تعمیرات و مباحث نرم افزاری
مباحث و آموزش های تعمیرات نرم افزاری گوشیهای برند سامسونگ
3,754 موضوع در این تالار قرار دارد
-
مشکل صدا در note4
توسط masoud- 7 پاسخ
- 1.1k بازدید
با سلام دوستان یه note 4 مدل n910g هست که اسپیکر بازر و میکروفون هیچ کدوم کار نمیکنن به گفته مشتری خود به خود این مشکل پیش اومده.
آخرین پاسخ توسط hamed67vi, -
- 1 پاسخ
- 737 بازدید
با سلام یه g920f اثر انگشت داره فایل ریست شو میخام بدون اینکه اطلاعاتش پاک شه ایا هست همچین فایلی ؟؟
آخرین پاسخ توسط sadra.z, -
- 1 پاسخ
- 1.2k بازدید
بعد از فلش وارد ریکاوری میشه و ارور need to check drk first میده اندروید 6
آخرین پاسخ توسط MR.Ali, -
- 3 پاسخ
- 1.1k بازدید
GT-I9070_GB_TWRP_KERNEL.tar.rar GT-I8160-TWRP-Kernel.tar.md5 TWRP Recovery Galaxy J2 SM-J200H-2.8.7.0.img.rar TWRP-SMG530H-dV.tar J110F_twrp.img.tar TWRP_v2.7.1.0_S850_ROW.zip TWRP Samsung Galaxy GT-I8262.rar TWRP.S7582.tar.md5 Odin3_v3.10.6_ + Twrp N7100.rar TWRP-2.8.7.1-Alpha_N920T.tar.rar i9300i-twrp-2.7.1.0_v3_ For android 4.3.tar i9300i-nh3_twrp-2.7.1.0_v3_For Android 4.4.4.tar
آخرین پاسخ توسط tebyanmobile, -
- 2 پاسخ
- 680 بازدید
سلام. ممنون میشم یکی از دوستان فایل پیت این گوشی رو واسم آپلود کنن.فقط فایل پیت رو نیاز دارم. با تشکر
آخرین پاسخ توسط senator, -
- 0 پاسخ
- 595 بازدید
با سلام این روش ساده ترین روش تبدیل فایله کافیه فایلی که گذاشتمو دانلود واونو اکسترک کنید بعد فایل imgرو داخل پوشه ای که فایل Runme.bat وجود داره بزارید بعد Runme.bat را اجرا کنین به همین سادگی خودش تبدیل میکنهB-) متاسفانه نتونستم تو اپلود سنتر انجمن اپلود کنمش شرمنده باز s_Recovery_img2tar_odin_maker - Download - 4shared - Dan Optimus
آخرین پاسخ توسط mehrdad.lovely, -
- 6 پاسخ
- 1.7k بازدید
حل مشکل نرم افزاری سریال و بیسباند سامسونگ i9500 به روشی دیگر از جی اس ام دولوپرز درود دوستانی که مشکل سریال و بیس این مدل از گوشی را تو اندروید 5 داشته اند و با روش رایت مودم و سرت به نتیجه نرسیدن با ما همراه باشند خوب برا حل این مشکل گوشی را به به نسخه 4.4.2 دانگرید کرده و با IROOT روتش کنید باکس نازنین Z3X را اجرا کرده و با انتخاب گزینه Patch certificate اقدام به ریپیر کنید موفق باشید....
آخرین پاسخ توسط mohsinsomeone, -
- 1 پاسخ
- 2.9k بازدید
درود دوفایلی که قرار دادم رو تست کنید بعضی مواقع یکیشون فقط جواب میده با اودین اقدام به فلش کنید.... لینک دانلود: Samsung Galaxy J1 Samsung Galaxy J1 موفق باشید
آخرین پاسخ توسط adel_3x, -
مشکل جیمیل note4 n910c 1 2
توسط iraj- 16 پاسخ
- 1.5k بازدید
سلام دوستان برای نوت4جیمیل داره حتی از شرکت با سریال خود جیمیل و پسورد گرفته شده اما باز نشده راه کار چی میتونه باشه ؟؟
آخرین پاسخ توسط g0dsend313, -
- 6 پاسخ
- 782 بازدید
سلام یه گوشی اومده دوربین کار نمی کنه مشتری میگه ضربه آب و جای دیگه فلش نخورده پس سخت افزار نیست خب ،تک فایله زدم درست نشد کسی از دوستان لینک چهار فایله داره ممنون میشم لینک دانلود بدید((((((((((
آخرین پاسخ توسط behzad007, -
- 5 پاسخ
- 942 بازدید
آموزش روت Samsung Galaxy Note 4 SM-N910C ( تست شده ) اول ریکاوری دانلود و توسط اودین نصب کنید ( توجه کنید که تیک Auto reboot رو بردارید. اگر گوشی روشن بشه ریکاوری کاستوم از بین میره ) بعد گوشی رو به ریکاوری ببرید و فایل BETA-SuperSU-v2.68-20160228150503.zip رو نصب کنید به ریکاوری اجازه روت دوباره ندید تا گوشی هنگ نکنه حالا گوشی رو ریستارت کنید و از گوشی روت شده لذت ببرید =P~ لینک دانلود فایل ها n910c-cwm-recovery-6.0.5.1(1113) BETA-SuperSU-v2.68-20160228150503
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 0 پاسخ
- 871 بازدید
آموزش روت ورژن SM-N900v 5.0 این روت مخصوص گوشی NOTE 3 VERIZON ورژن 5.0 هستش این برنامه فقط در ویندوز 8 و 10 قابل اجرا هستش لینک دانلود http://www.mediafire.com/download/y8dz608v3ck89p1/Note_3_Verizon_5.0_ROOT_Tool_BY_CDMA-YEMEN.exe
