن یا ریکاوری برای این مدل هست بزارتن در ضمن اندروید 5 هستش و مورکال کامل فارسی نمیشه تنظیمات و بقیه فارسی نیست لطفا راهنمایی بفرمایید باتشکر
آخرین پاسخ توسط royal68,