آخرین پاسخ توسط masoudsoftware, -
- 0 پاسخ
- 625 بازدید
فایل حذف -FRP-Google Account توسط ODIN مدل (A800f) فقط فایل زیر رو با اودین فلش کنید و تمام =P~ لینک دانلود A800FXXU1AOJ3_FRP_RESET
آخرین پاسخ توسط masoudsoftware, -
- 6 پاسخ
- 813 بازدید
سلام دوستان کسی لینک pit سامسونگ a800iz رو داره ممنون میشم لینک دانلود بدید ((((((((((
- 4 پاسخ
- 574 بازدید
سلام دوستان گوشی نوت 3 نیو به 5.1.1 آپدیت کردم الان میخوام روتش کنم با cfroot اوکی نشد اگه کسی از طریق ریکاوری با فایلهاش کسی داره ممنون میشم برام بذاره
آخرین پاسخ توسط ei.g.a, -
- 2 پاسخ
- 1.2k بازدید
گوشی های سامسونگ جدیدا مثل گوشی های ایفون اکانت find my phone گذاشته که اگه اکانت سامسونگ روش فعال بشه گوشی بعد ریست سامسونگ اکانتو میخاد با این روش میشه اکانتو دور زد یه اکانت باید داشته باشید از سامسونگ دانلود فایل Download Galaxy S6, edge remove samsung acount reactivat mp4 از آپلود آی آر ولی اگه دوباره ریست بشه دوباره مخاد اکانتو اینم نمونه که من s6 با اکانت خودم گوشی بالا اومده
آخرین پاسخ توسط iraj, -
رام چهار فایله a800iz 1 2
توسط سجادبیانی- 10 پاسخ
- 1.2k بازدید
سلام مشتری گوشی اورده روی آرمه و توی ریکاوری هم نمی ره که وایپ کنم از مشتری دو روز مهلت گرفتم تک فایل زدم نشد به چهار فایله تبدیل کردم بازم نشد دوستان کسی چهار فایله داره ممنون میشم لینک دانلود بدید#- اینم عکس
- 8 پاسخ
- 1.3k بازدید
یه گوشی داریم همه چیزش سالمه imei baseband sn cert ولی شبکه نمیاره و علامت ورود ممنوع بالا برای انتن هست ریست efs و دیفالت هم که می زنم سریالش عوض نمیشه و هیچ تغییر ایجاد نمیشه
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 5 پاسخ
- 802 بازدید
سلام دوستان مشتری گوشی آورده روی آرمه توی سام موبایل سرچ کردم پیدا نشد کسی لینک دانلود داره ممنون/:)
آخرین پاسخ توسط سجادبیانی, -
- 7 پاسخ
- 802 بازدید
با سلام خدمت اساتید محترم گوشی ارور security notice میده فول وایپ هم کردم حل نشده باید فلش کنم؟؟ایا راه دیکه داره؟گه فلش اره با چه فایلی
آخرین پاسخ توسط steve jobs, -
- 1 پاسخ
- 851 بازدید
دروود دوستان این فایل اندرویید 5.1.1 و روت شده و دارای منو فارسی میباشد تست شده بدون مشکل بعد از رایت حتما وایپ کنید و متصل شوید به wifi و برنامه superuser را اجرا کرده و اجازه اپدیت دهید download
آخرین پاسخ توسط Mohammad Bagherzade, -
- 0 پاسخ
- 573 بازدید
با سلام رام فارسی R750 خدمت شما Gear S Download file THR-R750XXU1BOA7-20150421163043.zip
آخرین پاسخ توسط shahin-gsm, -
- 0 پاسخ
- 572 بازدید
همانطور که در اطلاع هستید طی هفته گذشته برای گوشی سامسونگ گلکسی . Galaxy Note 5اندروید مارشمالو ورژن ۶٫۰٫۱ عرضه شدجهت روت میتونید از فایل های زیر استفاده کنید مدل:SM-N920C Download file for free مدل:SM-N920K Download file for free مدل:SM-N920L Download file for free مدل:SM-N920S Download file for free
آخرین پاسخ توسط mostafa66, -
- 6 پاسخ
- 2.1k بازدید
آموزش ترمیم سریال سامسونگ نوت4 مدل N910T بدون نیاز به دانگرید درود امروز با آموزش ترمیم سریال نوت 4 بدون نیاز به دانگرید در خدمتتان خواهیم بود: فایل مودم را از لینک پایین دانلود کرده و با اودین فلش نمایید دانلود با باکس زد تری ایکس ریست MSL و آنلاک نمایید حال مودم زیر را دانلود و فلش کنید دانلود حال CERT را را رایت نموده و تمام... موفق باشید....
آخرین پاسخ توسط AmiR-Ali, -
- 0 پاسخ
- 450 بازدید
یه نوت تری اومد واسم بعضی موقع ها وای فای قطع میشد و فقط گاهی کار میکرد. با فلش چهار فایل هم راه نیافتاد. در صورت نبود مشکل سخت افزاری. اول گوشی رو روت میکنیم.با bst از پوشه efs بکاپ میگیریم.بعد از بکاپ پوشه رو حذف میکنیم.بعد از انجام کار گوشی رو با چهار فایل همراه با efs فلش میکنیم. البته این راهکار هم ممکنه فقط در بعضی موارد خواص جواب بده.
آخرین پاسخ توسط ei.g.a,